Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-12
17:23:09
| Nuoroda
Ezo Tao, musu labai panasus tikslai..... as irgi masciau apie teise (bent jau iki istorijos egzamino), surinkau tikriausiai 80 tasku, bet vis dar tikiuosi, kad ta paskutini klausima vertins pagal tinkama argumentavima, nes jau kas kas, bet tik ne saltinis d pagal mane... tada butu 83 taskai ir jei pagal praejusius metus, tai netaip jau ir blogai... tikiuosi, kad kartele nekils siemet... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-12
17:42:28
| Nuoroda
na, dabar konkurentai, o rudeni gal jau busim kolegos ;) palinkesiu , kad taip ir butu... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-12
19:40:47
| Nuoroda
ne, nu man jau priesinfarktine busena... kaip taip gali buti, kad siemet abiturientai surenka daugiau tasku nei pernai? Pernai gi lengvesnis egzas buvo... nezymiai, bet lengvesnis. Ka man galvot su savo 75-80 tasku... ? akmeni po kaklu ir i upe sokti... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-12
20:06:38
| Nuoroda
latimerija , gali patikslint svo skype? man raso, kad nera tokio kontakto... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-13
13:39:09
| Nuoroda
na jau su taip partizanu vardais tai persistenget... tikrai tiks tik pavarde... as irgi rasiau tik pavardes, bet skaiciavau sitoj vietoj sau taskus... bet dabar del kitko susinervinau... man atrodo parasiau 1831-1832 vietoj 1830-1831 |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-13
16:12:21
| Nuoroda
mano trumpa nuomone apie savo laikytus egzaminus... * lietuviu kalba. Lengviau nei tikejausi, bet jau pradedu nerimauti, nes daug kas sako, kad tik is pirmo zvilgsnio suvokimas atrode lengvas... Na , nezinau kaip ten bus.Sakysiu tiesa... tikejausi tik 100 ir ne maziau, bet dabar jau net nezinau ... ir 90 gavusi buciau laiminga. * matematika. Va cia tai net neturiu zodziu... Norejau gauti tik vos virs 50, kad nenuplauktu pagyrimas, o gavosi taip, kad , tikriausiai, gausiu 90+. man buvo labai labai lengva. * chemija. Laikiau tik del to, kad gerai sekasi, stojant man , tikriausiai , visai jos nereiks... Buvo gana lengva, bet as chemijai beveik nesiruosiau, todel tikiuosi 80-90 prpocentu... * anglu kalba. Man asmeniskai sunkiausias egzaminas. Bet cia del to, kad as niekada nemokejau gramatikos ir klausymo... Skaitymas labai gerai, o su rasiniais irgi , manau, nebus problemu... Bet uz anglu egzamina visi visada labai daug surenka, todel tikiuosi vos 70-80 procentu gauti, kas labai liudina... ;( * istorija. egzaminas tikrai buvo sunkus ir ne toks, koks turetu buti egzaminas, tikrinantis istorines zinias ir gebejima jas pritaikyti... Visi is manes tikejosi 100, o dabar 90 ar 90+ svieciasi tikriausiai... Va tokia ta mano apzvalga... Zinau, kad kai kurie cia sakys, kad vaje vaje... gaus 90 procentu ir dar dejuoja, bet tie, kurie taikosi i VU topines specialybes mane tikrai supras... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-13
18:29:37
| Nuoroda
Vat butent, kad su ta lietuviu didziausia nezinia... as isejau is suvokimo po valandos ir tai jau viska tris kartus pasitikrinus. Pries mane is suvokimo isejo mazdaug 2/3 abiturientu. O viso laiko , tikriausiai, nei vienas neisbuvo. O tie mano spejimai anksciau gal ir nekuklus, bet as is matkes maximum 4 taskus praradau, tai ir rasau, kad tikiuosi mazdaug 90. Istorijos visada buna zema kartele, siemet, tikriausiai bus dar zemesne, taip kad, 80 tasku surinkus, manau, galima bus pretenduot i 90 ar net 90+. Bet gaila, 100 jau tik praeities svajose... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-14
11:12:00
| Nuoroda
O bent jau man svarbiausia yra istoti i norima vieta... Jau netgi nebe taip svarbu ar i vf ar i m, bet tik i savo norima specialybe ir universiteta... Bet jauciu, kad visi su krepseliais sueis i ta mano norima specialybe ir mokamu vietu ten jau net nebeliks... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-14
12:06:41
| Nuoroda
Na taip... man tektu moket apie 4 ar 4.5 tukst. , tai cia menkniekis palyginus su biomedicinos studiju kainom... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-14
13:12:23
| Nuoroda
Man tai cia jokio skirtumo. Vistiek gi ivertinimas yra norminis. Taigi, jei tikrai tas egzas visiem jau toks sunkus buvo, tai gal net astuoniasdesimt keli taskai bus verti 100 procentu... As irgi sutinku, kad viska , net ir tuos suktus testo klausimus , buvo galima ismastyt atmetimo arba tiesiog loginiu budu... deja, bet man to padaryti nepavyko, jaudulys paeme virsu. bet siaip nereikia cia atradineti Amerikos, viskas mazdaug normaliai, o ir tas klausimas, kuri anuliavo... na tai kaip tada reikejo skaityt saltinius, kad nepamatytumet kur taip parasyta? Del savo surinktos tasku sumos kaltinu tik savo nesugebejima susikaupti, saltu nervu neturejima bei ziopluma, bet ne nec'a. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-14
14:42:23
| Nuoroda
tai is pat pradziu reikia sakyt, kad nieko nezinai. o jei nezinai, tai kam cia piktintis? O atmetimo budu daryt mokina, bent jau mus, nuo 7 klases, taip kad.... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-14
14:51:04
| Nuoroda
Slezevicius ir Voldemaras ministrais buvo ministrais pirmininkais tik per neprikalusomybes kovas, o tas laikotarpis , visi zinom, 1918-1920. Merkys buvo paskutinis ministras pirmininkas, o juk paskutiniaisiais metais pries prasidedant sovietinei okupacijai vyko tikrai daug ivykiu ir minisras pirmininkas negalejo ilgai isbuti valdzioje....Tada belieka tik tas Tubelis... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-14
15:05:16
| Nuoroda
na taip, ne vien tik tada, bet as rasiau taip, kaip tada , treciadienio ryta, masciau... gal ir nelabai teisingas mastymas, bet vistiek nuvede prie teisingo atsakymo... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-14
15:22:17
| Nuoroda
Tiesiog norejau pasakyti, kad 4000 dar ne blogiausias variantas. Ka daryt tiem , kas medicina ar odontologija nori studijuot, bet krepselio negaus? O as labai del mokamo nepergyvenu... Mama jau nuo pirmos klases atidare saskaita mano mokslams, o as ir pati nuo 9 klases dirbau taupydama studijoms... Bet yra zmoniu, kuriems tikrai kainos bus neikandamos... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-14
15:54:18
| Nuoroda
Matau cia labai daug teisianciuju... As pati laikiau 5 valstybinius egzaminus... Lietuviu ir chemijos speru nesidariau, nes neisivaizdavau ka ten reiktu rasyt. Bet tie kas interpretacijas rase, tai visi ejo i tualeta Anglu tiesiog isidejau laiku lentele i kisene, kad ramiau butu... Bet nepasinaudojau. Istorija truputuka linksmiau... uzsisegiau didesni liemenuka ir isidejau ta maza petrauskaites konspektu knygute... Cia irgi del viso pikto, jei kokia data ar koki veikeja pamirsciau... bet egzaminas buvo toks itemptas, kad man net nekilo mintis eit i tualeta ten kazka ziurinetis... o va su matematika... tu dalyku, kuriu labiausiai nemoku pavyzdzius buvau ant kojos susirasiusi.... uzsisegiau sijona ir ejau i egza.... pasiseke, nes buvau paskutine eileje. koja ant kojos, o kai priejau ta uzdavini, kurio nelabai mokejau, tiesiog pasikeliau savo sijonuka teiskit jei norit.... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-14
16:30:40
| Nuoroda
O cia gal ir per daug asmeniska, bet noriu pasireiraut... o tai kodel tu vokieciu mokyklini, o anglu valstybini laikei? Juk vokieciu, tokiu atveju, tau turetu but lengva kaip2*2... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-14
19:54:13
| Nuoroda
zazunai... as cia draugiskai ir visai ne ironiskai noriu paklaust... kiek tu mazdaug tasku surinkai? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-14
19:57:21
| Nuoroda
bembinai... as ir lyginu su praejusiu metu egzais... pvz is 2008 pagrindines sesijos surinkau 87, o is pakartotines 92 taskus. O is sio egzamino vos 80. Bet nieko del to nekaltinu. tik save pacia... ziople as paskutine.... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-14
20:10:36
| Nuoroda
As jau anksciau sakiau, dar syki pasikartosiu.... jeigu is tiesu visi taip blogai parasem, taigi netgi 80 tasku dar gali buti 100 procentu... o tie nekorektiski klausimai , mano nuomone, yra tik tas, su netikslia nuoroda i saltini ir apie perikli... iki siol manau, kad ten nera teisingo atsakymo... o visa kita... padaroma ir ismastoma. Nesipiktinkit tais samprotaujamaisiais klausimais, juk istorijos egzaminas reikalauja ne tik ziniu, bet ir gebejimo jas pritaikyti ,analizuoti ivykius... sulig kiekvienais metais tos " sausos" istorijos lieka vis maziau... darydami ankstesniu metu uzduotis galejot tuo isitikinti... O egzamina perlaikyti as noreciau... Galetu buti ir dar sunkesnis, tiesiog, zinociau kaip susitvarkyti su jauduliu ir galbut pridaryciau maziau zioplu klaidu... bet traukinys jau nuvaziavo... beje , kaip manot, ar uzskaitys parasyta tik luksa ir zemaitis? be vardu ir slapyvardziu... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-14
20:14:39
| Nuoroda
rudy3... tikrai taip... man , kaip istorijos myletojai, butu tikrai liudna suzinojus , kad zmogus , tiesiog kaldaves, o ne domejesis istorija gautu daugiau... bet man taip yra su chemija... as gausiu daugiau nei dauguma kasdien zubrinusiu ja ir eidavusiu pas korepetitorius... teisybes nera siaim pasauly.. |