Vartotojo grečius pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-12-17 21:55:25 | Nuoroda

Aš tai irgi nesutinku su jau kažkieno pasakyta nuomone, kad vokiečių net laikyt neverta. Nėra esmės, kokia kalba, svarbu, kad ji būtų tavo pirma užsienio kalba ;}

aš vokiečių kalbą kaip pirmą mokaus ir žiauriai dėl to džiaugiuos, lb mėgstu vokiečių kalbą.

Aš pati tokį daug maž tradicinį rinkinuką laikysiu- lietuvių, matieka, istorija, vokiečių.

Žinutė parašyta: 2010-01-06 16:32:04 | Nuoroda

esu pirmakalbė ir laikau egzaminą.

ruošiamės tai pamokose visi bendrai- gaunam labai daug gramatikos pratimų, skaitom knygą (juokingai gal skamba, bet šviečia mum mokytoja), darom klausymą. šiaip gana normaliai dirbam. nors man vokiečių kalba yra labai įdomi, vienas mėgiamiausių dalykų mokykloj. tik gramatika sunkiau sekasi, nes esu pratus kalbėt, o ne rašyt ;D

ai, o laikantiem dar galiu patart daryt visus senus egzaminus, yra dar gi bandomasis įkeltas (nors jis žiauriai lengvas ) ..

Žinutė parašyta: 2010-01-06 16:38:18 | Nuoroda
KoKaInE rašė:

anglu kalbos iskaita nera toks jau baisus dalykas, juo labiau siemet, nes apie iskaitu temas mes zinosime jau pries menesi, tad ramia galva menesi laiko galesim tam ruostis ;)

čia rimtai? visų įskaitų?aš galvojau tik lietuvių kalbos.

Žinutė parašyta: 2010-01-06 20:02:54 | Nuoroda

aš tą pavyzdinę užduotį tai taip greiti padariau, atmestinai bšk ir surinkau, kaip pasiskaičiavau taškus, 89 gal. kažkur virš 80. tai sakau, visai normaliai. tik kad nemanau, kad egzas bus toks lengvas.

Žinutė parašyta: 2010-01-13 19:23:04 | Nuoroda

Kiek aš žinau, norit įstotį į aukštąją mokyklą, reikia būtinai trijų egzų. nesvarbu, kad už du egzusu 100-tukus surinkai.

Žinutė parašyta: 2010-01-14 17:56:24 | Nuoroda

aš galvojau visiem būna vienu metu tie bandomieji ;o

aš tik į vokiwčių patekau, tai antradienį jis man bus :)

Žinutė parašyta: 2010-01-17 19:37:28 | Nuoroda

baikit jūs verkt, man jau net atsibodo skaityt "liko tik pusmetis, nebegaliu, mirštu.." . niekas nemirė. nemirsim ir šių metų abiturientai.

Žinutė parašyta: 2010-01-18 21:06:13 | Nuoroda

o tai kodėl nėra vokiečių kalbos egzamino ir metinio?

Žinutė parašyta: 2010-01-19 18:48:23 | Nuoroda

Kuo toliau, tuo labiau suvokiu, kad lietuvių egzaminas- sėkmės reikalas :)

Žinutė parašyta: 2010-01-19 18:49:44 | Nuoroda

Gal kas jau bandomąjį rašėt?  Aš šnd rašiau, įdomu, kaip kitiem sekės :)

Žinutė parašyta: 2010-01-19 19:11:39 | Nuoroda

Su korepetitoe paanalizavom pernai metų egzaminus, tai nu iš jų aišku tik tiek, kad balas priklausys nuo to, kas taisys darbą. Tiesiog toks subjektyvus vertinimas. O ir su teksto suvokimu keisti dalykais dedas. Tarkim kai gauna taisytojai atsakymus, jie ten taiso taiso ir kokią antrą taisymų dieną prie tų atsakymų atsiranda dar daugybė prierašų, naujų atsakymų ir pan. Tai vat ne kažką, jei tavo darbas buvo jau ištaisytas, nes niekas pagal naujus atsakymur ir naują vertinimą jo jau nebepertaiso :)

Žinutė parašyta: 2010-01-19 19:13:43 | Nuoroda

tai kaaaip sekės aš norėjau juk sužinot :)

man tai buvo menkas šokas, kad visą laiką pilnumoj rašiau, net pritrūko kokių 10 min normaliai viską peržiūrėt ;/ 

Žinutė parašyta: 2010-01-19 19:25:49 | Nuoroda

man biškiuka šokas buvo per klausymo paskutinį pratimą, kai taaip pradėjo greitai kalbėt, galvojau OMG. bet antrą kartą klausant kaip ir atrodo viską supratau. Man dar daug laiko atimė skaitymo paskutinis pratimas (tas apie rūšiavimą) ir dar vienas apie teatrus kažkoks. Tai va ten matyt susimoviau, nes pašaudžiau kaip reikalas ;D

man dar žiauriai keista, kad visada rašydavau tokiu paprastu, buitišku stilium, odbr per rašinius prisiminiau visokių ausdruckų, gramatikos formų įvairesnių pavartojau.

Žaiuriai įdomu bus rezultatai.. :)

Žinutė parašyta: 2010-01-19 19:37:29 | Nuoroda

Pirma? Kad ten kažkaip kaip tik lengva buvo ;o nebent tau kaip ir man maišosi tie vokiški skaičiai, nes nu būna, kad kol suvokiu ar 18 ar 81 ;D

pas mus irgi buvo neparašiusių rašinio :)

Žinutė parašyta: 2010-01-23 14:45:32 | Nuoroda

Tik reik per daug tom skaidrem nepasitikėt, nes nu o jei taip netyčia užlagina ten kas nors, neįsijungia ar pan, o laiko turi tik 10 min. Kad netektų išeit nieko nepasakius.. ;D

Žinutė parašyta: 2010-02-04 23:19:05 | Nuoroda

Aš už Škėmą. na, kad jis bus :) ir apsidžiaugčiau pamačius "Dievų mišką" :))

Nors žadu samprotaut, bet "Dievų mišką" abalizuočiau..

Žinutė parašyta: 2010-02-06 18:40:09 | Nuoroda

Biliūnas pernai buvo, nemanau, kad dėtų :)

Žinutė parašyta: 2010-02-08 20:07:51 | Nuoroda
Kristinita rašė:

Tikiu, kad bus Škėma, nes lapkričio 29-ąją jam sukako 100 metų. Dar manau, kad bus Savickis :)

Sukakas dar 100. :)

kaip tik šnd baigiau skaityt. Nežinau, kas turėtų būt, kad pasirinkčiau analizuot Škėma .

Žinutė parašyta: 2010-02-08 20:10:30 | Nuoroda

man tai tema šita atrodo sukurtas, nes kažkas norėjo kažką pasakyt, bet neturėjo ką .

Visais metais būna stiprių ir silpnų. Nežinau, kaip galima pagal "atsipūtimo" laipsnį nustatyt, kad mes visi arba dauguma lievi.

Žinutė parašyta: 2010-02-12 17:48:04 | Nuoroda

Kaip aš laukiau potėmių! Ir man jos patinka. Aišku, yra visokių rokių, kuriomis neturėčiau ką labai pasakyt, bet tikrai nemažai yra tokių, kurios man patinka :)

dėl skaidrių, tai nesąmone. abejoju ar naudosiuos, nes bus žiauru, jigu neįsijungs jos. mus jau mokytoja dėl to perspėjo..