Vartotojo Linejka pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-05-17 20:16:16 | Nuoroda

anglų sekas net labai neblogai bet žinau kad į max nepataikysiu nes su laikais sunkiai sekas, šiaip lengviausia man su klausymu ir rašymu būna, bet va gramatikos kaip bijau... tai vaje... mokytis tai nelabai ką ir sugalvoju... parašinėsiu dar laiškų ir paragrafų, planus jų pasidarysiu, perversiu taisykles ir viskas... stebuklų neprigalvosiu 

Žinutė parašyta: 2010-05-17 20:17:46 | Nuoroda

jei nori gali būti ir taip ;) 

Žinutė parašyta: 2010-05-17 20:20:46 | Nuoroda

taigi ir sakau kad galimybė gauti savickį lygi bet kurio kito autoriaus tikimybei... 

Žinutė parašyta: 2010-05-17 21:44:24 | Nuoroda
kariaujantis rašė:

gandai visada lieka gandais ;)

jei taip galvoji tai ok ;) bet kiek žinau pilotinis egzaminas būtent ir buvo pagal tokią sistemą ;)

Žinutė parašyta: 2010-05-18 13:29:50 | Nuoroda
Smeterling rašė:
Caramel90 rašė:

25% senovė+viduramžiai

25% naujieji amžiai

40% naujausi laikai

10% politologija

girdėjau gandų kad šitaip mūsų egzaminas atrodys  

vistiek tu nežinai kas įeis i tuos procentus, kokios temos..tai turi mokytis vistiek viska

žinoma kad reikia mokytis viską , niekada kitaip ir nemaniau :)

Žinutė parašyta: 2010-05-18 22:07:03 | Nuoroda

aš spėju, o gal tikiuos... Vaičiulaičio, Krėvės ir Šatrijos Raganos...

Žinutė parašyta: 2010-05-18 22:09:12 | Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
zirklūtes. rašė:

Aha,Šaltenis seniai buvo.
Nesuprantu aš. Visi rašosi tas "universalias įžangas"? Gi kone visi rašytojai tokie skirtingi savo kūryboje. ir kūriniai jų apie labai skirtingus dalykus šneka.

Nors gal kam ir pravartu.

to paties ir as nesuprantu. aisku, zinot reikia apie ta rasytoja kazka, bet is tu ziniu ir pasirasysi izanga, kai matysi jau istrauka... saltenis galetu but is tikro, aputis, putinas...

manau kad tu ne apie tą patį kalbi ;) kaip supratau zirklūtes nesupranta tų "universalių" įžangų, kai vieną įžangą gali pritaikyt visiems autoriams ir jų kūriniams... 

Žinutė parašyta: 2010-05-21 13:41:28 | Nuoroda

ortodoksai man atrodo stačiatikiai yra, tai jei pagal datas žiūrint galėjo priimti tik paprastą krikščionybę, nes jis gyveno ir krikštyjosi  V amžiuj, o krikščionių bažnyčios skilimas į katalikus ir stačiatikius (ortodoksus šiuo atveju) buvo tik 1054.

Žinutė parašyta: 2010-05-25 13:27:38 | Nuoroda

aš irgi neradau, tai kol kas tik užpildžiau visą kontaktinę ir asmeninę info... :) bet aš vis dar svarstau, ar pildyt dabar ar laukti egzaminų rezultatų? 

Žinutė parašyta: 2010-05-25 15:48:36 | Nuoroda

oj pixma... :D perskaičius tavo žinutę tik ir kyla klausimas kaip tu gali būti 12 klasėj... toks vaikiškas elgesys...  

Žinutė parašyta: 2010-05-26 19:41:52 | Nuoroda

manęs taip pat prašo užpildyti kontaktinę, identifikacinę ir išsilaivinimo info, nors ji jau užpildyta :/

Žinutė parašyta: 2010-05-26 19:50:12 | Nuoroda

ar jūs rašėt ką nors skilty "kita informacija"?

Žinutė parašyta: 2010-05-29 14:07:02 | Nuoroda

mokaus įžangas, skaitinėjus savo senas interpretacijas ir pavyzdžius... šeip bandau įsidėmėti konkrečias kūrinių detales kurias galėčiau panaudoti interpretacijai (laikas, erdvė, veikėjų būdo savybės...) sunkiau yra su novelistais nes nežinia kokio kūrinio ištrauką gausiu :) visumoj nelabai ką čia ir beišmoksi, jei turi sugebėjimą interpretuot tai bėdų poryt neturėsi, o kadangi interpretacija ne mano stiprioji pusė, tikėsiuos gero teksto suvokimo :)

Žinutė parašyta: 2010-05-29 23:34:41 | Nuoroda

šiandien sulaukiau pastabos: tu viena iš ramiausių mano matytų abiturienčių :D priėmiau tai kaip komplimentą, nes save įtikinau kad neveltui 2 metus nuoširdžiai dirbau ir mokiaus , kad lemiamu metu susikirsčiau ;) šiuo metu skaitinėju teoriją nors ją jau beveik mintinai moku :D šiaip esu tikra kad panikos mano galvoje nebus iki nakties iš sekmadienio į pirmadienį :D

Žinutė parašyta: 2010-05-29 23:43:17 | Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Siugis rašė:

nepasakyciau, jei nemoki simbolikos, tai ragas tada

koks dar ragas? nebesvaik. nesupranti, ka reiskia-ir neinterpretuoji.

pritariu šiai nuomone, nes taigi ne vien simboliai kūrinį sudaro :D

Žinutė parašyta: 2010-05-30 12:10:36 | Nuoroda

hmm turiu aš tokį klausimą. Tarkim kad gauname 3 kūrinius:

1 iš 9 eilėraščių, 1 iš 2 dramų ir 1 iš 15 (?) prozininių kūrinių

Ką jūs rinktumėtės? Na čia yra tik tokie pasvarstymai bet išgirdus kitų nuomonę ir komentarus kodėl rinktųsi tą ar kitą pasidarytų lengviau ir man (tikiuosi :D )

Žinutė parašyta: 2010-05-30 12:13:34 | Nuoroda

pagal proporcijas tai įžangai turėtum skirti 50-60 žodžių (jei interpretacija 400-450)

Žinutė parašyta: 2010-05-30 14:19:20 | Nuoroda

šiandien stengiuos su niekuo nešnekėti :D žinau kad jie mane sunervins, išblaškys ir pan. :D mano irgi yra ta bėda kad negaliu suvokti kokios svarbos tas egzaminas yra... neišeina nervintis

Žinutė parašyta: 2010-05-30 15:27:25 | Nuoroda

pasiskaičius jūsų žinutes, man neramu dėl savęs :D nežinau kaip susigrąžinti tą azartą ir sveiką prieš egzamininį adrenaliną 

Žinutė parašyta: 2010-05-30 17:31:15 | Nuoroda
Pixma rašė:

Man jau antra diena nuojauta kuzda kad bus vaizgantas. Nesuprantu gal  tikrai bus. Gal kas galit papasakot apie jo kurini trumpai ir aiskiai. Bent tiek: kas yra pagrindinis veikejas, kokia problema vyksta.

Intike per daug prirasyta, sunku ka suprasti. 

mum ir mokytoja sakė kad nujaučia kas bus vaižgantas :D kad tik jūs klystumėt... tai vienintelis kūrinys kurio neskaičiau :D iš pamokų tik prisimenu kad yra gondingos ir vaduvų kraštas, vaizudojama mažoji lietuva, tautinis atgimimas,  naujakurių gyvenimas ir uždraustos meilės istorija :D