Vartotojo Brokoliu_Majonezas pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-08-06 01:12:59 | Nuoroda

 Istojau i Universiteta mokama vieta, nunesiau, registravau dokumentus, taciau siandien paziuriu i LAMABPO duomenu baze, o ten raso: "Jūs esate užregistruotas(-a) dalyvauti stojimo papildomame priėmime į Lietuvos aukštąsias mokyklas 2009 metais, šių studijų programų konkurse:" ir pateiktas mano senas sarasas su zodziu KVIETIMAS prie specialybes i kuria istojau. O tai nereiskia, kad as esu nepriimtas i universiteta ar panasiai, jei esu uzregistruotas i II tura ??? Neramu

Žinutė parašyta: 2009-08-10 13:21:13 | Nuoroda

 Zeekit, o jei as esu istojes i MRU mokama ir jau nuneses dokumentus visus (cia siais metais viskas) , taciau va dabar istojau i VU, bet persimasciau, kad nenoriu ten, tai galiu tiesiog nenest dokumentu registruot i VU ir liksiu ten kur esu dabar istojas, tai yra MRU. ???

Žinutė parašyta: 2009-08-10 13:25:31 | Nuoroda
Karolis 09 rašė:
jauniklis rašė:
Karolis 09 rašė:

Totali nesamonė, galiu pasakyt. Padaviau prašymą į tris mokyklas, visur būčiau per pagrindinį priėmimą į nemokamą vietą patekęs, bet apsišoviau ir prašymo nepadaviau tada. Dabar žiūrėjau, kad vietų laisvų dar ir daugiau, nei iš viso reikalinga buvo, pavyzdžiui, 80 prašymų paduotų į 180 laisvų vietų, ir kaip galėjo taip nutikt, kad neįstojau aš ten?? Nejau visi per pakartotinį su 20.00 balu stojot??

 nereikia tik kaltu ieshkot. pats kazka apsiziurejai

 Bet ar tu supranti, kad tai visai nelogiška. Jeigu laisvų vietų dar ir liko po pakartotinio priėmimo, kaip buvo galima neįstot? O dar ir balas daugiau, nei pakankamas.

Įstojot kas nors į VF iš tokių, kurie M dokumentus pridavėt?

 As M dokus pridaviau ir istojau i VF, bet i kita specialybe ir kitam univere.

Žinutė parašyta: 2009-08-11 19:50:14 | Nuoroda

As manau, kad tiesiog nukeltas ragelis, kad niekas negaletu prisiskambinti, nes turbut dar nepasikirste pilnai visiem, nespejo arba siaip kokie nesklandumai. Na bent mano optimistiskoji personality puse taip kuzda : )