Vartotojo grečius pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-05-31 20:03:19 | Nuoroda

Neatima, nu neturėtų atimti taškų, bet tiesiog vertins visą darbą. o kai parašai ribą, po jo nebevertina gramatikos, stiliaus ir pan. žodžiu, žiūri tik turinį.

aš pvz ne paraštėj pažymėjau tą rimą, o padėjau varnytę ir apačioj parašiau, kad čia yra 400 žodžių. tai negi paims ir numažins man taškus, nes neparaštėj parašiau, kurios net nebuvo..

o kas rašėt ANTRĄ SAMPROTAVIMO TEMĄ? parašykit man gal privačiai? įdomu pažiūrėti, ką kiti rašė :)

Žinutė parašyta: 2010-05-31 20:04:38 | Nuoroda
Roberta* rašė:

O ar nuima tašku už tai ,kad teksto suvokime netilpo į eilutes atsakymas?? Be to rašiau Saviskio ištraukos interpretacija xD. Net nežinojau kas ten per kūrinys. Spėjau ,kad apsakymas. Pagrinde ten įžvelgiau tik veikėjo išgyvenimus is pradzžių ryskų nerima ,o po to sekė nusivylimas.Plius paanalizavau laiką ir erdvę. Dar sumasčiau ,kad netikras perlas ,junges mergina ir vaikina, yra ju ebndravimo simbolis ir kadangi jis netikras tai ir jų jausmai buvo netikri. xD 

Tikiuosi rašydama į švarraštį neparašei, kad Saviskis jis buvo? ;D

Žinutė parašyta: 2010-05-31 20:18:20 | Nuoroda

Aš rašiau antrą temą. rašiau, kad man liūdna pačiai, kad turiu taip teigti, bet sutinku su nuomone, kad liutuviai nuolat yra liūdesio kamuojami. rašiau, kad Lietuva turi didingą praeitį, kuria galime didžiotis ir ja džaigtis, tačiau tą džiaugsmą nutraukia ir liūdesio rauda. ir tada rašiau apie istorinį laikotarpį nuo carinės okupacijos iki II pasaulinio maždaug. kad yra dar žmonių, kurie išgyveno tuos laikus (na, II pasaulinį turiu omeny) ir kad jie tikrai džiugiai apie tai nekalba. ždž- skaudi Lietuvos praeitis.

tada rašiau apie rašytojus. rėmiausi maironiu, putinu, škėma. esmė, kad jie visi rašo liūdnomis, skaudžiomis temomis ir natūralu, kad skaitytojui sunku išlikti laimingam ir pan.. tik lievai, kad nesugalvojau kitų autorių. bet nu galėjau remtis tik lietuvių rašytojais, taigi..

o trečią patraipą rašiau apie tai, kad dabartinė situacija yra sunki. tai įrodo emigracijos skaičius, savižudybės.. eilinį kartą, kaip jau esu įpratus, kaltę sumečiau valdžiai, kad jie turėtų prisiimti atsakomybę, bet to nedaro.. nu ir pan.

apibendrinau, kad negaliuu teisti nei istorijos, nei valdžios, nei rašytojų, nei pačių lietuvių, kad jie yra liūdni, bet tokia realybė, man dėl to gaila ir lalala ;D

Žinutė parašyta: 2010-05-31 20:24:43 | Nuoroda
SOLID rašė:

suvokimo atsakymus mestelkit, aciu:)

kad nėra jų dar.

Žinutė parašyta: 2010-05-31 20:25:14 | Nuoroda
Moncceee rašė:

Labas vakaras, norejau paklausti ar imanoma i telefona uzsisakyti kad ateitu atsakymai egzaminu? jei taip, tai kaip? aciu :)

šiemet sakė reikės eiti į mokyklą, nebebus galima gauti sms žinute

Žinutė parašyta: 2010-05-31 20:26:17 | Nuoroda
iewaa rašė:

o klausykit 2009 metu instrukcijoj radau kad fakto klaida yra laikoma tada kai nuneigia argumenta, o as per ziopluma parasiau akd Petras Banys isejo i partizanu kowaso is tikruju jis isejo i sukilima... tai gal ne taip ir blogai? kaip galvojat?

aš tai patariu mažiau galvoti, kas gerai bus, kas blogai. viskas. nieko nebepakeisi juk ir nebepataisysi savo rašliavos:)

Žinutė parašyta: 2010-05-31 20:31:43 | Nuoroda
iewaa rašė:

teisingai sakai, bet suzinojus nakti ramiau miegociau ;DDDD

tai esmė ir yra tame, kad niekas tau atsakymo nepasakys, kaip vertintojas tai įvertins ;D gal jis net nežinos, kas tas dėdė buvo ir tavim patikės. aš pati pirmą kartą tokį girdžiu iš vis..

Žinutė parašyta: 2010-05-31 20:36:27 | Nuoroda

aa, nu tai aš tų kūrinių neskaičius, tai nžn. galvoju, čia istorinis faktas ;D tada sunkiau patikėti, kad šitą praleis nepastebėtą. ;D

Žinutė parašyta: 2010-05-31 21:57:10 | Nuoroda
luknei rašė:

galit kas nors paaiskint kaip su perlaikymu bus? nec.lt raso, kad rezultatai lt vbe bus tik liepos 1d. tuo tarpu perlaikymas vyks jei neklystu 21 ar 23diena?

Geriausia dabar net negalvot apie perlaikymą :)

bet iš esmės, nesusiriša galai, tai tikėkimės jo neprireiks mum.

Žinutė parašyta: 2010-05-31 22:04:54 | Nuoroda

kad lietuvių egzas yra vienintelis, kuri galima perlaikyti, tik tada laikai jau nebe valstybinį, o mokyklinį. gi absoliučiai niekur neįstosi, jei neišlaikysi lt egzo, visiškai čia jau nebelogiška būtų taip padaryti :)

Žinutė parašyta: 2010-06-01 15:50:44 | Nuoroda

reikia pildyt ir vf ir vnf.

bet aš nesurandu, kaip reikia išsiųsti tą prašymą.

Žinutė parašyta: 2010-06-01 15:57:08 | Nuoroda

tu pirmakursė? kiek žiūrėjau, tai nuo antro kurso daugiau reklaminių dalykų.. o tau nelb šita specialybė?

Žinutė parašyta: 2010-06-01 16:42:22 | Nuoroda

Jei remiesi tik socialine patirtim, į kurią įeina ir istorinis kontekstas, aukščiausio balo negausi. Bent taip rašo vertinimo instrukcijoje.

Žinutė parašyta: 2010-06-03 13:45:15 | Nuoroda

girdėjau, kad čia KI užsienio kalba yra tik anglų? čia iš tikrųjų taip? ;/

Žinutė parašyta: 2010-06-03 13:45:19 | Nuoroda

girdėjau, kad čia KI užsienio kalba yra tik anglų? čia iš tikrųjų taip? ;/

Žinutė parašyta: 2010-06-09 14:27:28 | Nuoroda

Aš tai lb ramiai kažkaip. Vokiečių man nesunki kalba, tikrai. Tik gramatiką nelb moku, esmė yra kalbėjime ir pan. Už bandomąjį gavau apie 85 rodos taškus, tai dar irgi lengviau laukt.

Brt kadangi susimoviau su visais egzais , tai už šitą turiu gaut 90+ ;s

Žinutė parašyta: 2010-06-10 18:01:05 | Nuoroda
Ledutte rašė:
grečius rašė:

Aš tai lb ramiai kažkaip. Vokiečių man nesunki kalba, tikrai. Tik gramatiką nelb moku, esmė yra kalbėjime ir pan. Už bandomąjį gavau apie 85 rodos taškus, tai dar irgi lengviau laukt.

Brt kadangi susimoviau su visais egzais , tai už šitą turiu gaut 90+ ;s

o kaip gerai tikiesi :)

jei aš gačiau 90, tai būtų didžiausias pasaulio stebuklas :D

naa, sakau, kiti egzaminai, kaip manau, nelb kaip, čia dar yra maža viltis pasitaisyti nors kažkiek.. už bandomąjį gavau tiek taškų, su kuriais galima tikėtis apie 90, tai tdl ir tikiuosi :)

Žinutė parašyta: 2010-06-10 18:03:52 | Nuoroda

aš tik dbr apie jį sužinojau.. kur jis yra iš vis? ;oo

Žinutė parašyta: 2010-06-10 18:03:52 | Nuoroda

aš tik dbr apie jį sužinojau.. kur jis yra iš vis? ;oo

Žinutė parašyta: 2010-06-11 13:26:16 | Nuoroda

Atsakau į kažkieno ankstesnį klausimą:

Prašymą pildai pagal savo prioritetus, ne pagfal universitetus ar kolegijas. Tarkim 1. teisė vu 2. interjero dizainas vk 3. dailė vpu . Rašai ten., kur nori pagal savo prioritetą , maišai kolegijas ir universitetus, viskas vienoj vietoj :)

Prašymus galima pildyti iki liepos 19d. 15.00 h. vėliau nebebus galima nk keisti, jie bus automatiškai išsaugoti duomenų bazėj.