Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-17
19:27:14
| Nuoroda
tai ka reikia daryti jei rodo netesingai? man atrodo kad rodo gerai nors nezinau... |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-17
19:49:18
| Nuoroda
Hi busimos kolegos As taip pat rasiau i lietuviu filologija ir suomiu kalba 1 vieta KU |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-28
08:44:55
| Nuoroda
Nezinau kodel bet as tai itin rami |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-28
09:02:47
| Nuoroda
As taip pat laukiu su nekantrumu egzaminu rezultatu |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-30
11:42:48
| Nuoroda
Sianakt pirma karta nuo egzaminu pradzios sapnavau kosmara |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
12:27:21
| Nuoroda
živilė rašė:
Kaip bijau, kad neissipildytu mano sapnas apie 9 procentus abi mes sapnavom 9% na tikiuos istikruju daug daugiuau |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
12:28:33
| Nuoroda
Cepelinas rašė:
živilė rašė:
Kaip bijau, kad neissipildytu mano sapnas apie 9 procentus As siandien gal kelis kartus sapnavau, kad gaunu 9 proc... veliau dar 27 proc. ir atsikeliau... tikiuos taip nebus nu blemba kazi ka reiskia tas skaicius 9 |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
12:39:36
| Nuoroda
PEAS13 rašė:
Jenny rašė:
Cepelinas rašė:
živilė rašė:
Kaip bijau, kad neissipildytu mano sapnas apie 9 procentus As siandien gal kelis kartus sapnavau, kad gaunu 9 proc... veliau dar 27 proc. ir atsikeliau... tikiuos taip nebus nu blemba kazi ka reiskia tas skaicius 9 Iš sapnininko - "Devyni - šis skaičius sapne geras ženklas lošti loterijose". Kadangi egzaminas kaip loterija, tai jums turbūt pasisekė o dieve kaip gerai butu |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
13:33:00
| Nuoroda
keliauju i moykkla gal pagaliau suzinosiu tuo rezultatus |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
13:37:28
| Nuoroda
Dofile rašė:
Reikia turbut eit i mokykla ir neleist iseit mokytojoms ir pavaduotojoms, kol negaus ir nepasakys rezultatu taip taip ir zadu daryti |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
13:38:43
| Nuoroda
Polikondensacija rašė:
Jenny rašė:
keliauju i moykkla gal pagaliau suzinosiu tuo rezultatus SĖKMĖS pranesiu jei suzinosiu ka naujo |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
15:19:18
| Nuoroda
patarkit ka daryti |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
15:22:34
| Nuoroda
Margaritta rašė:
Jenny rašė:
patarkit ka daryti Gal apeliaciją rašysi? neisivaizduoju ka daryti nu negali buti kad tiek tegalejjau gauti kazkokia nesmaone |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
15:30:16
| Nuoroda
Ne tik kad nervuojuos bet nezinau kur dingt kur teisybe? mano9 klasioke nebaige rasyt puse interpretacijos samparotavima parase ti ksiaip sau ir gavo 69 |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
15:31:39
| Nuoroda
NONcom rašė:
Jenny rašė:
patarkit ka daryti Blemba, sunku ką ir patarti. Juk visi žinom, kad vertinimai nėra objektyvūs. Mokytojų belekokių yra vertintojų grupėse. Bet iš kitos pusės, jei užsirausi ant piktų ekspertų, irgi nebus gerai. Patikėk, jei pakels balą, tai bus max koki 8 procentai. Bent taip statistika byloja. O kad numuš, tai yra tikimybė.. Siūlau pakalbėti su mokyklos vadovybe, apgalvoti kur nori stoti, ir kiek ten reikia balo. Jei maždaug žinai, kiek kitų egzų galėtum surinkti ir jei tai tave tenkina, tai gal nerizikuok. dabar ir as imu galvoti kad neverta rizikuoti |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
15:38:56
| Nuoroda
Gavarnie rašė:
Jaučiuos kaip totaliam košmare, turėjau 9 pas egzų vertintoją, parašiau rašinį su stipriais argumentais(mokytojai viską papasakojau), ir tik 28 tegavau, kai iš bandomojo vos ne dvigubai daugiau surinkau. O mulkiai, kurie vos traukė 5 ir išvis pamokų nelankė gavo 86-90. Kur logika ir sveikas protas ? va va ir man tas pats nezinau ka daryt noris is tu nervu verkti |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
15:49:20
| Nuoroda
Gavarnie rašė:
Jenny rašė:
Gavarnie rašė:
Jaučiuos kaip totaliam košmare, turėjau 9 pas egzų vertintoją, parašiau rašinį su stipriais argumentais(mokytojai viską papasakojau), ir tik 28 tegavau, kai iš bandomojo vos ne dvigubai daugiau surinkau. O mulkiai, kurie vos traukė 5 ir išvis pamokų nelankė gavo 86-90. Kur logika ir sveikas protas ? va va ir man tas pats nezinau ka daryt noris is tu nervu verkti Reik rašyt apeliaciją, nes tikrai negali taip būt. Ir nieko nepralošim. Gal ten 82 turėjo būt. mano drauge kuri net nebaige rasyti interpretacijos mokyklos nelankydavo isejo 5 60% gavo nu negaliu kas per nasamone isprotesiu |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
15:57:24
| Nuoroda
NONcom rašė:
Dofile rašė:
Leeee rašė:
Dofile rašė:
Jenny rašė:
patarkit ka daryti Man panasi situacija, lietuviu puikiausiai mokejau, interpretacijos visada gerai pasisekdavo, net zinau, kad atskleidziau teisinga tema, o suvokime irgi nesijauciau nugrybavus. Bet balu nepatenkinta, labai rimtai mastau apie apeliacija. o ka gawai kad jau apie apeliaciaj mastai? 81. Manau, vertintojas nekoks pakliuvo. Uz suvokimus apie 8 gaudavau, bet interpretacijas mokytoja gerai ivertindavo, is manes 100 tikejosi, nes nei rasybos klaidu nedarydavau, nei i pievas nubrisdavau. Lietuviu kalba buvo mano stiprioji puse, nezinu, ko is kitu egzu dabar tiketis... Aš gavau tiek pat. o iskur tu zinai kad tiek mazai tepakelia? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
15:59:28
| Nuoroda
Hushaby rašė:
Su apeliacijom neskubėkite. Mano mokyklos direktorė sakė, kad per paskutinius metus kas davė tai visiems dar labiau numažino. Žinokitie būna taip kad tiesiog galvoj netepa kaip gali neišlaikyt ar gauti maža balą, bet pasirodo kad nepataikei į temą, mintį, galbūt su aukštom frazėm persistengei... kaip skaudu negaliu |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
16:05:21
| Nuoroda
indekas rašė:
pas mus su tom apeliacijom tai buvo taip, kad vienas mokinys kuris neislaike lt, padave apeliacija ir tada ji ivertino 36 procentais, siaubas ir kaip tada jaustis, kai pro pirstus paziuri i darba o man taip ir atrodo kad taip nutiko su amno darbu |