Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-01
21:52:37
| Nuoroda
oniponi rašė:
Pasiskaičius komentarus kad ir po šiuo straipsniu ( www.lrytas.lt/-12144762961213949104-po-baigiamojo-gimtosios-lietuvi%C5%B3-kalbos-egzamino-kilo-viesulas-papildyta.htm ), ėmiau jaustis kaip nevykėlė, kuri per klaidą tą savo 100 gavo. Suprantu kai kurių pasipiktinimą, bet nereikia iškart kurti konspiracijos teorijų, kad kažkas buvo sumaišyta, idioto vertinta ir panašiai. Klaidų, aišku, pasitaiko, ir aš tikiu, jog jų šįmet taip pat nebuvo išvengta: žmones ir pervertina, ir nuvertina. Taip bus tol, kol abiturientai rašys interpretacijas ir rašinius, o darbus taisys... žmonės. Rašto darbų neįmanoma objektyviai įvertinti. Bet kuriuo atveju, reikia nepamiršti, jog stresas ir pritempti kai kurių mokytojų pažymiai taip pat daro savo. Gal visgi ne visi buvo tokie stiprūs, kokie tikėjo esą, o kažkam gal paprasčiausiai nepasisekė. Gaila, bet taip būna ir gabiausiems mokiniams: vieni 'iš didelio rašto išeina iš krašto', kiti nepataiko į temą, tretiems tas pats jaudulys pakiša koją -- ar tikrai reikia dėl to ieškoti kaltų? O kad prastai besimokantys džiaugiasi stebėtinai aukštais rezultatais, išties šokiruoja, bet kartais tikrai būna, jog žmogus būna nederamai nuvertinamas, arba nesutelpa į mokyklos rėmus, todėl ir pažymiai atitinkami. Aišku, keistoka, kai žmogus, komentare privėlęs 20 gramatinių klaidų, giriasi gavęs 89. Faktas tas, kad egzaminai tikrai neparodo realių žmogaus gebėjimų. Tas ir yra didžiausia bėda. Bet kuriuo atveju, aukštyn nosis, nes gyvenimas ties tuo nesibaigia (ech, bepigu man kalbėt, a?), bet jeigu tikrai jaučiat, kad kažkas ne taip, ieškokit teisybės -- turit tokią teisę. pažiūrėkit į staripsnio datą prieš dėdami čia.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
21:58:53
| Nuoroda
ten jau pradžioj matosi, kad ne apie šiuos metus rašo, nes rašo apie tai, kad pernai žmonėm teko perlaikyt egzaminą dėl pardavinėjimo.. įdėmiai skaito žmonės bleem. kai liūdna. gavau tuos sušiktus 80. atrodo nei labai daug, nei labai mažai. nbet nu kamon. ;// |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
22:05:38
| Nuoroda
nu man toks tas balas.. kažkaip atrodo 90 jau va norm, o 80 mažai ;/ aš irgi maniau, kad džiaugsiuos, bet nu matai, kaip gavosi. ir visgi pastebėjau, kiek su draugais kalbėjau, kad interpretacijos gavo visgi daugiau.. ;/ |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
22:12:34
| Nuoroda
Leeee rašė:
Agnė. rašė:
grečius rašė:
nu man toks tas balas.. kažkaip atrodo 90 jau va norm, o 80 mažai ;/ aš irgi maniau, kad džiaugsiuos, bet nu matai, kaip gavosi. ir visgi pastebėjau, kiek su draugais kalbėjau, kad interpretacijos gavo visgi daugiau.. ;/ aš irgi daugiau tikėjausi, o gavau ... taip,jaučiama ta tendencija, kad interpretuotojams geriau sekėsi 70 mazai.80 mazai,kas per nesamone,jau wirs 50 gaut yra gerai ir gan istoja i vf wietas ir i ta payi vu,o 802gaut,tikrai enra mazai,sakykit ka norit... nu žiūrėsim. kol kas man mažai. o kur tu matkės rezultatą gavai? ;D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
22:27:52
| Nuoroda
Pranasas rašė:
Agnė. rašė:
grečius rašė:
nu man toks tas balas.. kažkaip atrodo 90 jau va norm, o 80 mažai ;/ aš irgi maniau, kad džiaugsiuos, bet nu matai, kaip gavosi. ir visgi pastebėjau, kiek su draugais kalbėjau, kad interpretacijos gavo visgi daugiau.. ;/ aš irgi daugiau tikėjausi, o gavau ... taip,jaučiama ta tendencija, kad interpretuotojams geriau sekėsi As tai jauciu tendencija, kad rasinius raso labiau tie, kurie tingi interpretacijom apie autorius mokytis ar isvis ka nors mokytis (tokie kaip as) arba tiesiog turi gabumų samprotaut? visokių yra ir nemanau, kad čia tik iš tingėjimo. aš rašiau, nes man tikrai geriau sekėsi nei interpretuot.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
22:46:27
| Nuoroda
Agnė. rašė:
živilė rašė:
O kaip bendrai paemus jusu klases/mokyklos rezultatai? Daug maksimaliu ivertinimu? vienas 100 apie 130 mokinių iš maždaug 209 gavo 90-100. sakyčiau mes mldc. tik kad aš į lievesnių grupę pakliuvau. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
22:50:14
| Nuoroda
Deivizs rašė:
www.lrytas.lt/-12144762961213949104-po-baigiamojo-gimtosios-lietuvi%C5%B3-kalbos-egzamino-kilo-viesulas-papildyta.htm krč.. Kad nesugalvotų čia visų pertikrint ir taip gautųsi, kad sumaišę būtų darbus ir balas sumažėtų dar vienas. žiūrėk į DATĄ. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
23:46:35
| Nuoroda
bet tai žmonės. šalin kalbas, kad į unį net nestosiu, nes lopė blogai išlaikiau, neįstosiu.. nesąąmonė! rašai ten, kur nori ir viskas. įstosi 10 numeriu, bet tai pabandysi nors. nes paskui teks nagus graužt, kai pamatysi, kad galėjai įstot ten, kur norėjai.. be to, būna, kad įstoja į mokamą, o paskui ka\kas atsisako ir pereini į nemokamą automatiškai.. nereikia pasiduot . |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-02
00:32:58
| Nuoroda
pana gavus 99 rašė apeliaciją ir gavo 100 ;D va kur teisybė. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-02
00:44:29
| Nuoroda
aš sakiau apeliaciją rašyčiau iki 60, nes praktiškai su tokiu balu į savo teisę neįstočiau, kad ir kitų gerai išlaikyčiau, ko irgi nesitikiu. gavau 80, nerašysiu. bet nu gavus ten 15 % tikrai rašyčiau. nžn, ar yra, kąprarast.. su 15 % mažai kur gali pretenduoti. nebent mokytis mokamai.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-02
00:57:20
| Nuoroda
atsakymai bus po apeliacijų. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-02
01:17:44
| Nuoroda
Turka rašė:
aaaa.... keista siek tiek. juk jei matytume atsakymus - zinotume, ar nukliedejome bent jau suvokime, jei matytume kad is tiesu susvaigome - neduotume apeliacijos... tada nec'as neatsigintų apeliacijų, manau. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
23:51:49
| Nuoroda
Po rezultataų,manau, tenka su VU teise atsisveikint. Apsipatenkinsiu ir MRU |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-08
00:03:05
| Nuoroda
Lietuvių 80, istorija 83. pagal balų skaičiuoklę, net gavus 100, nebeįstoju ;/ |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-08
00:19:53
| Nuoroda
gavau 83 ir tai sužlugdė mano norą studijuoti VU teisę vf galutinai. Rezultatas vidutinis nei džiaugtis, nei verkt, bet studijuot ten nebegalėsiu. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-08
00:33:40
| Nuoroda
aš pagal praeitų matų balus skaičiavausi, kad net jeigu iš vokiečių 100 gaučiau, į VU teisę neįstočiau. aišku, jei turėčiau matkės 9 A būtų kita kalba.. Bet dar neprarandu vilties, gal kaip nors.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-08
00:38:55
| Nuoroda
RikArdO rašė:
grečius rašė:
aš pagal praeitų matų balus skaičiavausi, kad net jeigu iš vokiečių 100 gaučiau, į VU teisę neįstočiau. aišku, jei turėčiau matkės 9 A būtų kita kalba.. Bet dar neprarandu vilties, gal kaip nors.. kaip supratau tai tave tik VF domina.. na dėl vf taip, labai sunku... na aš sakiau kitą pasirinkimą rašysiu MRU, nes visgi norėčiau mokytis nemokamai.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-08
00:41:07
| Nuoroda
Ray Ray rašė:
grečius rašė:
gavau 83 ir tai sužlugdė mano norą studijuoti VU teisę vf galutinai. Rezultatas vidutinis nei džiaugtis, nei verkt, bet studijuot ten nebegalėsiu. Po galais, o tai į mokamą nebandysi? 1. VU teisė vf 2. MRU teisė vf 3.MRU teisė ir valdymas vf 4. VU teisė vnf
pirmenybę visgi teisiu nemokamam mokslui.. nežinau. tėvai kaip ir sutinka mokėt, bet kažkaip .. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-08
00:49:33
| Nuoroda
Legetutė rašė:
1.VU politika vnf manau, turiu papult kažkur, kaip manot? anglų apie 80 bus kad tu ir į vf galėtum pretenduot. nieko neprarasi pabandžius. draugas į politiką įstojo mokamai tik per plauką, nu jam galima sakyt apeliacija patrukdė, bet paskui kažkas atsisakė ir perėjo į vf jis. bet ta tikrai siūlau rašyt ir vf.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-15
13:08:25
| Nuoroda
Niekaip negaliu apsispręsti, ką daryt.. Noriu į teisę, bet į Vu nemokamai neįstosiu. Nežinau, ar geriau mokėt, ar studijuot MRU, nes ten turėčiau patekti nemokaiami. Kąą daryt ? ;s |