Vartotojo ememdemz pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-08 16:21:32 | Nuoroda
void rašė:
ememdemz rašė:
Sublustrum rašė:

95. Manau neblogai, gražus skaičius. :) 

Man irgi patinka:) Bandei taskus skaiciuotis?

Oho, bendraprocenčiai mes :D. Žinok mėginau plius minus, negaliu tiksliai nusakyti, bet maximum praradau 6, minimum 4. Vat taip kažkur :)

:D Same here. Vadinas 95% apytiksliai = 59-61 taskai

Žinutė parašyta: 2010-07-08 17:08:17 | Nuoroda

Pozityvumas, mano galva, isvis yra vienintelis paprastas, malonus ir logiskas gyvenimo BUDAS. :) Galima jo nevadinti akiniais, tada nieko niekada nereikes nusiimti. ;D Turejau pazistama, kuris studijavo istorija ir karts nuo karto koks nors zmogus jo paklausdavo:

-O tai ka tu darysi baiges?

Tada jis taip nuosirdziai nustebes ir isputes akis atsisukdavo i ta zmogu, pora akimirku paspoksodavo, atrodydamas priblokstas tokio netiketo klausimo, ir taip ramiai, is leto, lyg aiskindamas kokiam podebiliui, atsakydavo:

-Nu...gyvensiu.

Tai va, linkiu visiem daryti tai, kas jum yra maloniausia, nes kai jautiesi gerai, nera kalbos apie jokias baimes. Atejnus laikui dalykai tiesiog VIENAIP AR KITAIP, bet issispres. peace

Žinutė parašyta: 2010-07-11 19:03:59 | Nuoroda

Sveiki, ar i skatinamasias stipendijas gali pretenduoti ir tie, kurie pasirenka istestines studijas?

Žinutė parašyta: 2010-07-11 19:06:16 | Nuoroda

Ir nieko nesugalvoju:(

Žinutė parašyta: 2010-07-11 19:45:01 | Nuoroda

Ir dar klausimas: ar gretutines studijas taip pat gali rinktis neakivaizdininkai? Na, jeigu istoja i vf, zinoma. Ir jeigu tai yra imanoma, kaip tuomet su stipendijom? I kurios specialybes ivertinimus ziurima? Ar i abieju? Aciu is anksto :)

Žinutė parašyta: 2010-07-12 13:59:13 | Nuoroda
Vytauto Didžiojo universitetas rašė:
ememdemz rašė:

Ir dar klausimas: ar gretutines studijas taip pat gali rinktis neakivaizdininkai? Na, jeigu istoja i vf, zinoma. Ir jeigu tai yra imanoma, kaip tuomet su stipendijom? I kurios specialybes ivertinimus ziurima? Ar i abieju? Aciu is anksto :)

Kitas klausimas kaip ištęstinukai lankys paskaitas pasirinkę gretutinę programą? Šiaip gretutinės studijos yra skirtos nuolatinių studijų studentamas, kurie lanko paskaitas dienos metu. Ir vidurkis visad skaičiuojamas bendrai.

Na, o kodel gretutines studijos negaletu taipogi buti istestines? :) Labai gaila, jeigu taip tikrai neimanoma, vien del to rinkciausi menotyra Jusu universitete vietoj kulturos vadybos VU KHF

Žinutė parašyta: 2010-07-12 14:10:41 | Nuoroda

Turiu, atrodo. :) Bet mane VDU kaip universitetas daug labiau vilioja. O kodel tu labiau noretum i kulturos vadyba? :)

Žinutė parašyta: 2010-07-12 14:21:11 | Nuoroda

O jeigu pasikalbeciau su valdzia, ar imanoma kaip nors butu susitarti del istestiniu gretutiniu studiju, ar tai priestarauja kokiems nors jusu nuostatams ir yra visikai neimanoma ir net nesvarstytina?

Žinutė parašyta: 2010-07-12 14:28:19 | Nuoroda
Vytauto Didžiojo universitetas rašė:
ememdemz rašė:

O jeigu pasikalbeciau su valdzia, ar imanoma kaip nors butu susitarti del istestiniu gretutiniu studiju, ar tai priestarauja kokiems nors jusu nuostatams ir yra visikai neimanoma ir net nesvarstytina?

Na kai įstosite, galite kreiptis į savo dekanatą pirmiausiai ir pasiteirauti ar dekanas leistų jums rinktis gretutinę programą. Vėliau galima būtų susiderinti galbūt su akademinių reikalų tarnyba dėl paskaitų lankymo. O jau galutinė instacija kas galės padėti tai studijų prorektorius :) manome jis jums tikrai padės ir leis mokytis gretutinę programą. :) kas nori siekti daugiau visad tam yra suteikiamos galimybės :)

Galima isimyleti VDU uz tokius dalykus :) Aciu Jums labai, kad suteiket vilties.

Žinutė parašyta: 2010-07-12 20:16:34 | Nuoroda

Jus i nuolatines? :)

Žinutė parašyta: 2010-07-13 12:00:24 | Nuoroda
M̧̟̫͓̜͇̲ͣ͋ͥà̙̖̹̹̼̟̪ͤ̚r̸i͟j̷͈a̡̼͙͇̘ͪ̒̊̈́͂̈ rašė:

O iki kada galima nesti naujai gauta atestato prieda i dokumentu pridavimo punkta?  

Kaip ir visus kitus auksciau isvardintus dokumentus - iki liepos 19 d.

Žinutė parašyta: 2010-07-13 12:07:51 | Nuoroda

Man tai pavyko tik tada, kai internet exploreri pakeiciau opera :)

Žinutė parašyta: 2010-07-14 19:20:59 | Nuoroda
oceola rašė:

O matematikos reikia egzamino? ar tik pazymio ?

egzo siaip.

Žinutė parašyta: 2010-07-16 18:56:18 | Nuoroda
liposhke rašė:

sveiki :) as irgi zadu stoti i sia specialybe, bet jau girdejau keleta blogu atsiliepimu, tai nebezinau, o laiko liko mazai. labiausiai mane glumina vienos merginos komentaras, kad mes gausime ne kulturos vadybos, o verslo vadybos diploma. gal kas nors zinote, ar tai tiesa? ir kodel taip yra..

http://www.aikos.smm.lt/programos.htm?m=program&a=displayItem&id=61203S123

cituoju:

Įgyjamas kvalifikacinis laipsnis: Vadybos ir verslo administravimo bakalauras
Kvalifikacinis laipsnis, suteikiamas įstojusiesiems nuo 2010 m.: Kultūros vadybos bakalauras

O papasokok, ka neigiamo girdejai.

As irgi metytis pradejau:)) Tarp sios spec. ir menotyros.

Žinutė parašyta: 2010-07-19 11:24:49 | Nuoroda

Sveiki, kada VDU prasideda istestines studijos?

Žinutė parašyta: 2010-07-19 14:21:01 | Nuoroda
Thotu rašė:

Tos ištęstinės yra totali nesąmonė jauniems žmonėms. Į ištęstines studijas dažniausiai stoja arba jau dirbantys ir metų turintys žmonės ( na šiaip dėl savęs kokį diplomiųką gauti, mano mamos draugė pvz vgtu kažką mokosi, o jai gerokai virš keturiasdešimt), arba tie, kurie turi diplomus jau ir čia šiaip sau dar vieno norisi ir jau dirba ir neturi laiko dieniniams.

Taip ir nesupratau, kuo pagristas teiginys, kad istestines studijos yra totali nesamone jauniems zmonems. :D

Žinutė parašyta: 2010-07-19 14:34:25 | Nuoroda
Thotu rašė:
ememdemz rašė:
Thotu rašė:

Tos ištęstinės yra totali nesąmonė jauniems žmonėms. Į ištęstines studijas dažniausiai stoja arba jau dirbantys ir metų turintys žmonės ( na šiaip dėl savęs kokį diplomiųką gauti, mano mamos draugė pvz vgtu kažką mokosi, o jai gerokai virš keturiasdešimt), arba tie, kurie turi diplomus jau ir čia šiaip sau dar vieno norisi ir jau dirba ir neturi laiko dieniniams.

Taip ir nesupratau, kuo pagristas teiginys, kad istestines studijos yra totali nesamone jauniems zmonems. :D

Tavo bėdos, jau rašiau ir aname ir dar prieš tai esanačiame poste. Kam buvo adresuota, tas ir suprato.

As supratau, kodel TAU jos nesamone. :) Nesupratau, kodel turetu VISIEMS jauniems zmoniems buti nesamone. :) Juk zmoniu prioritetai skirtingi.

Žinutė parašyta: 2010-07-19 15:27:48 | Nuoroda

Suprantu, kai kurie zmones gyvena tam tikro tikslo siekimu, tad neretai ssiplanuoja viska iki maziausiu smulkmenu ir dar daznai bando viska atlikti kuo greiciau, na, ir nieko cia blogo :) Tai tiesiog vienas gyevnimo budas :) Bet yra (nedaug, man regis) tokiu, kuriems pati si minute yra tikslas savaime, tuomet kazkaip neitin svarbu, ar kazkoki viena dalyka (jei jis tau malonus, o kitaip as ir neisivaizduoju) reikes atikineti 4, ar net 10 metu :) Nes jo baigimas nera kazkoks issvajotas tikslas :) Tiesa sakant, as mielai mokyciausi kad ir 70 metu, jeigu tik uztektu man idomiu programu :D O ir letesnis studiju tempas yra puiki ideja, suteikianti galimybe mokytis tiems, kuriems norisi kartu ir uzsidirbti, nesiverciant per galva del laiko stokos, na ir siaip, buti atviresniems visoms kitoms pasaulio teikiamoms galimybems.. Pavyzdziui, man TIESIOG patinka niekada niekur neskubeti, just go with a flow, u know :D O darbas, kuri anksciau ar veliau susirasiu, bus kaip malonus salutinis poveikis..
Studentisko gyvenimo buvimas/nebuvimas - tai priklauso tik nuo zmogaus, pazistu ne viena moksleivi ar siaip bedarbi, uzsiimanti studentisku gyvenimu :D :D :D Tad bijoti neverta - gyvenimo buda renkames patys, nesvarbu, kokias pareigas uzimame, ar kaip atrodo musu studijos :)

Visu tuo, man regis, norejau tiesiog padrasinti busimus abiturientus ir panasiai, kurie galvoja apie istestiniu studiju galimybe, nes jiems ji atrodo daug patrauklesne, bet mano, kad ja renkasi tik pagyvene, ar siaip kazkokie "isskirtiniai" :D Va.

Žinutė parašyta: 2010-07-19 17:26:36 | Nuoroda

Perskaičiau VDU internetinį puslapį nuo A iki Z ir dar daug internetinių atsiliepimų, komentarų apie šį universitetą ir labai susižavėjau visa universiteto dvasia, tai ir padėjo apsispręsti, kurią specialybę studijuoti :)

Žinutė parašyta: 2010-07-19 17:41:45 | Nuoroda
ella rašė:

Reikia patvirtinti atestatą, jei nenori jo originalo atiduoti universitetui :) O ką dar reikia tai nežinau :)

Eikit, tikrai? VDU puslapyje buvau skaičiusi, kad kopijos gali būti patvirtintos notaro, arba universiteto įpareigoto žmogaus, kai rašysies sutartį.

Negi tikrai būna, kad atima atestatus? :D