Vartotojo Metanolon pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-08 23:05:06 | Nuoroda
jiewaa rašė:

pamirsai savo darba atlikt, pazek kiek zinuciu prisirinko :D krc nesupratau tavo paskutio pasisakymo, bet tipo apsimesiu kad ten labai protingai viskas isdestyta :D

neironizuok manes ten viskas aiskiai parasyta, tik nesakyk, kad nesupratai apie ka as... ... "kazkieno IQ krenta..."

supranti, visa diena ytemtai dirbau del to :D perskaiciau visa istorijos knyga snd :D turbut moteriskoji gimine nesugebetu taip ane ? :D persiprasau, tikrai "nenorejau" ironizuot cia nieko :D

Žinutė parašyta: 2009-06-08 23:08:46 | Nuoroda
jiewaa rašė:

nea, mano visada svajone buvo dirbt ten kur daug adrenalino ir rizikos, o lektuvai nieko su rizika man bendro neturi :D o kam cia sumi ant maximos darbuotoju ? dar ir jie norejo but orlaiviu pilotais, bet aplinkybes susikloste kitaip :P 

Tai tie maximos darbuotojai patys kalti, kad leido toms aplinkybems taip susiklostyti...

Na tai jo, tikrai jokios rizikos NERA kai skrendi, kad gali but gedimas koks, ar siaip,  VISISKAI NERA adrenalino kai krenta lektuvas . . . . . . na nzn, tada kas tau EKSTREMALU?? begt pries traukini ir sakyt : STOK ARBA SUSTABDYSIU??

as tau nekoks beprotis kad pries traukiny sustravociau :D neisduosu savo svajones, nes zinau kad poto daug juoko bus :DDD taj jei krenta lektuvas, pasiimi parasiuta ir soki, juk taip filmuose rodo :D o isvis tu zinai bent viena pilote motery ? :D

Žinutė parašyta: 2009-06-08 23:11:09 | Nuoroda
jiewaa rašė:

neironizuok manes ten viskas aiskiai parasyta, tik nesakyk, kad nesupratai apie ka as... ... "kazkieno IQ krenta..."

supranti, visa diena ytemtai dirbau del to :D perskaiciau visa istorijos knyga snd :D turbut moteriskoji gimine nesugebetu taip ane ? :D persiprasau, tikrai "nenorejau" ironizuot cia nieko :D

As perskaiciau FIZIKOS ZINYNA apytiksliai 500 puslapiu, na ir? reikia ir mokaisi... reikia ir skaitai...

per viena diena ? :D na mano istorijos knygoj apie 480 ir yvekiau per snd, rytoj reikes datas mokintis, nos siaip taj labai gailiuosi kad mokykliny o ne valstybiny laikau :]  ziauru ta dvylikta klase, jokiu linksmybiu, tik mokslai :D

Žinutė parašyta: 2009-06-08 23:14:08 | Nuoroda
R.V.U. rašė:
Metanolon rašė:

krc uznesa y moksliuko kalbas, ciuju gruzas tokiu kaip tu but... nepatinka kokie renkasi ? taj prasom, gali iseit, niekas taves nelaiko ir cia nekviecia.

Tu net neįsivaizduoji koks aš, todėl nesusidarinėk išankstinės klaidingos nuomonės. Aišku, gali sakyt, kad aš irgi išreiškiau apie tave nuomonę (ir galbūt klaidingą), bet pasakiau kaip man atrodo, tu pasakei kaip tau atrodo ir koks skirtumas - man nerūpi tavo nuomonė, tau nerūpi mano.

Man nemaišo, kas čia renkasi. Tik gal sukurk naują temą ir ten diskutuok su jiewaa, nes čia visai ne į temą.

pokolkas pasiskunde dar tik 2 zmones, tajgi vis dar nedauguma. o krc nepatinka - neskaityk.

Žinutė parašyta: 2009-06-08 23:16:30 | Nuoroda
jiewaa rašė:

as tau nekoks beprotis kad pries traukiny sustravociau :D neisduosu savo svajones, nes zinau kad poto daug juoko bus :DDD taj jei krenta lektuvas, pasiimi parasiuta ir soki, juk taip filmuose rodo :D o isvis tu zinai bent viena pilote motery ? :D

Lietuvoj yra dvi pilotes moterys. Tai tiek, gyvena, skraido, vargo nemato...

ech, tu maziau filmu ziurek... gyvenimas - tai ne filmas

na na, kokia tavo svajone?

geras, va cia tai naujiena pasakei, taciau vyrai visgi uzima dauguma :DDD o gal as ziuriu filmus paremtus tikrais yvykiais :DDD dar ko, imsiu cia ir ispasakosiu :D 

Žinutė parašyta: 2009-06-08 23:17:10 | Nuoroda
bubbachuck rašė:

gal jus eikit kur nors i skype ar kur kitur, i tinkamesne vieta  pasimaivyt, nes cia is vis neitema varot...

oj oj, tik verkt nepradek, ok ?

Žinutė parašyta: 2009-06-08 23:20:27 | Nuoroda
jiewaa rašė:

per viena diena ? :D na mano istorijos knygoj apie 480 ir yvekiau per snd, rytoj reikes datas mokintis, nos siaip taj labai gailiuosi kad mokykliny o ne valstybiny laikau :]  ziauru ta dvylikta klase, jokiu linksmybiu, tik mokslai :D

tikrai ne per viena diena paskaitai kokia placia tema, pvz MECHANIKA visa ir paskuj sprendi uzdavinius daugiausiai juk vien teorijos neuztenka, kas is to, kad perskaitysi ta knyga, o praktiskai nemokesi pritaikyt? ... na nzn, as tai ir mokintis spejau, ir linksmintis... aisku, iki snd buvau ZIAURIAI SURIMTEJUS, vien tik mokslai...

na istorijoj retai ten kada tos praktikos reikia, o del fizikos taj taip :D taciau pagaliau supratau kad mes tikrai nusikalbejom labai dau ne y tema :D beja sveikinu, su pasibaigusia egzaminu sesija :D tikekimes perlaikyt nereikes :D

Žinutė parašyta: 2009-06-08 23:22:46 | Nuoroda
jiewaa rašė:

NA mes cia siaip apie stojimus 09 kalbam..

as pasakiau, kad stoju i aviacija, tai ir issiplete sita tema truputi...

butent :P gaila kad as toks durnas fizikos srity :D kuo toliau tuo daugiau nepatenkintu vaiku renkasi :D

Žinutė parašyta: 2009-06-08 23:25:14 | Nuoroda
jiewaa rašė:

na istorijoj retai ten kada tos praktikos reikia, o del fizikos taj taip :D taciau pagaliau supratau kad mes tikrai nusikalbejom labai dau ne y tema :D beja sveikinu, su pasibaigusia egzaminu sesija :D tikekimes perlaikyt nereikes :D

Na taip, linkiu ir tau prasmukt be pakartotines ir su 100-tukais

abejoju ar pavyks, jauciu su anglu bus nekas, o beto ir matkes balu labai nusivyles esu, pritruko tik vieno balo kad butu atestate 7 :D