Vartotojo Alanas pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-07 02:14:58 | Nuoroda
jusste rašė:

Ir aš neišrinktoji, deja... Blyn, kaip baisu. Bijau, kad ryt norėsis prasmegt skradžiai žemės, kadangi mano likimas ant istorijos egzamino kortos :D

O as dziaugiuosi, kad butent ant ISTORIJOS, o ne kokios lietuviu :D

Žinutė parašyta: 2010-07-07 10:42:07 | Nuoroda
Jordan23 rašė:

jeigu tenkins rezultatas, tada bus linksmasis futboliukas, ir svente svesim :DD

As bandziau ziuret ta futboliuka kazkada pries keleta savaiciu kai brazilai zaide. Tj prisimenu atsibudau puse 1 nakties... :D

Žinutė parašyta: 2010-07-07 11:30:03 | Nuoroda
živilė rašė:

Tiek stengiausi kuo ilgiau miegoti, kad nereiketu nervintis, bet pradejau sapnuot visokias baisybes (pvz kad man skambina pavaduotoja, nori pasakyt rezultata, o as jos niekaip negirdziu :D ), tai atsikeliau... Bandau save ramint, kad jei nepasiseks, tai stosiu kitur, i atsargini varianta....

As ir toki plana turejau. Nuejau miegot 5 val, bet mane mociute pazadino kad pasitikciau ja gryztancia is kaimo, tj dbr nebegaliu uzmigt... pz pz... :DD

Žinutė parašyta: 2010-07-07 12:48:48 | Nuoroda
Svaja09 rašė:
Alanas rašė:
živilė rašė:

Tiek stengiausi kuo ilgiau miegoti, kad nereiketu nervintis, bet pradejau sapnuot visokias baisybes (pvz kad man skambina pavaduotoja, nori pasakyt rezultata, o as jos niekaip negirdziu :D ), tai atsikeliau... Bandau save ramint, kad jei nepasiseks, tai stosiu kitur, i atsargini varianta....

As ir toki plana turejau. Nuejau miegot 5 val, bet mane mociute pazadino kad pasitikciau ja gryztancia is kaimo, tj dbr nebegaliu uzmigt... pz pz... :DD

Pasirodo, ne aš viena šiąnakt buvau naktibalda. Irgi panašiai nuėjau miegot, bet 10h ryto atėjo sms....... 

Va va va, kai nereikia toookie dalykai visad nutinka. Man tas pac buvo su LyTu egzu kai rezai atejo :D

Žinutė parašyta: 2010-07-07 17:18:41 | Nuoroda
Ledutte rašė:

90 % labai gerai, bet ne puikiai. Kiek gavot Jus?

Kiek mazdaug tasku buvai pasiskaiciavus?

Žinutė parašyta: 2010-07-07 17:32:31 | Nuoroda
Kendrick rašė:

Tikėjausi už matematiką 70-75 balų, gavau 77. Visai patenkintas esu. :)

Kiek tasku mazdaug surinkai?

Žinutė parašyta: 2010-07-07 17:34:26 | Nuoroda
Deivizs rašė:

70 :)

Kiek mazdaug tasku surinkai?

Žinutė parašyta: 2010-07-07 17:39:27 | Nuoroda
Dayzas rašė:

100 :DDD pz nesitikejau :D

Kiek tasku surinkai mazdaug?

Žinutė parašyta: 2010-07-07 19:19:36 | Nuoroda
basikom rašė:

100!!! Išprotėėėėėėsiuuuuuu!!!

DW ISPROTEJAM ABUUUUUUUUUUU!!! AS IRGI 100 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))) 

:D

Surinkau apie 83 taskus. :)

Žinutė parašyta: 2010-07-07 20:49:27 | Nuoroda

Sveikinu visus simtukininkus ir visus tuos, kuriuos ivertinimas tenkina :))

O as pats gavau 60. Tikejaus 70, bet galvos del to tyykrai netrankau i siena :))

Žinutė parašyta: 2010-07-07 20:50:48 | Nuoroda

Na Politologija VDU man vel pradeda sypsotis po istorijos 100-tuko :))

Žinutė parašyta: 2010-07-08 00:22:00 | Nuoroda
zirklūtes. rašė:
Alanas rašė:

Na Politologija VDU man vel pradeda sypsotis po istorijos 100-tuko :))

Ale tu nerealus. Dėl istorijos. Geras jausmas,arne?

Va čia pavyzdys,kad reikia kažką daryt su lietuvių egzaminu,kad visoki va labai gudrūs vaikai gauna tiek. Nu gal susitiksim Kaune, nors ir kaip aš to miesto  nemėgčiau:/

Na, tikiulosi istosi ten, kur nori ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-08 03:08:25 | Nuoroda
simačka rašė:

Jei ir svajojau kada apie šimtuką, tai maniau jį gausianti iš matematikos. Ir šiaip visad buvau labiau linkusi į tiksliuosius mokslus. O gavosi nei šiaip, nei taip. Anyway, esu nerealiai laiminga. :DD

Tie 2 simtukai isties nerealiai atrodo. Sveikinu! :D

Tik man dbr idomu, kiek reikejo tasku surinkt simtukui :) Gal kas taip netycia zino?

Žinutė parašyta: 2010-07-08 14:55:50 | Nuoroda
librea rašė:
Ray Ray rašė:
simačka rašė:
Sandrittta rašė:
simačka rašė:
Sandrittta rašė:

du simtukai ohooo :) sveikinu ;) taip graziai atrodo jie ;D

Ačiū ;). Tik gaila, kad istorijos įvertinimas nieko nelemia stojant į mano išsvajotąją specialybę. :)

ech galetum man ta simtuka padovanot;DD na nors ir nelemia bet manau vistiek labai smagu, kad zinios ivertintos auksciausiu balu :)

Tai jau klasiokui, kuris gavo 99, sakiau, kad keisčiausi su juo, nes jam tas balas reikalingesnis :DD Tai be abejo smagu. Visgi mokiausi nemažai ir istorija visad patikdavo. :)

Nu, Simačka, 100 gavai, tai dabar ant juoko ir užklausiu. Ką Čerčilis yra pasakęs apie Staliną? Tiksliau tai susiję su SSRS.

Berods 1946m Fultone jis pasakė, kad lyg tais nuo Baltijos iki kažkur nusidriekė geležinė uždanga :) Gaila, daug žinių liko nepanaudotų :)

Tj kad cia lygtais ne apie Stalina, o apie pati komunizma ir jo sklaida po antrojo pasaulinio Cercilis taip sake.

Žinutė parašyta: 2010-07-08 14:56:36 | Nuoroda
bambukaz rašė:
Alanas rašė:
simačka rašė:

Jei ir svajojau kada apie šimtuką, tai maniau jį gausianti iš matematikos. Ir šiaip visad buvau labiau linkusi į tiksliuosius mokslus. O gavosi nei šiaip, nei taip. Anyway, esu nerealiai laiminga. :DD

Tie 2 simtukai isties nerealiai atrodo. Sveikinu! :D

Tik man dbr idomu, kiek reikejo tasku surinkt simtukui :) Gal kas taip netycia zino?

kažkas čia rašė, kad 94 :)

Oba... Negaliu pasiket, kad tiek tasku daug buvau surinkes egze :D Labai daug kur buvo neaiskiu vietu, todel sau tasku ten ir neskaitydavau :D

Bet isties dziugu. :)

Žinutė parašyta: 2010-07-09 19:53:24 | Nuoroda
swishfoot rašė:
Alanas rašė:

Primetat - siandien nueinu i dienynas.lt ir pasiziuriu ten kokie antro pusmecio rezultatai. Kazkaip lb lb ilgai buvau nenuejes ir net savo metiniu tiksliai nezinojau. Nu ir ka - pasirodo is visu dalyku metiniuose turiu 9 arba 10, net ir LyTu (is kurio maniau, kad turesiu 8). Nu ir ka. Vadinasi, jeigu man is visu egzu bus bent po 50 proc., as gausiu ta raudonaji diploma. Cia koki fuxa busiu susukes, tj pz... :DDD 

Tikiuosi gausi raudonąjį diplomą :D Beje, kaip dėl to dienynas.lt kodo, ar reikia į mokyklą eiti dėl jo? Kažin ar mūsų mokykloje toks dalykas egzistuoja...

Nu va. Pasirodo, tikriausiai (99proc) nebegausiu. LyTu viska supiso :D Tiesa, daviau apeliacija, bet nemanau, kad ji pades :)

Žinutė parašyta: 2010-07-10 16:56:16 | Nuoroda
Maklaudas iš Maklaudų giminės rašė:
Bevielis rašė:
Laurynas rašė:
Maklaudas iš Maklaudų giminės rašė:
samsung4u rašė:

bus 18 balu ir nesukit galvos :D tai cia pagal viska uz 70 tasku 50proc tureciau gaut ane?? :D 

Nu man su 96t beveik nėra šansų šimtuką surinkt, nes egzas pats matai buvo neraliai lengvas, gausiu nebent 99, jeigu tik nesugalvos prisikabint prie antro writingo, kad per daug formal.  O tau linkiu bent 50-60 procentų išsikovot :D Istorijos egzas va buvo tikrai sunkus, užteko 94-96 gaut šimtukui, o aš su maždaug 77t gavau 95 procentus..

Iš kur jūs tokius skaičius traukiat ?

Man taip pat nesitiki, kad taip gali būti. Manau, tai tik nepagrįstos prielaidos.

Ne nepagrįstos prielaidos, o tik pesimistinės pranašystės Kol nežinom rezultatų tol nelabai ką įmanoma pagrįst :)

swlabr, dėl writingo tai aš turiu pagrindo būt ramus, bet jau kaip sakiau, galiu gaut mažiau balų dėl rašinio už tai, kad rašiau daugiau formal stiliuj. Turbūt kažkiek priklausys nuo vertintojų, būtų nelabai malonu prarast balus už tai, kad pademonstravai per daug erudicijos :D Aš kai pamačiau, kad ten straipsnis leidiniui, tai išsyk nusprendžiau naudot formal, čia tau ne koks laiškelis draugui o viešas tekstas. Tai kas, kad adresatas jaunimas... Bet visi aiškina, kad ten informal reikėjo :(

Katik perzvelges uzduoti atidziau, man ir atrodo, kad busiu parases per daug formaliai. Nu ka - minus kokie 2 tsk. Ech... :)

Žinutė parašyta: 2010-07-11 13:51:57 | Nuoroda
tralain rašė:
tralain rašė:
Povilas.V rašė:
tralain rašė:

o ta taikomoji istorija kuo skiriasi nuo paprastos istorijos?

Skiriasi ir net labai. Konkrečiau reiktų klausti tų, kurie ten mokosi, bet šiaip istorikai mėgsta stumt ant taikomistų už šūdo malimą :D Jie labiau mokosi istorijos taikymo, o ne pačios istorijos, pagrinde viską gan plačiai prabėga, mažiau gilinimosi, analizės, tiek teko girdėti. Be to, nesimokoma pedagoginių dalykų (psichologijų visokių ir t.t.)

o kaip to istorijos taikymo moko idomu.as nebezinau ka daryt,jei ne vu,ar verta i taikomaja bandyt? gal kanors pazysti kas ten mokos?

na taip,bet kaip man dabar vu taip viska sugadino,su ta geografija,tai sunkiai beistosiu.

O nuo kada cia tam VU prireiko tos geografijos stojant i istorija? Atrodo pries 3-4 menesius tikrinau ir tada berods dar nereikejo...

Žinutė parašyta: 2010-07-12 12:24:00 | Nuoroda

O kiek jus tasku visi mazdaug surinkot ir kiek proc gavot?  As sabvo dar nzn...

Žinutė parašyta: 2010-07-12 12:36:13 | Nuoroda
Vytis rašė:

tikėjaus truputuką daugiau, klasėje ketvirtas nuo galo :D

Kiek tasku mazdaug surinkes buvai?