Vartotojo ememdemz pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-06 21:24:24 | Nuoroda
Beatle rašė:

Kada bus atiduoti atestatų priedai su egzų rezultatais? Ar dar liks laiko nueit paduot prašymą į univerą? Ta prasme, ar atiduos iki 19d?

blyn geras klausimas, as iki siol galvojau, kad duos ta prieda is karto, kai atvarysiu egzo rezultato suzinot, mano atveju - rytoj :D o tai ne taip? na tada nezinau, reikia tiesiog savo bazinbej mokykloj klaust. bet tikrai turi likt laiko, kitaip neisivaizduoju.

Žinutė parašyta: 2010-07-06 21:37:52 | Nuoroda
grytė rašė:
ememdemz rašė:
grytė rašė:
ememdemz rašė:

Nu mazdaug aisku, aciu :D haha pamenu anksciau gyvai isgirdus, kaip zmones apie kamciatka kalba, galvodavau, kad prikolina, nezinojau, kad tokio bendriko esama.. :DDDD va kaip akirati prapleciau katik

:D nu man tai tik įdomiai skamba kai sako kas iš kamčiatkos 'einu į niujorką'.:D o šiaip tai vis keista kodėl troleibuso stotelė kur galinė kur prie benrdabučių, pavadinta 'senoji plytinė', galėtų kamčiatka pavadint.:D ai o šiaip čia gyvenant tai toks vaizdas kad kamčiatka jau toliausiai nuo centro nutolusi vieta, ir kad ties ja baigiasi vilnius ir kad toliau gyvybės nėra, ir tada supratau, kodėl ši vieta gavo kamčiatkos vardą.:D o niujorkas gavo tokį vardą, nu nes kur daugiau tokie šešiolikaaukščiai 'dangoraižiai' gali stovėt?:D

ne nu tai 16 aukstu ne suns papas:DDD geras, nezinojau situ studentisku shmaikstybiu :D

kokios čia tau šmaikštybės? čia jau nusistovėję ir visuomenėj pripažįstami vietovardžiai.:D

ir as dar vilniete vadinuosi o.O :D

Žinutė parašyta: 2010-07-06 21:46:08 | Nuoroda

Reikia tik duomenu apie issilavinima, kaip minejo, atestato su jo priedais. :)
Va, kad butumet uztikrinti:
www.lamabpo.lt/BP2010_tvarkos_aprasas.pdf

Treciam skyriuj (lentelej) trecia skiltis.

Žinutė parašyta: 2010-07-06 21:46:48 | Nuoroda

Ai gal ir paso kopija, nepagalvojau apie tai

Žinutė parašyta: 2010-07-06 21:50:48 | Nuoroda
grytė rašė:
ememdemz rašė:
grytė rašė:
ememdemz rašė:
grytė rašė:
ememdemz rašė:

Nu mazdaug aisku, aciu :D haha pamenu anksciau gyvai isgirdus, kaip zmones apie kamciatka kalba, galvodavau, kad prikolina, nezinojau, kad tokio bendriko esama.. :DDDD va kaip akirati prapleciau katik

:D nu man tai tik įdomiai skamba kai sako kas iš kamčiatkos 'einu į niujorką'.:D o šiaip tai vis keista kodėl troleibuso stotelė kur galinė kur prie benrdabučių, pavadinta 'senoji plytinė', galėtų kamčiatka pavadint.:D ai o šiaip čia gyvenant tai toks vaizdas kad kamčiatka jau toliausiai nuo centro nutolusi vieta, ir kad ties ja baigiasi vilnius ir kad toliau gyvybės nėra, ir tada supratau, kodėl ši vieta gavo kamčiatkos vardą.:D o niujorkas gavo tokį vardą, nu nes kur daugiau tokie šešiolikaaukščiai 'dangoraižiai' gali stovėt?:D

ne nu tai 16 aukstu ne suns papas:DDD geras, nezinojau situ studentisku shmaikstybiu :D

kokios čia tau šmaikštybės? čia jau nusistovėję ir visuomenėj pripažįstami vietovardžiai.:D

ir as dar vilniete vadinuosi o.O :D

pala, pala. tai tu vilnietė ir nežinai kur saulėtekis, niujorkas ir kamčiatka?:D

Zinau tik kur Sauletekis:DD NEMUSHK nu :D ne studente juk as, man niekas niekada nepravede situ apmokymu

Žinutė parašyta: 2010-07-06 22:02:26 | Nuoroda

Nors visgi pagalvojau, ir manau, kad jeigu reiktu paso kopijos, tai butu ten parasyta, cia juk puikiosios LAMOS puikusis dokumentas, o ne siaip koks lankstinukas. O raso viso labo "duomenis apie issilavinima pateikia......."

Žinutė parašyta: 2010-07-06 22:12:56 | Nuoroda

As cia su savim bediskutuodama radau ir TIKSLU atsakyma i temos klausima:D Stai ko reikia:

www.vdu.lt/public/var/userfiles/file/bendrojo_priemimo_punktas.pdf

Sitas leidinukas yra VDU duomenu tvarkymo punkto, bet lazinuosi, kad tas pats galioja visiems punktams.

Žinutė parašyta: 2010-07-07 13:57:49 | Nuoroda
void rašė:

Blemba dėl jūsų rūpinuosi, kad net vėl kompą įjungiau, o jau gulėjau lovoje :D.

Žiūrėkit, galimas variantas kad jūs galit bet kada nuvežti atestatą, suves reikalingus duomenis, o tuos kuriuois perlaikėt paims iš sistemos, kaip ir šiemetinių mokinių (tik pas juos visus egzaminus ims), tada būtų logiškiausia, o tą priedą galite bet kada pasiimti kai jau padarys jums jį. Ką manote? Pasidalinkite su savo draugais čia, ir šiaip lamabpo galite paštu pasiklausti ;) 

Visu pirma tai aciu uz rupesti ;D. Butu paprasta ir patogu, jei butu, kaip tu sakai, beeet.. www.vdu.lt/public/var/userfiles/file/bendrojo_priemimo_punktas.pdf

Va cia vienas is punktu yra "pazymos apie perlaikytus ir papildomai laikytus egzaminus".

O gal turima omeny, pazymos, gautos irgi anksciau, nei siemet? 
Gal tikrai, parasysiu lamai laiska..

Žinutė parašyta: 2010-07-07 14:11:56 | Nuoroda
Bardakas rašė:

Sveiki, vienas klausimas vis neduoda ramybės: jei aš laikiau dvi užsienio kalbas (rusų ir anglų) ir vieno balas bus aukštesnis už kitą... Universitetai patys paims didesnį užsienio kalbos balą ar kažkaip kažkur reikia tai pažymėti?
Ir taip pat, pildant prašymą reikia pasirinkti užsienio kalbą...ką ta funkcija daro? Ar anglų kalbą dėstys univere kaip dalyką ar čia gal ji ir susijusi su pirmu klausimu? Baigiu susipainioti su šitais dalykais :) 

Jeigu nenurodyta, kokios butent kalbos egzo reikia, tai skaiciuos tau palankiausia varianta. :) O i antra klausima nezinau tikslaus atsakymo, bet cia forume kazkur yra dar temu apie prasymo pildyma, gal kas jau bus aptare sitai

Žinutė parašyta: 2010-07-07 14:33:13 | Nuoroda

As irgi matematikos. Cia pas jus pasiskaicius tai ir man rankos pradeda drebet ;D.

Žinutė parašyta: 2010-07-07 15:23:01 | Nuoroda
Bardakas rašė:
ememdemz rašė:
Bardakas rašė:

Sveiki, vienas klausimas vis neduoda ramybės: jei aš laikiau dvi užsienio kalbas (rusų ir anglų) ir vieno balas bus aukštesnis už kitą... Universitetai patys paims didesnį užsienio kalbos balą ar kažkaip kažkur reikia tai pažymėti?
Ir taip pat, pildant prašymą reikia pasirinkti užsienio kalbą...ką ta funkcija daro? Ar anglų kalbą dėstys univere kaip dalyką ar čia gal ji ir susijusi su pirmu klausimu? Baigiu susipainioti su šitais dalykais :) 

Jeigu nenurodyta, kokios butent kalbos egzo reikia, tai skaiciuos tau palankiausia varianta. :) O i antra klausima nezinau tikslaus atsakymo, bet cia forume kazkur yra dar temu apie prasymo pildyma, gal kas jau bus aptare sitai

Nurodyta Užsienio (anglų, rusų, prancūzų, vokiečių)... Aišku tada, dėkui ;)

Tai tada tikrai ims didziausia bala. :)

Žinutė parašyta: 2010-07-07 22:59:50 | Nuoroda
Rudaake;) rašė:

Gavau 100%, bet manau praradau 2 taskus ir plius neissprendziau paskutinio uzdavinio :)

neissprendei visiskai paskutinio ir vistiek 100??:) geras:) beje kiek tasku tas paskutinis uzdavinys 'kainavo'?:D

Žinutė parašyta: 2010-07-07 23:06:47 | Nuoroda
Rudaake;) rašė:

o tu, EMEMDEMZ, kiek gawai matiekos? :)

Nezinau, blem. Nuvaziavau snd i sule, budinti atrakina duris, sako, siandien nesakysim, atvaziuokit rytoj... :DDD nu okei galvoju.. Siaip padariau plius minus viska, tik paskutinio visai neissprendziau. Tai va sedziu ir spelioju dabar, kiek as ten gavau. :D

Žinutė parašyta: 2010-07-07 23:14:13 | Nuoroda
Rudaake;) rašė:
ememdemz rašė:
Rudaake;) rašė:

o tu, EMEMDEMZ, kiek gawai matiekos? :)

Nezinau, blem. Nuvaziavau snd i sule, budinti atrakina duris, sako, siandien nesakysim, atvaziuokit rytoj... :DDD nu okei galvoju.. Siaip padariau plius minus viska, tik paskutinio visai neissprendziau. Tai va sedziu ir spelioju dabar, kiek as ten gavau. :D

Vargsas :D o tai tu praeitais metais baigei, o siemet matieka laikei k\ar kaip cia? :)

VargsE :D jo, praeitais baigiau ir nestojau, siemet sugalvojau, kad noriu stot ten, kur reikia matematikos, tad teko issilaikyt :)

Žinutė parašyta: 2010-07-08 13:41:28 | Nuoroda
Sublustrum rašė:

95. Manau neblogai, gražus skaičius. :) 

Man irgi patinka:) Bandei taskus skaiciuotis?

Žinutė parašyta: 2010-07-08 14:25:19 | Nuoroda

Kika (ar dar kas nors nusimanantis), man idomu, kaip jum specialybiniai dalykai patinka, tokie kaip kultura ir vartojimas, kulturinis turizmas, kulturos sociologija? Ar daug juose kulturos?:D Butu visai idomu koki pavyzdi isgirst, apie kokias kulturos sritis per paskaitas daugiausiai kalbama, jeigu isvis i tai gilinamasi :)

Žinutė parašyta: 2010-07-08 14:34:36 | Nuoroda

Galvoju, ar menotyra, ar kulturos vadyba.

Žinutė parašyta: 2010-07-08 14:56:38 | Nuoroda
Bū rašė:
živilė rašė:

Buvau jau rimtai atsisveikinus su VU, bet ziuriu, kad vel reikia pasisveikint :D Tai va, ka tik uzpildziau prasyma (dabar jau taip rimtai), tai vienintele filosofija ir teirasiau:)

Šaunuolė. Aš irgi tik ją kol kas esu įrašius, bet vis dvejoju.. Noriu, bet bijau dėl perspektyvų stokos. Reikia padrąsinimo, nes aplink pasakius, kur noriu studijuot, girdžiu tik nuostabą ir matau kreivą žvilgnį..

Varyk ten, kur sirdis liepia, kitaip nieko nebus. NIEKO. :D o kai kreivai ziuri, tai tu jiem nusisypsok, nes kaip sako, shypsokis ir busi pashypsotas. Viskas bus okei, darbo protingiem ir isprususiem visada atsiras.

Žinutė parašyta: 2010-07-08 15:09:00 | Nuoroda
Ighnaz rašė:

Ar bus kadanors imanoma kurnors pasiziureti kiek procentu uz kiek balu butu buve galima gauti?

Ir dar, kada atsiras matematikos vertinimo instrukcijos?

Nezinau kada, bet rezultatu analizes su visais sitais dalykais bus idetos i www.nec.lt -> brandos egzaminai -> rezultatu analizes

Žinutė parašyta: 2010-07-08 16:12:32 | Nuoroda
Kika rašė:

Aš baigiau dar tik pirmą kursą, tai kolkas tūrėjau "kultūros studijų įvado" paskaitas, kuriose dėstytoja per pusmetį pateikė kultūros studijų pagrindus. Šiose paskaitose kalbėta labai įvairiom temom: muzika, kinas, televizija, mada, šou verslas, pop kultūras, estrada ir pan. Taip pat antrame pusmetyje turėjau muzikos ir teatro paskaitas, juose daugiausia kalama buvo apie muzikos/teatro pradžią, vystymasi, tobulėjimą. Visi muzikos stiliai aptarinėjami su pavydžiais, visos teatro epochos.

Tai kolkas galiu pasakyt tik tiek :)

Man ir uztenka, aciu :) Tik norejau isitikinti, kad Kulturos vadyboje yra ir kulturos, ne vien vadyba. ;D Tai manau, imu as sita specialybe..:D