Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-14
20:26:20
| Nuoroda
dabar bijau tik vieno.... kad vertintojas pasitaikytu supratingas ir aklai nesivadovautu instrukcijoje suformuluotais atsakymais... taip, kaip mano mokytoja darydavo... zodis netaip - 0 tasku. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-14
21:12:37
| Nuoroda
Visuomet galima izvelgti ir sviesiaja puse... Man sis istorijos egzaminas leido suprasti ko as is tiesu noriu... Nebuvau tvirtai nusprendusi , kur noreciau studijuoti... teise buvo pirmasis pasirinkimas, bet galvoje dar sukosi viesasis administravimas, chemija, psichologija, informologija, politikos mokslai, kurybines industrijos, lietuviu filologija ir ispanu kalba... Bet po istorijos supratau... noriu tik i teise ir niekur kitur, tik deja, galbut neuzteks balu... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-14
21:45:48
| Nuoroda
As ir pati nezinau kaip paaiskint. Tiesiog iki siol tie, kam sakydavau, jog noriu i teise, mane laikydavo arba ispuikele, arba materialiste , arba tiesiog sakydavo, kad tu teisininku dabar labai daug. Ir siulydavo rinktis ka nors kita... As ir imdavau svarstyti kitus variantus... bet dabar niekas manes taip nezavi, tik ji viena... baudziamoji teise. visad tai zinojau, bet kazkaip nenorejau to pripazinti... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-14
21:49:47
| Nuoroda
taviciau, tau gerai, kad sugebi atitrukt... as irgi suplanavau su draugu kelione i Prancuzija , bet tik rugpjucio pradzioje, kai jau viskas bus aisku... dabar as nenorejau, nors man primigtinai siule butent siuo metu vaziuot, bet as nesutikau... niekaip negaleciau atsipalaiduoti ir megautis atostogomis... dabar tik krosiukas mane isvaduoja nuo to kankinancio laukimo... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-14
22:29:32
| Nuoroda
Tikriausiai norejo pasakyti ta, kad gali neistoti netgi i mokama, jei tavo norima specialybe yra labai populiari ir i ja sueis visi gave krepselius... tokiu atveju neliks ir tu mokamu vietu...
|
||
Žinutė parašyta:
2009-06-15
20:20:04
| Nuoroda
O jus mane sudominot del to 51 klausimo... tarkim, as 2 etapa apibudinau taip.... 1946-1948 rezistencinio judejimo klestejimo laikotarpis.Sukaupta patirtis, ispletotas partizaninis tinklas , geri rysiai tarp apygardu,derinami kovos veiksmai... tai kaip manot, toks atsakymas 1 ar 2 tasku vertas? kitus etapus irgi tokiu principu apibudinau... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-15
20:20:26
| Nuoroda
O jus mane sudominot del to 51 klausimo... tarkim, as 2 etapa apibudinau taip.... 1946-1948 rezistencinio judejimo klestejimo laikotarpis.Sukaupta patirtis, ispletotas partizaninis tinklas , geri rysiai tarp apygardu,derinami kovos veiksmai... tai kaip manot, toks atsakymas 1 ar 2 tasku vertas? kitus etapus irgi tokiu principu apibudinau... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-15
20:27:46
| Nuoroda
Ezo Tao, nes ziurejom skaidres , kur etapai buvo punktais panasiai apibudinti... prisiminiau tai |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-15
20:34:15
| Nuoroda
zazunai... gal tavo ir tiesa , bet as dabar atsiverciau savo konspektus, nes knygu jau nebeturiu ir skaitau... 2 etapas - partizanu jegu konsolidacija. Budinga : geri rysiai tarp apygardu, sukauptas didelis kovos patyrimas,sudaryta bendra partizanu vadovybe, derinami tarpusavyje kovos veiksmai... O pas mane labai panasiai parasyta, na, bent jau man taip atrodo... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-15
20:39:33
| Nuoroda
Argentum, visiskai tau pritariu... tai , tikriausiai, vienintele tema, kurios tiesiog negaliu praleisti pro ausis... tada kai sako... visos jos tokios... tikrai ne visos... kaip ir ne visi... visur visokiu yra tiek vyru, tiek moteru. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-15
20:44:39
| Nuoroda
Daugiau ir smulkiau apipudint man jau vietos ten nebeuzteko |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-15
20:47:23
| Nuoroda
Tai galejo tada daugiau vietos palikt, nes man jokiu budu netilptu tiek parasyt... Jau buvo kilusi tokia mintis, kad gal nuvest rodykle i sona ir ten rasyt, bet veliau ismeciau tai is galvos... Pamaniau, kad dar isvis anuliuos. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-15
21:02:55
| Nuoroda
Bet ten lentelej zuvusiu patizanu skaicius toj lentelej, o cia raso tiesiog partizanu... na tai juk naturalu, kad igaunant patirties ir zinant kaip kovoti mazejo zuvusiu partizanu skaicius... Nelogiskai man cia kazkaip pagal ta vertininimo instrukcija atrodo atsakymas... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-15
21:22:25
| Nuoroda
Na, sita sritis tikrai ne mano arkliukas, nezinau kaip ten buvo, tai net nepradesiu gincytis... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-15
22:32:09
| Nuoroda
MR. Lazy, su daugeliu tavo issakytu minciu sutinku, bet kiek tu gali sakyti tapati... egzaminas atrenka geriausius, gabiausius ir t.t. Ir kiekviename tavo poste jauciasi ta gaidele, kad save butent tokiu ir laikai... paciu geriausiu ir gabiausiu . As ir pati nemegstu kalti, bet kartais reikia ir pazubrint. ( pvz as labai megstu poezija ir man patinka kiekvienai gyvenimo situacijai pritaikyt koki eilerasti, todel kalu juos mintinai) O tu... jau tavo nic'as pasako, kad jeigu ir tektu mokytis ka nors mintinai, tai paprasciausiai tingetum... Zazunas irgi tokios nuomones, bet jo postuose nejauciama jokio pasiputimo ar sarkazmo, todel pagarba tau Zazunai uz tai |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-15
22:40:03
| Nuoroda
tai tu labai gerai apie save galvoji... gabus as ar ne rezultatai parodys? negi tu is tiesu manai, kad egzaminu rezultatai is tiesu parodo gabumus? Man atrodo, kad is tiesu gabiu zmoniu yra tik vienetai ir net ne kasmet tokie gimsta... As net uz visus savo 5 VBE surinkusi 100 nelaikyciau saves gabia, o tu ... nu gal ir gabus? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-15
22:47:42
| Nuoroda
nemaisau as tu savoku, tiesiog vidutinius gabumus, kuriuos turi beveik kiekvienas, nelaikau tais tikraisiais gabumais... kai ka nors savo srity pasieki, gali sakyt, taip, as protingesnis, gabesnis nei kiti... bet egzaminu rezultatai tai dar ne pasiekimas... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-15
23:14:24
| Nuoroda
O koks tu busimasis diplomatas, jeigu tik savo vienintele tiesa laikai teisinga....? tik nesakyk, kad tai netiesa, visi tavo postai irode, kad tai gryniausia tiesa...
|
||
Žinutė parašyta:
2009-06-15
23:23:08
| Nuoroda
Tai... bet tavo argumentai labai skurdus ir vis tie patys ... baigiu as sita diskusija ir einu malonesne veikla uzsiimti... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-15
23:25:52
| Nuoroda
sutherland, (sorry , jei ne taip parasiau) , pasiskaityk filosofijos veikalus ir suprasi , kad tiesu gali buti daug... rekomenduoju Nyce... |