Vartotojo ememdemz pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-27 21:16:49 | Nuoroda

Nekreipk dėmesio.. Sistema tiesiog nespėja paskui tave ;) Pasirašei sutartį ir ramu.

Žinutė parašyta: 2010-07-28 19:29:37 | Nuoroda

buvau šiandien vdu... pasirodo, nesusirinko ištęstinėms studijoms grupė, tad sutartį pasirašiau, po to iš karto davė parašyt prašymą, kad pervestų į nuolatines... BET mokysiuosi vistiek kaip ištęstines :) va tokie fokusai. o rašau visa tai, nes man sakė, kad tokių kaip aš yra ir daugiau, tad jeigu jie čia užklystų, labai norėčiau, kad sukontaktuotų su manim, nes truputį painu viskas (kaip suprantu, specialybines paskaitas turėsim su antrakursiais, o pirmą kursą specialybinių reikės atsiskaityt velniažin kada).. Būtų smagu turėt su kuo išsiaiškint visus šituos dalykus :)

Žinutė parašyta: 2010-07-28 19:34:59 | Nuoroda
krokodilas rašė:

O ką blogo žmonės apie MegaNetą sako?

Na ten Medinukas kažką girdėjo. :) 

Džiugi žinia šiandien mane aplankė - greičiausiai galėsiu rinktis iš abiejų žvėrių.. Mikroviatos ir Meganeto.. Reikės žiūrėti pagal akcijas, nes šiaip jau, kaip suprantu, kokybės/kainos santykiu jie labai apylygiai

Žinutė parašyta: 2010-07-30 16:08:21 | Nuoroda

Tai visgi kaip su tuo skanavimu - dokumentinė foto 3x4cm tinka? Įmanoma kažkaip kokybę sutvarkyt? Galima plačiau apie tai?;)

Žinutė parašyta: 2010-08-02 22:10:26 | Nuoroda

Sveiki, kaip turbūt žinote, nesusirinko menotyros ištęstinukų grupė. Man teko pasirašius sutartį iškart rašyti prašymą pereiti į nuolatines, bet buvau užtikrinta, kad vistiek galėsiu studijuoti neakivaizdžiai. Tai visgi noriu paklausti, kada man atvažiuoti į universitetą - rugpjūčio 19 ar rugsėjo 1? Ir dar, kaip bus su kreditais, ar dėl tokio neoficialaus mokymosi neakivaizdžiai nekils vėliau kokių problemų, neturėsiu aiškintis, kodėl "atsilieku" su kreditais? Ačiū :)

Žinutė parašyta: 2010-08-29 16:46:03 | Nuoroda

Man teko visgi imt bevielį, nes apsigyvenau tokioj vietoj, kad gali tekti greitai persikraustyti :D Tai pasiėmiau Mezon, visai nebloga akcija - pirmus metus 19 lt/mėn, antrus - 69 lt/ mėn. Na tai imant vidurkį - 44 lt/mėn. Už usb modemą, kuris šiaip kainuoja 249 lt dabar mok4jau 1 lt. Nėra jokių laiko ar Mb apribojimų. Greitis - normaliai, neerzina, nervintis netenka. :D 

Žinutė parašyta: 2010-09-15 10:48:24 | Nuoroda

Sveikučiai, man smalsu, kada maždaug galima tikėtis stipendijos sulaukti (įstojusiems į vf)? :) 

Žinutė parašyta: 2010-09-24 17:19:43 | Nuoroda

rankom, drauge mielas, RANKOM ;D 

Žinutė parašyta: 2010-09-27 20:20:38 | Nuoroda

man tai ne. 

Žinutė parašyta: 2010-09-28 10:53:24 | Nuoroda

ir siandien dar vis ne. paskambinciau pasiteiraut ale saskaitos neturiu. 

Žinutė parašyta: 2010-09-30 20:30:50 | Nuoroda

Sveiki, perleisčiau savo gyvenamąją vietą Kaune, Žaliakalnyje (geriausia merginai). Erdvus, tvarkingas kambarys su plastikiniais langais. Šeimyniniame bendrabutyje. Kaimynai ramūs, netriukšmingi. Dušas, WC - bendri. Nuoma 200 Lt/mėn + nedideli komunaliniai. Galite skambinti 869590212, atsakysiu į klausimus. :)