Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
16:43:42
| Nuoroda
ji112 rašė:
Jenny rašė:
ji112 rašė:
Sandruti rašė:
berenys rašė:
as tai manau kad dar tiesiog nera viskas sukelta normaliai nes nesamone kad su 18,5 nebuciau istojes nei i kinezetrapija nes i visuomenes sveikata... panasu i mano situacija.... man irgi keista, kad net i kolegija nepriime... labai tikiuos, kad dar nesukelta nes jei ne neistojom reiskia man taip pat meldziuos kad nebutu sukelta dar bus 2 stojimai, bet jei dbr neistojom tai kazi kaip bus toliau, negaliu nebeatidaro, nzn net ka galvot reikia laukti kitaip nebus |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
18:38:58
| Nuoroda
Linksmas22 rašė:
maiklasjordanas rašė:
jei kam ateina sms "jus nepakviestas studijuoti" nekrepkit demesio jau gavau 3 tokias sms nors lamabpo maciau kad istojau i vf ir uz kiekviena ju ishsiusta sms tau , tau nuo saskaitos po lita nujama DDDD zjb ane? :DD as ir tris tokias gavau sms bet netikiu kad po lita nuskaito nes pas mane saskaitoj tik litas |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:03:48
| Nuoroda
Kosmaras kazkoks |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:34:39
| Nuoroda
BnLiFe rašė:
Viskas nebegaliu nesikeikti. Nežinau kaip jūs, bet ten debilai dirba, kuriems nusispjaut ant visko. Gavo iš ES lėšų kokį porą trejetų milijonų, nupirko iš Topo centro kompą už 3000Lt pastatė ant TEO bazinio interneto - užteks jiems. Patys išvis ubagai gavę litų geria Jamaikoje viski ir viskas. O, kad čia bardakas visiškas, niekas nevyksta, tai aš bbd tiesa pasakius. Jeigu nesupranta, kad 15val bus masinis srautas vartotonjų, o Teo bazinis neišnes tai gal geriau išvis išjunkit tą serverį. Gadina žmonėm nervus, sveikata, sms"ai litus tik skaičiuoja, nesąmones siunčia. Kas sutinkate su manim, tai Welcome to Lithuania brothers! P.S VNF bus ~20-21val, jei kompyderastas perkraus PC su duomenų baze ir perkraus duomenis. O gali išviso padarys format C ir bus visiem po atsakymų. P.S aš ir gavau tuščius langelius Sekmės aciu tau zmogui prajuokinai gerai suskelei |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:37:43
| Nuoroda
Man ir gi nedasunta kaip galejau neistoti i kolegija ir tai ne kokia vilniaus o siauliu arba klaipedos bbd nors tokio ir neturiu |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:39:36
| Nuoroda
reeva rašė:
Jeigu negavau sms,emeilo,ir lamoj tusčia,tai yra vilties į VNF? visi mes vilty turim |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:49:55
| Nuoroda
Andress rašė:
Man atrodo as apsirengiu ir lekiu i parduotuve, nusipirksiu kokio sampano ar vyno, tai bent bus linksmiau prie pc sedet su savo likimo draugais Gaila, kad anksciau nepagalvojau buciau sakius renkames visi kas nezino rezultatu pas mane su trupuciu svaigalu as laukiu kol draugas grys tikrai kalsiu vyno ir snd lys kaip niekad |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:51:45
| Nuoroda
berenys rašė:
kazkokia nesamone su 18,5 niekur tipo neprieme,nei visuomenes sveikata ,bananu salis.gal zinot kaip ta sms uzsisakyt? BANANU SALIS |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:54:35
| Nuoroda
Andress rašė:
Jenny rašė:
Andress rašė:
Man atrodo as apsirengiu ir lekiu i parduotuve, nusipirksiu kokio sampano ar vyno, tai bent bus linksmiau prie pc sedet su savo likimo draugais Gaila, kad anksciau nepagalvojau buciau sakius renkames visi kas nezino rezultatu pas mane su trupuciu svaigalu as laukiu kol draugas grys tikrai kalsiu vyno ir snd lys kaip niekad Tai aisku ko cia varzytis, penktadienis yra, kodel mes cia turim nervuotis tikrai bet turiu tokia vilty kad rytoj rodys ka kita |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
20:13:12
| Nuoroda
eviuk rašė:
ej, o kas siunte sms koki nors atsakyma gavot? gavau 3 sms kad neistojau |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
20:26:18
| Nuoroda
nu o mano isvis legendinis mano balas buvi 13.74 o tereikejo 5.6 ir ka neistojau? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
20:28:15
| Nuoroda
graphy36 rašė:
zubizubi rašė:
agniukiukiu rašė:
mano vienas pazystamas sako kad zino jau vnf ajk ajk tavo pazystamas gal tas Rullis? zinok dabar tikiu kad cia nesamone kaip tu su tokiais gerais balais galejai neistot? pieva tikra |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
20:31:06
| Nuoroda
meskute987654321 |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
20:49:36
| Nuoroda
Moneeka rašė:
Manau iki 17h jie pasėdėjo ir po to išvarė nmo, juk darbo valandos baigėsi D PRITARIU TAIP IR BUVO IR BBD JIE ANT MUSU |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
18:00:56
| Nuoroda
Sveiki žinau,kad temų apie stojimus n , bet neradau dar nė vienos apie tuos kurie niekur neįstojoIšties įdomu,kiek yra neįstojusių... Aš viena iš jų ka ketinate toliau daryti rizikuoti ar rašyti (jei bus leidžiama tik į vnf)? Pasiguoskime,pasitarkime ir palaikykime vieni kitus |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
18:08:17
| Nuoroda
Ersaa rašė:
Aš taip apt niekut neįstojau labai nusivyliau. Į archyvitika VU neabejojau, kad įstosiu, mano balas 17,52, o pernai su 16,52 įstojo, dar ir bibliotekininkystę ir informaciją buvau parašius, o ten dar žemesnis balas ir kolegijų į pabaigą parašiau ir nieko... nežinau ką dabar daryt, kažin ar yra vilties antru turu įstot? Nežinau jau ko ir besitikėti .Išties manau ,kad jei leis keisti vf į vnf nes jiems nuo to tik geriau... Va tada gal ir įstotume |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
18:10:43
| Nuoroda
Margaritta rašė:
exprontaz rašė:
JAU YRA VNF KVIETIMAI. KMAIK 653D50001 1741 miško ūkis vf NL 14.30 14.30 kvietimas, NL kaip manot geriau stoti i kolegija vf ar i univera vnf ? // Zinot ateitis... Jeigu turi pinigų, kurių negaila lietuvos mokslui - stok į universitetą. As taip pat tiek neturiu kad uz moksla moketi ir dar pragyvenimui kitame mieste |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
18:11:48
| Nuoroda
Martinuxx rašė:
Antram etape nebus galima keisti finansavimo pobūdžio iš vf i vnf. Finansavimo pobūdį bus galima keisti tik per papildomą priėmimą. Na tada išvis šaunu |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
09:49:32
| Nuoroda
Paaiskinkite ka reiskia tos diagramos nes as nieko ten nesuprantu |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
11:41:37
| Nuoroda
naktine rašė:
Moneeka rašė:
paaiskinkit man bukai - jei " paskutinis pakviestas stojantysis į šią krypčių grupę" tas bruksnys yra uz mano balo tai kaip as neistojau???? man toks pat klausimas iškilo... man ir gi ta pati situacija manau todel kad rasiau 9 vietoje |