Vartotojo Jenny pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-01 18:30:16 | Nuoroda
Nepavyzdinga rašė:

kam kaltinat tuos kurie prasciau mokes ir gavo dabar daugiau? nereikejo taip jum savo jegom pasitiket ir NEREIKEJO TIEK KALT VISKO. as pvz niekad gerai lt nesimokiau, nes tingejau. pries egza irgi nelabai ruosiausi, atsiputus nuejau, parasiau lengvai ka mokejau susikaupus ir va surinkau gerai. savo jegu niekad nepervertinau, tiesiog zinojau kad kaip bus taip. o jus cia skundziates dabar. nereikejo viso laiko skirti tiems mokslams, butu ir jum pasiseke.

o Dieve prajuokino toks mastymas... Dabar pagalvoju kaip zmones su tokiu mastymu gali gerai egza islaikyt 

Žinutė parašyta: 2010-07-01 18:32:04 | Nuoroda
jacikaas rašė:
Jenny rašė:
Svaja09 rašė:
Turka rašė:

gavau 48.... išverkiau akis

keista, o pasitikinti savimi grįžau iš egzo.... ir mokyklos laikrašty rašiau... raštinga buvau, o še tau spjūvis į veidą... 

Patikėk, mano reakcija irgi buvo tokia pati.
Apsiverkiau.
Šiaip, o galvoji apie apeliaciją? Aš, tai labai bijau, kad dar numažint gali. Vat to, tai tikrai nenorėčiau nė už ką. 

o kada kazi pateiktu tu apeliaciju rezultatus ar spesim prisiregistruoti studijoms?

Viskas būna ištaisyta (tie kurie perlaikinėja) iki atestatų gavimų. Pati pagalvok kaip durnai skamba, jei savo rezultatų nežinotum ir norėtum kur nors stot, tai iš kur tada tau tą rezultatą ištrauks ir atestate nepaliks tuščios vietos :) Nelogiška :)

na taip tu teisus ... o tu neketini rasyti apeliacijos?

Žinutė parašyta: 2010-07-01 18:34:55 | Nuoroda
Gretut rašė:

Balai ir procentai, skiriasi? Jeigu tarkim man pasakė, kad surinkau 30balų, tai tiek procentų ir gaunasi?

manau tai 30% :)

Žinutė parašyta: 2010-07-01 18:37:55 | Nuoroda
jacikaas rašė:
Jenny rašė:
Nepavyzdinga rašė:

kam kaltinat tuos kurie prasciau mokes ir gavo dabar daugiau? nereikejo taip jum savo jegom pasitiket ir NEREIKEJO TIEK KALT VISKO. as pvz niekad gerai lt nesimokiau, nes tingejau. pries egza irgi nelabai ruosiausi, atsiputus nuejau, parasiau lengvai ka mokejau susikaupus ir va surinkau gerai. savo jegu niekad nepervertinau, tiesiog zinojau kad kaip bus taip. o jus cia skundziates dabar. nereikejo viso laiko skirti tiems mokslams, butu ir jum pasiseke.

o Dieve prajuokino toks mastymas... Dabar pagalvoju kaip zmones su tokiu mastymu gali gerai egza islaikyt 

Kaip tik labai geras mąstymas. Nereikia kažko stebuklingo tikėtis ir tau rezultatas visada bus geras. O jei pats užsikeli kartelę ligi dangaus, tada jau sužinojęs ne tai, ko tikėjaisi, nusivili.

Ir negalima sakyt prastesni, vien dėl to kad nesimokė. Jie galėjo nesimokyt, bet turėjo supratimą. O tą supratimą mes ir matom rezultatuose :)

cia kaip kas supranta toki issireiskima 

Žinutė parašyta: 2010-07-01 20:50:46 | Nuoroda

Katik rasiau dvejom lietuviu kalbos mokytojoms.... Abi patare nerasyti Apeliacijos nes arba neikas nepasikeis arba dazniausiai liksime nuskriausti ...tai va

Žinutė parašyta: 2010-07-01 20:58:06 | Nuoroda
Dzekicenas rašė:

Pasakyk tai tam zmogui, kuris is pradziu buvo neislaikes, o poto gavo 50+ 

neislaikes neturejo ko prarasti

Žinutė parašyta: 2010-07-02 09:56:46 | Nuoroda
ingree rašė:

Tokio šoko turbūt dar nepatyriau..

Visą gyvenimą sąžiningai mokiausi, daug rašydavau, pas itin griežtą mokytoją, kuri manęs netgi nelabai mėgo, turėjau aukštą balą... Bandomasis pasisekė geriausiai mokykloje.

o po vakar rezultato net nežinau,kas man pasidarė. Verkiau visą dieną, vis savęs klausdama : UŽ KĄ?????????

mano rezultatas toks mažas, kad net gėda sakyti, o tie , kurie vos 4 turėjo,kas antram žody klaidas darė ,gavo po 70-80 balų.

Net nebežinau net, ką daryti..

Įdomu būtu sužinoti,kas mano darbą taisė, o kas tų 4ukininkų

As taip pat esu sokiruota nusivyliau viskuo...

Žinutė parašyta: 2010-07-02 10:30:09 | Nuoroda
hmmm rašė:

Bent jau anksciau budavo taip, kad savo darba galima budavo pamatyt gal tik po kokio menesio nuo rezultatu paskelbimo, na gal kiek anksciau...  prasymo forma egzaminai.lt/naujienos/lapas/60/ (sena, galbut ji kaip ir viskas LIETUVOJE yra nepastovi)

Ir man labai idomu, kas butu jeigu TARKIM abiturientai pradeje perziurinet savo darbus pamatys, kad kodai tikrai galejo buti sumaisyti?

Manau kad simet nutiko tas pats kas  ir 2008m 

www.lrytas.lt/-12144762961213949104-po-baigiamojo-gimtosios-lietuvių-kalbos-egzamino-kilo-viesulas-papildyta.htm

Cia kazkoks absurdas! ESu sokiruota!

Raginu nenuleisti ranku ir ieskoti teisybes!!!! Pati ketinu rasyti skunda Necui 

Žinutė parašyta: 2010-07-02 10:58:37 | Nuoroda

IKI kada galima rasyti apeliacijas nekenciu tu kurie tikrino mano darba idiotu gauja kiek nervu zmoigui isgadina  rasysiu tam necui ir tegu eina jie velniop

Žinutė parašyta: 2010-07-02 11:02:04 | Nuoroda
Car0line rašė:
Turka rašė:

o kaip logiskai paaiskinsi, kai lodariai gauna 90, o olimpiadininkai net neislaiko? 

pamastyk, bet ramiai, be emociju. cia taip imanoma? 

Taiva, kad neįmanoma... Ir dar kaltina kiti, kad pavydim ar pns.

tai aisku lengva sneketi tiems kurie gavo didelius balus

Žinutė parašyta: 2010-07-02 11:13:33 | Nuoroda
Bevielis rašė:
Turka rašė:

mes juk nesakome, kad visiem pasitaike ciuciundros vertintojos

Tai blemba eikit ir rašykit tas apeliacijas čia nezurkę. Toks vaizdas, kad mes kalti, jog jūs susimovėt arba jus sumovė.

Cia raso tie kurie gavo prastus ivertinimus!!!! nes ir taip aiski nuomone tu kurie gavo gerus ivertinimus!

Žinutė parašyta: 2010-07-02 11:54:31 | Nuoroda
sunflower rašė:

tiesiog verkt noris..

kiek gavai?suprantu bet as jau isverkiau visa nakti nusprendziau kad nebeverta kankintis patikek visada nesisekti negali kazkada ir mums pasiseks ir nusluosim tiems nosis kurie maziausiai to tikisi

Žinutė parašyta: 2010-07-02 13:17:16 | Nuoroda
amare rašė:
Jenny rašė:
sunflower rašė:

tiesiog verkt noris..

kiek gavai?suprantu bet as jau isverkiau visa nakti nusprendziau kad nebeverta kankintis patikek visada nesisekti negali kazkada ir mums pasiseks ir nusluosim tiems nosis kurie maziausiai to tikisi

Nusiramink, manau tau dar pasiseks. Gal is anglu ir istorijos gausi puikiai ir visiems nusluostysi nosis. Jei kiti egzaminai gerai pasiseks, tas lietuviu nieko blogo nepadarys ir istosi ten, kur nori. Svarbu nepasiduok, pmirsk, kas bloga, stengis dziaugtis kazkuo, kas tau pakelia nuotaika. Viskas bus gerai, nera taip, kad absoliuciai nesiseka. Vat ims tau ir pasiseks kazkas, kas suteiks tiek DAUG laimes, kad kiti net pavydes.

tikiuosi aciu uz grazius zodzius

Žinutė parašyta: 2010-07-02 13:18:21 | Nuoroda
Maury rašė:

cia isvis nesamone kazkokia.. gavau visai gerai ir nepavydziu as tiem kurie daugiau nei 90 gavo, tiesiog gaila tikrai gabiu ir nusipelnusiu zmoniu, gavusiu 30 - 40. Man rodos turi isvis visus darbus is naujo pervertinti.. nes cia kazkas tikrai ne taip

ir as taip manau bet ka daryti kur kreiptis kad mus isgirstu

Žinutė parašyta: 2010-07-02 13:23:47 | Nuoroda

Siulau visiems nepatenkintiems pazymiais protestuoti!!! rasykite i AZm pasitarsime Nes tokio absurdo negali buti

Žinutė parašyta: 2010-07-02 13:26:29 | Nuoroda
mes_nugalesim rašė:

jus manot,kad cia internete pasiplusit ir kazkas nuo to bus geriau? net ir rasant apeliacijas daugiau negausit,tad susitaikykit su tuo, kiek galit cia visa diena prie kompo aimanuot.paziuresiu kaip bemirsit zemen per kitus egzaminus kai rezus suzinosit. nebukit juokingi. ka, jum blogai tas 30 ar 40? pagalvokit apie tuos, kurie visai neislaike, ka jiem daryt? dziaukites, kad is viso islaiket. nebutumet lietuviais jei kaimynui nepavydetumet ir nesiskustumet.

NIEKAS TAM KAIMYNUI NEPAVYDI KALBAME NE APIE KITUS O SAVE IR KOVOJAME UZ SAVE JEI JAUCIAME KAD ESAME VERRU DAUGIAU!!!O CIA PILNA TOKIU!!! KAD TAU GERAI BUT PATENKINTAS-A IR KOMENTARUS PASILAIKYK SAU !!! ACIU

Žinutė parašyta: 2010-07-02 13:42:45 | Nuoroda
WhoAmI rašė:
kazkasbelekas rašė:

sveiki. o pagal ka jus tuos stojimus lamoje pildot? pagal baluskaiciuokle.lt ar pagal tai kur norite studijuoti neatsizvelgdami nei i rezus ar dar kazka... pasidalykite savo patarimais...

p.s as asmeniskai nezinau kur noreciau studijuoti, o egzaminai tikrai bus ne per geriausiai, bet su  koficientu 12-14 kolegijose vos ne visur i vf galeciau istoti, pagal  ta skaiciuokle, bet man  tai  atrodo nesamone,  taigi pasidalinkite savo ziniomis ir patirtimi, aciu is anksto :) 

Žinoma, ten kur norėtume studijuot :) bent jau pirmus numerius reik rašyt (o gal pasiseks gauti ir vf), o kitus tai jau reikia realiai pasverti savo šansus maždaug, bet ir tai bus antras ratas, tai pirmame praktiškai gali rašyt tik mėgiamiausias specialybes, o į kolegiją visad suspėsi, manau :)

pritariu as manau ta pati pirmame rasysiu tik univerus o jei neistosiu antrama kolegijas

Žinutė parašyta: 2010-07-02 14:02:35 | Nuoroda
Nepavyzdinga rašė:

kiek gavot tiek IR BUVOT VERTI kaip jus nesuprantat? mano geriausia drauge gavo 99, mokes tikrai gerai ir daug pastangu dejo. ir daug tokiu mergicku yra kur tiek gavo. o jei jus tarp ju nepapuolet TAI REISKIA KAZKA NETAIP PADARET. uzteks cia cypaut ir kaltint visus tik ne save;DD

uzsiciaupk tu isvis niekam neidomus tavo komentarai

Žinutė parašyta: 2010-07-02 14:14:16 | Nuoroda
Nepavyzdinga rašė:
Jenny rašė:
Nepavyzdinga rašė:

kiek gavot tiek IR BUVOT VERTI kaip jus nesuprantat? mano geriausia drauge gavo 99, mokes tikrai gerai ir daug pastangu dejo. ir daug tokiu mergicku yra kur tiek gavo. o jei jus tarp ju nepapuolet TAI REISKIA KAZKA NETAIP PADARET. uzteks cia cypaut ir kaltint visus tik ne save;DD

uzsiciaupk tu isvis niekam neidomus tavo komentarai

kodel tureciau uzsiciaupt? ka as tau blogo padariau? nestumiu nei ant tu kur maziau gavo nei ant tu kur daugiau. :) tiesiog yra kaip yra ka cia pakeisi jau :) 

Nes kvaksi per daug 

Žinutė parašyta: 2010-07-02 14:15:07 | Nuoroda
Gяєтค rašė:

Nu nu pažiūrėsim jau po tų jūsų apeliacijų ar jūs jau tikrai tokie esat protingi kaip įsivaizduojat ir ar ištikrų jus turėjo vertinti geriau..ot bus juoko kai pusė iš jūsų čia stumia kad nesažiningai įvertino o pasirodys ,kad patys susimovėt  gudruoliai ir jūsų balai nepasikels o dar sumažins :D

Dar viena veikeja  ko cia rupinies kitais juk ne tu gausi o mes