Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-11
14:27:54
| Nuoroda
Parodyk tą forumą. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-11
14:59:01
| Nuoroda
taaip |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-11
15:00:40
| Nuoroda
Juokinga tik tai, kad lituanistės tokios šmaikščios. Daugiau niekas. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-11
17:53:32
| Nuoroda
ta prasme? balus? jei taip, tai atsiųsti į el.paštą turi, bet, kaip jie patys sako, už tai neatsako ir gali kas nors negauti į el.paštą. kitas būdas- nueiti į mokyklą, pas pavaduotoją/ auklėtoją. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-11
18:13:20
| Nuoroda
ei, žmonės. gi pasiskaitykit viską www.lamabpo.lt ar dar kur. visur pilna info |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-11
18:14:07
| Nuoroda
mane irgi erzina, kai sako, ai, išlaikysi, ko pergyveni. nu taip, išlaikiau viską, bet kur man eit su tokiais išlaikymais? reikia gi ne tik išlaikyt. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-12
14:56:40
| Nuoroda
net į teisę mru pernai mažiausias pakviestojo balas buvo 3 su trupučiu.
|
||
Žinutė parašyta:
2010-06-12
22:38:05
| Nuoroda
Aš irgi į vu teisę nebesitikiu ir šiaip kažkaip manau, kad mru įdomiau studijuoti nei vu. Vu pranašumą matau tame, kad per 5metus baigi magistrą. Draugė studijuoja mru teisę ir valdymą, tai yra labai patenkinta. Lb geri ir žmogiški dėstytojai, tvarkinga aplinka, geros sąlygos mokytis, visa reikalinga nauja aparatūra. Ji labai patenkinta. Apie vu girdėjau, kad ten nenulipa nuo knygų panašiai kaip medikai.. Aišku, mru irgi mokosi daug, bet viena yra mokytis daug, o kitą daugumą laiko praleisti prie knygų taip kad nepergyvent, tikrai viena į mru nestosi, jau dbr yra nemažai užsiregistravusiu, po egzaminų bus ir dar daugiau tikrai. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-12
22:42:20
| Nuoroda
pastebėjau, kad ką tu kaip tu su visu savo komfaku iš visų juokiasi, tai nėra ko pergyvent dėl jo juokų yra kas ir vidurinėj vaikšto dalykiškai. ot tai reikalas kitų. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-12
23:32:56
| Nuoroda
Naa, dar klausimas, ar aš įstosiu, nes nusivylus savo egzais esu labiau nei gyvenimu ;D |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-13
12:49:56
| Nuoroda
lintu13 rašė:
Mano tai balas 17, 80 ir aš laikau sukryžiavus viską, kas ten pas mane susikryžiuoja, kad įstočiau į mokamą
O į teisę ir į valdymą tai verkčiau, jei papulčiau ( rašiau 'ant vaizdo). Vienas studijuojantis žmogelis man sakė, kad patys dėstytojai su panieka į juos žiūri, teisininkai vertinami žymiai labiau, nei teisę ir valdymą studijuojantys.. am, aš žiūrėjau balus pernai įstojusių, tai į mokamą paskutinis pakvietas buvo 16,40, o į teisę ir valdymą- 15,18.
Dėl VU. Faktas, kad rašysiu ten, nors čia ir pavariau truputi, bet esmė, kad VU reikalauja itin aukšto balo.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-13
12:54:00
| Nuoroda
Tingiu ginčytis, nematau prasmės, bet čia nebuvo ironija, čia buvo pastebėjimas, nes jau mačiau, kad tau ir VGTU kūrybinės industrijos, ir teisininkų apranga kelia juoką. Okad tu man pasakysi nesurimtėt per anksti, nereiškia, kad aš taip ir darysiu Per daug nesiginčykim, nes kitą met gali būt liūdna, jei teks visgi tam komfake susitikt ;D |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-18
23:59:15
| Nuoroda
maldauju, pasakykit, kad yra ne tik anglų, bet ir vokiečių kalba paskaitos. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-19
14:57:22
| Nuoroda
Ledutte rašė:
Vergissmeinnicht rašė:
Ledutte rašė:
ai, galiu pasakyt ką račiau.. 1. Mit dem bus fahren, o der zu Fuss gehen.. 2. Es ist 12 Grad kalt 3.Mitwoch 1.zu Fuß 2.Es wird sonnig 3.am Donnerstag Dėl 3... BENT AŠ girdėjau,kad paminėjo am Mittwoch ir am Donnerstag.O po to sakė,kad am Mittwoch ir am Freitag užsiėmęs,nes treniruotė ar kažkas tai.. Minėjo kad trečiadienį negali, bet ten klausė kada pakvietė, tai maniau, kad pakvietė, o kad jis atsisake, tai jau ne mano reikalas nu tai trečiam klausia, kada susitikimas. jis paminėjo trečiad ir ketvirtad, bet paskui prisiminė, kad negali trečiad. tai kaip gali tada būt jų susitikimas, jei jis negali? EGZAMINAS BUVO SUNKUS. NESĄMONĖ. man nėra buvę, kad netasakyčiau kokių klausimų, ypač klausymo ir skaitymo. O čia klausau tekstą, laukiu atsakymo ir pasibaigia tekstas.. Nuostabu. Dar pas mus dėl tų trūkstamų langelių kilo sumaištis, nieko nebegirdėjau pusės to sunkaus teksto. Ždž. tikėjausi 90-100 , jaučiu gausiu max 80 ;/ |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-19
16:13:16
| Nuoroda
Man vokiečių svarbus, man kiekvienas baliukas svarbus ;/ bleem, dbr nepamenu, ar pati atkreipiau dėmesį. rodos, atkreipiau, bet, kai žymėjau, tai gali būt, kad iš įpratimo ir sužymėjau.. ždž.. bet jei bus daug skundų, gali gal išimt visai tą užduotį. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-20
00:00:04
| Nuoroda
Bet nec'as ne laiku sugalvojo patikrint pastabumą. manau, tai daryti galima mokykloj, o ne per egzaminus. Ypač, kad užduotis klaidina. vienoj vietoj taip, kitoj kitaip parašyta. Aš pati pastebėjau, bet irgi nesu garantuota, ar žymėdama nepadariau visko iš įpratimo. Ždž.. o 7 taškai yra tikrai daug. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-21
11:38:26
| Nuoroda
jūs ne rezultatus sapnuokit, o priėmimo tvarką, kurios linką kažkas buvo įdėjęs, pasiskaitykit. nes matau, kad daugelis nieko nežino apie stojimus, paskui kad verkt netektų |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
21:14:07
| Nuoroda
ne nu. pas mane mokykloj vienas vaikinukas nesoėjo perrašyti visko į švarraštį, tai jo rašinys buvo be pusės trečios pastraipos ir pabaigos ir gavo 97.. kaip taip gali būt?
|
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
21:29:43
| Nuoroda
nu tu šakes. ne tai, kad pavydu, bet kaip pikta.
|
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
21:49:08
| Nuoroda
mano mokykloj iš 209 man rodos mokinių apie 130 gavo 90-100.. |