Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-19
14:32:08
| Nuoroda
Gяєтค rašė:
o kokius atsakymus surašėt pačioje pirmoje klausymo užduotyje? :) O jūs norit tikrintis? Aš nenoriu nervintis dėl klaidų.Ypač,jei jos "žioplos"..O rezultatai nuo to nepasikeis ir tik sunkiau laukt bus... |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-19
14:35:39
| Nuoroda
Ledutte rašė:
Vergissmeinnicht rašė:
Ledutte rašė:
Keista buvo, kad klausymas normaliai įgarsintas, ne taip kai ankstesniai metais ne tik neaiškiai suburba, bet ir pagreitintai. Nu bet vistiek ten galima sakyt tik spėliojau Zusammenfassung ne iš klausymo rašiau, o iš galvos, kas logiškai tinkų Labai sunku buvo teksto suwokimo atsakinet i klausimus :S Gramatikos tas testinis visai nieko, o toliau nzn ar gerai parašiau Kurią temą rašinio rašėt? Tą antrą temą reikėjo suprasti kaip ar mokykla gali buti antri namai? tikiuosi taip. Iš laiško ten ne visus tiksliai žodžius žinojau ką reiškia, bet rašiau iš pradžių ko tikėjausi iš kelionės, kad labai į ją norėjau, džiaugiausi. Paskui ten apie tuos žmones pas ką gyvenau, kad lb draugiški, aplankėm muziejų, žinomų wietų.. :SS ir galiausiai apie mokykla, kad įmomūs mokiniai, radau daug draugų tram pam pam.. Į temą?
Aha,klausymo net tempas gana lėtas,lyginant su praėjusiais metais buvo. Rašinio pirma tema rašiau..Kažkaip ja buvo ruoštasi įskaitai,tai lengviau. VISIŠKAI visko pačiai sukurt nereikėjo,nes laiko būtų pritrūkę... O laiškas..Tavo tikrai į temą. Kiek supratau,pirmoj pastraipoj reikėjo kalbėt apie mintis prieš kelionę,antroj apie tai,kaip tave priėmė šeima ir trečioj apie laiką,praleistą mokykloj. Tada labai gerai blemba, kaip gerai būtų išlaikyt geriau vokiečių.. nei tikiuosi O kiek tikiesi? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-19
14:41:02
| Nuoroda
Ledutte rašė:
ai, galiu pasakyt ką račiau.. 1. Mit dem bus fahren, o der zu Fuss gehen.. 2. Es ist 12 Grad kalt 3.Mitwoch 1.zu Fuß 2.Es wird sonnig 3.am Donnerstag Dėl 3... BENT AŠ girdėjau,kad paminėjo am Mittwoch ir am Donnerstag.O po to sakė,kad am Mittwoch ir am Freitag užsiėmęs,nes treniruotė ar kažkas tai.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-19
14:43:24
| Nuoroda
lietuvaite77 rašė:
O kaip dėl tos klaidos klausymo užduotyje,nusiepiešėte papildomą langelį? Ir dar pastebejote,kad kazkurioje uzduotyje buvo ne Richtig-Falsch,o Falsch-Richtig? Aha.Tik nupiešiau 3 langelius ir vieną pažymėjau.. Taip pastebėjau..Ir net pagalvojau,ar čia netyčia taip padarę,ar tikrina pastabumą ir suklaidint nori... |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-19
14:47:05
| Nuoroda
Ledutte rašė:
Vergissmeinnicht rašė:
Ledutte rašė:
ai, galiu pasakyt ką račiau.. 1. Mit dem bus fahren, o der zu Fuss gehen.. 2. Es ist 12 Grad kalt 3.Mitwoch 1.zu Fuß 2.Es wird sonnig 3.am Donnerstag Dėl 3... BENT AŠ girdėjau,kad paminėjo am Mittwoch ir am Donnerstag.O po to sakė,kad am Mittwoch ir am Freitag užsiėmęs,nes treniruotė ar kažkas tai.. Minėjo kad trečiadienį negali, bet ten klausė kada pakvietė, tai maniau, kad pakvietė, o kad jis atsisake, tai jau ne mano reikalas D Das Treffen yra susitikimas.Šiaip reikėtų užduotis dar peržvelgt,nes nelabai pamenu,ko TIKSLIAI reikalavo ir ar tikrai Donnerstag,nes iš nesu įsitikinus,jog tikrai šitą parašiau...Tik pamenu,kad juos du (antr ir treč) minėjo ir vieną reikėjo atmest.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-19
14:49:08
| Nuoroda
Ledutte rašė:
lietuvaite77 rašė:
O kaip dėl tos klaidos klausymo užduotyje,nusiepiešėte papildomą langelį? Ir dar pastebejote,kad kazkurioje uzduotyje buvo ne Richtig-Falsch,o Falsch-Richtig? jo, nusipiešiau ir pažymejau nein bile kur.. Aš žymėjau JA..Nors dėt to nesu įsitikinus.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-19
14:50:44
| Nuoroda
melanie rašė:
blm, as laiska parasiau busimuoju laiku, manote 0 tasku gausiu? ((((((((((((( Kaip jau sakiau,manau,jog tik už turinį (Inhalt) 0 gausit..Bet nesu tikra.Reikėtų mokytojo(s) klaust. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-19
15:07:23
| Nuoroda
grečius rašė:
Ledutte rašė:
Vergissmeinnicht rašė:
Ledutte rašė:
ai, galiu pasakyt ką račiau.. 1. Mit dem bus fahren, o der zu Fuss gehen.. 2. Es ist 12 Grad kalt 3.Mitwoch 1.zu Fuß 2.Es wird sonnig 3.am Donnerstag Dėl 3... BENT AŠ girdėjau,kad paminėjo am Mittwoch ir am Donnerstag.O po to sakė,kad am Mittwoch ir am Freitag užsiėmęs,nes treniruotė ar kažkas tai.. Minėjo kad trečiadienį negali, bet ten klausė kada pakvietė, tai maniau, kad pakvietė, o kad jis atsisake, tai jau ne mano reikalas D nu tai trečiam klausia, kada susitikimas. jis paminėjo trečiad ir ketvirtad, bet paskui prisiminė, kad negali trečiad. tai kaip gali tada būt jų susitikimas, jei jis negali? bent aš ketvirtad rašiau. EGZAMINAS BUVO SUNKUS. NESĄMONĖ. man nėra buvę, kad netasakyčiau kokių klausimų, ypač klausymo ir skaitymo. O čia klausau tekstą, laukiu atsakymo ir pasibaigia tekstas.. Nuostabu. Dar pas mus dėl tų trūkstamų langelių kilo sumaištis, nieko nebegirdėjau pusės to sunkaus teksto. Ždž. tikėjausi 90-100 , jaučiu gausiu max 80 ;/ Tiesa..Donnerstag gi ketvirtadienis,o ne antradienis... Tai aš irgi ketvirtadienį rašiau... |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-19
15:09:46
| Nuoroda
dekanize rašė:
gal tiesiog pamanys,kad tu nemoki tų laikų ir užskaitys kaip gramatinę klaidą:D Man atrodo,kad už turinį baudžia (maždaug- nesupratai,apie ką užduotis rašo)... |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-19
15:18:11
| Nuoroda
Aš jau tiek tų klausymų darius,kad iškart pastebėjau,jog pirma F,o paskui R parašyta..Net nesižiūrėjo kažkaip... Bet gana klaidina,nes po kiekvieno teiginio turi tikrintis,kur rašyt...O ir ta sekundė,kai dar mąstai kur rašyt, kainuoja,kai turi klausyt toliau,kad gerai suprastai... |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-19
15:25:36
| Nuoroda
dekanize rašė:
Vergissmeinnicht rašė:
Aš jau tiek tų klausymų darius,kad iškart pastebėjau,jog pirma F,o paskui R parašyta..Net nesižiūrėjo kažkaip... Bet gana klaidina,nes po kiekvieno teiginio turi tikrintis,kur rašyt...O ir ta sekundė,kai dar mąstai kur rašyt, kainuoja,kai turi klausyt toliau,kad gerai suprastai... Tame esmė,kad skaičiau užduotį ir pasitikėjau tai,ką jie joje rašo:R oder F.Jei jau langelio trūko,tai kokia galimybė ,kad ir kitur nepadarys.Ir dar kaip tik gretimos užduoys. Tai dabar tikėkis,kad visą tą užduotį visiškai priešingai supratai... |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-19
15:34:05
| Nuoroda
dekanize rašė:
Ai dar norėčiau paklaust,kokiu adresu kreptis šiuo klausimu. Apskritai,manau,kad daug vaikų tiesiog viską darė greitai,tokio dalyko galėjo net nepastebet,nes negi galima iš vis susimąstyt apie,tai,kad 10 metų egzaminų sudarinėtojai pasitikėjo 12-tokų pastabimu,o šiemet ėmė ir pakeitė nuomoinę.O gal juos pasiekė žinia,kad šių metų 12-tokai ne tokie,kaip visi vaikai per tiek metų DD egzaminai.lt panaršyk,gal ten rasi kokių duomenų,kur kreiptis.Bet kuriuo atveju,manau, nieko nepeši,nes net jei tai ir klaida jų,tai vis tiek galima kaltę suverst mokiniams- tegul viską skaito ir APŽIŪRI, o ne pasikliauna išankstiniu žinojimu.Manau,didžioji dauguma tai pamatė... O kiek taškų už tą užduotį buvo galima surinkt? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-19
15:41:55
| Nuoroda
lietuvaite77 rašė:
O tai kodel jusu manymui kituose uzduotyse reikejo zymet R oder F??kazkaip cia bus ju klaida,bet jie tikrai issivartys....negaliu paskest .... Tu irgi nepastebėjai? Tikrai,,Apmaudu,jei dėl tokio dalyko -7 taškai,jei tekstą puikiai suvokėt..O šiaip šis ir nebuvo labai sunkus.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-19
16:02:52
| Nuoroda
O jums stojant vokiečių egzaminas labai svarbus? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-19
16:11:04
| Nuoroda
melanie rašė:
kaip manote, koks bus praeinamasis balas? ;/// Tik to tikiesi?Kad išlaikytai?Manau,panašiai kaip per bandomą ~ 18 balų.Gal iki kokių 19 užkels,bet nemanau,kad daugiau...Kalbų ir taip labai aukštas balas.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-19
16:14:45
| Nuoroda
TURBŪT, tai dar nereiškia,kad tikrai...Gal gavai kokį normalų vertintoją..Ech..Kad man taip būtų... Nebent visiškai ne į temą rašei... Beto tie -7 dar neviską reiškia..Jei kitos užduotys gerai,tai čia viskas tvarkoj..Jau ne 100,bet vistiek aukštas balas turėtų būt.... |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-19
16:20:07
| Nuoroda
grečius rašė:
Man vokiečių svarbus, man kiekvienas baliukas svarbus ;/ bleem, dbr nepamenu, ar pati atkreipiau dėmesį. rodos, atkreipiau, bet, kai žymėjau, tai gali būt, kad iš įpratimo ir sužymėjau.. ždž.. bet jei bus daug skundų, gali gal išimt visai tą užduotį. Oi..Tada pasibertų skundai tų,kurie tai pastebėjo.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-19
16:27:05
| Nuoroda
melanie rašė:
taip, tikiuosi bent islaikyt, nes laiska sumaliau, parasiau busimuoju laiku, ir as durna kad to neatkreipiau..... turbut susijaudinau.....blem, kaip bloga................:( Nesamonė...BLOGIAUSIU atveju,jei atimtų visus laiško taškus (ko aš nemanau) būtų -12.O kadangi būna lyg ir 100 taškų,tai čia nėra ko jaudintis.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-19
16:33:15
| Nuoroda
dekanize rašė:
Svarbiausia,kad niekas nebūtų apatiškas tokioms nesamonėms.Žinoma,kad tie,kurie suprato,nesutiks,bet reikia prižažinti,kad netesinga yra abiejų pusių atžvilgiu. Bet viena pusė teisingesnė...Na gerai,buvo užduoty parašyta,jog pažymėt R arba F.Bet nebuvo nurodyta taip,jog markieren Sie die richtige Antwort-R (in der rechten Seite) oder F (in der linken Seite).Ar kažkas tokio...Tiesiog užduotis-pažymėt teisingą atsakymą. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-19
16:45:09
| Nuoroda
dekanize rašė:
Čia galima taip išvartyti,bet rimta institucija-egzaminų sudarymo centras turėtu vadovautis priimtomis taisyklėmis ir normomis,juk net man aišku,kaip reikia teisingai formuluoti klausymą,kad visur būtų atitikmuo. Taip.Bet va jums dar vienas argumentas- jei čia jūsų manymu BROKAS (kaip kažkas minėjo), tai reikėjo kreiptis į vykdytojus egzamino metu,kaip dėl to langelio neprirašyto ar šiaip,jei mokinys gauna brokuotą užduotį,kad ją pakeistų. Aišku,suprantu jus..Ir jūsų vietoj lygiai taip pat elgčiausi..Tiesiog nemanau,kad kažką pasieksit... |