Vartotojo Sandrittta pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-06-23 00:00:43 | Nuoroda
Jėbus rašė:

Pritariu, jog perskaičius temas dingsta visa meilė mokslui :D Kas per atsvara tarp žmonių? :D interpretuoti galima tą pavadinimą visaip... Kad tipo skirtingos vertybės palaiko harmoniją tarp žmonių? Poleminį rašinį būčiau rašęs šita tema. O nuosaikingumas tai ir man nežinomas žodis :DD supanikuočiau per tą pakartotinę... Praeitų metų pakartotinė kaip tik palanki buvo su tema Ar žmogui reikia vien tik pergalių?, o pagrindinės sesijos temos buvo sunkokos... Suvokimas pakartotinės man patiko. Šįmet, manau, jog kažkoks nesusipratimas :D

Jo ta tema su pergalem buvo labai gera, rasem per bandomaji ir ten galejo tikrai ir pasamprotaut ir daug kuriniu pritaikyt.O cia kazkoks pasityciojimas.. Tema turi but aiski ir suvokima, o cia dabar nevisai aisku , kas tas nuosaikingumas..tad buciau rasius pirma tema ir po kiekvieno sakinio skaityciau temos pavadinima ir galvociau ar dar nenugrybavau i lankas :D

Žinutė parašyta: 2011-06-23 00:06:14 | Nuoroda
Protuberantas rašė:

Kaip lietuvių kūrėjai vaizduoja nuosaikingumą?

Gerai, galvoju, pažiūrėsiu google kas tas nuosaikingumas :D Ir spėkit ką radau? Ogi nieko gero. Meta nuorodas į šitą forumą :D

Cia NEC'as sugalvojo naujadara lietuviu kalboje.

Žinutė parašyta: 2011-06-23 00:06:58 | Nuoroda
Sparnai rašė:

Kam iš viso gali šauti sugalvoti tokias temas rašiniui? Čia turi būti ekstrasensas, kad pataikytum į temą :D

:DDDD

Žinutė parašyta: 2011-06-23 00:19:19 | Nuoroda
dona92 rašė:

o tai pakartotine sesija laike tie kurie negalrjo del ligos, ar kitos svarbios priezasties dalyvauti ? ar ir tie kurie neislaike pagrindines ?

Tie kurie negalejo dalyvauti.

Žinutė parašyta: 2011-06-23 00:23:14 | Nuoroda
dona92 rašė:

nu jasno. tai pakartotine sesija, kaip mokyklinis jau wadinasi ?

Ne, cia toks pats valstybinis, kaip mums, tik pakeistos uzduotys :)

Žinutė parašyta: 2011-06-23 00:26:39 | Nuoroda
dona92 rašė:

kazkaip atsibundu po truputi. tai ok. kas pagrindinio neislaiko, tai perlaiko kita met. mokyklinio nebera tada ;]

Na tie, kurie neislaiko gales perlaikyti mokyklini liepos kazkelinta diena, tad neteks kitu metu laukt :)

Žinutė parašyta: 2011-06-23 01:08:17 | Nuoroda
Flegmologija rašė:

Kas nerizikuoja, tas negeria šampano ;DD

Tai jo, bet nervina tas popierizmas, mano sese kaip studins uzsieny tai nzn kaip ten kokia pazyma gaut  apie ja:D

Žinutė parašyta: 2011-06-23 16:13:31 | Nuoroda
Fikcija rašė:
Sandrittta rašė:
Fikcija rašė:
Sandrittta rašė:

o kokiuose turguose paieskot, ten galima gaut graziu ir nebrangiu ;)

Siaubas, jau tik ne iš turgaus, nei ten gražu, nei ten skoninga, o ir plius dar didelė tikimybė išleistuvėse dar porą tokių pat pamatyti. Kašmaar. Geriausia, manau, siūtis, nes pats pasiuvimas brangus nėra, tik medžiaga brangi, bet jei medžiagą kokią pačios turite, tai suknelė labai pigiai atsieis. Kai siūnies tai bent turi kaip ant savęs nulietą, tokį modelį, kokį nori ir tokios pačios niekas kitas neturės. Ir originalu, ir gražu.

Na bet jei zmogus negali tam skirti daug lesu, tai nezinau ka daugiau pasiulyti.galima atrasti ir ten , tik nereik pirkti ten koki torta ar dar su visokiais pricindalais. issirinkus kokia nekrentancia per daug i akis, o tiesiog dailia paprasta suknute gales ir veliau ja kurnors pritaikyt. nepamirskim, kad ne drabuzis zmogu puosia, o zmogus drabuzi. tad koks skirtumas jei ir ta suknele bus specialiai tau siuta,cackinta, orginali, kad issiskirtum is kitu..zmogus pats turi issiskirt is minios savo sarmu, o ne jo apdaras ji isskirt..tad peace :)

Na dėl lėšų. Aš taip pat nenoriu ir nežadu kažkokiai sukniai skirti daug pinigų. Bet apie tokį dalyką juk galima ir anksčiau pamąstyti, ir pradėti po šiek tiek taupyti jau iš anksčiau. Juk kad išleistuvės bus, tai ne prieš porą dienų yra sužinoma. ;D O šiaip tai aš išsakiau savo asmeninę nuomonę klausimu kur geriausia pirkti ir pan.

ok ok taika

Žinutė parašyta: 2011-06-23 16:15:58 | Nuoroda
Roberta Aurėja rašė:
Sandrittta rašė:

O as dar mastau, ka cia reiks daryt.Kiek teko girdet vdu bendrabuti nelengva gaut.Tai galvoju ar isvis apsimoka,vargt tuos dokumentus rinkt ir po to dar nk negaut.Hmm pasimeciau..

Na aš atvirkščiai girdėjau. Kalbėjau su VDU studente ir ji pasakė,kad nėra labai sunku gauti bendrabutį, na nebent gyveni netoli Kauno.

Sakai? na as tai gyvenu visai kitam Lietuvos gale :D na tai gal reiks bandyt laime :) tu irgi zadi i vdu stot? :)

Žinutė parašyta: 2011-06-23 16:20:10 | Nuoroda
Light Arus rašė:

Tai visi pakartotinės sesijos egzaminai yra sunkesni, tai galime daryti išvadą , kad jie specialiai taip daro , jei būtų lengvesni, kaip manot , neatsirastų ,,atsitiktinių'' pilvo,galvos ,,skausmų''

Pernai pakartotinej sesijos lt egzas man kaip tik pasirode lengvesnis :)

Žinutė parašyta: 2011-06-23 16:24:14 | Nuoroda
Roberta Aurėja rašė:
Sandrittta rašė:
Roberta Aurėja rašė:
Sandrittta rašė:

O as dar mastau, ka cia reiks daryt.Kiek teko girdet vdu bendrabuti nelengva gaut.Tai galvoju ar isvis apsimoka,vargt tuos dokumentus rinkt ir po to dar nk negaut.Hmm pasimeciau..

Na aš atvirkščiai girdėjau. Kalbėjau su VDU studente ir ji pasakė,kad nėra labai sunku gauti bendrabutį, na nebent gyveni netoli Kauno.

Sakai? na as tai gyvenu visai kitam Lietuvos gale :D na tai gal reiks bandyt laime :) tu irgi zadi i vdu stot? :)

Tikrai,kad bandyk, nuo to blogiau nebus Jo,norėčiau ten stot, tik nežinia kaip pasiseks

Linkiu įstoti

Žinutė parašyta: 2011-06-23 17:26:34 | Nuoroda
Jėbus rašė:
Sandrittta rašė:
Light Arus rašė:

Tai visi pakartotinės sesijos egzaminai yra sunkesni, tai galime daryti išvadą , kad jie specialiai taip daro , jei būtų lengvesni, kaip manot , neatsirastų ,,atsitiktinių'' pilvo,galvos ,,skausmų''

Pernai pakartotinej sesijos lt egzas man kaip tik pasirode lengvesnis :)

True story :) Gal šįmet padarė tokį sunkų tam, nes per gerai pagrindinė sesija išlaikė? :D

Pasinaudojo lituanistai paskutine proga abiturientams nukenksmint

Žinutė parašyta: 2011-06-23 18:02:54 | Nuoroda

Na pagal pernykscius pirmakursius tai, kai pasirasai sutarti, tada uzsisakai ta pazymejima ir tada lauki kol ten univieras patvirtins, kol pazymejima padarys.. o tai gali uztrukti, kai jau pranesa, kad gali atsiimt, tada ir atsiimi :)

Žinutė parašyta: 2011-06-23 18:53:07 | Nuoroda
JustinasK rašė:
Sandrittta rašė:

Na pagal pernykscius pirmakursius tai, kai pasirasai sutarti, tada uzsisakai ta pazymejima ir tada lauki kol ten univieras patvirtins, kol pazymejima padarys.. o tai gali uztrukti, kai jau pranesa, kad gali atsiimt, tada ir atsiimi :)

O kiek laiko tai gali užtrukti? Pvz ISIC sesuo, pamenu, darėsi, tai ten per kelias minutes padarė.

Na mano draugas dares Lietuvos studento pazymejima, tai po uzsakymo koks menuo praejo kol leido atsiimt.

Žinutė parašyta: 2011-06-23 23:37:30 | Nuoroda
JustinasK rašė:

Va, susižinojau iš sesers, galbūt ir kitiems ši info pravers. Taigi, tą studento pažymėjimą padaro per kažkur mėnesį (sakė tik neuždelst, kai reiks kokios info, nes tada dar labiau užsitemps tas gaminimas kortelės), o tą ISIC padaro tik tada, kai turi studento pažymėjimą :)

O tas ISIC tai kokias jis galimybes suteikia? :)

Žinutė parašyta: 2011-06-25 11:44:39 | Nuoroda
666666 rašė:

O kaip vertinama tokia situacija kai mokinys suklysta skaiciuodamas tarkim tuose suskaidytuose uzdaviniuose pirmoj dali,o kitose taiko ta skaiciu ir gauna vel neteisinga atsakyma?Turbut visu daliu atsakymai uzkaitomi tada kaip netesingi ane?

Kiek ziurejau pernyksciu egzu vertinimo instrukcijas, tai kitus uzkaito, o nuima ten taskus kur pradzioj suklydai :)

Žinutė parašyta: 2011-06-26 00:31:20 | Nuoroda

:DDDDD

As tai parasiau amatų dirbtuves :D

Žinutė parašyta: 2011-06-26 01:15:42 | Nuoroda

Taigi cia ant abjerio ta tema sukure, nes tame forume kur kalbama apie istorija pagrindine diskusija su tais cechais :D:D

Žinutė parašyta: 2011-06-26 01:16:01 | Nuoroda

bajerio*

Žinutė parašyta: 2011-06-26 18:47:00 | Nuoroda
ak.fak rašė:
Vilius02 rašė:

Na bent Sandrittta mane suprato :D 

Aš forumo ( isorijos)  neskaičiau tai a priori rėžiau savo humble opiniją : D soriux

Nieko nieko, visiems kartais reiks issiliet :D