Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-26
15:43:59
| Nuoroda
PsicLT , taip paziurejau per mates egza i ant kojos pasidaryta spera ir gavau tasku arba max 2 taskais daugiau... Na, nebutu tada tie 99 , gal 95 kokie, bet vistiek daugiau nei 50... O siaip as mokausi ir man labai patinka tai daryti, nenusirasineju as juk visko... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-26
15:50:21
| Nuoroda
Siandien parejo pirmieji mano rezultatai... uz abu dalykus gavau daugiau nei tikejausi gaila, bet sitie rezultatai man nebus svarbus stojant.... sutikciau abu rezultatus atiduoti, kad tik anglu buciau geriau parasius... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-26
15:59:31
| Nuoroda
Deja, bet su anglu sakes bus... be writing'o praradau 20 tasku siaip i teise planavau.... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-26
17:59:39
| Nuoroda
Pries egzamina norejau 50+ surinkt, po egzamino jau buvau beveik isitikinusi , kad bus 90+, o siandien sms zinute gavau skaiciuka...99 procentai... jauciuosi kazkiek kalta zmoniu, kuriems matematika buvo tikrai svarbi stojant atzvilgiu.... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-28
17:12:42
| Nuoroda
Buleina, jei tik galeciau, su mielu noru atiduociau tau savo chemijos 97 ir tuomet jau tikriausiai istotum i medicina... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-28
17:51:25
| Nuoroda
Na man, tikrai negaila... nereik man chemijos visai... as labai labai noriu i teise ir dar i VU, bet bijau, kad nelabai gausis.... su anglu prastai bus... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-28
17:58:43
| Nuoroda
Leeee.. geriau ryt lauk lietuviu ir anglu rezultatu, o istorijos treciadieni.... jei bus ryt, bus gerai, jei treciadieni ... irgi ne tragedija... jau tiek islaukem, tai cia tos pora dienu... juokas vienas... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-28
18:52:07
| Nuoroda
As daug kur rasiau uz eiluciu, bet viskas iskaitoma, raides visiskai tokios pat, nei kiek nemazesnes.... nemanau, kad del to galetu neiskaityt atsakymo... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
09:25:41
| Nuoroda
Zinau, kad labai kvailai skamba, bet as lauksiu sms, nors mokykla man irgi netoli...15-20 min. Labai bijau , kad rezultatas bus nekoks, tai bus tik dar labaiu geda pries pavaduotoja, kuri yra ir mano matematikos mokytoja... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
09:42:43
| Nuoroda
As jau net gundaus paskambinti i mokykla, bet vistiek negaliu iveikti savo gedos... Greiciau ta sms ateitu... Bet kaip nervina, visi tik raso kaip islaikei ir pan, o kiekviena syki gavus sms taip per sirdi pereina...atrodo...jau, pagaliau pamatysiu,o pasiziuri....ne , ir vel koks nors draugas parase..... siandien sudeginsiu trecdalio gyvenimo nervu lasteles... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
09:47:52
| Nuoroda
As tai per anglu buvau pasiemus rozanciu... nors ji visada nesiojuosi... galvojau pades, bet nelabai.... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
15:53:12
| Nuoroda
Noriu mirti.... Zinojau,kad bus blogai, bet kad sitaip |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
16:00:48
| Nuoroda
Dar pries valanda labai rimtai svarsciau galimybe sokti nuo tilto i upe... anglu egzamino rezultatas mane suzlugde, lietuviu irgi tragedija..... man dabar ta istorija jau visai nebesvarbi.... eisiu sluoti gatviu, bet ir ten reikia pedagogini bent jau but baigus.... atrodo, kad siandien mano gyvenimas sugriuvo.... jokiu planu, jokiu perspektyvu, jokios ateities... |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-01
18:18:05
| Nuoroda
O kur tiksliai raso koks anglu pereinamasis balas? Vakar parasiau apeliacija del anglu, nes esu isitikinusi , kad gavau min 70 tasku, o mano rezultatas apgailetinas.... 47 procentai... ate atestate per isleistuves, ate pagyrime, ate teise.... |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-07
00:26:34
| Nuoroda
na , gal cia daugelis nesuprasit, bet tarkim mano KB i socialinius yra mazdaug 18.5 ir as esu 99% tikra, kad negausiu krepselio... Nezinau kaip su kitu sriciu mokslais, bet su socialiniais tai reikia super duper rezultatu... |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-07
00:48:53
| Nuoroda
Argumentai labai paprasti... tik nezinau ar pavyks zmoniskai paaiskint.... tiesiog savo bala paskaiciavau pagal sena sistema MRU ir paklaupau... Siemet gaunasi 18.5, o pagal senesne sistema vos 17.0 su tais paciais balais. O tiek vos vos uzteko prasmukti i Vf vieta. Cia kalba eina apie MRU teise. O juk siemet bus sunkiau.... |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-07
00:56:35
| Nuoroda
As isvis galvoju, kad socialiniuose apie krepsi galima galvoti tik nuo 19 mazdaug, bet cia tik mano nuomone.... kad ja kur galas ta anglu kalba , jei ne ji, buciau tiek ir turejus |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-07
01:08:31
| Nuoroda
MRU formule tokia stojanmt i visokias teises... ( praeitu metu) Egzaminai LIetuviu 0.23 , Istorija 0.23 , Uzsienio 0.17. Metiniai Lietuviu 0.11 , Istorija 0.11, Uzsienio 0.11 , Matematika 0.04 O visa kita taip pat skaiciuoti... |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-07
01:34:28
| Nuoroda
Tarakone.....Galiu tau atvirai pasakyti.... as pati nuo pat mazu dienu norejau padeti zmonems, turintiems dvasiniu problemu, veliau , kai jau suzinojau, kad tokie zmones vadinami psichologais, panorau "uzaugusi" tapti psichologe.... visa laika apie sia specialybe ir tesvajojau kol.... susirgau anoreksija. Jokie psichologai ir psichiatrai, vaistai ir terapijos man nepadejo... tik savo pacios pastangomis vel pradejau gyventi... Si patirtis man padejo suprasti , kad visgi nenoreciau, jog man taip nutiktu.... jog negaleciau padeti zmogui.... manau, jog galiu taip sakyti, nes teko lankyis pas septynis psichologus ir ne vienas man niekuo nepadejo.... nenoreciau, kad zmogus, isejes is mano kabineto sakytu, kad tas musu pokalbis nedave jam jokios naudos.... bet cia tik mano nuomone. Linkiu, kad jus taptumete tokiais psichologais, kurie is tiesu galetu itikinti zmones , kad didziausias stebuklas yra ne skraidyti oru, ar pereiti vandeniu, o vaikscioti zeme... |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-07
10:58:52
| Nuoroda
Ervy, ne, nenestosiu i psichologija. Tiesiog as tokia esu.... man viskas turi buti tobula, o budama psichologe niekaip negaleciau net priarteti prie to tobulumo. Vis dar stengsiuos i teise patekti, nors mano anglu rezultatas viska gadina... |