Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-15
17:42:46
| Nuoroda
Na sukuriau grupe facebooke! Bandysime bendrauti Numeskite savo fb kontaktus man i privata, prijungsiu Jus |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-16
17:06:22
| Nuoroda
Laukiu! |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-18
11:13:18
| Nuoroda
Atsiliepkite, prasau |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-19
17:50:03
| Nuoroda
Sveiki visi! Noriu pranesti, jog busimi Vilniaus ISM studentai (fuxai) turi grupe facebook'e ir mielai kviecia visus dar neprisijungusius tapti naujais nariais ir bendrauti su savo busimais kursiokais o gal net ir grupiokais Tereikia rastelt man i privata savo fb kontaktus Laukiam! |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-20
17:41:37
| Nuoroda
Laukiam! |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-21
17:48:36
| Nuoroda
Raminta1 rašė:
Sveiki, norejau paklaust, jei prasymuose irasai ISM kaip vf tai vistiek nepilnai ten finansuoja kaip suprantu? gal kas galetu placiau paaiskint? Pilnai finansuojama jeigu KB aukstesnis negu 20.00 |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-21
18:02:00
| Nuoroda
Domerkantas rašė:
Maya rašė:
Raminta1 rašė:
Sveiki, norejau paklaust, jei prasymuose irasai ISM kaip vf tai vistiek nepilnai ten finansuoja kaip suprantu? gal kas galetu placiau paaiskint? Pilnai finansuojama jeigu KB aukstesnis negu 20.00
O jeigu mažesnis, bet vistiek rašai VF, tai įstoji ir moki? Kiek as suprantu, nemokama vieta Tau dovanoja pats Universitetas, siuo atveju ISM nustate,kas tures KB 20.00 ir daugiau, tas studijuoja nemokamai Kas liecia vf ir vnf, velgi nezinau ar teisinga informacija, bet tai ne pilnai finansuojama vieta. Jei turi zurnala KUR STOTI, gali pasiziureti su kokiu KB paskutinis zmogus gavo vf vieta. Tarkim praeitais metais paskutinys i ekonomika vf istojo su berods 17,14 KB vat jei gauni vf, valstybe Tau dalinai apmoka studijas |
||
Žinutė parašyta:
2012-05-20
14:35:20
| Nuoroda
Sveiki Gal yra planuojančių stoti į ISM? |
||
Žinutė parašyta:
2012-05-20
15:10:49
| Nuoroda
Žmogau, nesvaik, atsakymai bus tik rugsėjo mėnesį.. NEATIDARINĖKIT šitos žaidimo nuorodos:) |
||
Žinutė parašyta:
2012-05-20
18:51:39
| Nuoroda
O, kaip smagu:) apie kokią programą galvoji? |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-02
22:31:08
| Nuoroda
Aš čia studijuoju:) Jei turite klausimų, drąsiai klauskite:) |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-21
13:06:34
| Nuoroda
Ar yra stojančių į ekonomiką? |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-22
12:29:47
| Nuoroda
Pasauliete rašė:
Ok, help zmones, liko para apsispresti. Kur daugiau yra matematikos ir skaiciavimu: ekonomikoje ar finansuose? Ar tiesa, kad ekonomikoje daugiau spejimu ir prognoziu. Ar blogai, jei stosiu i sias sritis, nors esu jose visikai zalia, niekad nesidomejau jomis ir pan ? Lauksiu atsakymu Labas:) Matematikos daugiau ekonomikoje:) Ekonomika labai plati sritis. Baigus finansus nebegalėsi dirbti pvz. ekonomikos analitike.. O baigus ekonomiką galėsi dirbti pvz. finansų analitike, nes ekonomika plati, čia yra apčiuopiama ir finansų ir verslo ir ekonomikos. Tikrai, kad nieko blogo jei stosi nieko nežinodama. Bet stok tik ten kur pačiai patinka. Pagalvok kokio darbo norėtum ateityje, ką labiausiai pavyksta daryti ir pan. sėkmės |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-23
15:47:34
| Nuoroda
Gabis rašė:
Sveiki žmonės. Ekonomika ir politika ar verslas ir komunikacija ? Kuri specialybė patrauklesnė ten besimokantiems ? Vistiek pasimokę žinot labiau viską "iš vidaus", o ne iš aprašymų Labas, Gabi, |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-26
22:57:02
| Nuoroda
Sėkmytės Jums rytoj |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-27
00:54:02
| Nuoroda
Sveeeeikinu visus įstojusius į ISM Labai labai Jūsų laukiam, mūsų fuxiukai!! |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-28
21:32:13
| Nuoroda
Pasauliete rašė:
Sveiki, kokias kalbas rekomenduotumete rinktis kaip pasirenkamaji dalyka? Gal zinote, kokios paklausios tarp studentu siuo metu DD Beje, gal turite atsiliepimu apie rinkodaros grupe? Labas:) visos kalbos yra savaip įdomios tik jau priklauso nuo Jūsų ar kur nors ateityje norėsite išvykti dirbti ar ne, ir gal šiaip jaučiat kad būtent šitos kalbos norite išmokti Paklausiausia kalba tarp buvusių pirmakursių buvo ispanų kalba. Nežinau kodėl dauguma ją rinkosi, gal dėl to, kad graži kalba, gal nori ten su ERASMUS išvažiuoti, o gal šiaip galvoja, kad kieti bus.:) Aš tai turėjau rusų kalbą, kurios man ateityje besidarbinant labai prireiks arba tiesiog išvykus į Europą. Šiaip, mes turėjome dar kinų kalbą, su ja sakė sunkoka, bet labai įdomu buvo. Irgi galvoju, kad perspektyvi kalba labai, ypač kas orientuojasi į tarptautinį verslą. Dėl prancūzų labai daug negirdėjau, sakė tik, kad dėstytoja super:) Bet šiaip, patariu rinktis tą kalbą, kuri yra graži Jums ir ateityje jos tikrai prireiks. Duotas šansas išmokti iki vidurinio lygio. |