Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-11
23:58:47
| Nuoroda
:DDD Nu vat, pamoka - eik i paskaitas D
O, pvz, tos ekonomikos formules... jas reikia kalti mintinai? Ar nera kokio formuliu lapo, kokie buna, pvz, fizikoje? Ir pacios formules... ar jos sunkios? ar ju lb daug? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-13
15:19:05
| Nuoroda
Nu apimtis nemaza nemaza... O kokie rasto darbu reikalavimai buna? Kiek zinau uz plagijamivma labai baudzia, tad copy-paste is wikipedijos nebus galima daryt
O siaip kiek zinau, rasant rasto darba pries tai reikia paciam susipazinti su ta tema skaitant ivairius straipsnius ar kitus leidinius, suprasta ja, jos esme, issukius bei problemas, bei padaryt isvadas ir visa tai isdestyt rasto darbe pasitelkiant mokslinius argumentus. CIa mazdaug i tema? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-14
14:24:55
| Nuoroda
O tarkim yra gan sunku isivaziuot ir pradet rasyt? Nes pavyzdziui dabar as taui net neisivaizduociau ka reiktu rasyt, kaip informacija rink ir t.t. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-15
18:30:31
| Nuoroda
O kiek pvz TU dabar skaitai? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-15
20:13:44
| Nuoroda
Jei atvirai, rasiniu (referatu) rasymas man nera baisus. As esu parases keleta straipsniu ir tai man visai patiko. Idomu kaip su referatais bus. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-15
20:16:19
| Nuoroda
JapaneseKoreanLover rašė:
Prancūzus dėl Thierry Henry ? :D Aš buvau už Urugvajų tas rungtynes Ar man cia taip tik atrodo, ar tu, kaip ir as, isties esi uz Afrikos, Azijos ar kai kurias maziau zinomas Pietu Amerikos rinktines? Nes man susidaro butent toks ispudis |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-15
21:51:47
| Nuoroda
Nu ka, pasitikrinau klausyma, skaityma ir gramatika ir pagal duotus atsakymus surinkciau 63/70 tsk. Puiku, toks rezultatas mane tenkina.
Man idomu kaip bus su rasymo dalimi... Viluosi, kad daugiau 5-6 tasku neprarasiu... |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-15
21:59:38
| Nuoroda
Rmt? Nu va, tinginys, nesimokei po truputi, tj dbr reikia viska is kart Man rods kad man po metubus tas pats )
O ka, pvz, tu dbr skaitai?
Ir kas tave taip labai nuvyle? Apie tai noreciau suzinot placiau... |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-15
23:19:21
| Nuoroda
Gretisss rašė:
Alanas rašė:
Nu ka, pasitikrinau klausyma, skaityma ir gramatika ir pagal duotus atsakymus surinkciau 63/70 tsk. Puiku, toks rezultatas mane tenkina.
Man idomu kaip bus su rasymo dalimi... Viluosi, kad daugiau 5-6 tasku neprarasiu... O gramatikos užduočių atsakymų taškus padalinai iš dviejų? Taip, padalinau. 2 klaidos use of english. = prarastas 1 taskas.
Rikardo, o kiek pas tave tasku prarasta? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-16
00:47:55
| Nuoroda
Baiges univera tu gauni labiau issilavinima (galimai su specialybe; stai tdl univeruose kartais buna tokiu dalyku, kurie specialybei buna neprivalomi), o kolegijose tu gauni specialybe, bet ne issilavinima (stai tdl tu kolegijoje atlieki daugiau praktikos). Bent jau taip as suvokiu kolegijos ir univero skirtuma. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-16
00:50:05
| Nuoroda
vitae rašė:
Pati žadu pasirinkti ispanų kalbą (jei tik įstosiu). As taip pat. Ispanu kalba man yra lb grazi ir noreciau jos pramokt.
Kur tu planuoji stot? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-16
00:51:13
| Nuoroda
KarabinaS rašė:
Aš pakolkas dar nieko nepraradau... Ziu ir 100 gausi |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-17
23:08:22
| Nuoroda
Na, beabejo, norint buti kompetetingu politologu, ismanyti Lietuvos teise, tarptautine teise, ekonomika ir jos dogmas, suprasti ja bei zinoti siek tiek politines istorijos ar politiniu sroviu ypatumus yra isties svarbu, pirmiausia vien del ivykiu tiek Lietuvoje, tiek tarptautineje arenoje vertinimo. Tai as suprantu.
Tai kiek as suprantu, tave labiausiai nuvyle tai, kad jus paskaitose ne "politikuodavot", t.y., nevertindavot per daug dabartiniu politiniu realiju ir t.t., o tiesiog moketes to, kas jums pades viso to vertinimui ateityje? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-18
00:43:28
| Nuoroda
Jop, jau kaip tik siandien uzpildziau: 1. Politikos Mokslai VU (VF) 2. Politikos Mokslai VDU (VF) 3. Teise VU (VF) 4. Teise MRU (VF) 5. Istorija VU (VF) 6. Istorija VDU (VF) 7. Psichologija VU (VF) 8. Psichologija MRU (VF) 9. Psichologija VDU (VF)
Pasikeitimu nebeplanuoju |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-19
20:29:18
| Nuoroda
Na, man isties dziugu, kad suprantu teises ir ekonomikos svarba kompetencijai nors dar i neistojau Vis delto, nemanau, kad man tie dalykai bus megiamiausi (ypac ekonomika)... Ohh well...
Beje, tu gyveni barake ar nuomojies buta? O gal pas tevus? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-21
00:29:42
| Nuoroda
Buna, pasitaiko sufeilint
O, pvz, kaip barake gyvenimas yra? Kiek as zinau, tai visi viskuo dalinasi, tiek dziaugsmais, tiek bedomis ir t.t. Kiek tame tiesos yra? Beje, o kaip del kitu studencioku? Lb trukdo?
Be to, ar daznai jusu kursas bendrauja su vyresniu kursu politologijos studentais? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-21
23:46:34
| Nuoroda
Nesutinku su tavim, KarabinaS. Sakyciau egzaminas netgi lb gerai nusiseke. Jis buvo sukurtas taip, kad butu galima atskirti geriausius nuo vidotunioku, mastancius nuo kaliku. Apie 40 proc. egzo buvo ziniu patikrinimas, kuris salyginai buvo lengvesne dalis (nes dar prisideda B lygio uzduotys; be to, ir susidaro toks ispudis, kad tu ziniu nelabai ir tereikejo - ju reikejo, taciau tas butent ziniu patikrinimas buvo pakankamai elementarus mums, stipresniems), bei visa kas liko buvo istorinio mastymo patikrinimas. Is to iseina ir tie visi "teksto suvokimai" bei "nesuprantami klausimai" ir t.t. Na taip, prisipazinsiu - man, kaip ir beveik visiems, kai kas taip pat buvo neikandama. Tai, mano nuomone, nepadaro egzamino netinkamo.
Bet jis tikrai buvo sunkus. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-21
23:52:00
| Nuoroda
fainaa rašė:
Siandien kalbejau su mokytoja kuri taise rasinius ir sake,kad uzskaite abu rasinius: ir tuos kurie rase apie viena profesija ir tuos kurie bendrai rase.Ir uz daugiau parasytu zodziu nemazino balu. Na, nors manes tai ir neliecia - as ir zodziu skaiciu tinkama parasiau, ir tema buvo tinkama, taciau dziaugiuosi, kad vertinama jusu naudai. Butu isties gaila, kad del kazkokio nesusipratimo balas butu numustas pakankamai daug... |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-21
23:54:16
| Nuoroda
KarabinaS rašė:
Sakai?nu tu teisingai mąstai,bet kad egzas buvo toks kietas riešutėlis tai manau daugelis su manimi sutiks.. O su ta riesuto metaforos (da hell?! As naudoju literaturos savoka?!!? DAMN! ) reiksme tai sutinku visu 101 procentu. Tai tikrai nebuvo lengvas pasivaiksciojimas parke. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-22
15:35:35
| Nuoroda
zirklūtes. rašė:
Ačiū Dievui. Mažiau košmariškų naktų,šiąnakt visiškai neužmigau iki kokių 6, galvoj tik istorija,istorija, 4 atsikėliau ir ėjau nagrinėt šaltinių darkart Oi, zirklute, zirklute... Man gaila taves...
Istorini mastyma panasiai suprantu ir as. Juk visa istorijos moksle esme, mano manymu, ir yra praeities nagrinejimas bei jos siejimas su dabartimi. |