Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-20
23:45:22
| Nuoroda
Himalaya rašÄ—:
NovilÄ— rašÄ—:
Himalaya rašÄ—:
NovilÄ— rašÄ—:
Ir laukiu, ir nelaukiu as tos liepos 23... KodÄ—l nelauki? Nes nuo tada suprasiu, kad jau reciau busiu savo mieste, namuose, o dar nei kaune, nei vilniuje gerai nesiorentuoju. pasiklysiu speju pacia pirma diena. Kauno ir aš visiškai nepažįstu, bet ten gyvena sesuo, tai neleis pasiklyst Gera sesuo, mano tai tycia mane paklaidintu, kad nesinervuociau. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-20
23:51:25
| Nuoroda
NONcom rašÄ—:
NovilÄ— rašÄ—:
NONcom rašÄ—:
ÄŒia KMU temose jau aistros verda matosi, kad diskusijos dalyvius žavi žmogaus kÅ«nas Juk nera nieko tobulesnio nei zmogus. Negi save peiksi ;D YpaÄ, kai tokį presÄ… turi. net užsinorÄ—jau pamatyti D Pasakyciau, kad ji ne tik pamatyti reikia, bet ir paciupinti, bet gal susilaikyti reiketu. Pamanys daugiau zmones, kad as cia visai jau... Nezinodami, kad tiesiog esu linksmas zmogutis, nebijantis kartasi ir save pakritikuoti, o svarbiausia is saves pasijuokti. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-21
00:05:34
| Nuoroda
NONcom rašÄ—:
NovilÄ— rašÄ—:
NONcom rašÄ—:
NovilÄ— rašÄ—:
NONcom rašÄ—:
ÄŒia KMU temose jau aistros verda matosi, kad diskusijos dalyvius žavi žmogaus kÅ«nas Juk nera nieko tobulesnio nei zmogus. Negi save peiksi ;D YpaÄ, kai tokį presÄ… turi. net užsinorÄ—jau pamatyti D Pasakyciau, kad ji ne tik pamatyti reikia, bet ir paciupinti, bet gal susilaikyti reiketu. Pamanys daugiau zmones, kad as cia visai jau... Nezinodami, kad tiesiog esu linksmas zmogutis, nebijantis kartasi ir save pakritikuoti, o svarbiausia is saves pasijuokti. Reiktų susilaikyti, bet vistiek pasakei Na, manau, studijose tau tos savybÄ—s labai pravers. GalÄ—si duot kambariokÄ—ms Äiupinti ;D Gal drabužius ant tavo preso skalbt galima? Ai bet turbÅ«t nebeterškim forumo, authorities will get mad :S neduosiu, nes dar nuciupins paskui. o del drabuziu tai tam vaikinai yra. Mano dar gali ir nusitrinti. P.s. foruma uzleidziu rimtesnioms diskusijoms. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-21
12:49:42
| Nuoroda
KarabinaS rašÄ—:
sanemis rašÄ—:
uch, kokia moteris ta NovilÄ—, pilvas su grotelÄ—mis, raumenynas vien tik Gerai pasportavus... Cia palikimas is po 5 metu lankymo sporto mokyklos. ir nesigailiu ne vienos dienos ten praleistos... Tikiuos ir universitete bus kazkas su lengvaja atletika... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-21
12:59:37
| Nuoroda
KarabinaS rašÄ—:
NovilÄ— rašÄ—:
KarabinaS rašÄ—:
sanemis rašÄ—:
uch, kokia moteris ta NovilÄ—, pilvas su grotelÄ—mis, raumenynas vien tik Gerai pasportavus... Cia palikimas is po 5 metu lankymo sporto mokyklos. ir nesigailiu ne vienos dienos ten praleistos... Tikiuos ir universitete bus kazkas su lengvaja atletika... Aš irgi sportuoju (flex).. Ir saunuolis, kad sportuoji. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-21
13:02:46
| Nuoroda
JustÄ—, rašÄ—:
zmogai,o kodel as kvietima studijuot gavau?;O dar dbr drebu.... O tu buvai uzsisakius ta paslauga, kad atsiustu, kur istojai ar siaip atejo sms? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-21
13:15:45
| Nuoroda
JustÄ—, rašÄ—:
NovilÄ— rašÄ—:
JustÄ—, rašÄ—:
zmogai,o kodel as kvietima studijuot gavau?;O dar dbr drebu.... O tu buvai uzsisakius ta paslauga, kad atsiustu, kur istojai ar siaip atejo sms? siaip sms atejo butent is administracijos....;O Kaip idomiai, tai vadinas reikia visad arciau saves telefona tureti. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-21
13:23:20
| Nuoroda
KarabinaS rašÄ—:
koks nr tos paslaugos?reik užsisakyti,ir nebereikės savo galvos sukti.... www.118.lt/Egzaminai.aspx?actionId=1 cia viskas parasyta. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-21
13:36:03
| Nuoroda
HP DV6-2150EY Jau turiu 2 savaites ir tikrai patenkinta. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-21
13:45:37
| Nuoroda
KarabinaS rašÄ—:
KarabinaS rašÄ—:
Apple "MacBook Air"..patenkintas...
norejau ir as kazko is apple, bet atkalbejo, nes sake daug vargsiu su tom visom programom ir t.t. Bet ateityje manau isigysiu. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
14:10:52
| Nuoroda
Ech, pradÄ—jau jau ir aš nervuotis, noris greiÄiau sužinoti. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
14:16:03
| Nuoroda
basikom rašÄ—:
sanemis rašÄ—:
[10:55:29] Dainius: aÄiÅ« sÄ—mÄ—s jums darbe ir KŪRYBOJE. Šitas da best Man irgi tai labiausiai patiko. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
14:29:02
| Nuoroda
Dauguma cia su sampano buteliu greta. O as nemadinga, nes salia tik mineralinio buteliukas. |