Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-15
20:05:25
| Nuoroda
Darom taip. Tie kas ieskot kaltu del nepavykusio istorijos VBE rasykit man i pm savo skundus. As prisiimu pilna atsakomybe ir visa kalte. Tik nebezliumbkit daugiau sitam forume. Tuoj ir mane sugraudinsit. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-15
20:07:56
| Nuoroda
giedrius07 rašė:
nu jeigu tau px ant rezultatu,tai nereiskia ,kad kitiem neidomu Rezultatai visiems idomus Giedriau, bet yra matai zmoniu kurie dar negave rezultatu jau raso peticijas ir kelia cia bangas. As suprantu kada zmones aptarineja konkrecius testo klausimus ar skaiciuoja savo balus, bet kai lieja savo apmauda ant viso pasaulio, tai jau nelabai gerai. Kiek pats planuoji gaut? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-15
20:17:48
| Nuoroda
Argentum rašė:
Mr.Lazy, tau pašte tiek vietos neužteks xD Per daug ant savo galvos prisiėmei As poxuyjistas is prigimties. Mano galva visada rami. Siaip geriausias vaistas nuo streso pries egzu ir t.t man asmeniskai yra Bob Marley muzika. Aisku iejus i egzamino patalpa kyla jaudulys, bet jei susikaupi ir kimbi i darba, tai viskas praeina labai greitai. Cia aisku kiekvienam kitaip. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-15
20:20:51
| Nuoroda
EzoTao rašė:
Čia visi pjaunas, o mes dar kolkas esam visi lygūs - visi neišlaikę. Bet kas bus, kai paaiškės rezultatai? Sakysiu: aha, ARgentum arba saras, jūs surinkot daugiau, vadinas, jums padėjo sėkmė ir NEC. Korupcija! :D As tai nuo pradziu itariau, kad NEC, Dievas visusoe trijuose asmenyse, Alachas, Buda ir Arvydas Sabonis pries mane visi susimoke. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-15
20:21:56
| Nuoroda
EzoTao rašė:
Čia visi pjaunas, o mes dar kolkas esam visi lygūs - visi neišlaikę. Bet kas bus, kai paaiškės rezultatai? Sakysiu: aha, ARgentum arba saras, jūs surinkot daugiau, vadinas, jums padėjo sėkmė ir NEC. Korupcija! :D As tai is pat pradziu itariau kad NEC, Dievas visuose trijuose asmenyse, Aalachas, Buda ir Sabonis pries mane susimoke. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-15
20:25:07
| Nuoroda
giedrius07 rašė:
Argentum rašė:
O tai nervindamas ar verkšlendamas dėl rezultatų, kurių net nežinai ką nors pakeisi? ir tų 11tūkst. už mokslą nereikės, ir darbo iškart atsiras? neblogai butų. Jei tai tiesa, tai pati imčiau bliauti, bet... calm down oj sunku su tom moterim.. Giedriau, kad kaiptik moteru stereotipinis ivaizdis siulo ideja jog jos turetu verkt ir panikuot. O Argentum kaiptik labai saltai ir rcionaliai masto cia. Rimtai calm down. Jei del to pergyvensi, tik gyvenimas sutrumpes, o naudos nebus. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-15
20:26:51
| Nuoroda
EzoTao rašė:
mellisa rašė:
O jus mane sudominot del to 51 klausimo... tarkim, as 2 etapa apibudinau taip.... 1946-1948 rezistencinio judejimo klestejimo laikotarpis.Sukaupta patirtis, ispletotas partizaninis tinklas , geri rysiai tarp apygardu,derinami kovos veiksmai... tai kaip manot, toks atsakymas 1 ar 2 tasku vertas? kitus etapus irgi tokiu principu apibudinau...
Aišku, kad tiks. Ir kodėl tu taip gražiai parašei? Palyginus tavo ir mano atsakymus, man noris bliaut Aha. As irgi atsakymus taip kazkaip kreivai lipdziau. Idomu ar i tai komisija labai atsizvelgs. Beje kaip del rasto? Idomu jei bus sunkiai iskaitoma ar iseja is eiluciu skaitys? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-15
20:28:11
| Nuoroda
zazunas rašė:
Mellisa, nemanau kad tiks jie kad ir susikirste i apygardas, bet nebuo vieningu kovu juk tik 1949m susijunge i viena antru laikotarpiu kovu mastai sumazejo, partizanai issilakpste, nes prasidejo masinis ju gaudymas, o jie savo ruostu pradejo ruozti pasalas ir pavieniais veiksmais bande sutrikdyti sovietams sovietizuoti krasta, bet vieningos kovos tikrai nebuvo As tai rasiau, kad tai buvo partizaninio judejimo brandos laikotarpis. Imta puldineti mazomis grupelemis, greit atsitraukiant, isvengiant nuostoliu. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-15
20:30:37
| Nuoroda
zazunas rašė:
Mr.Lazy rašė:
Aha. As irgi atsakymus taip kazkaip kreivai lipdziau. Idomu ar i tai komisija labai atsizvelgs. Beje kaip del rasto? Idomu jei bus sunkiai iskaitoma ar iseja is eiluciu skaitys?
teisyklese yra nudoryta, kad negalima rasyti uz eiluciu, o sunkiai iskaitoma rasta savaite aisku gali neivertint, priklausys nuo vertintojos salygose nurodyta rasyti ISKAITOMAI Nu zinai, kam iskaitoma , kam ne. Mano mokytoja kazkaip iskaito, o egzaminu komisija jei nepatinges turetu irgi issifruot mano rasta. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-15
20:32:08
| Nuoroda
giedrius07 rašė:
Mr.Lazy rašė:
giedrius07 rašė:
Argentum rašė:
O tai nervindamas ar verkšlendamas dėl rezultatų, kurių net nežinai ką nors pakeisi? ir tų 11tūkst. už mokslą nereikės, ir darbo iškart atsiras? neblogai butų. Jei tai tiesa, tai pati imčiau bliauti, bet... calm down oj sunku su tom moterim.. Giedriau, kad kaiptik moteru stereotipinis ivaizdis siulo ideja jog jos turetu verkt ir panikuot. O Argentum kaiptik labai saltai ir rcionaliai masto cia. Rimtai calm down. Jei del to pergyvensi, tik gyvenimas sutrumpes, o naudos nebus. aha,visos jos verkia krokodilo asarom Verkia, bet tikrai ne visos. Yra ir rimtu megicku. Tokios toliau nueina uz visas. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-15
20:56:42
| Nuoroda
EzoTao rašė:
Vertinimo instrukcija sako: 1946–1948 m. Partizanai išsiskirstė į mažesnes grupeles, Man kyla itarimas, kad jie norejo jog butinai remtumemes ta lentele. Nebus taip, kad jos duomenu neitraukus po -1 bala is kiekvieno etapo apibudinimo? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-15
21:14:34
| Nuoroda
mellisa rašė:
Bet ten lentelej zuvusiu patizanu skaicius toj lentelej, o cia raso tiesiog partizanu... na tai juk naturalu, kad igaunant patirties ir zinant kaip kovoti mazejo zuvusiu partizanu skaicius... Nelogiskai man cia kazkaip pagal ta vertininimo instrukcija atrodo atsakymas... 6 pedos po zeme jokia patirtis tau jau nebepades.XD |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-15
21:35:07
| Nuoroda
Rutele: VBE- Valstybinis BRANDOS Egzaminas. Savoka branda apima tokius dalykus kaip gebejima suvokti, samprotauti, savarankiskai ir kritiskai mastyti, naudotis turimomis ziniomis. O su info is vadoveliu turi buti susipazines(neiskales, o susipazines ir suporates) kiekvienas laikantis egzamina. Ne zinias tikrina, o tavo brandumo lygi, gabumus. Mano nuomone tau atsakyma rases zmogus labai teisingai atsake. Stebiuosi tik kaip jam uzteko kantrybes atsakineti i priekaistus kurie remiasi tokiais argumetais, kaip "internete sklinda kalbos". |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-15
21:37:21
| Nuoroda
ktrms rašė:
Kaip manot kaip vertins samprotaujamuosius klausimus? Ten kur prašė pagal savo nuomonę nurodyti objektyviausią, tai nurodžiau tą kur apie pilietinį karą porino ir manau pakankamai pagrindžiau. Kad tik nepapultų į rankas kokiai turbo patriotei, tj gal duos taškų, kap sakot?:] šiek tiek juokingaj atrodo jei visi argumentai turi būt apie meilę tėvynei ir pan nsmn Nesvarbu kuri pasirinkai, svarbu kad argumentuotai pagrindei savo nuomone. Juk cia ne testas, nera vieno teisingo atsakymo. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-15
21:40:30
| Nuoroda
zazunas rašė:
dar syki pasikartosiu JUOKINGI jus man esat su savo skundais koks skirtumas kokios uzduotys buvo egzamine, jeigu eini i ji, turi moketi viska. Dar sakyciau, kad uzduotys buvo neimanomos padaryti, reikalaujancios tokiu ziniu, kokiu neismokstama per pamokas, o dabar viskas buvo labai aisku. As sutinku, kad 3-4 testo klausimai ir tie 2 samprotaujamieji klausimai apie partizanus gal yra sudetingesni, bet ne neimanomi!!! paskaiciuokit, nemokedami situ klausimu, prarastumete 10 tasku!!! ar del 10 tasku sugriuna jusu gyvenimo svajones? NE! Tad neverkslenkit. As pats praradau minimum 15 tasku, nors darydamas ansktesniu metu egzaminus neprarasdavau daugiau 10, tada ar dabar man kelti skandalus, kad egzaminas buvo nekokybiskas? Dar vienas zmogus pasirinko racionaliai mastanciuju puse. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-15
21:42:25
| Nuoroda
EzoTao rašė:
Labai įdomus atrašinėjimo stilius - lyg atsišaudymas, bet nepateikiant objektyvių ir konstruktyvių faktų ("aš priimu"; "aš manau".) Keistai čia viskas Dėl to mokymosi - sutinku, kad egzaminas turi tikrinti ne atminties galimybes, o galimybes laviruoti istorijoje. Bet tas parašymas, kad vos ne mokytis nereikia.. Juk negali su kiekvienu abiturientu zaisti kaip su mazu vaiku. Idomu kiek jie tokiu skundu gauna nabagai. Trumpai, formaliai atsakyta. Matyt laiskas nepsirode kazkoks isskirtinis ir vertas ypatingo demesio. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-15
21:49:24
| Nuoroda
EzoTao rašė:
Mr.Lazy rašė:
EzoTao rašė:
Labai įdomus atrašinėjimo stilius - lyg atsišaudymas, bet nepateikiant objektyvių ir konstruktyvių faktų ("aš priimu"; "aš manau".) Keistai čia viskas Dėl to mokymosi - sutinku, kad egzaminas turi tikrinti ne atminties galimybes, o galimybes laviruoti istorijoje. Bet tas parašymas, kad vos ne mokytis nereikia.. Juk negali su kiekvienu abiturientu zaisti kaip su mazu vaiku. Idomu kiek jie tokiu skundu gauna nabagai. Trumpai, formaliai atsakyta. Matyt laiskas nepsirode kazkoks isskirtinis ir vertas ypatingo demesio. Aš irgi taip manau Kada pagaliau visiems bus aišku, kad viskas - suspauskit kojas ir laukit rezultatų. Aš, pavyzdžiui, nelaikau šito egzamino labai sunkiu, tik testas nuvylė. O tie pasamprotaukite, pagrįskite yra naujovė, kuri gan logiška - kalikus atmėto kaip muses iš barščių. Pats padariau kvailų klaidų šaltiniuose, pats nesuplanavau savo laiko ir testą padariau per paskutines 10 minučių - prisiimkim atsakomybę už savo darbus. Va va zmogus protingai masto. Visi varo ant egzaminu sistemos, o kai ja bandoma po truputi tobulinti ir keisti, kyla naujos nepasitenkinimo bangos. Po 5-6 metu vargu ar isvis kazkas panasaus i dabartinius egzus bus like. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-15
21:52:56
| Nuoroda
Rutelle1 rašė:
Cia ne racionaliai mastantieji, o tiesiog pasyvieji. Pavyzdziui, man nereikia istorijos, ja laikiau tik siaip, bet negaliu tyleti, jei matau nesamone. Egzaminu programoje vienas malimas, reiskiantis, kad abiturientas turi buti kone profesorius, gebeti VISKA. Jei jus tokie, valio - nesistebiu, kad viskuo patenkinti. Abiturientas turi gebeti daryti isvadas is turimu duomenu(saltiniu, zemelapiu ir t.t), naudotis elementare logika. Abiturientas kuris nori gauti 100balu(netgi ne 100 procentu) turi gebeti ne viska, bet tikrai labai daug. Bet ne visiem tie 100 skirti. Juk negali egzamino lygio nuleist iki tokio kad tiktu visiem. Koks tada tikslas? Kur tada konkurencija? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-15
21:54:23
| Nuoroda
rudy3 rašė:
Ruta mldc, o tas sakinis jog tikrina ne žinias tikrai prajuokino. Racionaliai mastantys, ne veikiausiai gerai parašę ir dabar pasirodantys čia ir skelbiantis: o kokie jus durni, visai normalus egzaminas buvo, nes aš gausiu savo 85. Kuo jus čia skundžiates jug aš surinksiu daug. Toks klausimas, jei mūsų nepasitenkinimai yra be pagrindo, tai kdl niekas nesiskundžia dėl lietuvių egzamino? Kdl būtent istorija? Todel kad istorijos egze buvo taikomos naujoves. Kazkam jos nepatiko, nes tie kazkas yra mastyti nesugebantys kalikai. Tokiu niekam nereikia. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-15
22:04:32
| Nuoroda
rudy3 rašė:
Naujovės sakai? O mokymo programoje irgi buvo naujovės? Kažkaip nepastebėjau. Kaip man pasisekė gyvenime - krizė bei mokslo naujovės. Mes pasirodo bandomieji triušiai. (Ironija) Istorija nėra iškreipiama? Istorija tai dalykas, kurį labiausiai iškreipia. Mokymo programos tikslas tau suteikt zinias, o kaip jas panaudoti sugebi, cia jau tavo problemos. Ne viska galima iskalt, ne tie jau laikai, aciu dievui. |