Vartotojo AgnÄ—. pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-02 10:55:59 | Nuoroda
Vytauto Didžiojo universitetas rašÄ—:
Astaa rašÄ—:

NorÄ—Äiau pasiteirauti dÄ—l kalbų. Jei aš moku už kalbÄ…, bet jÄ… besimokydama viršiju bendrÄ… kreditų skaiÄių ( na sakykime treÄiame kurse imu mokytis kalbÄ…), ar man dar reiks papildomai mokÄ—ti už viršytÄ… kreditų skaiÄių? turiu omenyje tuos 160(max 164) kuriuos turiu surinkti per 4 metus. 

nes kitaip kalbų mokymosi galimybÄ—s labai susiaurÄ—ja 

Tikrai nereikÄ—s mokÄ—ti ;) juk jÅ«s jau susimokÄ—site už kalbÄ…, tai Äia tas pats kas mokÄ—tumÄ—te už kreditus tik labai pigiai ;)

aÄiÅ«! vilÄių dar yra :D

Žinutė parašyta: 2010-07-02 10:58:34 | Nuoroda
Turka rašÄ—:

kada tau isleistuves? kada sake bus rezai? 

išleistuvÄ—s liepos 14 :) apie rezultatus jie nieko patys nežino. nesistebiu, nes ne nuo jų priklauso :)

Žinutė parašyta: 2010-07-02 11:01:38 | Nuoroda
Nacionalinisegzaminucentras rašÄ—:
Svaja09 rašÄ—:
bliucha rašÄ—:
Turka rašÄ—:

taisyklese skaiciau kad ne neco xebriukas taiso. dokumenta wordo formatu kazkur uztikus buvau.

nors viena galima rasyt kita daryt... daug gavusiu nesamoningai per mazus rezus - valio universitetai ploja katuciu - bus priversti stoti i mokamus, o dundukai po kurio laiko unike privales moketis uz moksla nes nepatemps.

nekalbu apie gerai besimokancius ir gerai gavusius.

as manau visiems pasitaike labai skirtingi vertintojai  - vieniems ka tik papuka is gerkles vaikui istraukusios mamytes, 2 metus maciusios savo atzalos pasturgali, kitos siaip paplaukusios menininkes, kitos normalios, kitom px kad tik greiciau padaryt darba ir eit namo ziuret serialo.... juolab kai pacioms mokytojoms yra akys issokusios, sakyti, kad tai tik eiliniai kas mes esantys pamyzciojimai - nesamone.

Ir cia raso abituriente? !! omg

darbus taisyti aisku vaziuoja kompetetingi zmones, kurie mokesi ta dalyka..ir beja viena darba taiso 3 mokytojai..o jei skiriasi rez. istaiso ir ketvirtas..

Tikrai ne visos vertintojų grupÄ—s taiso vienodai.
Taiso du vertintojai ir jei judviejų vertinimas akivaizdžiai nesutampa, tik tuomet yra kvieÄiamas treÄiasis.
Yra daug tų neaiškumų. Man pvz. iki šiol neaišku, kodÄ—l nematome savo ištaisytų darbų kopijų be jokių prašymų ir važinÄ—jimų į nec'Ä…. BesÄ…lygiškai pasitikÄ—ti šia įstaiga? Ne kartÄ… teko įsitikinti, kad tai nelabai įmanoma.

Kandidatas gali pamatyti ištaisyto darbo orginalÄ… nacionaliniame egzaminų centre (o lietuvių gimtosios valstybinio brandos egzamino ir kopijÄ…). Nacionalinis egzaminų centras neturi nei pajÄ—gumų, nei lÄ—šÅ³ visiems (apie 50 000 kandidatų) kandidatas išsiųsti darbus. 

o kur rašyti prašymÄ… norint pamatyti darbÄ…? :)

Žinutė parašyta: 2010-07-02 12:01:07 | Nuoroda
tillary rašÄ—:

tai jus man paaiskinkit, jei dabar parasau apeliacija, tai nebespeju parasyti prasymo stojimam, ir nedalyvauju pirmam ture? o juk pirmam nedalyvaujantys,  negales dalyvauti antrajame...as nesuprantu cia kazko

na, jei bus taip, tai aš tikrai Lietuvoj neliksiu :D nÄ—ra prasmÄ—s gyvent šaly su tokia švietimo sistema :D

Žinutė parašyta: 2010-07-02 12:14:48 | Nuoroda
NONcom rašÄ—:

Pasakysiu nešališkÄ… faktÄ…. MÅ«sų mokyklos pavaduotoja ir direktorius apakÄ™ rezultatais. Mokiniai, kurie tikrai (tikrai, asmeniškai su jais kalbÄ—jau), nesimokÄ— lietuvių, turÄ—jo 6 ir niekad dÄ—l jos nesistengÄ—, gal ~90 ir netoli 100 procentų. Jeigu TAIP įmanoma, darykit arba auditÄ… mokyklose, arba NEC`e. Kažkoks briedas. NegavÄ™s 95 pasijauÄiau paskutinis durnelis. Nes tiek gauna žmonÄ—s, kurie visiškai atsipÅ«tÄ™. Klasiokas pirmÄ… kartÄ… gyvenime rašÄ— samprotaujamÄ…jį rašinį egzamine ir gavo ~85 proc. Nežinau. Man tai nelogiška. Nusprendžiau, kad tikrai nevertÄ—jo nieko mokytis. Geriau bÅ«Äiau alų gÄ—rÄ™s.

same here :D

Žinutė parašyta: 2010-07-02 12:50:08 | Nuoroda

mÅ«sų direktorius toks pÅ«stažandis, pažiÅ«rÄ—jo į mane žvitriom akutÄ—m ir sako "o tu žinai, kad atestato su visais negausi?". pasakiau, kad žinau, dar pajuokavom. jokių bandymų atkalbÄ—t, už tai kažkaip pagarba jiems visiems ten mokyklos valdžioj, nes per tuos metus tiek kartų prakeikti jie, o dabar taip viskas gražiai :)

Žinutė parašyta: 2010-07-02 14:06:31 | Nuoroda
jusste rašÄ—:
JustDoIt rašÄ—:
Laura18 rašÄ—:

Gal kas zinot uz kiek balu kiek procentu siemet buvo?  

As tai girdejau, jog 85 (isviso ejo surinkt 105) taskai jau buvo prilyginami 100%

NenorÄ—Äiau kažkodÄ—l tikÄ—t.

man tai irgi kažkaip nerealu :)

Žinutė parašyta: 2010-07-02 14:35:16 | Nuoroda
Kebabas911 rašÄ—:
chakelina rašÄ—:

Sveiki. Aš taip pat ruošiuosi rašyti apeliacijÄ…. Mano vidurkis nuo 6 klasÄ—s nebuvo mažiau nei 9, lietuvių kalba man pabai patinka, visada jÄ… mielai mokiausi. TaÄiau iš egzamino gavau 76, nors tikÄ—jausi tikrai apie 90. 76 galbÅ«t neatrodo mažai, taÄiau mano mokytojos pataria rašyti apeliacijÄ…, jeigu jauÄiu, kad mano darbÄ… turÄ—jo įvertinti geriau. Tad, jeigu jÅ«s manote taip pat, rašykite ir jÅ«s, nes teisybÄ—s Äia tikrai nÄ—ra.

Ir kodel tu tikejais gaut 90%? Pagal ka sprendi kad tiek turejai gauti? Pagal klasiokus, kad esi uz 90% ju geresne? Man tai juokingai atrodo, kad zmogus tikejos gauti 60, ir gavo 50 raso apeliacija. IS kur jus istrauket kiek tikejotes? CIA NE BALAI. Kiti parase kitaip, kiti parase geirau, jus supjovet. Nezinau, verskniu kompanija susirinko. Dar syk pasikartosiu - pazymys toli grazu neatitinka realybes..

o aš jauÄiu, kad parašiau geriau, negu man įvertino. ir visa ne dÄ—l metinio pažymio :)

Žinutė parašyta: 2010-07-02 15:02:25 | Nuoroda
ÄiungaÄianga rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:
jusste rašÄ—:
JustDoIt rašÄ—:
Laura18 rašÄ—:

Gal kas zinot uz kiek balu kiek procentu siemet buvo?  

As tai girdejau, jog 85 (isviso ejo surinkt 105) taskai jau buvo prilyginami 100%

NenorÄ—Äiau kažkodÄ—l tikÄ—t.

man tai irgi kažkaip nerealu :)

kodÄ—l nerealu? praÄ—jusiai metais 84 jau 100% buvo, kodÄ—l šiemet turÄ—tų kažkas smarkiai skirtis?

tai gali 16 taškų prarast ir gausi maksimalų? įdomu... tada man įdomu, kiek aš  taškų surinkau, jei 70? :D

Žinutė parašyta: 2010-07-02 19:03:42 | Nuoroda
cacalele rašÄ—:

He... mano nervai jau atslÅ«go, džiaugiuosi kad bent žmonÄ—s stengiasi taisyti padÄ—tį. Jau vien mano mokykloje yra 15 apelecijų... Kas rašo atrodo dižiausi priešai, draugams mokytojams direktoriui.. Pinigų už išleistuves negražina, į išleistuves kvietimo negaus, žodžiu nesamonių mišrainÄ—, supuvus supuvus ta Lietuva.. Na bet svarbiausia niekad nenuleisti rankų.

siaubas, pas mus mokykloj visi palaiko norÄ… apeliuot.

išleistuvÄ—se nematau prasmÄ—s nedalyvaut, vis tiek duos mokyklos baigimo pažymÄ—jimÄ…, o kaip gali mokyklÄ… baigusio abituriento ir išlaikiusio egzaminÄ…, taÄiau norinÄio surasti tiesÄ…, nekviesti į savo paties išleistuves -štai kur klausimas...

Žinutė parašyta: 2010-07-06 00:52:27 | Nuoroda

man Äia šiaip toks klausimas pamÄ…stymui iškilo - rašai apeliacijÄ…, gauni naujÄ… įvertinimÄ…, o rugsÄ—jį nec'e pamatai, kad darbas už kurį tave vertino yra ne tavo. kas tada? :D aišku, Äia gal ir nedidelÄ— tikimybÄ—, kad taip gali bÅ«t, bet vis tiek labai nesmagu, kai negali savo pats nuvažiavÄ™s į Vilnių, nec'Ä… pamatyt ir vis abejoji, ar tikrai tavo darbÄ… tikrina :D 

Žinutė parašyta: 2010-07-06 15:03:49 | Nuoroda

kodėl aprimo būsimi informologai? :)

Žinutė parašyta: 2010-07-07 01:02:55 | Nuoroda

na kÄ…, reikia tikÄ—tis, kad tiems, kuriems pasisekÄ— su lietuvių pasiseks ir su istorija, o tiems, kurie gavo skuduru per veidÄ…, šÄ¯ kartÄ… laimÄ— jau nusišypsos :D

Žinutė parašyta: 2010-07-07 01:06:14 | Nuoroda

man įdomu, ar ne per daug tų politologų per metus pagaminama?  vien į VU, kiek maÄiau, šiemet vf ir vnf iš viso 225 priimt žada. nemažai...

Žinutė parašyta: 2010-07-07 01:11:16 | Nuoroda
Bevielis rašÄ—:
AgnÄ—. rašÄ—:

na kÄ…, reikia tikÄ—tis, kad tiems, kuriems pasisekÄ— su lietuvių pasiseks ir su istorija, o tiems, kurie gavo skuduru per veidÄ…, šÄ¯ kartÄ… laimÄ— jau nusišypsos :D

O, Alytus! Kuri mokykla? :)

antrukÄ— :)

Žinutė parašyta: 2010-07-07 01:47:32 | Nuoroda
LegetutÄ— rašÄ—:

Klausykit, gal aš kvaila esu, tad paaiškinkit man truputÄ—li. Kas ten per ''Mano profilyje'' yra ''Abituriento atmintinÄ—s nr'' ir kodÄ—l nerodo mano egzaminų rezultatų prie žinuÄių, nors ir paspaudžiu tÄ… varnelÄ™, kad rodytų rezultatus ? :) p.s. gal kas nors sugebÄ—jo suprasti, ko klausiu ir man paaiškins :) bÅ«Äiau dÄ—kinga :)

atmintinÄ— -tai lankstinukas toks, kur per studijų mugÄ™ (gal dar kažkur) dalino :)

o rezultatus kad rodytų reik tÄ… baltÄ… varnelÄ™ paspaust dešiniau ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-07 19:28:06 | Nuoroda

aš labai tikiuosi, kad šiemet, palyginus su praÄ—jusiais metais, stojamasis balas labai nekils :D

Žinutė parašyta: 2010-07-08 13:26:56 | Nuoroda

aÄiÅ« :) bet Äia mano gÄ—da - visi ir aš pati tikÄ—jomÄ—s 90+, tai esu labai nusivylus :D

Žinutė parašyta: 2010-07-08 14:02:37 | Nuoroda

gal žinot, kur kreiptis, jeigu kyla įtarimas, jog tavo ir šalia sÄ…raše esanÄio žmogaus rezultatai supainioti? :D

Žinutė parašyta: 2010-07-08 23:30:32 | Nuoroda

aš taikausi į VU Komunikacijos fakultetÄ… (informologija/leidyba). NorÄ—Äiau bendrabutį gaut, man patinka žmonÄ—s :D o jei ne, reiks ieškotis apartamentų SaulÄ—teky. šiaip norÄ—Äiau su daug žmonių gyvent :D