Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
14:19:44
| Nuoroda
Veronikusia rašė:
Jenny rašė:
Nepavyzdinga rašė:
Jenny rašė:
Nepavyzdinga rašė:
kiek gavot tiek IR BUVOT VERTI kaip jus nesuprantat? mano geriausia drauge gavo 99, mokes tikrai gerai ir daug pastangu dejo. ir daug tokiu mergicku yra kur tiek gavo. o jei jus tarp ju nepapuolet TAI REISKIA KAZKA NETAIP PADARET. uzteks cia cypaut ir kaltint visus tik ne save;DD uzsiciaupk tu isvis niekam neidomus tavo komentarai kodel tureciau uzsiciaupt? ka as tau blogo padariau? nestumiu nei ant tu kur maziau gavo nei ant tu kur daugiau. Nes kvaksi per daug o tu tai nekvaksi? Parasykit tas savo apeliacijas ir rami galva, ko cia dar draskytis ir aiskint kitiem kokia cia neteisybe..... Visi taip kalba lyg butu dideli proto bokstai ir tiesiog neimanoma buvo jiems susivartyti egze. As kvaksiu i tema apie apeliacijas o tu ryskiai ne i tema nesiruosi jos rasyti tad ir nesirupink |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-02
14:21:31
| Nuoroda
Veronikusia rašė:
Jenny rašė:
Nepavyzdinga rašė:
Jenny rašė:
Nepavyzdinga rašė:
kiek gavot tiek IR BUVOT VERTI kaip jus nesuprantat? mano geriausia drauge gavo 99, mokes tikrai gerai ir daug pastangu dejo. ir daug tokiu mergicku yra kur tiek gavo. o jei jus tarp ju nepapuolet TAI REISKIA KAZKA NETAIP PADARET. uzteks cia cypaut ir kaltint visus tik ne save;DD uzsiciaupk tu isvis niekam neidomus tavo komentarai kodel tureciau uzsiciaupt? ka as tau blogo padariau? nestumiu nei ant tu kur maziau gavo nei ant tu kur daugiau. Nes kvaksi per daug o tu tai nekvaksi? Parasykit tas savo apeliacijas ir rami galva, ko cia dar draskytis ir aiskint kitiem kokia cia neteisybe..... Visi taip kalba lyg butu dideli proto bokstai ir tiesiog neimanoma buvo jiems susivartyti egze. Tai ir pasakyk tai visiems ne tau suprasti kaip jauciasi tie kurie tikejo savo jegomis ir neislaike arba gavo vos kelis % lengva sneketi kiekvienam kol neatsidure to zmogaus kailyje... Zd neketinu cia gincytis ne tam sukurta si tema |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-02
14:23:03
| Nuoroda
Jenny rašė:
Veronikusia rašė:
Jenny rašė:
Nepavyzdinga rašė:
Jenny rašė:
Nepavyzdinga rašė:
kiek gavot tiek IR BUVOT VERTI kaip jus nesuprantat? mano geriausia drauge gavo 99, mokes tikrai gerai ir daug pastangu dejo. ir daug tokiu mergicku yra kur tiek gavo. o jei jus tarp ju nepapuolet TAI REISKIA KAZKA NETAIP PADARET. uzteks cia cypaut ir kaltint visus tik ne save;DD uzsiciaupk tu isvis niekam neidomus tavo komentarai kodel tureciau uzsiciaupt? ka as tau blogo padariau? nestumiu nei ant tu kur maziau gavo nei ant tu kur daugiau. Nes kvaksi per daug o tu tai nekvaksi? Parasykit tas savo apeliacijas ir rami galva, ko cia dar draskytis ir aiskint kitiem kokia cia neteisybe..... Visi taip kalba lyg butu dideli proto bokstai ir tiesiog neimanoma buvo jiems susivartyti egze. Niekas cia nesidrasko
|
||
Žinutė parašyta:
2010-07-02
14:25:35
| Nuoroda
Veronikusia rašė:
Jenny rašė:
Veronikusia rašė:
Jenny rašė:
Nepavyzdinga rašė:
Jenny rašė:
Nepavyzdinga rašė:
kiek gavot tiek IR BUVOT VERTI kaip jus nesuprantat? mano geriausia drauge gavo 99, mokes tikrai gerai ir daug pastangu dejo. ir daug tokiu mergicku yra kur tiek gavo. o jei jus tarp ju nepapuolet TAI REISKIA KAZKA NETAIP PADARET. uzteks cia cypaut ir kaltint visus tik ne save;DD uzsiciaupk tu isvis niekam neidomus tavo komentarai kodel tureciau uzsiciaupt? ka as tau blogo padariau? nestumiu nei ant tu kur maziau gavo nei ant tu kur daugiau. Nes kvaksi per daug o tu tai nekvaksi? Parasykit tas savo apeliacijas ir rami galva, ko cia dar draskytis ir aiskint kitiem kokia cia neteisybe..... Visi taip kalba lyg butu dideli proto bokstai ir tiesiog neimanoma buvo jiems susivartyti egze. As kvaksiu i tema apie apeliacijas o tu ryskiai ne i tema nesiruosi jos rasyti tad ir nesirupink isvis pirma paskaityk nicka, paskiau puldinekis! ka as cia ne i tema rasiau? isvis tema Lietuviu VBE, o ne OMG einam pasiverkslent ir isliet pykti ant kitu...... Ko cia isterikuoji? niekas neketina su tavimi gincytis.. .RELAX MERGAITE |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-02
14:26:30
| Nuoroda
Jenny rašė:
Veronikusia rašė:
Jenny rašė:
Veronikusia rašė:
Jenny rašė:
Nepavyzdinga rašė:
Jenny rašė:
Nepavyzdinga rašė:
kiek gavot tiek IR BUVOT VERTI kaip jus nesuprantat? mano geriausia drauge gavo 99, mokes tikrai gerai ir daug pastangu dejo. ir daug tokiu mergicku yra kur tiek gavo. o jei jus tarp ju nepapuolet TAI REISKIA KAZKA NETAIP PADARET. uzteks cia cypaut ir kaltint visus tik ne save;DD uzsiciaupk tu isvis niekam neidomus tavo komentarai kodel tureciau uzsiciaupt? ka as tau blogo padariau? nestumiu nei ant tu kur maziau gavo nei ant tu kur daugiau. Nes kvaksi per daug o tu tai nekvaksi? Parasykit tas savo apeliacijas ir rami galva, ko cia dar draskytis ir aiskint kitiem kokia cia neteisybe..... Visi taip kalba lyg butu dideli proto bokstai ir tiesiog neimanoma buvo jiems susivartyti egze. As kvaksiu i tema apie apeliacijas o tu ryskiai ne i tema nesiruosi jos rasyti tad ir nesirupink isvis pirma paskaityk nicka, paskiau puldinekis! ka as cia ne i tema rasiau? isvis tema Lietuviu VBE, o ne OMG einam pasiverkslent ir isliet pykti ant kitu...... Ko cia isterikuoji? niekas neketina su tavimi gincytis.. .RELAX MERGAITE Issireiskei savo nuomone ir gana |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-02
14:27:38
| Nuoroda
simavi rašė:
Aš tai bijau ką ir bepasakyt... Su savo balu kaip visų priešė jaučiuosi... Baisu ir pasakyt kam, kiek gavau Na niekas neikas |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-02
14:30:16
| Nuoroda
jauku rašė:
Jenny rašė:
WhoAmI rašė:
kazkasbelekas rašė:
sveiki. o pagal ka jus tuos stojimus lamoje pildot? pagal baluskaiciuokle.lt ar pagal tai kur norite studijuoti neatsizvelgdami nei i rezus ar dar kazka... pasidalykite savo patarimais... p.s as asmeniskai nezinau kur noreciau studijuoti, o egzaminai tikrai bus ne per geriausiai, bet su koficientu 12-14 kolegijose vos ne visur i vf galeciau istoti, pagal ta skaiciuokle, bet man tai atrodo nesamone, taigi pasidalinkite savo ziniomis ir patirtimi, aciu is anksto Žinoma, ten kur norėtume studijuot pritariu as manau ta pati pirmame rasysiu tik univerus o jei neistosiu antrama kolegijas Nesuklyskit, antrame rate bus galima koreguoti stojimo eile, bet tik is tu universitetu ir kolegiju specialybiu, kurios buvo surasytos iki liepos 19 d. Prirasyti nauju jau bus nebegalima. Todel reikia i 12 vietu sutalpinti visus imanomus variantus, tik eile labai svarbi cia rimtai? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-02
18:52:31
| Nuoroda
Rytovejas rašė:
void rašė:
BnLiFe rašė:
Man ištiesų keista. Čia daugelis virš 50% surinkę bando raminti tuos gavusius blogai, kad nedejuotų. Bet kai pasižiūri kaip netaisyklingai su klaidomis ir žargonais atsakinėja - iškarto kyla keistas pamąstymas. Jeigu jau taip gerai gavot, negi egzamino dieną rašėt kruopščiai ir taip staiga dvipusį veidą atsukot ties "nekalto avinėlio" puikiai išmanančio lietuvių kalbą, tarmę, gramatiką, autorius ir visą sintaksę? Jei taip norėčiau paspausti ranką... Mano manymų šiemet išties kažkas buvo neįtikimo. Bent mano mokykloje vos keletas (turbūt ant pirštų suskaičiuoti galėčiau) gavo "savo" įvertinimą. Aš nedejuosiu kaip man apmaudu ar kažkas panašaus. Tiesa sakant man nerūpi lietuviška švietimo sistema, kuri nesupranta skaitančių, puoselėjančių, visapusiškai garsinančių lietuvių tautą žmonių, olimpiadose, renginiuose, kurie staiga egzamino kulminacijoje - neišlaiko. Man tiesiog gaila, kad NEC paleidžia pilnus, dar "nesupuvusius", lietuvos pakampiais nešmirinėjančius jaunuolius. Ką jie dabar darys? Verks? Toli gražu ne. Palauks likusiųjų rezultatų, kurie ir pasakys - ate ate Lietuvėle brangi, o gal ne? Trinkis tu galvą, pažiūrėk kiek neišlaikiusių ala nuskriaustųjų šimtukininkų rašančių su dviem-trim klaidom žodyje. Mama mano taisė darbus, sakė tikrina 4 tikrintojai, paskutinis - kontrolinis NEC centro peržiūrėjimas, o be to antrasis ir trečiasis nemato kitų įvertinimų, pats mokiausi vidutiniškai, nors mama ir lietuvių kalbos mokytoja, tikrai man lietuvių kalba žavesio nekėlė, todėl didelio dėmesio nekreipiau į jos egzaminą. O čia visi ala nuskriaustieji 3,14sa protą, nei jie gerai mokėsi nei ką, 3,14są protą ir apie neišlaikiusius olimpiadininkus, juokas man iš tokių, realiai gyvenime pamatyti, turbūt klasėje vos pramekena kąnors, o tikisi aukštumų, viskas puikiai įvertinta, kiek žinau iš kelių miestų mokinių, ir tikrai nemažai, visi kiek tikėjosi tiek ir gavo, viskas puikiai įvertinta, o jūs visi esate apgailėtini, neaišku iš kokio kaimo, savo kaimietiškom mintim apie karvės mėšlą ir pieną, ir norite šimtukų, baikit jūs juokus. Jenny ar kokia čia juokdarė buvo, gavo rezultatą kokį ir turėjo, nei ji ką moka , nei ką. Tikiuos daugeliui sumažins tuos balus per apeliacijas, taip jums ir reikia, nevykėliai. Dėl ketvertukininkų išlaikiusių 90, taip pat sapalioja, jokių faktų nepateikia nei ko, baikit jus juokus, baikit hiperbolizuoti realybę, eikit įsimiegoti ir tada galite ruoštis stojimams į kolegijas, lameriai, nes šiais metais Universitetai atrinkinės geriausius todėl apart Konkursinio žadama sijoti žemiau 50ies išlaikiusių lietuvių, bei pagrindinio ala koeficientą didžiausią turintį dalyką. NEVYKĖLIAI IR LIKS NEVYKĖLIAIS IR JIE VISĄLAIK VERKS, KAIP IR GYVENIME, DARBO NEIEŠKO IR SAKO ŠŪDŲ KRŪVA ČIA IR ŽLIUMBIA ANT VALDŽIOS. KOLEGIJOS JŪSŲ LAUKIA :D:D:D:D
Pasireiškė didysis "intelektualas". Vadinti kitus nevykėliais (lameriais ir t.t kaip tu išsireiškei) dėl egzaminų rezultatų yra ne kiek lėkšta, bet žema ir tik parodo tavo "aukštą" kultūrą.
Nu šakės kas per įžulumas žmogau |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-10
12:21:52
| Nuoroda
Na kas dar ketina stoti šiais metais į ŠU ? Aš pati rašysiu tik nežinau ,kokia dar specalialybę |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-10
12:22:24
| Nuoroda
Jenny rašė:
Na kas dar ketina stoti šiais metais į ŠU ? Aš pati rašysiu tik nežinau ,kokia dar specalialybę Atsiprašau turėjau omeny ŠK |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-10
12:23:39
| Nuoroda
Kateniuke rašė:
Butu idomu suzinoti su kokiais balais istojo i turizma 2009 Man taip pat tad laukiu atsakymų |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-13
15:13:34
| Nuoroda
neriliux rašė:
Kas šiais metais 2010 stos į finansus ? Yra tokių ? ;) :P Manau aš |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-14
23:43:59
| Nuoroda
Student_2010 rašė:
kazin kodel nerodo lamabpo rezultatu? pvz pas mane dar ju nera. Pas mane taip pat paaiskinkit kas nors |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-17
15:31:22
| Nuoroda
Džastis rašė:
Kaip manote, http://www.baluskaiciuokle.lt/ gerai skaičiuoja KB VDU biologijai reikia manyti kad taip as tik ja ir vadovaujuosi ir atrodo skaiciuoja gerai |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-18
09:23:04
| Nuoroda
Pas mane taip pat bet kai kodel nerodo ekonomikos metinio pazymio isviso nera to punkto ekonomika |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-18
17:36:13
| Nuoroda
Ingridėlis rašė:
Klausimas tiems, kurie dar neturi rezultatų lamoj: taip galiu |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-19
12:59:02
| Nuoroda
creative rašė:
kur geriau stoti i privacia ar valstybine kolegija? as abi irasiau |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-19
13:29:54
| Nuoroda
as ir gi pasinaudosiu o koki cia ta nr reikia siusti.? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
11:36:58
| Nuoroda
Nusiraminkite visi |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
16:41:16
| Nuoroda
ji112 rašė:
Sandruti rašė:
berenys rašė:
as tai manau kad dar tiesiog nera viskas sukelta normaliai nes nesamone kad su 18,5 nebuciau istojes nei i kinezetrapija nes i visuomenes sveikata... panasu i mano situacija.... man irgi keista, kad net i kolegija nepriime... labai tikiuos, kad dar nesukelta nes jei ne neistojom reiskia man taip pat meldziuos kad nebutu sukelta |