Vartotojo aurete pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-06-01 15:52:32 | Nuoroda

Klausimas studentams: kaip suprasti, kad paskaitos vyksta ir mif Baltupiuose? Kiek maždaug iš jų ten vyks, jei studijuočiau finansų ir draudimo matematiką? Gal geriau tada buto tame rajone ieškot, o ne naujamiestyje?

Žinutė parašyta: 2010-06-01 19:56:35 | Nuoroda
Ragutis rašė:
aurete rašė:

Klausimas studentams: kaip suprasti, kad paskaitos vyksta ir mif Baltupiuose? Kiek maždaug iš jų ten vyks, jei studijuočiau finansų ir draudimo matematiką? Gal geriau tada buto tame rajone ieškot, o ne naujamiestyje?

Čia keblus klausimas. Man 1 dieną paskaitos vyksta Baltupiuose, o kitas Naugarduke. Kiek supratau ateityje planuoja daugiau paskaitų perkelt į Baltupius.

o kokią specialybę studijuoji?

Žinutė parašyta: 2010-06-02 15:16:30 | Nuoroda

Man tai suvokime pasirodė sunkiausias klaisimas apie tai, kokią būties problemą autorius iškelia ar kažkaip panašiai. Kaip į jį atsakėt?

Žinutė parašyta: 2010-06-02 15:18:33 | Nuoroda
Ragutis rašė:
aurete rašė:
Ragutis rašė:
aurete rašė:

Čia keblus klausimas. Man 1 dieną paskaitos vyksta Baltupiuose, o kitas Naugarduke. Kiek supratau ateityje planuoja daugiau paskaitų perkelt į Baltupius.

o kokią specialybę studijuoji?

Informatika

Tai gerai. 12kl. informatikos visai nesimokiau, o studijuojant fdm arba ekonometriją jos reikės tai žinosiu, kur pagalbos kreiptis

Žinutė parašyta: 2010-06-02 15:30:19 | Nuoroda
iMiami rašė:

Sveiki, pradejau kalt istorija, todel man iskilo daug klausimu :DD

1. Ar reikia moketi 17a. Lietuvos karus su Svedija, Rusija?? Ismokau juos, nors programoje nera :D

2. Ar reikia zinot tas Vyriausybes(Voldemaras, Slezevicius) metu tikslumu??

3. Tu Mesopotamiju, Babilonu tikrai tikrai nereikia?? nes va Senove prasciausiai moku, tai tingiu gaist laika jom...

4. Kaip jum sekas mokytis?? Kiek tikites?? Kiek laiko mokotes??:)

aciu uz sugaista laika :))

1. Mokykloj mokėmės, tai manau bent šiek tiek žinot reikia.

2. Nemanau, nors kai istorijos olimpiadai ruošiaus išmokau tai pamiršti nebeišeina.

3. Tikrai nereikia

4. Pagrindus išmokau, o smulkmenas arba išmąstusiu, arba ne. Tikiuos virš 90(nekukliai čia aš). Mokaus nuo 5kl, kai istorijos pamoka atsirado. O rimčiau 2metus

Žinutė parašyta: 2010-06-04 19:29:10 | Nuoroda
sv3cias rašė:

Sveiki, gal galite pateikti informacijos apie sias specialybes, norisi suzinoti daugiau apie jas. Ar daug stojanciu, ar konkursas didelis? Kokiu egzaminu reikia stojant i sias specialybes, neskaitant matematikos? Kuriose is siu reikalingas informatikos egzaminas? Dekui visiems uz pateikta informacija. 

Na pagaliau nors vienas žmogus atsirado, kuris į panašias specialybes galvoja stot kaip aš.  Aišku, kad vengdama konkurencijos turėčiau sakyt, kad neverta, nestok, bet kažkaip tikrai kvaila būtų  Manau, kad verta stot.

Žinutė parašyta: 2010-06-06 16:59:19 | Nuoroda
Pixma rašė:

gal kas zada i matematika ar informatika? ka veiktumet po siu studiju? 

Aš žadu į finansų ir draudimo metematika arba ekonometrija vu, kur pagrindas ir yra matematika. Manau, tai labiau pritaikoma nei matematika gryna baigus.

Žinutė parašyta: 2010-06-07 13:43:28 | Nuoroda
juozas rašė:

www.egzaminai.lt/failai/1344_Matematika_VBE_pav_2010.pdf   

kaip isprest 7 testo uzdavini? aciu :D

Pagal kosinusų  teoremą, nes kampą tarp kraštinių juk žinai: 60laipsniu, o kraštinių ilgiai irgi duoti

Žinutė parašyta: 2010-06-07 13:44:57 | Nuoroda

Beto sėkmės visiems rytoj. Kad idėtas darbas ruošiantis atitiktų rezultatus

Žinutė parašyta: 2010-06-07 15:56:32 | Nuoroda
KarabinaS rašė:

Na medicina manau sumuš šių metų rekordus,nes kaip žinau į ją nemažai kas stos...

Mano klasėje irgi medicina dominuoja. Bet manau, kad išsvajota medicina daug kam po egzaminų rezultatų paskelbimo pavirs į kokias su medicina susijusias studijas kolegijoje.

Žinutė parašyta: 2010-06-08 12:53:16 | Nuoroda

Aš paskutiniam uždavinyje gavau 1sveiką ir 7/15, jei gerai pamenu. Ar yra gavusių taip pat?

Žinutė parašyta: 2010-06-08 12:55:59 | Nuoroda
SuperHP rašė:

Kazkur puse abiturientu yra finansuojami... Tai ko jus norit, ka dar daugiau ju butu finansuojama? Tipo, kad visi Leituvoje diplomus turetu? Mano manymu, kaip tik bent dvigubai finansuojamu vietu reikia mazinti. 

Pritariu tau dėl vf vietų mažinimo. Per daug diplomuotų Lietuvoj...

Žinutė parašyta: 2010-06-08 12:57:43 | Nuoroda
Ingridele rašė:

Nesunkus egzaminas buvo, tureciau virs 95 gauti isejau net valanda anksciau viska isprendziau kiek buvau pas mokytoja, lyg viskkas gerai, manau kokie 100 turetu praeiti

Tai gal tu paskutinio uždavinio atsakymą žinai?

Žinutė parašyta: 2010-06-08 13:01:03 | Nuoroda
aaatanoD rašė:

Na kaip Jums matematikos egzaminas?

Tai jeigu paskutinio tikrai 12ats. tada blogai. Nors abejoju ar 12 gali but. per daug čia būtų

Žinutė parašyta: 2010-06-08 13:07:26 | Nuoroda
matiukeee rašė:

sveiki,na egzaminas nebuvo labai sunkus,tik paskutinis verte susiimti,as taipogi jame gavau 1 7/15 m/s.

Ačiū, kad parašei. Jau didėja viltis, kad mano ats teisingas

Žinutė parašyta: 2010-06-08 13:18:57 | Nuoroda
matiukeee rašė:

taip,pas mane lygiai tokios pat tikimybes :) o del paskutinio,tai musu mokykloj ne vien as gavau 1 7/15 ir labai tikiuosi kad tai teisingas ats

Pas mus niekas jo neišsprendė (bent jau iš tų, kurie tikėjaus, kad gaus virš 80)

Žinutė parašyta: 2010-06-08 13:19:46 | Nuoroda
aaatanoD rašė:

aš 8 gavau 3 , bet ir besugalvojau likus iki egzamino galo 15 min.

Manau, kad 8. 4 dižiausia reikšmė

Žinutė parašyta: 2010-06-08 13:22:24 | Nuoroda
Strujus rašė:
Himalaya rašė:

Bliam, aš ten su vektoriais D koordinatę gavau trupmeninius skaičius, kažkokius nesąmoningus

Aš gavau D ( 10 ; -5 ) :)

aš irgi (pagal vektorių koliniarumą)

Žinutė parašyta: 2010-06-08 13:23:24 | Nuoroda
aaatanoD rašė:

na aš įsistačiau 360 laipsnių, po to cos360 gavos 1 ir 1 kvadratu yra 1 ir +3 tai gavau 12/4 =3 Na aš mąsčiau šitaip.

Bet čia ne didžiausia reikšmė

Žinutė parašyta: 2010-06-08 13:30:04 | Nuoroda
Dainius rašė:
NONcom rašė:

Ingridėle, galiu pasakyti, slėpkis su savo tais šimtukais, niekam jie neįdomūs. Atsakymus iš lempos muši ir po to dar sakai tipo "12 yra 1,2", kai pamatei, kokius atsakymus kiti rašo :D Išvis, jei šimtukus surinkai, eik į "studentams" skiltį, nes tu jau praktiškai studijuoji, kur nori. Ačiū už tavo vargą giriantis. 

O apie egzą, tai nustebino, kad jis tikrai nebuvo sunkus. Prasimečiau su paskutiniu uždaviniu, sprendžiau labai ilgai, o kai susidariau lygčių sistemą, tai jos išsigandau :D Per paskutinį uždavinį nespėjau priešpaskutinio išspręsti, bet jau niekis, būna visiems. Kiti uždaviniai nesunkūs, bet tiksliai žinau, kad yra kur padariau klaidų. Ten su tikimybėm kur buvo, tai antroj užduoty niekas nenaudojo niutono binomo? Ta prasme C vieneto nuo 5 x p^1 x q^4?. Gavosi atsakymas 80/243. ;O. Šiaip stebėtinai daug visokių išvestinių, integralų, paprastų artimetinių veiksmų tiesiog. :) Na bet parašiau ir gerai, nukrito dar vienas akmuo. Jau bus kaip bus, bet visiems linkiu kuo geresnių rezultatų. Išskyrus Ingridėlę, nes ji ir taip šimtą gaus, nėra ko linkėti. :D

Aš taip pat gavau 80/243 :)

Pagal niutono binomą gavai, kad vieną kartą ras mašiną, o ne bent vieną