Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-06
19:51:05
| Nuoroda
Gudrius rašė:
sanemis rašė:
Taip, matematiką ir aš B lygiu turėjau. Norėjau paklausti, egzaminai vyksta žodžiu ar raštu? Kaip su anglų kalba? Man ji ne itin sekas... Egzaminai vyksta raštu. Tačiau dažnai laboratorinius darbus reikia gintis žodžiu. Ginimasis sudaro dalį galutinio pažymio. Anglų kalba labai žemo lygio. Jei norit rezultatyvaus mokymosi gali tekti ją gilinti kur nors kitur. O pas gilini anglų kalbos žinias? Šiaip aš labai ją silpnai moku tai galvoju, kad jei bus prastai eisiu į kokius kursus ar panašiai. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-06
19:53:55
| Nuoroda
Kaip nuotaikos prieš rytoju, kai bus paskelbti rezultatai? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-06
20:11:23
| Nuoroda
O aš jau šiandien ir draugės gimtadienį atšvęsti sugebėjau, tai gan linksmos būsenos jaučiuosi. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-06
20:17:47
| Nuoroda
Deivizs rašė:
Jei tik mokykloj mokomai medžiagai atsiduočuia kaži ar 20 procentu gauciau iš bet kokio egzamino. Tau gerai kalbėti, kai gal mokaisi pas gerus mokytojus. O netinkamą mokytojų darbą įrodo ir moksleiviai, einantys pas korepetitorius.. O kodėl jie ten eina? O gi todėl, kad nori stipriau pasiruošti, nes, matyt, mokykloje pas juos panaši situacija kaip ir mano. Prašyčiau čia neužsipuldinėt, o kantraii laukt kiek pats egzo gausi, nes matau nervai per kraštus liejasi. Be to, ne visiems gyvenimo tikslas yra VBE, kai kurie mokosi ir tarptautinėms olimpiadoms, ar nes nori suprasti kažką plačiau. Ir kartais per giliai egze kapsto, todėl ir nepasiseka, bet užtad ateity yra protingesni iš anksčiau susikrovę daugiau žinių. Dėl mano atsakymo matematikos įrodyme neaiškink, nes jau pasakaiu, akd man ir 2taškų už tą klausimą pakanka. O kas aš esu ne tavo reikalas, bet bent jau žinau savo tikslo kryptį Žinau, ką reiškia nekompetetingi mokytojai. Nes mano bio mokytoja pati nieko nemoka, tad visko siekiau tik viena pati. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-06
20:31:54
| Nuoroda
Countess Raven rašė:
blogos nuotaikos. chemija mokykloj tikrai gerai sekes, bet va egzamine kaip susimoviau, tai sakes... Visi mes pridarome tų klaidų, pati mokiaus chemiją geriausiai, bet manau rezultatas bus pats prasčiausias... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-06
20:38:36
| Nuoroda
Deivizs rašė:
Tai vat, ir kodėl pritari nuomonei, kad mokykloje moko taik tai ko reikia egzui, jei taip nėra? Ir negi pati nemėgsti pasimokyti už egzų programos ribų? Nedalyvavai LitCho ar LitBo? Pritariu, tai nuomonei, todėl, kad chemijos tikrai nesimokiau, daugiau nei programos reikalavo, nes įtariu, kad mokytoja mums skirdavo neprograminius uždavinius, teorija ir šiaip turėjau A 10, ko niekas per 3 metus pas ją neturėjo, tad nesijaučiau, kad daug nemokėčiau, beje, mano mokytoja daugiau nei 6 metus taiso valstybinius egzaminus, tai pastoviai likus kelioms minutėms pamokos pabaigoje užduodavo užduočių, kur dažniausiai neteisingai ar blogai atsako mokiniai. Dalyvavaus abiejuose. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-06
20:41:31
| Nuoroda
Deivizs rašė:
Tikėkimės, kad mums B lygio mokiniai pakels balus Kad manau nelabai ir daug buvo tų B lygio mokinių, bent jau kiek aš žinau.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-06
20:45:42
| Nuoroda
Gabrielle* rašė:
Novilė rašė:
Deivizs rašė:
Tikėkimės, kad mums B lygio mokiniai pakels balus Kad manau nelabai ir daug buvo tų B lygio mokinių, bent jau kiek aš žinau.. buvo buvo, pusė sporto salės mūsų išėjo po pusvalandžio, tikrai matyt ne šedevrus palikę ;D Na ir mane draugai ramino, nes sakė matė, kai rinko atsakymų lapus, kad paskutinis dažnai buvo tuščias. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-06
20:46:12
| Nuoroda
Polikondensacija rašė:
Man tai visiškas fiasko nusimato su chemijos egzu.Turiu kokius 70 taškų surinkus,tad nieko gero tikėtis ir nebeišeina Tau irgi geru, kad gautum daugiau, nei tikiesi. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-06
20:48:01
| Nuoroda
Novilė rašė:
Deivizs rašė:
Tai vat, ir kodėl pritari nuomonei, kad mokykloje moko taik tai ko reikia egzui, jei taip nėra? Ir negi pati nemėgsti pasimokyti už egzų programos ribų? Nedalyvavai LitCho ar LitBo? Pritariu, tai nuomonei, todėl, kad chemijos tikrai nesimokiau, daugiau nei programos reikalavo, nes įtariu, kad mokytoja mums skirdavo neprograminius uždavinius, teorija ir šiaip turėjau A 10, ko niekas per 3 metus pas ją neturėjo, tad nesijaučiau, kad daug nemokėčiau, beje, mano mokytoja daugiau nei 6 metus taiso valstybinius egzaminus, tai pastoviai likus kelioms minutėms pamokos pabaigoje užduodavo užduočių, kur dažniausiai neteisingai ar blogai atsako mokiniai. Dalyvavaus abiejuose. *Dalyvavau |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
09:51:54
| Nuoroda
Countess Raven rašė:
sanemis rašė:
Polikondensacija rašė:
Kaip manot,kelintą valandą ryt gali pradėti skelbti rezultatus? manau apie 15-16 valandą... mano mokyklos rastine dirba tik iki 14 val., tai vadinas, siandien chemijos nesuzinosiu Aš tikiuos, kad gal chemijos rezultatai bus anksčiau, juk mūsų tiek nedaug. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
13:39:51
| Nuoroda
Kad ir sėdžiu darbe, bet vis tiek galvoju tik apie chemijos egzamino rezultatą. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
13:54:21
| Nuoroda
amare rašė:
Novilė rašė:
Kad ir sėdžiu darbe, bet vis tiek galvoju tik apie chemijos egzamino rezultatą. Įsivaizduoju, kaip baisu, kaip jaudiniesi Kad tiek negausiu, tai jau aš žinau, bet vis tiek jauduliukas yra. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
13:55:46
| Nuoroda
Gabrielle* rašė:
Novilė rašė:
Kad ir sėdžiu darbe, bet vis tiek galvoju tik apie chemijos egzamino rezultatą. kur stosi? Į farmaciją bandysiu, nors dabar aplinkiniai įnirtingai bando įtikinti, kad stočiau į medicina. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
13:58:09
| Nuoroda
Novilė rašė:
Gabrielle* rašė:
Novilė rašė:
Kad ir sėdžiu darbe, bet vis tiek galvoju tik apie chemijos egzamino rezultatą. kur stosi? Į farmaciją bandysiu, nors dabar aplinkiniai įnirtingai bando įtikinti, kad stočiau į medicina. mediciną* |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
14:11:18
| Nuoroda
amare rašė:
Novilė rašė:
amare rašė:
Novilė rašė:
Kad ir sėdžiu darbe, bet vis tiek galvoju tik apie chemijos egzamino rezultatą. Įsivaizduoju, kaip baisu, kaip jaudiniesi Kad tiek negausiu, tai jau aš žinau, bet vis tiek jauduliukas yra. Visiškai nejuokinga, matos, esi labai atsakingas, savo galva mąstantis, ant tėvų pečių nesėdintis žmogus Taip ir aš manau, nes medicina yra labai atsakingas ir kruopštus darbas, kur bet kokia tavo žinių spraga gali nulemti žmogaus likimą. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
14:17:28
| Nuoroda
Gabrielle* rašė:
Novilė rašė:
Novilė rašė:
Gabrielle* rašė:
Novilė rašė:
Kad ir sėdžiu darbe, bet vis tiek galvoju tik apie chemijos egzamino rezultatą. kur stosi? Į farmaciją bandysiu, nors dabar aplinkiniai įnirtingai bando įtikinti, kad stočiau į medicina. mediciną* rašei prašyme ją? Na, po vakar yra įtraukta, bet tik KMU, tačiau ar ji užsibus, tai vargu. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
14:29:05
| Nuoroda
Gabrielle* rašė:
Novilė rašė:
Gabrielle* rašė:
Novilė rašė:
Novilė rašė:
Gabrielle* rašė:
Novilė rašė:
Kad ir sėdžiu darbe, bet vis tiek galvoju tik apie chemijos egzamino rezultatą. kur stosi? Į farmaciją bandysiu, nors dabar aplinkiniai įnirtingai bando įtikinti, kad stočiau į medicina. mediciną* rašei prašyme ją? Na, po vakar yra įtraukta, bet tik KMU, tačiau ar ji užsibus, tai vargu. pirmu numeriu KMU medicina ;D Stengsiuos nebūti konkurentė, kad neatimčiau galimybės įstoti. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
14:37:36
| Nuoroda
Gabrielle* rašė:
nanno rašė:
Novilė rašė:
Stengsiuos nebūti konkurentė, kad neatimčiau galimybės įstoti. Ech, kad daugiau tokių.. joo.. nestokit į mediciną, jei nėra noro.. mes ne taip gerai mokomės, kaip jūs, bet labai norim! tikrai! ;D Bet tada jus farmacijos nerašykit kaip atsarginio varianto. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
14:50:52
| Nuoroda
nanno rašė:
Gabrielle* rašė:
nanno rašė:
Novilė rašė:
Stengsiuos nebūti konkurentė, kad neatimčiau galimybės įstoti. Ech, kad daugiau tokių.. joo.. nestokit į mediciną, jei nėra noro.. mes ne taip gerai mokomės, kaip jūs, bet labai norim! tikrai! ;D Exactly! Vis tiek konkurencija. |