Vartotojo Maya pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-12-19 21:24:57 | Nuoroda

Kas planuoja įstoti į ekonomiką 2011 metais? :)

Žinutė parašyta: 2010-12-19 21:26:35 | Nuoroda

Kas planuoja įstoti?

Žinutė parašyta: 2010-12-20 00:19:06 | Nuoroda

ISM'u susidomėjau jau nuo to laiko, kai supratau, jog ekonomika yra tas dalykas kuris man patinka ir su kuriuo noriu susieti savo ateitį. Girdėjau aš daug nuomonių ir apie VU ir apie ISM. Dar vienas dalykas, jog brolis mano šiais metais baigia bakalaurą ISM'e. Labai patenkintas. Nėra tai universitetas kur mokosi vien tik turtingų tevelių vaikai, o ir už pinigus ten tikrai žinių nenusipirksi. Aišku, studijų kainos ten kosminės, tačiau yra vienas bet.. Jei busi geras studentas, aktyvus ir siekiantis tikslo, gaunantis gerus pažymius, tai gausi nuolaidų, ne bet kokių!! Dar didelis pliusas jog apmokymai vyksta anglų kalba. Dažnai atvyksta dėstytojai iš užsienio. Jei esi aktyvistas, tai būtinai susirasi sau veiklos apart mokymosi. ISM'o diplomą pripažista apie 20 užsienio šalių. Šis Universitetas užtikrina tau praktiką, kas veliau gali virsti tavo darbu. Apie VU girdėjau mažiau, nors turiu ten besimokančią draugę. Taip, ji pasakė, jog besimokydama VU gerai moka teoriją, tačiau jokios praktikos. Bet ir šiaip stebėdama tuos keturis metus kol mokėsi brolis ISM'e, supratau, kad noriu tik ten :) Ir dabar to siekiu. :)

Žinutė parašyta: 2010-12-30 22:21:52 | Nuoroda
swishfoot rašė:

www.studijos.lt/busimiems_studentams/forumas/getTopic/29216

Stai cia rasite daug naudingos informacijos apie ekonomika Lietuvoje.

Su kokiais egzaminų balais įstojai?

Žinutė parašyta: 2011-01-25 15:11:30 | Nuoroda
JustinasK rašė:
MarLena rašė:

Kas planuoja įstoti į ekonomiką 2011 metais? :)

Aš. Na, bent jau bandysiu:)

Na aš irgi bandysiu, nes labai labai jau noriu :)

Žinutė parašyta: 2011-01-25 15:19:34 | Nuoroda
JustinasK rašė:

Aš bandysiu čia stoti. Žinoma, dar žiūrėsiu, kaip egzaminus išlaikysiu. Šiaip kiek esu girdėjęs, jei lyginant VU ir ISM, tai skiriasi dėstytojų amžius, o tuo pačiu ir požiūris į mokslą, mokymo metodai ir pan. Manau, kad ten mokytis būtų įdomiau, nei VU. Na, bet studijuoti VU tikrai neatsisakyčiau ;D

Ooo tai gal galėčiau sužinoti tavo facebooko kontaktus?;D

Žinutė parašyta: 2011-02-27 12:07:11 | Nuoroda

Aš irgi blaškiausi tarp VU ir ISM, bet visgi pirmu numeriu rašysiu ISM Economic :) Pasiskaitykite komentarus, pasikalbėkite su studentais ir lengviau bus pasirinkti. Tikiuosi į Fux'ų žygį visgi kartu varysim :DDD

Žinutė parašyta: 2011-02-28 22:19:02 | Nuoroda

ISM'u susidomėjau jau nuo to laiko, kai supratau, jog ekonomika yra tas dalykas kuris man patinka ir su kuriuo noriu susieti savo ateitį. Girdėjau aš daug nuomonių ir apie VU ir apie ISM. Dar vienas dalykas, jog brolis mano šiais metais baigia bakalaurą ISM'e. Labai patenkintas. Nėra tai universitetas kur mokosi vien tik turtingų tevelių vaikai, o ir už pinigus ten tikrai žinių nenusipirksi. Aišku, studijų kainos ten kosminės, tačiau yra vienas bet.. Jei busi geras studentas, aktyvus ir siekiantis tikslo, gaunantis gerus pažymius, tai gausi nuolaidų, ne bet kokių!! Dar didelis pliusas jog apmokymai vyksta anglų kalba. Dažnai atvyksta dėstytojai iš užsienio. Jei esi aktyvistas, tai būtinai susirasi sau veiklos apart mokymosi. ISM'o diplomą pripažista apie 20 užsienio šalių. Šis Universitetas užtikrina tau praktiką, kas veliau gali virsti tavo darbu. Apie VU girdėjau mažiau, nors turiu ten besimokančią draugę. Taip, ji pasakė, jog besimokydama VU gerai moka teoriją, tačiau jokios praktikos. Bet ir šiaip stebėdama tuos keturis metus kol mokėsi brolis ISM'e, supratau, kad noriu tik ten. 

Žinutė parašyta: 2011-03-29 18:16:42 | Nuoroda
s.deimantukas rašė:

Sveiki :} reikia Jūsų pagalbos.. Gal kas esate sprendę matematikos 112, 114, 122, 124 uždavinius iš antros dalies vadovėlio? :} 

Taip :)

Žinutė parašyta: 2011-03-29 18:20:29 | Nuoroda

Taigi, kas susidomėjęs ekonomika? Kur ruošiatės studijuoti? :)

Žinutė parašyta: 2011-04-01 17:10:56 | Nuoroda

Aš tai ISM :) Patariu žinok ir Tau, tikrai nenusivilsi :)

Žinutė parašyta: 2011-04-02 09:21:24 | Nuoroda

Tai va :)

Žinutė parašyta: 2011-04-21 19:03:08 | Nuoroda
andriusk92 rašė:

Gal kas esate išsprendę 2010m. pakartotinės sesijos 21.2 antrą užduotį? :)

Aš sprendžiau šį egzą, tai kažkur turėčiau turėti :)

Žinutė parašyta: 2011-05-27 20:53:48 | Nuoroda
Maauuu_ rašė:

Hoy,kas stoja? ;) su kokias balais mazdaug planuojat stot (jei i nemokama) ir i kuria specialybe?  

Hey ;] Aš antru numeriu rašysiu į anglų filologiją, o tuuuu?;>

Žinutė parašyta: 2011-05-28 16:27:27 | Nuoroda
Jonas P. rašė:

bet tikriausiai jusu pazistamas istojo praeitais metaias arba anksciau . berods tik nuo siu metu isigalejo reforma del 3 egzaminu i universitetus ir 2 i kolegijas. 

Taip taip. :) Nuo šių metų įsigalėjo tokia reforma;]
 Norint studijuoti kolegijoje užtenka 2 valstybinių egzaminų, tuomet norint įstoti į universitetą reikia 3 valstybinių egzų :)

Žinutė parašyta: 2011-05-30 21:12:02 | Nuoroda

Hi hello, kas planuoja studijuoti ekonomiką ir kur? :) 

Žinutė parašyta: 2011-05-31 10:48:38 | Nuoroda

Aš tai be jokių abejonių pirmu numeriu rašysiu ISM, taip, kainos didžiulės, bet studijų kokybė nepalyginama su jokio kito universiteto :) Irgi labai noriu gauti nemokamą vietą, bet bijau, jog to neįvyks ;] Na džiaugčiausi jei gaučiau ir VF :) Finansai ar ekonomika, irgi svarstau, bet visgi širdis linkusi labiau prie ekonomikos :) Dėl Rigos, hmm, ten irgi kainos didžiulės, be to, įstoti yra gan sunku :) Na o ką rašysiu kitais numeriai, tai tikriausiai MRU ekonomiką, gal VU ekonomiką, VPU anglų filologiją ir gal dar ką sumąstysiu :D

Žinutė parašyta: 2011-05-31 13:55:27 | Nuoroda

Ohh, visiškai su Tavimi sutinku ir dėl ISM ir dėl SSR :) Dėl anglų filologijos, tai šiaip, tiesiog man patinka mokytis kalbų, noriu išmokti dar kelias kalbas, pvz. danų, norvegų arba ispanų ;] Bet Tu teisus, dėl to jog ISM studijuojant galima puikiai patobulinti anglų kalbą :) Dėl VU irgi sutinku, girdėjau daugiau blogų nuomonių negu gerų, bet ir kažkaip visiškai manęs ten netraukia ;] Kas dėl VGTU tai irgi gal parašysiu į Logistiką ir ekonomiką :) Bet tiesa pasakius nenorėčiau ten studijuoti :) Kas dėl ISM, tai mano brolis va baigia bakalauro studijas, labai džiaugiasi savo pasirinkimu, nei kiek nenusivylė. Aišku, mokytis gana sunku, bet ir įdomu, reikia parodyti užsispyrimą ir norą ir visas svajones galima įgyvendinti :) Na ISM toks išskirtinis, traukia savo rimtumu, atrodo toks modernus, jaunatviškas, todėl ir labai traukia :)

Žinutė parašyta: 2011-06-05 14:10:12 | Nuoroda
666666 rašė:

O tai kiek reik mazdaug is triju egzu gaut kad gautum valstybes finansuojamas vieta ISM'E?

Kazkur 93%, o gal ir daugiau.

Žinutė parašyta: 2011-06-07 16:51:38 | Nuoroda
Piggy rašė:

Uzsiregistravau lama bpo ir nezinau kur rasti ta motyvacini testa

Na neužtenka vien tik užsiregistruoti, reikia užpildyti visas informacijas apie save, po to užpildyti prašymą kur nori stoti, ir tada jeigu reikės Tau išmes jog turėsi laikyti motyvacinį testą, o išmes rubrikoje Egzaminai.