Vartotojo Micro pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-21 20:01:49 | Nuoroda
Rulle121 rašė:

na manau kad labai gerai padare :) juk nera sunkus tie valstybiniai egzaminai ir imanoma islaikyt,bent 1 procenta gaut tai kiekvienas gali :) o jei ne tai tomet tokiam zmogui ne vieta universitete,pagaliau bus ruosemi savo srities specelistai o nea paprasti darbininkeliai :D

Tai dažniausiai taip ir buna, kas laiko mokyklinius tas ir net nesiruošia i univerą :]

o db pasakyt ką jiems daryt kai panaikins mokiklinius? db žmogus kuris žino kad po mokyklos dirbs, privalo laikyt valstibinius egzus?? nesąmone. Ir db pagalvok kiek bus neišlaikusiujų? 30proc išeis iš mokyklos be atestato.. kaip faina.. žiauru..

Žinutė parašyta: 2009-06-21 21:23:34 | Nuoroda
iewwka_ rašė:

www.valstietis.lt/Trumpos-naujienos/Patv irtintos-valstybiniu-brandos-egzaminu-re zultatu-skelbimo-datos ;    hm tai ryt jau ir lietuviu ir rusu galiu laukt ? :(

Lietuviu vals. :] nesupainiok su gimt. :]

Žinutė parašyta: 2009-06-21 21:24:53 | Nuoroda
dainius.... rašė:
Lenocka rašė:
Leeee rašė:

na joa,ta nezinomybe sudo tiesiog...db kai pgalwoju apie pirmus rezus tj bloga daros,ne neturi but blogai,bet wistiek,pirmas rezas..;D na bet reik tiket kad wiskas bus gerai,wisgi wiltis mirsta paskutine,nors ir sakoma kad wiltis durniu motina,bet man pirmas posakys labiau patinka..;D

=DDD rytoj pamatysi kuris posakis pasiteisint =DD

o kodel rytoj ryt dar nieko gero  neskelbia kaip zinau...

Tuoj tau duosiu ,..;DD nk gero..

man lb svarbus rezultatas IT :] dar ir rusų, bet jau man čia nesvarbus rezultatas :]

Žinutė parašyta: 2009-06-21 21:36:21 | Nuoroda
Rulle121 rašė:
Micro rašė:
Rulle121 rašė:

na manau kad labai gerai padare :) juk nera sunkus tie valstybiniai egzaminai ir imanoma islaikyt,bent 1 procenta gaut tai kiekvienas gali :) o jei ne tai tomet tokiam zmogui ne vieta universitete,pagaliau bus ruosemi savo srities specelistai o nea paprasti darbininkeliai :D

Tai dažniausiai taip ir buna, kas laiko mokyklinius tas ir net nesiruošia i univerą :]

o db pasakyt ką jiems daryt kai panaikins mokiklinius? db žmogus kuris žino kad po mokyklos dirbs, privalo laikyt valstibinius egzus?? nesąmone. Ir db pagalvok kiek bus neišlaikusiujų? 30proc išeis iš mokyklos be atestato.. kaip faina.. žiauru..

nu tai jeigu zmones laikantys moklinius egzaminus neada niekur studijuoti tai kokio velnio jie i ta vidurine eina :D ir kam jie tie valstybiniai tuomet kai mokikliniu nebebus zmones kurie nenori mokytis toliau ir zada ditbt tai visuomet galima eit i profke ten igyti specelybe ir sekmingai eitu dirbt :)

vidurine mokykla privaloma gi ;D iki 18metų ;DD

Žinutė parašyta: 2009-06-21 21:37:29 | Nuoroda
Aaaga rašė:

tai rytoj jau rasykit kiek kas gavot ir ar esate patenkinti savo rezultatu

Būtinai ;]

Žinutė parašyta: 2009-06-21 21:57:47 | Nuoroda
Gendakis rašė:

labai knieti pataisyti :) Tai va privalomas yra pagrindinis issilavinimas arba be skolu mokytis iki mazdaug 16 metu, o po to jau daryk ka nori

dėkui kad pataisei :]]

Žinutė parašyta: 2009-06-21 22:01:11 | Nuoroda

manau didesnis vidurkis bus ~35

Žinutė parašyta: 2009-06-21 22:08:59 | Nuoroda

Aj nu jo gali būti kad nusišnekejau ;D pats db pažiūrejau 2001-2008 metų statitika, tai max. vid. buvo 26 ;D

Žinutė parašyta: 2009-06-21 22:41:01 | Nuoroda
dorido rašė:
Micro rašė:

Aj nu jo gali būti kad nusišnekejau ;D pats db pažiūrejau 2001-2008 metų statitika, tai max. vid. buvo 26 ;D

sitas egzas vienas is lengvesniu, speju 2001-2008 egzaminu storijos maximumas bus pagerintas, ~29tsk.

Per visa matematokos VBE istorija, šitas lengviausias, kaip man sake :] ir pats išspręndęs beveik visus tai sutinku kad lengviausias :]

Žinutė parašyta: 2009-06-21 22:43:09 | Nuoroda

sako traukinukas jau nuvaziavo ;DD grįš kitais metais dar tas trukinukas ;D

Žinutė parašyta: 2009-06-21 22:46:24 | Nuoroda
dorido rašė:
Micro rašė:
dorido rašė:
Micro rašė:

sitas egzas vienas is lengvesniu, speju 2001-2008 egzaminu storijos maximumas bus pagerintas, ~29tsk.

Per visa matematokos VBE istorija, šitas lengviausias, kaip man sake :] ir pats išspręndęs beveik visus tai sutinku kad lengviausias :]

as ir beveik visus ivariau :))) ir tokiu kaip mes siemet nemazai

Jei paliginus 2009 matematikos VBE, tai lb panašus į mokyklinius ;D

Žinutė parašyta: 2009-06-21 22:53:10 | Nuoroda
dorido rašė:
Micro rašė:
dorido rašė:
Micro rašė:
dorido rašė:
Micro rašė:

as ir beveik visus ivariau :))) ir tokiu kaip mes siemet nemazai

Jei paliginus 2009 matematikos VBE, tai lb panašus į mokyklinius ;D

man pikciausia kad pamokose buvo sunkiau nei per egzamina. sprendem daug kietesniu uzdaviniu, o siemet egzamino riesuta isgvildent buvo lengva.

Aš tai nepasakyčiu kad pyktas dėl to esu, matematika buvo megstamiausia, įdomiausia pamoka, tai nors lbsunku buvo, bet įdomu :] ir gal dar prireiks ateityje :]

Žinutė parašyta: 2009-06-21 22:53:52 | Nuoroda
Leeee rašė:

joa,kai pr metais buwo gan lengwas,tj siemet tikejaus sunkaus,istikro neazai leidau laiko prie tos mat,bet jei tiesa biski del malonumo,kaip ziauriai kai kuriem skambetu,bet man wisai patiko,tj..;D bet wisgi tikiuos auksto balo matkej,plius jos egzas man tikrai lb reikalingas....

Kur stosi? :]

Žinutė parašyta: 2009-06-21 22:55:30 | Nuoroda
dorido rašė:
Micro rašė:
Gendakis rašė:

labai knieti pataisyti :) Tai va privalomas yra pagrindinis issilavinimas arba be skolu mokytis iki mazdaug 16 metu, o po to jau daryk ka nori

dėkui kad pataisei :]]

tai tie kas po 10 gave pagrindinio issilavinimo diploma nebetesia mokslu vidurinej/gimnazijoj dazniausiai keliauja i profkes. bet is dalies pagalvojus kartais net geriau - gauni vidurini issilavinima + profesija.

Deje ne visi taip pat galvoja kaip tu ;D

Žinutė parašyta: 2009-06-21 22:57:47 | Nuoroda
butyrka rašė:

tai ka, jau rytoj arba nusivilsime arba apsidziaugsime :)

jau mažai likooo ;'D pora valandų :]]

Žinutė parašyta: 2009-06-21 23:01:09 | Nuoroda
PKfyz rašė:

E, o ar man taip vienam atrodo, bet nece patrasyt, kad matematika zinosim tik 26 diena, o cia visi nusiteike jau rytoj zinot. Tai kaip cia yra is tikruju ... ?

26d tik sužinosim :] aš ryt nusiteikęs sužinot rusų bei IT ;]

Žinutė parašyta: 2009-06-21 23:25:59 | Nuoroda
butyrka rašė:
dorido rašė:
butyrka rašė:

micro, o tu lietuviu laikei? :) kad nematau tarp egzaminu tavo :)

negalejo nelaikyt, privalomas

zinau. del to ir klausiu, kaip cia taip :)

Laikiau laikiau ;o] parašysiu kai tik atsakymus sužinosiu :]

Žinutė parašyta: 2009-06-21 23:52:20 | Nuoroda
dorido rašė:
Leeee rašė:

o eklinta mazdg jau rezus sunzt galima bus ryt jei sms nusiusiu?o jei i sule eit kelinta mazdg turetu but?nznot?

jei neklystu pirmiau sms'u gausi. bent mano mokykloj informatikos rez paskelbe veliau nei gavau sms

~kelinta val? :]]

Žinutė parašyta: 2009-06-22 00:02:12 | Nuoroda
Kikuchis rašė:

gausit tuos rezultatus, nebepanikuokit :)

suprantu, kad visiems labai įdomu, bet nereikėtų persistengt ir pradėt laukt valandų, minučių tikslumu.

įdomu tiesiog ;DD ir nepanikuoju aš :] ramus ;]ppp

Žinutė parašyta: 2009-06-22 01:04:55 | Nuoroda
Kikuchis rašė:
dorido rašė:
Kikuchis rašė:
dorido rašė:
Kikuchis rašė:

tiesiog nemanau, kad atsimins čia žmonės tikslias valandas, kada gavo rezultatus :)

as gavau apie pietus (13-14h)

o as gavau po pietų (16-17h)

nu va, priestarauji pati sau. :) "tiesiog nemanau, kad atsimins čia žmonės tikslias valandas, kada gavo rezultatus :)"

koks pastabumas

o aš padariau išvada kad iki pietų tiketis atsakymų net nereik ;D