Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-01-11
09:12:14
| Nuoroda
Kaip mano biologijos papildoma mokytoja sakė - kiekvienais metais NEC įdeda kažką ne pagal programą ir kiekvienais metais sako, kad daugiau taip nedarys . Mano mėgstamiausios biologijos temos - virškinimas ir genetika, dar nefronas visai nieko ir kraujotaka, iš vis man labiau patinka žmogaus biologija. Na, dar ir augalai visai nieko . Bet evoliucija, ekologija.... |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-11
20:59:48
| Nuoroda
Aiste18 rašė:
seirara rašė:
Aiste, o jei nepaslaptiskiek is egzu surinkai ir ar vf studijuoji medicina? kmu ar vu? man tai aktualu,nes pati i medicina nuo vaikystes noriu,bet egzu bijau kaip velnias kryziaus... chemijos gavau 61,bio 75, lt 89. labai daug lemia mat.metinis pazymys, as turejau 8A, o jei pvz buciau turejus 9, buciau vf gavus. taigi moku uz moksla VU. Stenkites tureti kuo aukstesni chemijos ir matkes metini, ir laikykite abu egzus, jei kuris nors nepasisektu siaubas, kaip apmaudu. Turbūt jei būtum turėjus B lygyje 10, tai į nemokamą įstotum, nes kiek žinau, prie A lygio prideda vieną balą tai 8+1 , o B nieko. |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-12
12:50:57
| Nuoroda
Sveikas. Mano situacija tokia pati. Sausio gale Nacionalinis egzaminų centras turėtų paskelbti bazinę mokyklą, kurioje bus registruojami išoriniai kandidatai (buvę mokiniai). Tad reiktų sekti NEC naujienas tinklapyje - www.nec.lt. Už vieną egzaminą reiks sumokėti penkiasdešimt litų, bent tiek buvo pernai. Taip pat reiktų atsinešti brandos atestatą ir asmens tapatybės kortelę. Tada duota kodą, su kuriuo galėsi sužinoti rezultatus siųsdamas SMS žinutę ir sėkmingai ruošiesi egzaminams. Sėkmės. |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-12
15:12:47
| Nuoroda
Šeštadienį pas mokytoją rašom chemijos bandomą egzaminą iš neorganinės chemijos. Dabar peržvelgiau ankstesnių metų užduotis, tai pastebėjau, kad egzaminai lengvėja, palyginus pvz 2002 metų ir 2009 tai žymiai lengvesni. Kai kurie klausimai būna tikrai nesunkūs, atsakau per 10 min, o kiti tokie aaaaaaa, ką čia turi omenyje, kai klausia |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-14
19:50:54
| Nuoroda
Piktybiška rašė:
Man irgi su geometrija baisu baisu.. bet vis tiek vargstu A lygyje ir kažkaip ant 7 ištraukiu. Šiaip man sunkiausia su loginiu mąstymu, nes pamačius uždavinį niekaip neišmąstau nuo ko pradėti.:D Bet tikiuos bent išlaikyti, o ten, kad kažką surinkti, tai jau iliuzijų net nebekuriu... Tu neapsigauk, aišku, jei laikai valstybinį, tai net negali būti kalbos apie b lygį, bet jei nelaikai ir imta metinį pažymi, tai tau geriau turėti iš B lygio devynis, nei iš A septynis. |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-14
19:52:07
| Nuoroda
Chemijos bandomasis tikrai nebuvo sunkus, kad toks egzaminas būtų . |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-14
20:22:12
| Nuoroda
Žmonės, iš kur jūs mokotės visokius mišinių distiliavimus, kristalizavimus ar kaip ten? Nes mūsų mokytoja kažkaip mano, kad tai nėr svarbu, bet taškas po taško ir susirenka. |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-14
20:27:02
| Nuoroda
O jus, vaikai, mokinatės odą, klausą, regą? Nes egzaminų programoje nėr, o mano mokytoja sako, kad neseniai buvo....... Buvo gal prieš 5 metus, taigi programa keičiasi, bet ji vis tiek savo, ne , ne, o jei įdės, tai dabar mokomės, bet man kažkaip nežinau ar čia naudinga |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-15
20:40:04
| Nuoroda
Na, bet lengvas egzaminas ir turi minusą. Tuomet būna kartelė gana aukšta , nes visi nemažai taškų surenka, tad ir gerą įvertinimą sunku gauti, apsižioplini klausime, ir jau tavo balas labai smarkiai krenta. |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-15
20:43:24
| Nuoroda
ir skaitykit sąlygą mažiausiai 3 kartus, ypač tie, kurie yra išsiblaškę, kaip aš . Nes buvo klausimas per egzaminą - apibūdinti nuo šviesos nepriklauančią fazę, o aš perskaičiau priklausančią, ir tada teko braukyti.... O tikrai žinojau ten viską, nes prieš dieną pasikartojau fotosintezę |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-16
17:45:05
| Nuoroda
Šiandien rašėm bandomą egzaminą, bet tas egzaminas toks kietas, dalys iš visų egzaminų, nuo 2002 iki 2010 pavyzdinės.... Kai kurie klausimai tikrai vaikiški , o kai kurie gana sukti. Bet pasimoviau ant tokių lengvų, kur parėjęs namo iš kart išsprendžiau, na, bet per egzaminą gal tokių nepadarysiu. O Šulčiaus knygoje yra daugiau teorijos, o į egzaminą be baimės, daugiau uždavinių, tad nelabai čia lyginti išeini, mano mokytoja sako, kad Šulčiaus nelabai ten viskas pagal programą ir ne visko reikia, bet chemija ir aplinka ten itin gerai aprašyta |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-17
14:59:15
| Nuoroda
Ar mokotės papildomai pas mokytojus? Kaip manot, ar tai būtina, norint gerai išlaikyti valstybinį egzaminą? |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-17
15:53:22
| Nuoroda
Man tai patinka teorija visai, ypač fainai rašyti jonines ir bendras lygtis |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-17
22:03:59
| Nuoroda
žinau, kad prieš egzaminą negalim gerti valerijono, nes jis truputį blokuoja atmintį. Valgyk šokolado daug |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-18
17:54:31
| Nuoroda
Nerašo, rašo tik 12 klasės pažymius |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-19
17:58:11
| Nuoroda
Atestatas tikrai būtina, taip, galima ir per pakartotinę sesiją laikyti. Bet Kauno mieste dar nepaskelbta bazinė mokykla.... |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-19
20:44:40
| Nuoroda
gali duoti nuorodą? |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-20
09:31:29
| Nuoroda
bartezas16 rašė:
O per kiek laiko mokykloje padaro tą atestatą?;/ Manau jis jau išspausdintas kai baigei mokyklą, todėl turėtum nueiti į savo seną mokyklą ir atsiimti. |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-20
09:33:46
| Nuoroda
Lietuvių egzaminą vertina trys žmonės plius vienas kontrolinis vertinimas, tad nemanau, kad čia yra subjektyvus dalykas, retai kada pasitaiko, kad visi keturi vertintojai atlaidūs arba visi griežti, kažkoks optimalus viduriukas manau išlaikomas. |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-20
09:35:57
| Nuoroda
Labiausiai nepatinka cheminis ryšys ir periodinė elementų lentelė, po to jau vis įdomiau, o organinė chemija man tokia miela ir jauki, nežinau, visai tokia faina |