Vartotojo ememdemz pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-01 20:48:38 | Nuoroda

Labas, as kol kas esu parasiusi sia specialybe pirmu nr., o Kaune nesigaudau, tad megciau paklausti TAMSTU, KURIE GAUDOSI KAUNE :) : kokie rajonai yra arciausiai VU KHF? bo netycia galiu issinuomot buta priemiesty ir reiks su traktorium nusikasinet sniega nuo kelio kasdien po to :(

Žinutė parašyta: 2010-07-01 20:58:34 | Nuoroda
Kika rašė:

Sveiki :)

Norėjot studijuojančios nuomonės - klauskit. :)

Hey, gal zinai, kaip ten pas jus atrodo istestine siu studiju forma? Nes girdejau, kad zodis "istestines" yra labai neapibreztas - viename universitete tai tas pats, kaip neakivaizdines, kitame tai gali reiksti vakarines, ar net retas dienines paskaitas

Žinutė parašyta: 2010-07-02 13:27:10 | Nuoroda
tralain rašė:

sveiki.turiu klausima.pradejau registracija lamoj,ir dabar pildau savo identifikacine informacija,ir ten praso dokumeto numerio,kas jis per vienas?

Pase tame lape, kur pagrindine info su nuotrauka - virsuj desiniam kampe parasytas Paso Nr.

Asmens tapatybes korteles neturiu, bet ten irgi kazkur bus parasyta, tereikia paskaityt :D

Žinutė parašyta: 2010-07-03 15:44:18 | Nuoroda
Kika rašė:
ememdemz rašė:
Kika rašė:

Sveiki :)

Norėjot studijuojančios nuomonės - klauskit. :)

Hey, gal zinai, kaip ten pas jus atrodo istestine siu studiju forma? Nes girdejau, kad zodis "istestines" yra labai neapibreztas - viename universitete tai tas pats, kaip neakivaizdines, kitame tai gali reiksti vakarines, ar net retas dienines paskaitas

Oj deja apie ištęstines studijas nieko nežinau.... Pati studidjuoju dieniniame :) O kodėl nori rinktis ištęstines?

Nes man patinka letas tempas. :D Tada kazkaip smagiau gyvent. Jauciuosi atviresne kitoms pasaulio teikiamoms galimybems, hehe.

Einu studijuot Kauno zemelapius tada. :)

Žinutė parašyta: 2010-07-03 15:56:02 | Nuoroda
negalvojantis rašė:

o kokios perspektyvos baigius sia specialybe, darbo imanoma gauti?

VISKAS yra imanoma :D
Itariu, kad pasirodys maza naudos is tokio atsakymo, bet as tiesiog esu visiskai tuo isitikinus. :) O visokios statistikos kiek zmoniu isidarbina, kiek pagal specialybe, kiek ne - mano galva tai yra visiski niekai, jeigu zmogus turi energijos, noro, ir viziju, va. :)

O kulturos sriciu yra labaiiii daug, ir, man atrodo, mazeti nezada. :) Juk kiek yra radijo stociu, televiziju, festivaliu, teatru, muzikiniu istaigu visokiu, paciu muzikantu, kuriems reikia geru vadybininku, zurnalu ir laikrasciu redakciju... o kiek ju dar nesukurta! Va cia mes ir prisidesim prie geru dalyku kurimo.

Žinutė parašyta: 2010-07-03 20:17:20 | Nuoroda
Harrison rašė:

krasnuxa, naujininkai kiek zinau :)

Jo, Naujininkuose nelabai noreciau gyventi. Dar nelabai noreciau gyventi prie pat Kalvariju turgaus. :) O mieliausiai kraustyciaus i Naujamiesti.

Žinutė parašyta: 2010-07-03 20:18:22 | Nuoroda

nu po senamiescio/ centro

Žinutė parašyta: 2010-07-04 12:04:20 | Nuoroda
maiklasjordanas rašė:
Jelefant rašė:
Justina.s. rašė:
Jelefant rašė:
Ezeriz rašė:

kaip manot kiek už kokius 52 taškus iš 65 gal tikėtis?

as ir tiek tureciau gaut. Manau apie 60-70

ir kodel taip manai? pagal pernykscius duomenis tai cia jau butu virs 90. nesuprantu kam cia tokie speliojimai. vienam taip atrodo, kitam kitaip.tik bereikalingas klaidinimas.

Praeitais metais buvo maximumas 65, o ne 60. Egzaminas irgi sunkesnis buvo. Galit nekreipt i mane demesio, bet as visad tikiuosi blogiausio varianto, kad paskui nebutu taip kaip tiems kurie 100tuku tikejosi is lietuviu :)

nenusikalbek, siemet irgi maximumas matkes 65 ir ne kitaip

Jis turbut netycia atvirksciai parase. Praeitais metais maximumas buvo apie 60, tiksliau berods 58. O siemet 65, nemazas skirtumas. As irgi nemanau, kad verta speliot. :)

Žinutė parašyta: 2010-07-04 15:42:40 | Nuoroda
JapaneseKoreanLover rašė:

Tai niekur nereikia nieko siųsti, tiesiog užpildai tas 12 vietų ir jie visą tą galutinį variantą 19d. matys ? 

Bijau,kad užlipdysiu, vat nepadarysiu kažko ir negaus jie to mano prašymo... 

Taip, viskas, ka uzpildai, iskart atsiranda ju duomenu bazej ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-04 15:51:05 | Nuoroda

Laba diena. Eksternai, siemet laike egzamina(us), pazyma apie tai gaus bazinej mokykloj?

Žinutė parašyta: 2010-07-04 17:57:28 | Nuoroda

Labai patiko Krokodilo postas. Tu cia apie Kauna?

Žinutė parašyta: 2010-07-04 18:09:01 | Nuoroda
Aivarasg rašė:
MyMMu rašė:

o kada reikia nesti?:) astsiprasau uz kvailiskus klausymus, as eksternas, praetais metais buvo kitaip...

Dabar viskas per lamabpo ir jie tavo egzaminu rezultatus patys susiras, tau niekur nereiks eit is namu.

Eksternams siek tiek kitaip. Pirma reikia uzsireginti lamabpo, o tada dar pristatyti atesta su priedu/ais i viena is lamos duomenu tvarkymo punktu. Tai reikia padaryti iki liepos 19 d.

Žinutė parašyta: 2010-07-04 18:21:05 | Nuoroda
Monika rašė:

Man dar toks klausimėlis iškilo :) prašyme reikia rašyti, kad esi išlaikęs kompiuterinio raštingumo testą? :)

Ne :)

Žinutė parašyta: 2010-07-05 13:45:15 | Nuoroda
jacikaas rašė:
MoNiK rašė:

Tie popierėliai galbūt padės tik įsidarbinant, nes darbdavys žinos, kad moki dirbti su kompiuteriu.

Nu kažkaip man įdomiai čia. Jug kai eisi darbintis turėsi universiteto/kolegijos baigimo diplomą. Nelabai tikiu, kad darbdaviui labai įdomus tas popieriukas bus :)

Bet ne visose specialybese mokoma informatikos, tad gali ir praversti tas popierelis.

Žinutė parašyta: 2010-07-05 15:34:22 | Nuoroda
Ganyta rašė:

esu girdėjusi apie šitą specialybę,tik niekaip neprisiruošiu sužinoti kur ją galima rasti,tai gal pasakytumėt kur ji randasi,kad niekur knistis nereiktu :) 

Yra VU Kauno humanitriniam fakultete, t.p. Vilniaus kolegijoj, dar atrodo Klaipedos, Zemaitijos kolegijose.. :)

Žinutė parašyta: 2010-07-06 15:07:41 | Nuoroda
ledinesakys rašė:

norejau tik pasakyt , kad rasykit is pradziu vf , o paciam gale vnf ,nes jei surasysit salia, tai jus ir priims i vnf :) tokia realybe :) na o as uzpildziau lapa sitaip :)

1.VDU filosofija(vf)

2.KK socialinis darbas(vf)

3.VDU socialinis darbas(vf)

4.KMU socialinis darbas medicinoje(vf)

5.VDU lietuviu filologija(vf)

6.VU lietuviu filologija ir reklama(vf)

7.VDU istorija(vf)

8.VDU politikos mokslai(vf)

9.KK ergoterapija (vf)

10.KOK soc darbas (vf)

11.KK soc darbas (vnf)

12.VDU soc darbas (vnf)

Kodel KK soc darbas auksciau uz VDU soc darba? :) Smalsu tiesiog

Žinutė parašyta: 2010-07-06 19:20:59 | Nuoroda

Kur yra ta kamciatka?

Žinutė parašyta: 2010-07-06 20:35:49 | Nuoroda

Nu mazdaug aisku, aciu :D haha pamenu anksciau gyvai isgirdus, kaip zmones apie kamciatka kalba, galvodavau, kad prikolina, nezinojau, kad tokio bendriko esama.. :DDDD va kaip akirati prapleciau katik

Žinutė parašyta: 2010-07-06 20:43:21 | Nuoroda

Tai kuo daugiau idomiu zmoniu, tuo geriau.

Žinutė parašyta: 2010-07-06 21:15:59 | Nuoroda
grytė rašė:
ememdemz rašė:

Nu mazdaug aisku, aciu :D haha pamenu anksciau gyvai isgirdus, kaip zmones apie kamciatka kalba, galvodavau, kad prikolina, nezinojau, kad tokio bendriko esama.. :DDDD va kaip akirati prapleciau katik

:D nu man tai tik įdomiai skamba kai sako kas iš kamčiatkos 'einu į niujorką'.:D o šiaip tai vis keista kodėl troleibuso stotelė kur galinė kur prie benrdabučių, pavadinta 'senoji plytinė', galėtų kamčiatka pavadint.:D ai o šiaip čia gyvenant tai toks vaizdas kad kamčiatka jau toliausiai nuo centro nutolusi vieta, ir kad ties ja baigiasi vilnius ir kad toliau gyvybės nėra, ir tada supratau, kodėl ši vieta gavo kamčiatkos vardą.:D o niujorkas gavo tokį vardą, nu nes kur daugiau tokie šešiolikaaukščiai 'dangoraižiai' gali stovėt?:D

ne nu tai 16 aukstu ne suns papas:DDD geras, nezinojau situ studentisku shmaikstybiu :D