Vartotojo grečius pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-11-06 23:35:36 | Nuoroda

Na, abitūra ;D

pasiskaičiau aš jūsų pasisakymus, tai man atrodo, kad dbr ne lapkritis, o koks birželis ar gegužė. visi taip sunerimę, mokosi, bijo, kad nespės, ngygas perka..

nežinau, mes pakartojom visą kursą, ką išėjom pernai, o dabar mokomės pramonės perversmą. bet nei mes, nei mokytoja kažkaip nebijo dar, kad nespėsim. nors ji tikrai nemažai info duoda, konspektą turiu sukaupus nemažą su žemėlapiais, lentutėm (paginde iš tos istorijos-politologijos knygos) ir panašiai ;}

kažkaip per daug stengiuos nesukt sau galvos. mokausi dabar tik tai, ką dabar mokomės. bet atsakingai. vėliau tik kartosiu.

o mano patarimas būtų tai geriau mokytis iš vienos knygos, o kitur pažiūrėt ten klokias lentuts ar žemėlapius, o ne šturmuot 15ką knygų ir paskui išvis nesusigaudyt kaip čia kas čia.. ;}

tai tiek. sėkmės mokantis ;o

Žinutė parašyta: 2009-11-06 23:39:34 | Nuoroda

socialiniai mokslai man ;} kol kas planuoju leidybą, informologiją, verslo informacijos vadybą ;} tik dar nėra konkrečių prioritetų, kuriai teiksiu pirmenybę ;}

Žinutė parašyta: 2009-11-07 11:31:27 | Nuoroda

Dėl egzaminų lengvumo, tai nežinau. Kai pernai toks lengvas buvo, tai manau šiemet bus jau sunkiau.. ;o

o dėl sujungimo egzaminų tai žinot, išlaikyti tikrai bus lengviau, jei kruopščiai atliksi tas "lengvesnes" mokyklinio užduotis ir susirinksi visus taškus, bet gauti 100 bus sunkiau.

Žinutė parašyta: 2009-11-07 11:34:17 | Nuoroda

Vakar labai kruopščiai perskaičiau senąjį forumą ir man dabar labai įdomu, kokios nuomonės įstojus? Nedaug dar praėjo laiko, bet kaip jum ten? Pati mąstau teb šiemet stoti, tai labai įdomi nuomonė jūsų.

Žinutė parašyta: 2009-11-07 15:46:01 | Nuoroda

Anglų bnelaikau, nesimokau A kurse, tai nieko ir nežinau. tiesą tu čia šiaip pasakei, apie tą istoriją ir matieką. Na nežinau, nesiskundė pernai abitūra egzais, tik istorija. todėl tokią nuomonę ir susidariau, kad nebuvo sunku. na, ir mokytojai sako, kad šiemet laukt jau sunkesnių. ypač matiekos mokytoja vis tai primena ;D

Žinutė parašyta: 2009-11-07 15:54:21 | Nuoroda

Logiškai pamąsčius, tokiam kalbėjimui lengviau pasiruošti, bet sunku bus gauti gerą įvertinimą.

Mum mokytoja pasakojo, kad pakeitė temas, nes tarkim apie įvairias technologijas kas kalbėdavo, tai mokytojos pačios ten ne viską supranta, o jom dar reikia klausimus pasiruošti, o tai padaryti sunku, kai tau kalba apie kokius ten elektronus, o esi literatė ;} tai va.

o potėmes bus žinomos, bent kaip mum sakė, žiemą gal jau netgi.

o sunku bus gauti gerą pažymį, nes čia jau žiūrės į tavo išsilavinimą ir pan. nebegalės būt taip, kaip būdavo pernai, kad ateidavo keletas abiturientų ir žodis žodin pasakydavo ten kokius iškaltus sakinius. šitoj mūsų įskaitoj tikrins kiek ir kokius kūrinius perskaitę esam, kokiais kontekstais remiames ir pan.

Žinutė parašyta: 2009-11-07 16:40:47 | Nuoroda

Neaiškiai pasakiau. faktas, kad kals. Bet vertintojai žiūrės, kiek "iškalei" iš savo galvos, savo patirties, o kiek "iškalei" iš interneto ir pan.

Žinutė parašyta: 2009-11-08 13:35:37 | Nuoroda

O čia su tokiom potėmėm rimtai viskas? ;o mane tai baugina ;D  mum kažką lietuvių mok. sakė, kad prieš daug metų tokios potėmės buvo, bet kad šiemet tokios panašios bus, nieko nesakė. ;o

Aš asmeniškai planuoju imti kultūrą ;}

Žinutė parašyta: 2009-11-09 21:12:31 | Nuoroda
vanity rašė:

gal kas planuojat i leidyba?

aš, bet matyt jau nebe pirmu numeriu.

Žinutė parašyta: 2009-11-11 23:46:08 | Nuoroda

aš teisingai supratau? jau baigėt visą istoriją? ??

niekaip nesuprantu, kaip taip įmanoma. mes tai nemažai laiko skyrėm kartojimui, todėl dabar tik pradėjom "Tautų pavasarį", o kitos klasės, kurios nekartojo, jau XXI amžių pradėjo. bet vistiek. kaip įmanoma buvo viską baigt ;o

Žinutė parašyta: 2009-11-17 18:06:51 | Nuoroda

žiūrėkit, ar aš viena kažko nesuprantu?

istorijos egzaminas, pagal patvirtintą planą, tikrai birželio 4 ??

Žinutė parašyta: 2009-11-17 22:31:38 | Nuoroda

o penktadienį paskutinis skambutis. tobula. ;s

Žinutė parašyta: 2009-11-18 20:14:59 | Nuoroda

galėsi mokyklinį perlaikyti.

Žinutė parašyta: 2009-12-02 21:23:10 | Nuoroda
sanemis rašė:

Tai jeigu mokiausi matematiką B lygiu, tai valstybiniame egzamine neprivalau kitų spręsti uždavinių, kurie nepažymėti B raide? Ir tie 40 procentų, būtų kaip iš mokyklinio 10? Gal laikyti vis dėlto? :D

Neprivalai, bet nemanau, kad visiškai nieko nepadarytum iš A lygio ;}

aš tai laikau irgi matoieką, nors šiaip nelb reikia man jos egzo, bet aaai.

Žinutė parašyta: 2009-12-03 22:04:10 | Nuoroda

tai kad tada visiška nesąmonė čia. kaip gali žmogus rašyt ir eit lygiom teisėm su A lygiu, kai kai kurių dalykų išvis nesimokė?

Žinutė parašyta: 2009-12-03 22:05:38 | Nuoroda

na aš dbr per kelias šitas dienas pasidariau pavyzdinę užduotį. šiaip nžn, daug ko tikrai esam dar nekartoję, ypač tų sukilimų Lietuvoj, bet nebuvo taip jau sunku kažkaip.. Galvojau bus baisiau.

Žinutė parašyta: 2009-12-04 20:15:22 | Nuoroda

mum tai čia karantininis namų darbas ;D

Žinutė parašyta: 2009-12-07 22:10:43 | Nuoroda

yra daug būdų, kur tai pasitikrinti.

Žinutė parašyta: 2009-12-08 22:54:29 | Nuoroda
R.V.U. rašė:

Kur rast išsamią informaciją apie 2010 metų matematikos egzamino sandarą?

www.nec.lt

Žinutė parašyta: 2009-12-15 20:48:28 | Nuoroda

kaip tai nebegalima keist?pas mus va dbr dvyliktokai kaip tik planus keičia. aišku, sunku būtų pasikeitus, nes turėtum per likusį laiką ne tik egzam pasiruošt, bet ir atsiskaityt pusantrų metų temas tų dalykų, į kuriuos pereitum..

todėl siūlau dėt pastangas ir mokytis fiziką ar ką tu ten nori, kad įstotum ten, kur nori. viskas įmanoma.