Vartotojo mellisa pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-16 17:52:40 | Nuoroda

As siandien buvau pas aukletoja... Ji anglu mokytoja ir taise VBE siemet... sake, kad praeinamasis bus panasus i pernai, gal net didesnis... Ji pati taise du darbus, surinkusius 100 tasku, bet sake, kad buvo ir tokiu, kurie tik po 8, 10 ar 12 tasku surinko... Dar sake, kad rasinius uzskaite visu tipu, iskyrus ta, kur kazkas rase, kad obuolius kaip veido kauke naudoja ... 

Žinutė parašyta: 2009-06-16 20:54:48 | Nuoroda

Is viso tie suvokimo testai, manau, yra pats neobjektyviausias dalykas koks tik gali buti egzaminu programoj... Visi juk skirtingai suvokiam ta pati kurini, svarbiausia , kad zmogus kazka is skaitomo teksto gauna, kad kazkas jo viduje pasikeicia, jis ima kitaip galvoti apie tam tikrus dalykus... O dabar... kazkas sugalvojo, kad toks turetu buti atsakymas, tai jau tik jis vienas gali buti teisingas? Man net nesvarbu, kad tokius atsakymus sugalvojo profesoriai, kiekvieno zmogaus vidinis pasaulis kitoks ir negalima jo kaltint, kad jis netaip suvokia kurini... Nieko labai gero is suvokimo nesitikiu, bet rasinys, tikiuosi, neapvils manes...

Žinutė parašyta: 2009-06-16 21:46:30 | Nuoroda

As tik perpasakoju ta, ka girdejau is savo mokytojos. ji sake, kad bent jau tos vertintojos, su kuriomis kalbejosi, uzskaite ir expresing opinion, ir providing solutions, ir for ans against tipo rasinius... Neuzskaite tik tokiu kur kaip ji sake, mokinys raso apie tai, kaip su draugais vaziuoja i gamta kept saslyku arba , kad darzoves naudoja kaip veido odos valymo priemone... zodziu , visisku pievu... sakau tik tai , ka girdejau, ka as zinau, gal ne visos vertintojos bus tokios atlaidzios...

Žinutė parašyta: 2009-06-18 21:23:15 | Nuoroda

Ezo Tao, butinai pasasyk cia ka is girsi ryt is mokytojo... kiti irgi, kad ir kokios naujienos bebutu, brukstelkit cionai... :) 

Žinutė parašyta: 2009-06-18 21:41:24 | Nuoroda

o ka reiskia kontrolinis taisymas? Tai ryt jau visi darbai bus istaisyti vieno vertintojo ir prades antras vertintojas tikrint? Ar jau trecias? 

Žinutė parašyta: 2009-06-18 21:43:43 | Nuoroda

Gal tiesiog 2007 laida buvo nelabai gabi ar kaip, nes tame egzamine net galvot labai nereikejo... na , bent jau kai as ji dariau... tiek pernai , tiek siemet egzaminas buvo tikrai sunkesnis... 

Žinutė parašyta: 2009-06-18 22:45:42 | Nuoroda

Na, gal ir gerai jus ten viska paraset, tik , susimildamos, nesakykit, kad paraset zodis i zodi... kazkaip net juokingai skamba... bet as irgi apsiraminau paziurejus i vertinimo instrukcija... uzskaityti tikrai ivairus atsakymu variantai... 

Žinutė parašyta: 2009-06-19 12:40:41 | Nuoroda

Man iskilo dabar toks klausimukas.... Tikuosi suprantamai parasysiu... Mano sarasas atrodys taip..

1. Teise VU vf

2.  Teise VU m

3.  Teise MRU vf

4.  Teise MRU m

5. ..........

.......

16. ..........

Tarkime as gaunu krepseli.... bet 200 ar kiek ten zmoniu taip pat turinciu krepseli ir aukstesnius nei mano balus mane aplenkia ir as nepatenku i VU teise vf... bet as vis dar turiu krepseli ir galiu pretenduot i kita socialiniu mokslu srity... tai kaip tada, ar as neteksiu krepselio ir eisiu i VU teise m, jei balai leis, ar ziures iskart i kita pagal mano sarasa pasirinkta specialybe, t.y. MRU teise vf? sito as nelabai suprantu... aisku, juk gali ir taip but, kad teisej isvis nebus mokamu vietu, jei visas bus krepselininkai uzeme...

Žinutė parašyta: 2009-06-19 20:56:56 | Nuoroda

O as dariau taip... klausymas,skaitymas 1, laiskas, skaitymas 2 , gramatika, skaitymas 3, rasinys....  Is anksto jau buvau nusistaciusi toki plana, kad nepavargciau bekurdama rasto darbus ar skaitymo uzduotyse.... nors labaiusiai del to, kad tu 20 min skirtu gramatikai man tikrai nepakanka... Visi cia sakot, kad gramatikoje nebuvo ka veikti, o man atvirksciai... sedejau prie jos gal 40 min ir praradau 8 taskus  bet man visada su ja buvo problemu... uztat skaitymas ejo kaip is pypkes... bet cia irgi nieko nuostabaus... Man visuomet tai budavo lengviausia egzamino dalis.... visumoje man anglu egzaminas tragiskiausias is visu.... be laisku surinkau vos 50 tasku... uz juos tikiuosi gerai gauti, bet vistiek bus tik kokie 75 taskai is viso... o kai visi taip gerai moka anglu ir taip aukstai visuomet buna uzkelta kartele, tai... toks rezultatas yra apgailetinas.... 

Žinutė parašyta: 2009-06-19 21:06:33 | Nuoroda

As irgi nebuvau, bet jus man pasakykit, kaip galima nedrist speros wc pasiziureti? Gi ten niekas nemato... aisku gali isgirsti... kaip mano draugei buvo... pasiprase ji i tualeta per lietuviu VBE ir traukai ten is bato visas savo paklodes apie autorius, o vykdytoja uz duru... tu gal tyliau savo spargalkes vartyk, labai jau girdisi.... 

Žinutė parašyta: 2009-06-20 11:30:58 | Nuoroda

As visa laika maniau, kad tikrai nebutu tragedija jei nepavyktu i tei se VU istot , neblogai ir MRU, bet ..... vasario menesi buvau toj studiju parodoj litexo rumuose... kalbejau tiek su MRU, tiek su VU teises studentais.... Vu studente gyre studijas ir negalejo atsidziaugti savo pasirinkimu, o stai MRU studento zodziai buvo tokie .... " as tau draugiskai patariu, nestok cia. Jei galeciau atsukti laika atgal, buciau geriau pasiruoses egzaminams is stociau tik i VU" Na, tokie zodziai , svelniai tariant, mane sukrete. Kai gali universiteto atstovas, atvykes pristatyti savo mokymo istaiga, taip kalbeti? 

Žinutė parašyta: 2009-06-20 13:38:07 | Nuoroda

***** as irgi taip manau del 1 testo klausimo.... 

Žinutė parašyta: 2009-06-20 13:51:57 | Nuoroda

Nes dauguma arba vilnieciai, arba nori i sostine... 

Žinutė parašyta: 2009-06-20 13:57:21 | Nuoroda

Na , matai... cia kaip kam... as kaip tik Vilniuje tureciau kur gyventi ir nereiktu man benrabutyje vargti, o Kaune... reiktu arba nuomotis, arba kasdien vazineti... be to visa gyvenima masciau tik apie Vilniu... bet VU jau ir man liko tik svajone... 

Žinutė parašyta: 2009-06-20 14:44:15 | Nuoroda

Na, as chemija 12 klasej mokiaus tik b lygiu ir ejau valstibini laikyt... be to , cia bus zakon podlasti ir , tikriausiai, chemija busiu geriausiai islaikiusi... nors man jos visiskai nereikia... 

Žinutė parašyta: 2009-06-20 14:46:55 | Nuoroda

Paskaitykit nec tinklalapyje... Svietimo ministro isakymu chemijos , matematikos ir biologijos rezultatai bus paskelbti 06.26 diena  

Žinutė parašyta: 2009-06-20 21:53:09 | Nuoroda

1. VU Teise

2. MRU Teise

3. VU Lietuviu filologija ir ispanu kalba

4.  VU Istorija

5. VU Psichologija

6. MRU Teise ir valdymas

7. VPU Istorija

8. VU Chemija

Pirmas ir antras saraso numeriai tikrai nekis, trecia,  ketvirta, penkta taip pat visai noreciau studijuoti, tik dar nezinau eiliskuma kaip surasyt, o sestas , septintas , astuntas, jau tik del to, kad nezinau ka dar rasyt...

Žinutė parašyta: 2009-06-20 22:16:14 | Nuoroda

O musu mokykla nusprende taip daryt... oficiali dalis bus rengiama mokyklos kieme. Uz ja reikia visiem mestis po 100 litu, nes bus scena, papuosimai, samdys Leo su Evelina kaip dainininkus ir vakaro vedejus... Neoficiali dalis kainuos vos po 50 litu kiekvienam, nesvarbu ar tai abiturientas, ar tevai , ar antra puse... Taip pigiai del to, kad sodyba kurioje svesime yra mano klasiokes tevu.... Todel padare didele nuolaida...  O ten tai tikras rojus.... Jau syki buvom ten svente, neuzmirstama... O del tu antru pusiu... pabandytu kasnors uzdrausti.... Maniskis puse pasaulio trenksis, kad tik dalyvautu mano isleistuvese....

Žinutė parašyta: 2009-06-20 22:45:59 | Nuoroda

Bet juk 11-12 klasej visus isskirsto pagal pasirenkamuosius dalykus ir pamoku vien su savo klasiokais nebuna. Bent jau pas mus taip. O ir siaip .... tokia diena noretusi, kad salia butu artimiausi zmones, o juk antra puse yra vienas is artimiausiu... Pas mus per simtadieni buvo taip, kad be antru pusiu, bet niekam tas nepatiko, nes buvo tokiu, kurie taip sakant na levo pasuko.... Bet tokie cia ir santykiai tada... Bent jau musu draugu rate visi pazista antrasias puses ir puikiai vieni su kitais sutaria... Gal pas kitus viskas yra kitaip, tada gal ir geriau tik su abiturientais... 

Žinutė parašyta: 2009-06-23 19:33:55 | Nuoroda

Tik pavyduoliai sneka, kad cia nieko nevetras kitokios spalvos popieriukas.... Man atestatas su pagyrimu daug reiskia... Tai tarsi irodymas, kad mokslas man yra svarbus, tevams- kad ju vaikas protingas, o mano busimiems vaikams gal tai bus paskatinimas neatsilikti ir pralenkti savo mama.... O tuo labiau , kad del to pagyrimo as tikrai nesiplesiau... Kiti, kurie zutbut jo siekia... na, toks elgesys gal ir yra juokingas ar net kiek apsurdiskas, bet kai tu ta pagyrima gauni tiesiog, kad gerai mokaisi, tai jau visai kita sneka... Kiek zmoniu, tiek nuomoniu... Vieniem tai svarbu, kitiem ne, o kiti tik paburnot megsta... kaip mano mociute sako....genys margas, o pasaulis dar margesnis...