Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-18
01:50:23
| Nuoroda
bright_night rašė:
mane asmeniskai nuo farmacijos atbaide galybe chemijos Man siaip chemija labai patinka, bet tai pat patinka biologija, istorija (egzamino nelaikiau, nes maniau, kad jau ju per daug butu, taciau dabar jau gailiuos. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-18
01:56:07
| Nuoroda
NONcom rašė:
Novilė rašė:
NONcom rašė:
Novilė rašė:
bright_night rašė:
Novilė rašė:
bright_night rašė:
bandysiu i KMU odontologija stot vf kb-19,7 jei neistosiu, tai ir nereikia, nieko tada nestudijuosiu metus laiko Palaikau as tokius zmones, kurie tikrai zino, ko nori is gyvenimo. Nuosirdziai linkiu, kad nereiketu laukti kitu metu. labai aciu Labai pavydziu tau to apsisprendimo, nes as pastaruoju metu metausi tarp odontologijos, farmacijos ir genetikos. Visos 3 studiju programos traukia, visas jas noreciau isbandyti, bet turiu issirinkti tik viena... Galiu tik negražiai įsikišti ir pasakyti, kad žmogus daug kam gabus yra, tačiau nežino savo galimybių. Tad jei visos traukia, manau, kad ir kur beįstosi, bus gerai Aciu uz palaikyma. Jeigu taip, patariu surašyti šias tris specialybes, peržvelgti studijų programas, prisiminti visus komentarus, atsiliepimus ir rašyk prie kiekvienos specialybės, kuo ji gera. Kada maždaug galvoje susisteminsi informaciją, turėtų būti lengviau. Nebijok padirbti su savimi, pasėdėk, parašinėk ant lapo. Juk tai gana rimtas gyvenimo sprendimas, o už tokį "pašifravimą" niekas nenubaus As taip ir darau, nes kitaip visai buciau pasimetus. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-18
01:56:54
| Nuoroda
bright_night rašė:
jos visos tave vienodai stipriai traukia? Butent taip ir yra. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-18
01:58:03
| Nuoroda
bright_night rašė:
Novilė rašė:
bright_night rašė:
mane asmeniskai nuo farmacijos atbaide galybe chemijos Man siaip chemija labai patinka, bet tai pat patinka biologija, istorija (egzamino nelaikiau, nes maniau, kad jau ju per daug butu, taciau dabar jau gailiuos. oho, tai tau viskas patinka O kaip tu apsisprendei? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-18
02:08:31
| Nuoroda
bright_night rašė:
Novilė rašė:
bright_night rašė:
Novilė rašė:
bright_night rašė:
mane asmeniskai nuo farmacijos atbaide galybe chemijos Man siaip chemija labai patinka, bet tai pat patinka biologija, istorija (egzamino nelaikiau, nes maniau, kad jau ju per daug butu, taciau dabar jau gailiuos. oho, tai tau viskas patinka O kaip tu apsisprendei? na is tikro tai man odontologija visada labiausiai patiko. buvo uzejes laikas kai uzsinorejau i medicina, ilgai norejau, bet va neseniai supratau, kad odontologijoj maziau minusu nei medicinoj, pasidare gaila sitiek metu mokytis ir pan... prasyme pas mane vis dar liko medicina antroje vietoje, jei netycia protas susisvies neprognozuojamai, bet siaip manau kad jei ir istociau i medicina o ne i odontologija, tai nestudijuociau medicinos vat medicinoje, tai as saves neisivaizduoju. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-18
02:15:32
| Nuoroda
NONcom rašė:
Novilė rašė:
As taip ir darau, nes kitaip visai buciau pasimetus. Na čia vidinis darbas, tai gana sudėtinga Pamirsai pamineti, kad dar yra 15 valandu pirmadieni. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-18
02:16:44
| Nuoroda
bright_night rašė:
Novilė rašė:
bright_night rašė:
Novilė rašė:
bright_night rašė:
Novilė rašė:
bright_night rašė:
mane asmeniskai nuo farmacijos atbaide galybe chemijos Man siaip chemija labai patinka, bet tai pat patinka biologija, istorija (egzamino nelaikiau, nes maniau, kad jau ju per daug butu, taciau dabar jau gailiuos. oho, tai tau viskas patinka O kaip tu apsisprendei? na is tikro tai man odontologija visada labiausiai patiko. buvo uzejes laikas kai uzsinorejau i medicina, ilgai norejau, bet va neseniai supratau, kad odontologijoj maziau minusu nei medicinoj, pasidare gaila sitiek metu mokytis ir pan... prasyme pas mane vis dar liko medicina antroje vietoje, jei netycia protas susisvies neprognozuojamai, bet siaip manau kad jei ir istociau i medicina o ne i odontologija, tai nestudijuociau medicinos vat medicinoje, tai as saves neisivaizduoju. o odontologe budama to nedarytum? :D Aj, mazai ten zmones galetu sneketi, tad manau ramesne buciau. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-18
02:25:08
| Nuoroda
bright_night rašė:
jei tau nepatinka odontologu darbas, tai kuo vis delto traukia odontologija? Noras atsikersyti. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-18
02:26:40
| Nuoroda
Svaja09 rašė:
Atsiprašau už off topic'ą, bet galvojau čia man vienai nesimiega Manau, kad dabar daug kam nesimiega pries liepos 19d. 15 val. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-18
02:33:46
| Nuoroda
bright_night rašė:
Novilė rašė:
bright_night rašė:
jei tau nepatinka odontologu darbas, tai kuo vis delto traukia odontologija? Noras atsikersyti. na sunku tau, net nezinau ir ka patarti... Siaip mane ramina, tai jog apie odontologija mastau tikrai ne del to, kad prestizine specialybe, kuriai reikia aukstu balu. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-18
02:41:51
| Nuoroda
bright_night rašė:
tai labai saunu Genetika tuo, kad yra placiai pritaikoma, dideles perpektyvos, bei manau studiju metu daug suzinociau nauju dalyku. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-20
22:53:54
| Nuoroda
sanemis rašė:
Nors panelės, tai jūs bijokit vadinamos kūno kultūros, matuos riebalų storį, paims odą ir su žnyplėmis matuoja, reik nusirengti iki apatinio trikotažo Cia rimtai? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-20
23:00:06
| Nuoroda
sanemis rašė:
Novilė rašė:
sanemis rašė:
Nors panelės, tai jūs bijokit vadinamos kūno kultūros, matuos riebalų storį, paims odą ir su žnyplėmis matuoja, reik nusirengti iki apatinio trikotažo Cia rimtai? Nieks nieko nekompensuos bet juk skauda kai suspaudzia... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-20
23:05:59
| Nuoroda
sanemis rašė:
Novilė rašė:
sanemis rašė:
Novilė rašė:
sanemis rašė:
Nors panelės, tai jūs bijokit vadinamos kūno kultūros, matuos riebalų storį, paims odą ir su žnyplėmis matuoja, reik nusirengti iki apatinio trikotažo Cia rimtai? Nieks nieko nekompensuos bet juk skauda kai suspaudzia... Ten specialios žnyplės su guma ir pagalvėlėmis riebalus matuoti, tokios PLAČIOS, kad visus riebalus suimti nuo Novilės PRESO. kaip skaudziai skamba. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-20
23:08:42
| Nuoroda
sanemis rašė:
Novilė rašė:
sanemis rašė:
Novilė rašė:
sanemis rašė:
Novilė rašė:
sanemis rašė:
Nors panelės, tai jūs bijokit vadinamos kūno kultūros, matuos riebalų storį, paims odą ir su žnyplėmis matuoja, reik nusirengti iki apatinio trikotažo Cia rimtai? Nieks nieko nekompensuos bet juk skauda kai suspaudzia... Ten specialios žnyplės su guma ir pagalvėlėmis riebalus matuoti, tokios PLAČIOS, kad visus riebalus suimti nuo Novilės PRESO. kaip skaudziai skamba. Taip, visus iš eilės Tikiuos ne pagal abecele? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-20
23:16:43
| Nuoroda
Aj, aj ar grazu maivytis gerais rezultatais? Gerai, kad pagal drasuma, vadinas vistiek eiciau viena is pirmuju. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-20
23:26:32
| Nuoroda
Ir laukiu, ir nelaukiu as tos liepos 23... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-20
23:37:30
| Nuoroda
Himalaya rašė:
Novilė rašė:
Ir laukiu, ir nelaukiu as tos liepos 23... Kodėl nelauki? Nes nuo tada suprasiu, kad jau reciau busiu savo mieste, namuose, o dar nei kaune, nei vilniuje gerai nesiorentuoju. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-20
23:38:39
| Nuoroda
NONcom rašė:
Čia KMU temose jau aistros verda Juk nera nieko tobulesnio nei zmogus. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-20
23:43:56
| Nuoroda
KarabinaS rašė:
Novilė rašė:
Himalaya rašė:
Novilė rašė:
Ir laukiu, ir nelaukiu as tos liepos 23... Kodėl nelauki? Nes nuo tada suprasiu, kad jau reciau busiu savo mieste, namuose, o dar nei kaune, nei vilniuje gerai nesiorentuoju. Aš pats iš klaipėdos bet kauną pažįstu kaip penkis savi pirštus..tai manau man asmeniškai nebus problemu šiame mieste...jei įstosi į Kauną padėsiu... Viskas, prisizadejai rastiskai. |