Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-19
16:24:49
| Nuoroda
Aj laikiau ;D kai rezultatus sužinosiu tada ir atsiras ;D |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-19
16:40:07
| Nuoroda
Lenocka rašė:
EzoTao rašė:
Lenocka rašė:
Micro rašė:
Lenocka rašė:
O kaip tu cia Lt egzo nelaikei? Ar kaip cia gaunas? Laikiau ;DD aš jau apie tuos krepšelius kalbu :] nemanau kad jis stos į informatiką ;D tai ir konkurentu nebus :]]] Na as ne del to paklausiau, kazkaip uzmeciau aki i egzus, kuriuos laikei =D Ūūūū, čia jau kažkas mezgasi :>> Žiūrėkit, išleistuvių proga ir vestuvių neatšokit prie daikto D Gerai pajuokavai, nieko nepasakysi Blem, o man nejuokinga.. ;D visa diena šian susinervinęs... dar šeštadienis bei sekmedienis tas pats .. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-19
16:46:49
| Nuoroda
Lenocka rašė:
O man jau juokas ima is visko... ;DDD |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-19
18:11:31
| Nuoroda
plačiau galima? kur? kada? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-19
19:02:48
| Nuoroda
dorido rašė:
Lenocka rašė:
Daniq rašė:
Teisingai. Einam į "Tebūnie naktis" ir išvarom iš minčių tuos egzus. ;D aš už. As irgi uz.. O veliau Joniniu svente, o ten jau ziurek ir rezultatai LT, anglu... kai negalvoji ir greiciau tas laikas praeina tai ką planuojam meeta? ;DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-20
00:30:31
| Nuoroda
evutia rašė:
cia tai jau kazka suvelei... as pvz irgi nebijau rezultatu ir nera cia ju ko bijot juk jau kaip bus taip nieko nepakeisi... tie skaiciukai kaip tu sakai gyvenimo nesugriaus.. galvok pozityviau teisingai, jau nk nepakeisi, :] kaip bus teip bus ;] Tikekimaes kad viskas bus gerai, o jei ir netenkis rezultatai, visada galima perlaikyt kitais metais ;] |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-20
15:46:51
| Nuoroda
giedrius07 rašė:
Lenocka rašė:
Siandien oras nuostabus, keliaujam i gamta! =)) atsipalaiduosim bent tai keliauk,kas tau draudzia Ko toks pyktas? Lenocka keliaujam ;D |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-20
15:47:54
| Nuoroda
Rikute rašė:
jau 26d tikrai turi buti matematikos rezutatai pagaliau isaus taip ilgi laukta akimirka dar visa savaite iki tu atsakymų.. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-20
16:36:02
| Nuoroda
Lenocka rašė:
Micro rašė:
giedrius07 rašė:
Lenocka rašė:
Siandien oras nuostabus, keliaujam i gamta! =)) atsipalaiduosim bent tai keliauk,kas tau draudzia Ko toks pyktas? Lenocka keliaujam ;D Kur kvieti? į gamtą ;DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-20
16:38:41
| Nuoroda
Asmeniškai nepritariu.. Iš vis nesuprantu kam reikia keist?? kas nuo to pasikeis? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-21
12:45:41
| Nuoroda
Leeee rašė:
na bet pwz tada galejo ir rusu,lt (walst),it ir t.t.paskelbt anksciau juk ir parasyta buwo IKI,bet pasklbe tik pask diena,tj..;D na bet jei paskelbs anksciau tj gerai,as nk pries,tiesiog manau kad penktad wisgi nepaskelbe dar ;D ryt lauksim rusų, bei IT ;D o dėl matematikos tai parašyta jau kad ne IKI, o būtent tą dieną ir bus paskelbta :] |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-21
12:47:55
| Nuoroda
kas kaip galvoja? ;D ant kiek parašėt? ;D |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-21
12:55:02
| Nuoroda
siestaa rašė:
"biologijos, chemijos, matematikos – birželio 26 d.," ....na , biomedicinos mokslu srities atstovai, negi ne ironiska, kad svarbiausi mums egzaminai sugrusti i viena diena? trigubas sirdies smugis.... trys sms per viena diena... trys stiprios emocijos ... sia diena uzlus visi imanomi informacijos tinklai:DNa jei viską puikiai parašei, tai puiki diena turi būt ;D |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-21
12:56:25
| Nuoroda
Pas mane panašiai arba 60 arba 40 ;D |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-21
13:08:16
| Nuoroda
Tai kur galvoji studijot? :] |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-21
13:24:16
| Nuoroda
inžinerinė informatika (VGTU) bandysiu :] |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-21
14:57:17
| Nuoroda
nuisance rašė:
mhm.rodos, niekur jie neskuba...visiskai...o kam cia draskytis? jei galima darbo laika iki maximumo istempt. juk taisykles nedraudzia. o tokios tos taisykles... cinikai, tampo mums nervus , o mes bandom visaip save raminti.
visi mes, daugiau ar maziau, kremtames del savo ateities. ypac kremtasi tie, kuriems mokslas - svajone. man istoti i ten kur noriu, yra viena is dabartiniu mano svajoniu. ji trapi, kaip kaledinis zaisliukas , ant dideles dideles NEC' o egles...daug tu zaisliuku sudus iskart po rezultatu paskelbimo.... Protingi žodžiai o žiauriausia būna kai nepasiseka tiems, kurie labiausiai stengėsi visus tuos dvylika metų..o tie kurie tik šiaip dūrą stumdė ima ir praslysta ir dar geriau išlaiko...kur teisybė 1. Kad protingi žodžiai irgi sutinku :] 2. Jei tu stengeisi dvylika metų, ir išlaikai egzus blogiau nei tas kuris dūrą stumdė, reiškia mokslas ne tau :] |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-21
15:21:54
| Nuoroda
Gendakis rašė:
kai kurie vilniaus universiteto fakultetai jau paskelbe vietu skaiciu, pvz stojant i chemija bus 26 vf vietos Netikiu, dabar gi bus bendras konkursas visoje Lietuvoje, vienam fakultete gali būt 50 VF, kitam gali būt visi M |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-21
16:03:46
| Nuoroda
Tai ir sakau aš ta pati, kad dabar nežinoma kiek priims vf į fakultetus, viskas priklauso nuo abiturientų, jei gausit vf vieta, tai tą krepšelį galit nešt į betkoki fakultetą :] |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-21
19:38:10
| Nuoroda
PKfyz rašė:
Leeee rašė:
tj jau tikrai,o del mokimosi 12metu as pritariu,juk ne wisiems sekasi,buni mokais,mokais,stengies o galiausiai nk gero neiseina,tada pasidaro lb pikta,nes rodos tiek pastangu idejai ir nk neatsitiko,o buna tiesiog zmoniu kuriem sekas ir wiskas,tada iseina nelb gerai.... Vat todel reikia pasiklaiuti protu ir talentu, o ne vien juodu darbu ... Paimam matematika kaip pavyzdį :] |