Vartotojo Alanas pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-23 13:19:54 | Nuoroda
JapaneseKoreanLover rašė:

aš tai cs varau palošt, man gerai  mintis atitraukia :D  

Oj, mergyt, kaip tu man patinki XD 

Žinutė parašyta: 2010-07-23 15:09:42 | Nuoroda

Stai ka man ismete norejus prisilogint i LAMA :D 

ENVIRONMENT:
============
PLSQL_GATEWAY=WebDb
GATEWAY_IVERSION=2
SERVER_SOFTWARE=
GATEWAY_INTERFACE=CGI/1.1
SERVER_PORT=443
SERVER_NAME=bp.lamabpo.lt
REQUEST_METHOD=GET
QUERY_STRING=
PATH_INFO=/lama_is.pirmas
SCRIPT_NAME=/bp2010
REMOTE_HOST=
REMOTE_ADDR=62.80.225.79
SERVER_PROTOCOL=HTTP/1.1
REQUEST_PROTOCOL=HTTPS
REMOTE_USER=abhtm10
ORACLE_SSO_USER=
OSSO_IDLE_TIMEOUT_EXCEEDED=
OSSO_USER_GUID=
HTTP_CONTENT_LENGTH=
HTTP_CONTENT_TYPE=
HTTP_USER_AGENT=Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; lt; rv:1.9.2.7) Gecko/20100713 Firefox/3.6.7 (.NET CLR 3.5.30729)
HTTP_HOST=bp.lamabpo.lt
HTTP_ACCEPT=text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8
HTTP_ACCEPT_ENCODING=gzip,deflate
HTTP_ACCEPT_LANGUAGE=lt,en-us;q=0.8,en;q=0.6,ru;q=0.4,pl;q=0.2
HTTP_ACCEPT_CHARSET=windows-1257,utf-8;q=0.7,*;q=0.7
HTTP_COOKIE=
HTTP_IF_MODIFIED_SINCE=
HTTP_REFERER=https://bp.lamabpo.lt/bp2010/lama_is.main
HTTP_SOAPACTION=
HTTP_ORACLE_ECID=
HTTP_ORACLE_CACHE_VERSION=
HTTP_AUTHORIZATION=
WEB_AUTHENT_PREFIX=
DAD_NAME=bp2010
DOC_ACCESS_PATH=docs
DOCUMENT_TABLE=wpg_document
PATH_ALIAS=
REQUEST_CHARSET=BLT8MSWIN1257
REQUEST_IANA_CHARSET=WINDOWS-1257
SCRIPT_PREFIX=
HTTP_IF_MATCH=
HTTP_CACHE_CONTROL=
SOAP_BODY=
HTTP_X_ORACLE_DEVICE_CLASS=
HTTP_X_ORACLE_DEVICE_ORIENTATION=
HTTP_X_ORACLE_DEVICE_MAXDOCSIZE=
HTTP_X_ORACLE_DEVICE=
HTTP_X_ORACLE_ORIG_ACCEPT=
HTTP_X_ORACLE_ORIG_USER_AGENT=
HTTP_X_ORACLE_USER_LOCALE=
HTTP_X_ORACLE_USER_NAME=
HTTP_X_ORACLE_USER_DISPLAYNAME=
HTTP_X_ORACLE_USER_USERKIND=
HTTP_X_ORACLE_USER_AUTHKIND=
HTTP_X_ORACLE_USER_DEVICEID=
HTTP_X_ORACLE_USER_LOCATION_ADDRESSLINE1=
HTTP_X_ORACLE_USER_LOCATION_ADDRESSLINE2=
HTTP_X_ORACLE_USER_LOCATION_ADDRESSLASTLINE=
HTTP_X_ORACLE_USER_LOCATION_BLOCK=
HTTP_X_ORACLE_USER_LOCATION_CITY=
HTTP_X_ORACLE_USER_LOCATION_COMPANYNAME=
HTTP_X_ORACLE_USER_LOCATION_COUNTY=
HTTP_X_ORACLE_USER_LOCATION_STATE=
HTTP_X_ORACLE_USER_LOCATION_POSTALCODE=
HTTP_X_ORACLE_USER_LOCATION_POSTALCODEEXT=
HTTP_X_ORACLE_USER_LOCATION_COUNTRY=
HTTP_X_ORACLE_USER_LOCATION_TYPE=
HTTP_X_ORACLE_USER_LOCATION_X=
HTTP_X_ORACLE_USER_LOCATION_Y=
HTTP_X_ORACLE_SERVICE_HOME_URL=
HTTP_X_ORACLE_SERVICE_PARENT_URL=
HTTP_X_ORACLE_HOME_URL=
HTTP_X_ORACLE_MODULE_CALLBACK_URL=
HTTP_X_ORACLE_MODULE_CALLBACK_LABEL=
HTTP_X_ORACLE_CACHE_USER=
HTTP_X_ORACLE_CACHE_SUBID=
HTTP_X_ORACLE_CACHE_AUTH=
HTTP_X_ORACLE_CACHE_DEVICE=
HTTP_X_ORACLE_CACHE_LANG=
HTTP_X_ORACLE_CACHE_ENCRYPT=
HTTP_X_ORACLE_ASSERT_USER=

Žinutė parašyta: 2010-07-23 15:20:51 | Nuoroda
Gincė rašė:
Beleka rašė:

LAMABRO: Atsiprašome,bet del nesklandumų atidėdami rezultatų atsakymai iki pirmadionio. skype taip parase.

netikiu ;D

as irgi :D

Žinutė parašyta: 2010-07-23 20:27:57 | Nuoroda

Jeee!!! Istojau i VF VDU. =] Ir dokumentus visus jau esu susitvarkes, ir sumokejes ir visus kvitus turiu, viska ir kopijas visas turiu. Kaip saunu, kai viska zmogau esi susitvarkes laiku ir telieka formalumai =]

Žinutė parašyta: 2010-07-23 20:53:03 | Nuoroda
RAMINTTA rašė:
Alanas rašė:

Jeee!!! Istojau i VF VDU. =] Ir dokumentus visus jau esu susitvarkes, ir sumokejes ir visus kvitus turiu, viska ir kopijas visas turiu. Kaip saunu, kai viska zmogau esi susitvarkes laiku ir telieka formalumai =]

labai labai sveikinu:):):):)

Aciu! =]

Žinutė parašyta: 2010-07-23 20:53:33 | Nuoroda
s1mona rašė:

Įstojau į VU vf  

Sveikinu, mergyt =]

O tu, zirklute, tikiuosi istosi kur nori :)

Žinutė parašyta: 2010-07-23 23:36:33 | Nuoroda
rosigur rašė:

VDU, politika, vf. :) Džiaugsmo buvo pamačius. Liko susitvarkyt daug popierių. Tik gal kas patikslintumėt ar reikės foto, nes prie dokumentų reikalaujamų nerašo, nors prieš porą metų reikėjo net 3-iejų kopijų 3x4cm. Bei mums nereikia sveikatos pažymos, taip? Ir ar mums brandos atestato kopijas patvirtins vietoj, įgaliotas asmuo, nes kita galimybė - kad kopijos būtų patvirtintos notaro atrodo tokia jau nelb patogi.

1. Kiek zinau, fotkiu nereiks. Bet vistiek turiu pasiruoses juodai dienai ir vesiuos jas kartu XD

2. Kiek zinau, sveikatos pazymos nereikia.

3. Kiek zinau, kopijas patvirtins vietoje ten tas dekanatas.

Žinutė parašyta: 2010-07-23 23:38:39 | Nuoroda

Beje, kaip (jei reikia) patvirtinti, kad kvietima stoti VDU tu priemi? Kiek zinau, VU tai padaryti reikia internetu...

Žinutė parašyta: 2010-07-23 23:50:33 | Nuoroda
rosigur rašė:
Alanas rašė:
rosigur rašė:

VDU, politika, vf. :) Džiaugsmo buvo pamačius. Liko susitvarkyt daug popierių. Tik gal kas patikslintumėt ar reikės foto, nes prie dokumentų reikalaujamų nerašo, nors prieš porą metų reikėjo net 3-iejų kopijų 3x4cm. Bei mums nereikia sveikatos pažymos, taip? Ir ar mums brandos atestato kopijas patvirtins vietoj, įgaliotas asmuo, nes kita galimybė - kad kopijos būtų patvirtintos notaro atrodo tokia jau nelb patogi.

1. Kiek zinau, fotkiu nereiks. Bet vistiek turiu pasiruoses juodai dienai ir vesiuos jas kartu XD

2. Kiek zinau, sveikatos pazymos nereikia.

3. Kiek zinau, kopijas patvirtins vietoje ten tas dekanatas.

Ooo. Jėga. Reiškias žinios panašios ir dabar ramiau. Reiks irgi nuotraukikes susirinkt, kad nereikėtų lakstyt vėliau. Beje, ačiū!:D

Prasom! :D 

Beje, gal zinai atsakyma i mano klausima?

Žinutė parašyta: 2010-07-23 23:58:47 | Nuoroda
juodaroze rašė:
Martinuxx rašė:

Visi įstoję į VU turi patvirtinti savo įstojimą štai čia: bp.lamabpo.lt/bp/vuapp_main.html o kiti universitetai to nereikalauja

dekui :)

Cia informacija tikra?

Žinutė parašyta: 2010-07-24 00:25:40 | Nuoroda
Martinuxx rašė:

Bent jau vgtu.lt nieko panasaus neradau,o vu.lt rašo kad reikia.

Na, tikekimes, kad tikra...

Žinutė parašyta: 2010-07-24 11:35:54 | Nuoroda
rosigur rašė:
Beje, gal zinai atsakyma i mano klausima?

Oki. Pasirodysiu labai nepastabi, bet nerandu klausimo :{ 

Ir, beje, vienos tai tikrai prašo dokumentinės.

In case: www.vdu.lt/public/var/files/reikalingi-dokumentai_1.pdf

Tai vis delto foto reikia... Gerai, kad turiu... :D

"Beje, kaip (jei reikia) patvirtinti, kad kvietima stoti VDU tu priemi? Kiek zinau, VU tai padaryti reikia internetu..." <--- stai mano klausimas :)

Žinutė parašyta: 2010-07-24 12:22:57 | Nuoroda

VDU, Politikos mokslai =]]

Žinutė parašyta: 2010-07-24 12:23:44 | Nuoroda

Nors no lifinu prie PC ziauriai, bet man neskauda :D

Žinutė parašyta: 2010-07-24 15:45:01 | Nuoroda
Thotu rašė:

Pavarė penitencinė, oi pavarė :D nesitikėjau

Kiek kiek pakilo!? 3!? Pz...

O kaip kitos teises? Kiek jos mazdaug pakilo?

Žinutė parašyta: 2010-07-24 20:02:41 | Nuoroda
guerre rašė:

gal kas istojot i vdu politikos mokslus? :) jei taip -az 

ME ME ME!!! =]

Žinutė parašyta: 2010-07-24 20:19:15 | Nuoroda

Mano - alanas111 =]

Žinutė parašyta: 2010-07-24 20:58:31 | Nuoroda

Na, tokio KB kilimo isties nesitikejau. Kad KB i socialinius kils, tuo neabejojau, bet kad tiek... Taciau geriau pagalvojus, KB kilimui i socialinius mokslus prielaidu buvo, ir nemazai.

1. Buvo panaikinti mokykliniai egzaminai tu dalyku, kurie pagrinde yra reikalingi socialiniams mokslams. Vadinasi, visos kolegijos arba maziau populiarus universitetai priima jau laikiusius valstybinius egzaminus, o ne mokyklinius, o tai laikiusiuju KB atitinkamai ir kyla. Ir gali kilti netgi labai drastiskai.

2. Valstybinius egzaminus laike daug daugiau zmoniu (pvz, 2009 istorijos egza laike apie14.000 zmoniu, o siais metais - apie 21-22, ir panasiai su anglu bei matematika), vadinasi, daugiau zmoniu (ZMONIU SKAICIUMI, O NE PROCENTAIS) egzaminus islaike gerai ir buvo daugiau konkurentu su dideliais KB.

3. I socialinius mokslus stojo labai daug kandidatu. Apie 50 proc visu stojanciuju , jei neklystu.

4. Priedo didelio kandidatu skaiciaus, socialiniams mokslams buvo mazinamas krepseliu skaicius, vadinasi del mazesnio krepseliu skaiciaus rungesi didesnis zmoniu skaicius.

Taigi, gerai pasascius, viskas yra logiska, ir cia jokia svietimo sistema del tokio "nesusipratimo" nera kalta. Na taip, zinoma, lengva kalbet kai tu esi istojes kur nori ir tau viskas okey, sakoma, kad sotus alkano neuzjaucia, taciau pyktis ir nusivylimas, manau, nelabai leidzia mastyti logiskai tiems, kuriems nepasiseke, ir todel jie dabar sirsta. As tai puikiai suprantu. Man buvo tas pats kai suzinojau savo LyTu ivertinima. 

Ir visgi, man tenka pripazinti, kad valstybe gerai daro, kad siek tiek mazina krepseliu skaiciu socialiniams mokslams, ypac teisei, ekonomikai bei, berods, vadybai, nes ten tikrai stodavo labai daug kas, o subalansuoti stojimus kazkaip tai reikia...

Žinutė parašyta: 2010-07-25 00:19:20 | Nuoroda
Arvydas rašė:
Alanas rašė:

Na, tokio KB kilimo isties nesitikejau. Kad KB i socialinius kils, tuo neabejojau, bet kad tiek... Taciau geriau pagalvojus, KB kilimui i socialinius mokslus prielaidu buvo, ir nemazai.

1. Buvo panaikinti mokykliniai egzaminai tu dalyku, kurie pagrinde yra reikalingi socialiniams mokslams. Vadinasi, visos kolegijos arba maziau populiarus universitetai priima jau laikiusius valstybinius egzaminus, o ne mokyklinius, o tai laikiusiuju KB atitinkamai ir kyla. Ir gali kilti netgi labai drastiskai.

2. Valstybinius egzaminus laike daug daugiau zmoniu (pvz, 2009 istorijos egza laike apie14.000 zmoniu, o siais metais - apie 21-22, ir panasiai su anglu bei matematika), vadinasi, daugiau zmoniu (ZMONIU SKAICIUMI, O NE PROCENTAIS) egzaminus islaike gerai ir buvo daugiau konkurentu su dideliais KB.

3. I socialinius mokslus stojo labai daug kandidatu. Apie 50 proc visu stojanciuju , jei neklystu.

4. Priedo didelio kandidatu skaiciaus, socialiniams mokslams buvo mazinamas krepseliu skaicius, vadinasi del mazesnio krepseliu skaiciaus rungesi didesnis zmoniu skaicius.

Taigi, gerai pasascius, viskas yra logiska, ir cia jokia svietimo sistema del tokio "nesusipratimo" nera kalta. Na taip, zinoma, lengva kalbet kai tu esi istojes kur nori ir tau viskas okey, sakoma, kad sotus alkano neuzjaucia, taciau pyktis ir nusivylimas, manau, nelabai leidzia mastyti logiskai tiems, kuriems nepasiseke, ir todel jie dabar sirsta. As tai puikiai suprantu. Man buvo tas pats kai suzinojau savo LyTu ivertinima. 

Ir visgi, man tenka pripazinti, kad valstybe gerai daro, kad siek tiek mazina krepseliu skaiciu socialiniams mokslams, ypac teisei, ekonomikai bei, berods, vadybai, nes ten tikrai stodavo labai daug kas, o subalansuoti stojimus kazkaip tai reikia...

1. Bet juk nevisose specialybėse buvo mokykliniai įtraukiami. Ir vis tiek kilo po porą balų. Žinoma, palengvinimai egzaminų davė savo. ~0,5 turėjo kilti.

2. Logiška :) ~0,5 kaip min ir max ~1 intervale kilti turėjo.

3. Dėl šito nesutinku. Šiemet kaip niekada daug susilaukė susidomėjimo studijos susijusios su biologija, chemija, fizika.

4. Bet kai kur vėlgi buvo nemažinamas ? Ir ką ? Vėl balas kilo tose specialybėse. Nekalbu apie teisę, ekonomiką, vadybas.

Manau, prie šių priežasčių dar būtų galima įvardyti kaip niekada didelę motyvaciją mokinių ir tą vadinamąją "auksinę"(bandomąją) kartą. Ateity tokie balai , su kuriais mes įstojkom, gal bus tragiškai maži kitiems :)

Kartais sunku suvokti tokius kilimus, nors logiškai tai suprantama. Gaila, kad tokie eksperimentai sudaužė kai kurių likimus :) Tiek to, gal vėliau jie padėkos. Nors aš tuo netikiu.

Na, aš pats neįstojau kur norėjau, bet gal įstosiu, nes ne tiek daug ir trūko. :) O jei ne studijuosiu VNF ir tiek to. Man pinigai nėra svarbiausias dalykas. Ne, ne dėl pinigų,o dėl noro, kuris manyje kad ir kaip bandomas sugriauti, bet vis dar stovi :)

Na...

1. Siaip jei kurioje nors specialybeje reikejo kokio nors egzo (tarkim, matieka) tai i KB buvo skaiciuojamas tiek valstybinis, tiek mokyklinis. O tokiu specialybiu, kuriose skaiciuodavosi TIK valstybinis, as net nzn. Tad mokykliniu egzu panaikinimas atsiliepe daug maz visoms specialybems...

2. -\\-

3. Nepaisant mokslu, susijusiu su fizika, chemija ir biologija, susidomejimo kilimo, matematikos, istorijos ir tos pacios anglu egzaminus (kiekviena is ju) VISTIEK laike apie 50 proc. daugiau zmoniu nei pernai, nes mokykliniai egzai - panaikinti. Todel siais metais aukstus KB (pagal praeitu metu standartus) turet net 50 proc. didesnis zmoniu skaicius. O krepseliu skaicius i socialinius mokslus tikrai nepadidejo.

4. Siaip manau, kad ne vien teisei, ekonomikai ir vadybai krepseliu skaicius buvo sumazintas, manau,kad jis tas skaicius mazejo ir kietiems soc. mokslams, tiesiog kur kas mazesniu kiekiu. Be to, nereikia pamirst ir tu, kurie neistojo i teises, ekonomikas ir vadybas, kuriu KB neretai isties buna nemazas (velgi, pagal praeitu metu standartus). Dauguma ten stojusiuju parase bent keleta kitu vietu "del viso pikto", tai galbut jie, neistoje i mano minetas spec., pretendavo kitur ir kitur uzkele nemazai. O tokiu "neistojeliu" zmoniu irgi yra gana daug, vien del to mazdaug 50 proc. padidejimo... Be to, kitur, neskaitant kolegiju, kur KB kilo del mokykliniu egzu panaikinimo, KB kito ne 3 ar 4 balais. Siek tiek maziau, tarkim "tik 1 ar siek tiek daugiau. Bet velgi, ir cia buvo isimciu.

Vis delto, zodziai is mano puses ir tera spekuliacijos, remtos loginiu mastymu, o ne kokiais tai daug ka paaiskinanciais faktais. Siuo metu tiksliai nezino niekas, na nebent LAMOS darbuotojai. O is neistojusiuju puses zodziai kyla is to inirsio, nusivylimo bei noro "ieskoti teisybes", is emociju, kurios tikrai yra nevaldomos. SIaip nemanau, kad LAMA dare kokia konspiracija pries ka nors. Tiesiog kai kuriems is musu pasiseke. Kai kuriems ne. As dar dabar dziaugiuosi, kad as esu is laiminguju. Jei nebuciau, tikriausiai taip nemanyciau. Stiprybes tiems, kuriems nepasiseke...

Žinutė parašyta: 2010-07-25 13:50:15 | Nuoroda

Su kokiais balais istojote?