Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-05
22:01:37
| Nuoroda
Oba. Matosi, kad matematikas |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-06
15:41:45
| Nuoroda
Nu va |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-07
19:53:11
| Nuoroda
O kdl pvz neieskai kambarioko? Diskriminacija ziuriu |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-07
21:50:59
| Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Alanas rašė:
O kdl pvz neieskai kambarioko? Diskriminacija ziuriu gerai, pakeisiu: ieskau kambariokes arba normalaus, tvarkingo kambarioko O tai ka, panele gali but nors ir pasileidus? Not good enough. Reikalavimai turi but abipusiai. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-07
22:05:51
| Nuoroda
SuperHP, jauciu tau univere tenka aukstoji matematika, tj cia stopudovau tau babu dainos. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-07
22:13:44
| Nuoroda
Kaip yra studinama sioje specialybeje - didesnis demesys skiriamas kalimui ir tiek, ar daugiau dirbama su kokiais projektais ar pns, o kalti tereikia tik pacius pagrindinius dalykus (savokas, kokius nors pozymius, ir t.t.)?
Beje, lb geras Zirklutes klausimas. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-07
23:47:58
| Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Alanas rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Alanas rašė:
O kdl pvz neieskai kambarioko? Diskriminacija ziuriu gerai, pakeisiu: ieskau kambariokes arba normalaus, tvarkingo kambarioko O tai ka, panele gali but nors ir pasileidus? Not good enough. Reikalavimai turi but abipusiai. taip, gali buti pasileidusi panele o vaikinas ne ;DDD Ot diskriminatore kokia esi! Visai jau... DD |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-07
23:51:06
| Nuoroda
SuperHP rašė:
Alanai, studijuoju informatika ir vienas is dalyku yra taikomoji matematika. Mes ten studijuojam (studijavom) matricas, analizine geometrija (kreives, plokstumos, pavirsiai), ribas, isvestines, diferencialus, integralus... Ka jus ejot mokykloje (visos tos isvestines ir tt) tebuvo patys pagrindai, o ka mes studijuojam - viskas labai ispletota (keliu kintamuju funkcijos ir pan.) Trigonometrijos tikrai daug neprireike, vos vienos kitos formules. Taip pat turejom diskreciaja matematika ir matematine logika, tai jos visai nesusijusios su mokykliniu kursu. Tai va tiek tos matematikos studijuojant informatika - temu tikrai nera daug, taciau to, ka mokiausi mokykloje, tikrai prireikia. Apskritai, kai jau igundi matematikoje, nebera ji sunki ir tarp skirtingu jos temu gali nesudetingai metytis. As surpantu, kaip jums, kuriems nelabai patinak matematika, sunku susisteminti tiek daug skirtingu matematikos temu vienam egzaminui. Kuo didziausios sekmes tiems, kurie stengesi ir mokesi! Na nepasakyciau, kad matematika man visiskai nepatinka. Anaiptol, kaip moksla matematika tikrai gerbiu, nes skatina zmones mastyti. Delto net ir ta pati egza laikau, nors man jo ir nereikia. :) |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-08
00:38:09
| Nuoroda
Irgi imanoma |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-08
13:39:07
| Nuoroda
E, kai imes uzduotis i www.egzaminai.lt, dw kas nors ispreskit ir imeskit i cia.
Nu as , galima sakyt ir taip aisku, kad i SuperHP kreipiuos cia... D |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-08
17:58:16
| Nuoroda
Kiek gaunat 14.3? As gavau 15 posaknis6 + 23... |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-08
19:40:41
| Nuoroda
Nu, matematika islaikiau biski xujovai - 45 / 65 tsk. Gerai, kad man jos nereiks. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-08
20:45:46
| Nuoroda
Jupijee rašė:
nea, nes vaziuoja 22 asmenu grupe, vadinas jiems po 45lt 22*45=990 bet jie sumoka uz benamius tai 990/18=55 benamius DD |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-08
23:17:14
| Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
pavydi cia kazkas? Aga |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-09
21:31:35
| Nuoroda
AušraL rašė:
aš mokaus a lygiu, bet man jos nereiks, tod nelaikysiu fizika sunku, bet labai įdomu bent man same |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-09
23:25:07
| Nuoroda
Viilius rašė:
Visi teisininkai kažkodėl sureikšmina teisę. Čia tokia įsitvirtinus nuostata, kaip ir su medicina bei ekonomika. Jei tavo brolis teisininkas, tau būtų lengviau tapt teisininke, visgi pažintys veikia visais laikais. Dėl kalimo nereikalavimo nieko nesakau, tačiau teko girdėt iš pažįstamų, studijuojančių teisę. Kai pagalvoji, kiek normatyviniai įstatymai palieka vietos mąstymui? Viskas konkretu, skiriasi teismo aiškinimai. Dėl istorijos tai nepergyvenk, jos čia realiai nebereikia, nors žinoma kontekstas susideda ir iš to. Egzamino rezultato reikėtų aukšto... Pernai į nemokamą vietą mažiausias KB buvo lyg ir 19,44, taip kad aišku reikia aukštų rezultatų. bet visgi pasikartosiu, jei nesidomi politika kasdien, tai tikrai nebus įdomu, na nebent kažkas keisto nutiktų ir susidomėtum studijų eigoj (nors dažniausiai viskas vyksta atvirkščiai ;D). Perspektyvos vienodos visur - tiek bio-inžinieriaus, tiek socialinio pedagogo. Įstojus suprasi ;D Svarbu rast savo nišą. O mazdaug kokio tipo rasinius reikia parasyt? Kokia ju apimtis? Ar ten vyksta diskusijos apie kokias nors savo politines paziuras ir t.t.? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-11
02:18:23
| Nuoroda
Na, dbr pasidare siek tiek aiskiau.
Mane domina kiek buna paskaitu per savaite, kiek ir kokios apimties rasto darbu teko rasyti, kokie mazdaug buna taip tie vadinami koliai. Taip pat ar daug paneliu politikos moksluose VU yra? Na siaip, del geresnio bendro suvokimo kur brendu |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-11
13:20:38
| Nuoroda
Kiek laiko vidutiniskai duodama padaryti rasto darba? Ar duodama mazdaug kokia savaite, dvi, ar liepia padaryt labai greitai - 3-4 dienos?
Kas liecia ekonomika, tai man idomu ar ten yra mokomasi bendros nuostatos bei tendencijos (ekonomikos teorija, berods taip tai yra vadinama) ar ten jau reikia ir formules moketi bei moketi jas pritaikyti, pagal jas apskaiciuoti?
|
||
Žinutė parašyta:
2010-06-11
21:39:31
| Nuoroda
Man taves, zirklute, noris |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-11
21:41:37
| Nuoroda