Vartotojo Alanas pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-06-30 07:44:43 | Nuoroda

Sekmes laikantiesiems :)

Žinutė parašyta: 2010-06-30 07:46:04 | Nuoroda
kodel rašė:

nu viskas, liko paskutinė diena iki lietuvių rezultatu skelbimo!!!!!!!!!!!!!!

Primeti, jau ryt zinosim kaip ziauriai sufeilinom :)

Žinutė parašyta: 2010-06-30 14:51:24 | Nuoroda

Tj labai saunu. Dbr matyt vokiskai ir angliskai jau gali susikalbet beveik laisvai, ar ne? :)

Žinutė parašyta: 2010-07-01 15:25:30 | Nuoroda

24.

Ech... Ka padarysi :)

Žinutė parašyta: 2010-07-01 15:38:38 | Nuoroda
Gavarnie rašė:

Jaučiuos kaip totaliam košmare, turėjau 9 pas egzų vertintoją, parašiau rašinį su stipriais argumentais(mokytojai viską papasakojau), ir tik 28 tegavau, kai iš bandomojo vos ne dvigubai daugiau surinkau.  O mulkiai, kurie vos traukė 5 ir išvis pamokų nelankė gavo 86-90. Kur logika ir sveikas protas ?

Labas, likimo drauge :)

Žinutė parašyta: 2010-07-01 23:44:16 | Nuoroda
Jordan23 rašė:

BL AS 28 GAVAU, NORS 50-60 PLANAVAU...BRIEDAS TOTALUS, TIKIUOSI ANGLU SU ISTORIJA ISTEMPS MANE...

Same... Ir man telieka remtis i istorija ir anglu...

Žinutė parašyta: 2010-07-02 00:18:32 | Nuoroda

O per kiek laiko apeliacijas istikrina? Kada jau bus zinomi apeliaciju rezultatai?

Žinutė parašyta: 2010-07-02 00:21:25 | Nuoroda
sandriote rašė:

whaha užvers NEC'ą apeliacijom šiais metais :DDD

tj kad nebelabai yra ka prarast :D

Žinutė parašyta: 2010-07-02 00:27:17 | Nuoroda
SuperHP rašė:

Pernai liepos mazdaug vidury buvo, tai gal ir siemet panasiai... 

bet apeliaciju rezai speja konkuruot stojant i univera, jo?

Žinutė parašyta: 2010-07-02 00:53:13 | Nuoroda
čiungačianga rašė:
Turka rašė:

manote, ar galejo kodu sistema buti ydinga? 

manau, kad ne. betkokiu atveju - apeliuok, poto jausies geriau, kai žinosi, kad padarei viską ką galėjai

Ciungacianga, melynas danguuuuus....

Man jau stuogs vaziuoj XD

Žinutė parašyta: 2010-07-02 01:00:59 | Nuoroda
negalvojantis rašė:

ziurekit, kad poto dar maziau negautumet :D

Nu tj o ka jau ir bepadarysi, zn :D

Žinutė parašyta: 2010-07-02 02:35:12 | Nuoroda
KarabinaS rašė:

Aš tai tikiuosi,kad mane anglų ir istorija ištems po stulbinančio lt egzo...

Kaip tik taip pat manau ir as :D

Žinutė parašyta: 2010-07-02 11:11:36 | Nuoroda
Agnė. rašė:

parašiau šiandien apeliaciją, labai savimi džiaugiuosi :D

labai padrąsinamai nuteikė, kad kai mokykloj sutikau anglų, matematikos, kitos klasės lietuvių mokytojas, tai ir jos sakė būtinai rašyt :)

o dar smagu, kad per išleistuves gausim bent jau mokyklos baigimo pažymėjimą, nereikės nieko skolintis fotografuojantis :D :D :D

As taip pat :)

Žinutė parašyta: 2010-07-02 16:24:22 | Nuoroda
gebene rašė:
Alanas rašė:
Agnė. rašė:

parašiau šiandien apeliaciją, labai savimi džiaugiuosi :D

labai padrąsinamai nuteikė, kad kai mokykloj sutikau anglų, matematikos, kitos klasės lietuvių mokytojas, tai ir jos sakė būtinai rašyt :)

o dar smagu, kad per išleistuves gausim bent jau mokyklos baigimo pažymėjimą, nereikės nieko skolintis fotografuojantis :D :D :D

As taip pat :)

o kiek metiniam turėjai?

Metiniam turejau 9, tiesa, zinau, kad vertas buvau tvirtam 8.

Žinutė parašyta: 2010-07-02 16:35:39 | Nuoroda

O, Maloningoji Istorija,

Ir vel tenka tiketis Tavo pagalbos ir istempimo is to pragaro, i kuri patekau suzinojes savo LyTu rezultata. Prasau, nesufeilink manes visiskai ir buk koks nors, pavyzdziui, 90+.

Vardan tevo Herodoto,

Amen.

Žinutė parašyta: 2010-07-02 21:12:02 | Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:

apskritai... uz testa nieko gyvenime lengviau nesu macius. dokumentai tai isvis... tas pats per ta pati/... painterpretuot keliu dokumento zodziu nemokat??? be to, einat laikyt VALSTYBINIO, tad ruoskites viskam. nesuprantu, jei blogai paraset, nebutina sakyt, kad sunkus. jezau, neprilausomybes kovu nemokat? nezinot ar neismastot ju reiksmes lietuvai? nieko nenumanot apie zemes reforma? pirma kart matet italijos ir vokietijos suvienujimus? jei taip, tai kam tada zyst, kad sunku? o jei tiesiog atmintinai iskalet datas ir informacija, tai nera ko dabar zyst, kad va kaip buvo sunku, pamastyt ten biski tereikejo.

Is esmes sutinku.

Vis delto, nera ko cia uzsipulti kitu, galbut kitiems jis tikrai buvo labai sunkus ir sunkiai suprantamas. Galbut kitiems tiesiog nepasiseke. Galbut kiti tiesiog per daug jaudinosi. Galbut neiisimiegojo. Kas cia zino. Be to, juk ne kiekvienas yra stiprus istorijoje. Nera ko spresti pagal save.

Žinutė parašyta: 2010-07-02 21:32:24 | Nuoroda
Agnė. rašė:
Vytauto Didžiojo universitetas rašė:
Astaa rašė:

Norėčiau pasiteirauti dėl kalbų. Jei aš moku už kalbą, bet ją besimokydama viršiju bendrą kreditų skaičių ( na sakykime trečiame kurse imu mokytis kalbą), ar man dar reiks papildomai mokėti už viršytą kreditų skaičių? turiu omenyje tuos 160(max 164) kuriuos turiu surinkti per 4 metus. 

nes kitaip kalbų mokymosi galimybės labai susiaurėja 

Tikrai nereikės mokėti ;) juk jūs jau susimokėsite už kalbą, tai čia tas pats kas mokėtumėte už kreditus tik labai pigiai ;)

ačiū! vilčių dar yra :D

Na, bent tau gerai :))

Klausimas: ar jei dabar as istorija ir anglu kalba islaikyciau apie 90 proc., o LyTu apeliacija rezo nepakeistu, tai ar tiketina istot i VDU Politikos Mokslus VF? Nes jei balu skaiciuokle ne taip skaiciuoja, tj...

Žinutė parašyta: 2010-07-03 01:02:44 | Nuoroda
Tecupae rašė:

Ot, kaip pastebėjau, tai dauguma čia suklydo. Per mažai mes ta politika domimės  Gaila, kad aš nepasitikrinau, nes dbr nežinau ar dar klaidų teste padariau, bet kažkaip nujaučiu, kad daugiau jų bus. Beje, kada rezultatai? Liepos 4 ar 7? 

Istkes (kaip ir matkes) liepos 7 :)

Žinutė parašyta: 2010-07-03 01:13:16 | Nuoroda
Tecupae rašė:

Dėkoju  Tuomet trečiadienį, nedaug liko laukti  

Nu taip. Viliuosi, kad istorija (ir,veliau, anglu) mane isgelbes :)

Ai? Kartojuos? Whatever...

Žinutė parašyta: 2010-07-03 01:44:39 | Nuoroda
Tecupae rašė:
Alanas rašė:
Tecupae rašė:

Dėkoju  Tuomet trečiadienį, nedaug liko laukti  

Nu taip. Viliuosi, kad istorija (ir,veliau, anglu) mane isgelbes :)

Ai? Kartojuos? Whatever...

Kartokis, nes dar šito nespėjau perskaityt. ;) Na, tuomet aš tau to ir linkiu. 

Aš noriu tikėti, kad už anglų daug surinksiu, nes kalbos visuomet buvo mano stiprioji pusė. Na, o istorija žyyymiai blogiau. Niekada joje nebuvau labai stipri, todėl bijau kažko labai gero tikėtis. 

Tau gal istorija yra svarbiausias egzaminas?