Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
18:52:43
| Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
Partizan rašė:
Mano nuomone apie paskolas yra labai neigiama... Stengsiuos apsieit be ju. O baigus mokslus jau reikes sukti galva apie savo busta, automobili seima ir daugybe ivairiu dalyku, o cia dar paskola su savo palukanom vilksis... O jei dar darbo nera
Mane domina teisesauga, ivairios jegos strukturos, saugumas, policijos departamentas. Neaisku ar gausiu toki darba, viskas priklausys nuo situacijos, o dar specializacija reiks pasirinkt berods 3 kurse. Privalumas tokiose tarnybose-ankstyva pensija, o as dar siokiu tokiu planu turiu tolimai ateiciai, kalbu apie nuosava versla Na o kuo save isivaizduoja Kaffeeklatch? Juk turi buti kazkokia sritis, kuri trauktu labiau... Sakiau, kad pakolkas nesu tikra, o geresnę nuomonę susidarysiu bestudijuojant (bet šiaip, baudžiamoji teisė man prie širdies). O jei tu nori kažką su teisėsauga, reikėjo rašyt MRU teisę ir policijos veiklą, ar pan. O apie paskolas ir aš nesu geros nuomonės, bet niekur nedingsi, reiks imt. Ir nematau aš čia pasaulio pabaigos, padirbėsiu vasarą užsieny ir susimokėsiu aš tą paskolą. Be to, valstybė finansuos 10% geriausai mokamoje vietoje studijuojančių studentų. + po 2 metų rotacija, taip kad gerai pasitempus, galima į VF pereit. Paskola nera peilis po kaklu, aisku ismokesi jei noresi... O ir apie VF po 2 metu galima galvoti Taip ir maniau, kad parasysit apie ta MRU. Pirmiausia tas fakultetas yra Kaune, iskart pasakau, kad ten nenoriu gyvent, o tiem, kurie nores klaust ka turiu pries Kauna, iskarto pasakau-turiu ir nemazai, daugiau neatsakinesiu. Be to MRU buvo visokiu niuansu, kaip siuntimas is vietinio komisariato, kurio, del siokiu tokiu aplinkybiu geriau man neimt ir nevezt i univera. O galiausiai VU magistras po 5 metu, tai ir padare mano pasirinkimui didziausia itaka. Po 3 metu reiks rinktis siauresne sriti, tad nematau jokio reikalo stot i MRU, kai VU galesiu pasirinkt kriminologija (jei galutinai apsispresiu).
|
||
Žinutė parašyta:
2009-07-21
18:55:27
| Nuoroda
EzoTao rašė:
Manasis gaunasi 1881. Tai tada trūksta 21 O kur jus radot formule? Jei gali parasyk |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
14:50:51
| Nuoroda
Sveikuciai, ka ciuvai gero? Ko tokie susigruzine? Ziuriu visai prastai jum, geriau susisukit ganjos ir klausykit Bob Marley, juk viskas gerai Be to kol jus esat su manim, jus visi esat saugus |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
14:55:16
| Nuoroda
Sveikinu jus, busimi kursiokai Paemiau VU vf |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
15:00:10
| Nuoroda
Sveikinu, mieli bjaurybes, prigadinot nervu su savo spelionem, bet viskas gavos gerai Kada cementofke? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
15:02:27
| Nuoroda
Panevezys visiem tinka? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
15:05:31
| Nuoroda
madambaterflai rašė:
einam žėt simpsonų Kokiu dar simpsonu... Einam tik girtis visiem |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
15:09:07
| Nuoroda
EzoTao rašė:
Galima sakyt, kad pusę kursiokų pažįstam! Belekas Belieka bendrika gaut ir bus tuuuuuurrrrrrrrrbo |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
11:48:11
| Nuoroda
Laba ryta... Nu ir priviso cia teisininku O dar teisininkiu nemazai, kas yra labai gerai O vyriokai turbut dar svencia, bus ir ju Kas dar nezino, tai as irgi busiu jusu kursiokas. Mano vardas Minvydas, bet draugai vadina tiesiog Mynve, mano skype: partizanlt |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
17:45:08
| Nuoroda
Sveiki, visi kas nauji, čia jūsų jau pažįstamas antrakursis wilis savo tikrajame amplua Pastebėjau, kad keičiatės skypais, noriu pasiūlyt pasikeist ir Facebook'ais. Kas norit išgirst apie teisę ar baraką iš pirmų lūpų ar šiaip norit susipažint, nebijokit, kvieskit fb: Minvydas Baltušis. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-27
16:47:58
| Nuoroda
Iki pirmos sesijos pabaigos Pirma sesija man baigės sausio 26 d. Oficialiai ji gali tęstis iki vasario 1 d. Čia priklauso nuo to kaip egzaminus susistatot. Tai ko niekas facebook'ais nepasikeičia? Ir beje, ar daug šiemet bus Panevėžiečių? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-27
20:06:06
| Nuoroda
Hey, Cartman, tj karoč bus nemažai iš mūsų nuostabaus miestuko Blogas žmogus Panevėžietis ir berod dar panelę mačiau kažkur vieną iš Pnv. Reikėtų pabendraut, susipažint |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-27
20:28:43
| Nuoroda
Cartman rašė:
Sveikas Partizan, malonu, kad irgi yra panevezieciu Taip, as i mokama, egzu uzteko, bet metinis matematikos 5 sugadino man viska Beje, ar daug is jusu kelsis gyvent i bendrabuti ? Kiek girdejau, teisininku bendrabuciai pakankamai neblogi, ir ramus, ir netoli fakulteto. Be to, paziurekit filmuka apie si fakuleteta - www.youtube.com/watch?v=-iixt6DU0FE , labai graziai viskas pateikta Oooo taip, mūsų barakėlis tikrai geras Deja mums teko pergyvent remontą, bet po remonto viskas tikrai šaunu. Svarbiausia susirast tinkamą gyvenimo draugą, nes kai kartu gyvensit, jus sies šis tas daugiau nei draugystė DD T.y. bendras gyvenimas... Didžiausias bendriko pliusas yra tai, kad fakas šalia, kad niekada nebus liūdna ir tai, kad visada viską žinosit |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-27
20:29:50
| Nuoroda
Kaip jau minėjau, kvieskit drąsiai, aš antrakursis, ale vistiek kolega. Fb ---> Minvydas Baltušis |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-27
20:36:02
| Nuoroda
EgleB rašė:
Partizan, o kaip praėjo pirmieji studijų metai? :) mane visi gąsdina, kad VU mokytis neįmanoma, o teisė - pragaras žemėje Taip ir yra |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-27
20:51:03
| Nuoroda
EgleB rašė:
Vis tiek aš noriu ten Taip, ten nėra lengva, bet jei sugebėjai baigt gerai, gerai egzus išlaikyt, tai ir sugebėsi studijuot. Be skolų mokytis yra tikrai sunku, labai daug laiko atima, bet įmanoma, o jei ir gausi kokią skolą, tai tikrai nėra gyvenimo pabaiga. Sunkiausia įstot ir praeit 1 bei 3 kursus, bent jau antras pusmetis tikrai buvo sunkus, susikirto apie 100 kursiokų... Berods buvo rotacijos rezultatai įkelti čia. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-27
21:10:49
| Nuoroda
EgleB rašė:
Oho, tai sunkūs egzaminai buvo? Bet matematikos nereikia mokytis? :) Beje, ten bendrabučiai kažkur prie fakulteto, ar ne? Taip, egzaminai tikrai sunkūs. Na bent jau pirmą pusmetį nebus sunku, tiesiog viskas nauja, tad atrodys baugiai, bet kai pamatysit antrą pusmetį... Net ir mokydamasis nesi garantuotas dėl išlaikymo. O matematikos, ačių Dievui, tikrai nėra O bendrabučiai tikrai arti 5-10 minučių nuo fakulteto, priklausomai kaip greitai eini. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-27
21:37:54
| Nuoroda
Tai kokie šiemet pereinamieji? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-27
21:51:46
| Nuoroda
Nesaugios... Pavogt, gal nepavogs, bet be ratų gali rast Nelabai ir reikės tau tos mašinos, na o jei nori ir mašinos, ir ramiai miegot, tj žiūrėk garažo metalinio Žirgo gatvėj, jie ten 1500-2000 lt. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-27
22:01:40
| Nuoroda
Nelabai jos ir reikia. Džiaukis, litų sutaupysi Jei namo važinėsi ir pakeleivių paimsi, tai gal ir verta, bet jei vien po Vilnių... Nelabai... |