Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-07
19:12:38
| Nuoroda
Roberta Aurėja rašė:
Maya rašė:
Piggy rašė:
Uzsiregistravau lama bpo ir nezinau kur rasti ta motyvacini testa Na neužtenka vien tik užsiregistruoti, reikia užpildyti visas informacijas apie save, po to užpildyti prašymą kur nori stoti, ir tada jeigu reikės Tau išmes jog turėsi laikyti motyvacinį testą, o išmes rubrikoje Egzaminai. Jo. Šitą ir aš radau jau;D Puiku |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-08
21:43:23
| Nuoroda
oikosnomos rašė:
Sveiki. Aš lygiai tokios pačios nuomonės Žinau, jog nemokamai man tikrai nepavyks mokytis, bet kiti universitetai tikrai nevilioja. Dėl nuolaidų, tai kiek teko girdėti nuo šių metų jų jau nebus, o vietoj to balas į nemokamas studijas tapo mažesnis, tj. 20 |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-08
22:56:48
| Nuoroda
oikosnomos rašė:
MMM jooo.... gaila kad nuolaidų nelieka....tada suma tikrai apvali... Aš tai tokia protinga, dar iki galo neapsisprendus ar į ekonomiką ar į verslo vadybą ar į finansus noriu D |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-09
08:56:55
| Nuoroda
andriusk92 rašė:
Maya rašė:
oikosnomos rašė:
MMM jooo.... gaila kad nuolaidų nelieka....tada suma tikrai apvali... Aš tai tokia protinga, dar iki galo neapsisprendus ar į ekonomiką ar į verslo vadybą ar į finansus noriu D Aš irgi blaškausi tarp tu programų ir univerų .Na finansai įdomi specialybė,bent jau man(dievinu matematiką),bet tik keletas universitetų yra ,kur ruošia finansininkus..šiaip neapsisprendžiu ekonometrija,ekonomika,ar finansus pirmu numeriu žymėsiu.. Aš tai su matematika draugauju, bet esu linkusi labiau į organizotumą :S |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-09
11:50:34
| Nuoroda
Panaši situacija ir pas mane. Tik vieną dalyką tvirtai žinau, jog VU nenoriu studijuoti. Turiu pažystamą, kuri studijuoja ekonomiką VU, na tai sakė, jog sausas teorijos kalimas, nieko ypatingo ir įdomaus, mokosi netgi tokių dalykų, kurių nereikia ekonomikai. Todėl vienintelis variantas į kurį dabar taikausi tai yra ISM Apie ISM daug girdėjus, nes mano brolis užbaigė ten ekonomikos bakalaurą, tai sakė viskas super, įdomios paskaitos ir studijų programos geros, taip kad studijų kokybe manyčiau neteks nusivilti. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-09
15:10:14
| Nuoroda
moniforlife rašė:
sveiki. užėjau pasižiūrėti ką būsimi studentai planuoja. Aš vpu studijuoju pirmame kurse, anglų filologiją. jei kas stosit, galit klausiti, kas domina . tik visiem dėl motyvacinio norėčiau patarti. nesvarbu, kad užtenka ir nulio į vf įstoti, tai neatlikit tų užduočių atmestinai. pasistenkit bent užpildyti daugiau nei pusė skirtos vietos. nes , pvz. aš, su ta mintim ir ėjau, kad koks skirtumas kaip atlikt, tai beveik pustuščius lapus ir atidaviau. o tai man lėmė stipendijos negavimą. taip kad pasistenkit bent vieną baliuką išplėšt, nepatingėkit pasėdėt ir pakurti . o stipendija 400 lt tai visai ir jaučiasi kišenėjė
Na aš rašiau anglų filologiją antru numeriu Tai jei nesunku papasakok man ko mokotės, ar yra sunku, ar pakankamai laisvo laiko turi |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-09
16:02:34
| Nuoroda
Boykinsas rašė:
As parasiau ISM ekonomika 3 numeriu bet abejoju kad istosiu ten pirmu numeriu parasiau VGTU Ekonomikos inzinerija, manau daugiau sansu kad i vgtu papulsiu, na bet lb noreciau ISM'e studijuot Jei finansai ne kliūtis, rinkis ISM:) Su VGTU girdėjau yra daaaug problemų Bet pati kažkada irgi svarsčiau apie transpordo vadybą ir ekonomiką ) |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-09
16:31:02
| Nuoroda
Zigmukas rašė:
O kokios kainos ism, ir kiek valstybe dengia mokslo? Imanoma i VF su matieka 98, lietuviu,anglu 85, istorija 90? Pasiskaičiuok balų skaičiuoklėje savo balą. O šiaip tai, tam kad gauti nemokamą vietą reikia surinkti 20,00 Tai gal ir praslysi |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-09
16:32:48
| Nuoroda
Boykinsas rašė:
Dabar nauja VGTU studiju programa yra Ekonomikos inzinerija tai ten galima sakyt ekonomika ir tiek o transporto vadyba ir ekonomika visai kita programa Na tai tau belieka pasirinkti kas arčiau širdies |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-11
19:11:52
| Nuoroda
Daina rašė:
Sveikos (sveiki) :D :) stoti bandysiu i anglu filologija,3 numeriuku rasiau ,pirmas dvi i VU,bet ten sunkokai istot,nes ciut ne 100tuku reikia kas dar zada stoti butent i sita dalyka ?:) kas jau istoje su kokiais minimum islaikytais egzais i vpu vf istoja?:) apsvieskit:) Aš žadu, bet ne pirmu numeriu |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-15
13:56:35
| Nuoroda
Bazardas rašė:
O ekonomiką daug sunkiau mokytis? Ekonomika labiau linkusi į matematikos pusę, į logiką ir politiką, tuomet verslo vadyba labiau reikalauja organizotumo, judrumo, naujų idėjų Vienu žodžiu, ekonomikoje sunkesnė matematika negu verslo vadyboje |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-19
12:39:38
| Nuoroda
Gal kas žinote, jei aš tomis dienomis, kai reikia laikyti tą testą, busiu išvykusi, tai gal yra galimybė laikyti po liepos 2 dienos? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-02
17:37:08
| Nuoroda
Sveiki! |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-02
19:55:56
| Nuoroda
Aš planuoju arba ekonomiką arba verslo vadybą, bet širdis labiau prie verslo vadybos linksta |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
13:13:10
| Nuoroda
Man tai matematikos egzaminas užkirto kelią nemokamoms studijoms / Bet vistiek noriu studijuoti tik ISM ) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
13:33:05
| Nuoroda
tms911 rašė:
Kaip manot ar yra skirtumas kur baigi ekonomika pvz VU Vilniuje ar Kauno fakultete Gal kas ziurinejot zurnala "kur stoti?" ten man labai keistai atrodo, kad i VU vf priima nuo 15,30 , o pvz KTU kb didesnis ir ten istoti netgi sunkiau, gal balai kitaip skaiciuojasi ar kas cia? Beje kaip jum MRU finansu ekonomika, niekur kitur nemaciau tokiu studiju kokie +- lyginant su VU ekonomika. Jei nori studijuoti ekonomiką, geriausias pasirinkimas būtų tik ISM |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
21:09:51
| Nuoroda
Ar yra besiruošiančių studijuoti verslo vadybą? Jei taip, tai kur?
|
||
Žinutė parašyta:
2011-07-07
13:02:49
| Nuoroda
_coliuke_ rašė:
Gal sukuriam bendra grupe skype ar fb busimu ISM pirmakursiu?:) Taip. Aš už! |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-15
13:48:22
| Nuoroda
Zigmukas rašė:
dNikas rašė:
Zigmukas rašė:
Sveiki, dvejoju tarp dvieju specialybiu ISM'e. Ekonomikos ir finansu, gal galit padet apsisprest, isskirti panasumus ir skirtumus. Labiau linkstu prie ekonomikos. Jai linksti prie ekonomikos ten ir stok. Bet girdejau kad nauja finansu secialybe paruosta pagal kazkokia gera uzsenietiska programa. Patariu rinktis ne prestiza o tai ko labiau pats nori |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-15
14:56:50
| Nuoroda
Mielieji, siulau visiems norintiems studijuoti ISM padaryti bendra konferencija skypei arba grupe facebooke, arba kazka bent panasau Juk kiekvienam noretusi susipazinti su busimais kursiokais, grupiokais ir pan |