Vartotojo Alanas pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-12 12:48:12 | Nuoroda
Vytis rašė:
Alanas rašė:
Vytis rašė:

tikėjaus truputuką daugiau, klasėje ketvirtas nuo galo :D

Kiek tasku mazdaug surinkes buvai?

neisivaizduoju, zinau kad listeninge padariau 1 klaida:D ir zinau kad mano rastas neiskaitomas :D

Kiek prisimenu, buvo mazai vietos normaliai parasyt, gal tai turejo itakos? :D

Basikom, kiek mazdaug tasku surinkai?

Žinutė parašyta: 2010-07-12 13:29:58 | Nuoroda
NONcom rašė:
Zaliazole rašė:

haha musu svietimo sistema isprotejus anglu gavau zymiai daugiau nei lt tai po tokiu rezultatu patys ir duoda uzuominas kad reik emigruot jei jau uzsienio kalba geriau nei gimtaja moku......

Čia taip daug kam ;D

Pvz man :D

Bet gryunai - uzsienio kalba daug geriau, nei gimtoji kalba man. Nu jooo... :D

Anglu - 91 pas mane :)

Ir saunuoliai NEC, kad pasistenge greiciau siandien. :)

Žinutė parašyta: 2010-07-12 13:49:05 | Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Marijus A. rašė:

Pabandykite kada gimtojo lygio anglų egzaminą, tada pažiūrėsim koks tas lt/en santykis bus

va va.

Ne, nebandysiu. Nes literatura, poezija ir eilerasciai sux. Ir visai nesvarbu kokios kalbos.

Žinutė parašyta: 2010-07-12 15:54:34 | Nuoroda
Marijus A. rašė:
Alanas rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Marijus A. rašė:

Pabandykite kada gimtojo lygio anglų egzaminą, tada pažiūrėsim koks tas lt/en santykis bus

va va.

Ne, nebandysiu. Nes literatura, poezija ir eilerasciai sux. Ir visai nesvarbu kokios kalbos.

Bet tai tada ir nereikia lyginti visiškai nesulyginamų dalykų

Kodel nesulyginamu, sulyginamu. Anglu 91 > lietuviu 24. :D

Nesulyginamu, mat... :D

Žinutė parašyta: 2010-07-12 15:54:37 | Nuoroda
Marijus A. rašė:
Alanas rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Marijus A. rašė:

va va.

Bet tai tada ir nereikia lyginti visiškai nesulyginamų dalykų

Kodel nesulyginamu, sulyginamu. Anglu 91 > lietuviu 24. :D

Nesulyginamu, mat... :D

Žinutė parašyta: 2010-07-12 20:59:35 | Nuoroda

Na, anglu kalba islaikiau 91 procentu, mazdaug kiek ir tikejaus. :)

Na ka, istorijos ir anglu rezultatai pakelia konkursini bala iki 18.7, o VF VDU Politikos Moksluose praeitais metais reikejo 18. Manau, 0.7 per metus neturetu padidet. Maximum 0.3, ne daugiau, todel man yra visai realu istoti i VF. :) Ir tuo lb dziaugiuosi.

Žinutė parašyta: 2010-07-12 22:08:12 | Nuoroda
grytė rašė:
JapaneseKoreanLover rašė:

O gal kas žinot ar bendrabučiuose galima gyventi kambariuose merginos ir vaikinai kartu ? :D 

galima, bet reikia pirma atstovėti eilėje norint gauti dvivietį kambarį (na nes tryse tai tikrai niekas neleis gyventi tarkim dviem bernam ir panai:D), ir tada dar reiks abiejų, merginos ir vaikino, tėvų raštiškų sutikimų.:D

O 1 vaikinui su 2 panom?

Žinutė parašyta: 2010-07-13 00:53:13 | Nuoroda
KarabinaS rašė:
Alanas rašė:

Na, anglu kalba islaikiau 91 procentu, mazdaug kiek ir tikejaus. :)

Na ka, istorijos ir anglu rezultatai pakelia konkursini bala iki 18.7, o VF VDU Politikos Moksluose praeitais metais reikejo 18. Manau, 0.7 per metus neturetu padidet. Maximum 0.3, ne daugiau, todel man yra visai realu istoti i VF. :) Ir tuo lb dziaugiuosi.

alanai pavarei su egzais.. o už studijas nemokėtum,na jei neįstotum,bet tu įstosi puikūs tavo rezai..

Tik su anglu ir, ypac, istorke. Su matke normaliai, bet su LyTu ziauriai sufeilinau. :/

Bet tureciau istot :)

Žinutė parašyta: 2010-07-13 18:26:12 | Nuoroda
Glaukonas rašė:

Baigiau politikos mokslus VDU, dabar studijuoju TSPMI magistrantūroje. Tiek vienur, tiek ir kitur mokosi nemaža dalis studentų (gerai išlaikiusių egzaminus, tačiau į pastrarąsias studijas stojusių dėl tariamo prestižo, tėvų įtakos ar panašių priežasčių), kurie pasirinko politikos mokslus, nors ši sritis visai ne jiems. Tokie žmonės arba inertiškai sukandę dantis bando iškentėti iki galo, arba lygiai taip pat kentėdami laukia kažkokio stebuklo, kuris neva turėtų įvykti baigus tokią „prestižinę“ mokslų sritį. Nebūtina sakyti, kad joks stebuklas neįvyksta, lieka daug nusivylusių savo pasirinkimu ir veltui sugaištu laiku studijuojant tai, kas visiškai nedomina ir neįtraukia.

Jeigu nedomina mokslinė veikla, negebate gerai dėstyti savo minčių žodžiu ir raštu, nepatinka analizuoti ir tirti atskirus reiškinius, neduok Dieve politika jums kelia priešiškus sentimentus, norite įgyti tikrą specialybę, o ne gana abstraktų išsilavinimą – pagailėkite savęs ir nesirinkite politikos mokslų. Politikais baigę netapsite, nes tam yra kiti keliai ir kiti būdai, kuriems visiškai nebūtini politikos mokslai. Kaip ir kiekvienai mokslo sričiai šiuo atveju reikia tikro pašaukimo mokslinei veiklai, kurio daug kam paprasčiausiai stinga. Tai normalu.

O darbo perspektyvos su politologija nera miglotos?

Žinutė parašyta: 2010-07-13 19:15:31 | Nuoroda
malkoshius rašė:
Alanas rašė:
Glaukonas rašė:

Baigiau politikos mokslus VDU, dabar studijuoju TSPMI magistrantūroje. Tiek vienur, tiek ir kitur mokosi nemaža dalis studentų (gerai išlaikiusių egzaminus, tačiau į pastrarąsias studijas stojusių dėl tariamo prestižo, tėvų įtakos ar panašių priežasčių), kurie pasirinko politikos mokslus, nors ši sritis visai ne jiems. Tokie žmonės arba inertiškai sukandę dantis bando iškentėti iki galo, arba lygiai taip pat kentėdami laukia kažkokio stebuklo, kuris neva turėtų įvykti baigus tokią „prestižinę“ mokslų sritį. Nebūtina sakyti, kad joks stebuklas neįvyksta, lieka daug nusivylusių savo pasirinkimu ir veltui sugaištu laiku studijuojant tai, kas visiškai nedomina ir neįtraukia.

Jeigu nedomina mokslinė veikla, negebate gerai dėstyti savo minčių žodžiu ir raštu, nepatinka analizuoti ir tirti atskirus reiškinius, neduok Dieve politika jums kelia priešiškus sentimentus, norite įgyti tikrą specialybę, o ne gana abstraktų išsilavinimą – pagailėkite savęs ir nesirinkite politikos mokslų. Politikais baigę netapsite, nes tam yra kiti keliai ir kiti būdai, kuriems visiškai nebūtini politikos mokslai. Kaip ir kiekvienai mokslo sričiai šiuo atveju reikia tikro pašaukimo mokslinei veiklai, kurio daug kam paprasčiausiai stinga. Tai normalu.

O darbo perspektyvos su politologija nera miglotos?

Alanas, atsiprasau, bet tu nusishneki su tokiais klausimais : )
JOMAJO, baik beleka, niekas tau darbo nepades ant lekshtutes! Baik anglu filologija ir laimingas dirbk Barclay banke ( mano pazystama taip daro ). Baigsi bakalaura, dar laukia ir magistras, ka tu zinai kiek visko gali nutikt. Noresi, turesi TIKSLA, desi pastangu ir prasimushi.
kapish? taip, kapish.

kapish

Žinutė parašyta: 2010-07-13 21:39:14 | Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
House'as rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Thotu rašė:
House'as rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:

siaip as nenoriu tioket, kad jis rimtai. jauciu cia koks teises studentas uzsiregistravo ir tyciojas, nes zmones su aukstais kb, o tarp ju ir as, bijo, kad neistosim. tai va. nes daugiau tai niekur neisreiskia jis :)

su aukštais konkursiniais balais? Tavo kb iš viso vidutiniškas, dar kaži ar į MRU vf įstoti užteks, mano yra labiau geras, bet kai viskas taip klostosi gal irgi per mažas, taip kad, sorry, nestumiu ant tavęs, bet žiūrėk tiesai į akis, gal dar tapsi kolegom MRU...

:DDDDD

Tu pirma stojamaisiais balais pasidomėk.

o man tai jis patinka :D ok zuikuti, susitiksim mru teisej ir pentencinej veikloj.

na, zuikuti, aš tavim irgi negaliu skųstis :D

nesupratau :D

Zuikutiii :DDD

Žinutė parašyta: 2010-07-16 04:51:44 | Nuoroda
Miglė' rašė:
zirklūtes. rašė:

Šaunu, Migle;)

Mano kb mažas. Svarstau, ar būt naiviai ir vis tiek rašyt pirma vf, po to vnf:D Ai,rašysiu, mano prašymas kitu atveju būtų kraupiai tuščias:/ Vis skaičiuoju,kiek jau paduota prašymų. Na ir atrodo, jau paduota daugiau nei išvis buvo anąmet. Reiškia, bus arši kova ir kad kb reikės nemažo.

Visgi dalykas,kuris mane neramina labiausiai, labiau negu kažkada egzaminų laukimas, laikymas, nežinia dėl rezultatų- ar tikrai teisingai renkuosi.

Tai, žinoma, kad rašyk vf. Gi niekada nežinai, kaip gali atsitikti. O gal imsi ir įstosi. Tuo labiau, jei tavo prašymas, kaip pati sakai - "kraupiai tuščias". 

Aš ir manau, kad bus arši kova. Na, žiūrėsim ;> Tikiuosi, kad tie, kurie LABAI nori čia, įstos. Svarbu, kad mokytųsi suinteresuoti žmonės. O tau tegaliu patarti pergalvoti viską iš naujo ir sužinoti, ko iš tikro nori ;> Žinau, kad nėra lengva. 

O, kad taip ir butu! :)

Mano KB yra 18,7. Praeitu metu VF buvo 18. Turint omeny, kad KB vis kyla, man tai kelia truputi nerimo. Bet vistiek viliuosi, kad per 0,7+ VF nepakils... :)

Žinutė parašyta: 2010-07-16 21:11:57 | Nuoroda

O VDU yra stangines? Jei taip, tai kokios kainos? Kokie treniruokliai? Yra nuolaidu?

Žinutė parašyta: 2010-07-17 05:57:17 | Nuoroda
Pacukas rašė:

Pas mus nieko :) Tik paminėjo kas gavo 100tukus ir vsio :D

Same =]

Žinutė parašyta: 2010-07-19 19:07:20 | Nuoroda

Na va, siandien jau OFICIALIAI baigiau sule gaudamas atestata. =]

ohh,  crap. dbr reiks dirbt. nu nx...

Žinutė parašyta: 2010-07-22 01:46:57 | Nuoroda

sekmes ateinanciu metu abiturientams :)

Žinutė parašyta: 2010-07-22 02:05:20 | Nuoroda
Turka rašė:

man idomu ka as veikciau tame informatikos ziniu patikrinime tiek valandu, kai nebesimokiau info nuo 10kl. (tada irgi nesimokiau, mokytojai sakydavau - moku prisilogint onej ir atsidaryti worda - man pakaks :D ) 

Ir kdl as taip lydausi pamates grazia pana. Nors ir fotkej... Help... :(

CIa rimtai

Žinutė parašyta: 2010-07-22 02:06:16 | Nuoroda
Vytauto Didžiojo universitetas rašė:
Alanas rašė:

O VDU yra stangines? Jei taip, tai kokios kainos? Kokie treniruokliai? Yra nuolaidu?

VDU už sporto klubą mokėti nereikia, VDU studentams jis yra nemokamas, yra pačių įvairiausių treniruoklių tiek vaikinams tiek merginoms.

Yea! I like it! Cia yra laaabai gerietis! O jeee!! Hanteliai, stangos ir treniruokliai tikrai pades nuimt stresa studiju metu =]

Žinutė parašyta: 2010-07-22 17:14:30 | Nuoroda
elbow rašė:

Pats baiginėju šias studijas, nes beliko baklaura apsigint. Tai galiu pasakyti, kas ištikrųjų domisi politne situacija, analizuoja tam tikrus veiksnius, megsta rašyti, diskutuoti tam turėtų labai patikti. Tik yra veinas, bet

Kurio tu, zinoma, ir nepasakysi :D

Žinutė parašyta: 2010-07-22 23:34:30 | Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:

nesuprantu su tom imokom... i banka su kazkokiu kvitu reikia eit. is kur ta kvita reikes gaut????????????????/

Sumokejus imoka, bankas kvita duoda. Tai to duoto kvito kopija reiks vezti i univiera.