Vartotojo cacalele pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-24 14:33:27 | Nuoroda

Turbūt as viena studijuosiu :s na ka padarysi :D

Žinutė parašyta: 2010-07-24 15:02:15 | Nuoroda

Į nemokamas labai aukstas,  pafantazavus manau valstybė tik kokiems penkiems kineziterapiukams duos prabangos už nieką nemokėti:D o vat į nefinansuojamas balas labai smuko, man pakako 17,3... siaip netiek daug ir kainuoja, manau geras amatas tikrai atsipirks:D užsienyje išvis tai vos ne prestižinė specialybė:)

Žinutė parašyta: 2010-07-24 15:19:09 | Nuoroda

KMU (inlove)

Žinutė parašyta: 2010-07-24 15:31:11 | Nuoroda
Kinezi rašė:

Aš taip pat jungiuosi prie jūsų :)

He he na ka dviese jau linksmiau:D koks balas buvo?:)

Žinutė parašyta: 2010-07-24 15:33:48 | Nuoroda
haifai rašė:

teisybes nerasi cia..siaip metais tokia betverke.Sie metai jum bandomieji gavosi,o jus bandymo triusiai.Negalima taip elgtis. 

bandykit skambinti i lamos atstovybę 1day:D ragelius čiuju jau pradės kelti po gėdingo savaitgalio:) na ka ir viska issiaiskinsit:d

Žinutė parašyta: 2010-07-24 15:35:09 | Nuoroda
Kinezi rašė:

Pakako 17.36 :))
Na, tai gal gal keliamės į skype?:))

duokš savo:)

Žinutė parašyta: 2010-07-24 15:42:29 | Nuoroda

Na gal prabus daugiau bendramoksliu?:d arba visi svencia (party) (party) (party)

Žinutė parašyta: 2010-07-24 19:10:38 | Nuoroda
Cepelinas rašė:
Kinezi rašė:

Pakako 17.36 :))
Na, tai gal gal keliamės į skype?:))

I nemokama ar mokama? Isvis koks buvo maziausias balas i nemokama ? :DD

Norint įstoti i KMU bet kokią specialybę nemokamai siais metais reikėjo min 19,01 mazdaug:D

Žinutė parašyta: 2010-07-25 16:23:40 | Nuoroda

Sveiki ir sveikos kolegėlės:) man neaisku dėl doku nunesimo, gal zinote kur galima rast visą isamę info ko reikia? beto dėl vnf vietos, is pradziu reikia puse sumos pervesti?

Žinutė parašyta: 2010-07-25 16:39:30 | Nuoroda

Įstojau į vnf ir pasikartosiu, dabar investuoti pinigai ateityje atsipirks visokeriopai:D pinigai uzdirbami, svarbu turėti noro tobulėti, o KMU man kaip išganymas skamba, super universitetas, gausime aukstas kvalifikacijas, ir visam gyvenimui turesime amatus:D tai vat, o siaip mano studijos ne aukso luitus kainuos, tai paskolos tikrai neiimsiu.

Žinutė parašyta: 2010-07-25 16:41:56 | Nuoroda

Dar norėčiau pasiteirauti, niekur tikrai niekur nerandu info kaip ten viskas su dokais mums kuriu nefinansuoja:D kada pinigus nesti, dalimi ar kaip? heeeelllllp:d

Žinutė parašyta: 2010-07-25 18:54:54 | Nuoroda

Na as nekauniete, o ryt važiuoju jau tai geriau būtu vienu kartu viską susitvarkyti. EI tai ar neatsiras žmonių kurie jau nunešė dokus ir buvo VNF. Pinigu kvita reikia jau nunešti ar po to viskas? išvis jei mokama už semestra įdomu ar negalima už visus metus

Žinutė parašyta: 2010-07-26 19:45:56 | Nuoroda

Nesuprantu sitos reformos kaip dievą myliu nesuprantu.... Klausiau tu moteriskėlių dokumentų priėmime kiek žmonių priėmė , sakė išsiuntė išviso 50 pakvietimų 4 į vf ir 56 vnf. Čia normalu? Katik pasižiūrėjau diagramą, mažiausias balas kurio reikėjo į vnf 11,8:DDD apsurdas, net lkka vnf maziausias buvo 15,4...:D zodziu, nesupratau ir nesuprasiu kokia prasmė.

Žinutė parašyta: 2010-07-26 19:46:40 | Nuoroda
pntPukis rašė:

labas busimi kolegai :]

Labaliausia:) wow musu jau 3...:D

Žinutė parašyta: 2010-07-26 23:34:44 | Nuoroda

Na bent jau as tai jokios dar nesirinkau, nes kaip ir nebuvo kada-kaip.:D manau pagal balus gali skelti, arba atsisiktinai, isvis idomu kiek zmoniu bus ir po kiek grupeles... hmmm...:D dokumentus jau nuneset?:}

Žinutė parašyta: 2010-07-26 23:50:20 | Nuoroda
Kinezi rašė:

Aš tai pasirinkau anglų...
O dėl testo tai žinokit įdomūs ir labai neaiškūs jau čia dalykai.:)) Buvau nusiteikusi jo nelaikyti, na, juk akcentuojama, kad jis privalomas tik medicinos, odontolog. ir farmacijos studentams.... bet šiandien universitete, kiek girdėjau,  kai kurie kineziterapijos studentai ėjo jo laikyti...tai kažkaip visai jau pasimečiau :)))

O kelinta valanda tu buvai?:D pries mane kelios paneles kinezi buvo bet nei as nei jos nenuejom, isvis pirma karta is jusu isgirdau kad mums testa reik laikyti:D damm.. negerove:d

Žinutė parašyta: 2010-07-27 10:49:42 | Nuoroda
Kinezi rašė:

Taigi, šiandien skambinau į KMU, tai atsiliepusi moteris patikino, kad slaugos fakulteto studentams testo laikyti nereikia :)))

JEEEEEj bent viena gera zinia :D

Žinutė parašyta: 2010-07-27 10:50:21 | Nuoroda
smilga:) rašė:

Sveiki as irigi istojau i kmu kineziterapija :) jau ketvirta turbut :) 

Sveikinimai (party)

Žinutė parašyta: 2010-07-27 13:16:45 | Nuoroda

ziurint kiek zmoniu bus, sake issiunte 50pakvietimu, bet mano kad atsisauks kokie 35, tai manau 3grupės turėtų būti

Žinutė parašyta: 2010-07-27 16:33:46 | Nuoroda
Kinezi rašė:

Tai ką, dabar visi susitiksime rugpjūčio 19d. tame "susirinkime"???
Tuomet ir sužinosime visą informaciją dėl rugsėjo, į kurią grupę patekome ir pan?:)
Beje kada galėsime pasiimti sutartį? Rugsėjį ar jau dabar 08 19d.?Kažkaip pasirašyt padavė, bet paskaityti normaliai ir neleido už ką ten pasirašome...:DD

Aš kaip klausiau kada žinosiu į kur studiju lt pervest, pasakė mokslo metu pradžioje gausi su sutartimi, tai tada kaip aš suprantu - mokslo metu pradžioje:D O del parašų dėjimo, matėt kad pasirašome jog ,,Suprantu rukyti žalinga - todėl to nedarysiu'':D aš tik automatiškai pasirašius mestelėjau akį:D kai kam tai turbut bus sunki tema:DD