Vartotojo JoLitėLė:)**~~ pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-26 09:19:07 | Nuoroda
Piktzaizde rašė:

O aš gavau pakvietimą į VF biomedicininę diagnostika,tačiau nežinau ką daryti,nes tikejaus įstot į VNF medicina :( ir nežinau ar bandyt per antrą turą ...meh :(

Atrodo, kad tiems, kuriems nenusisypsojo sekme i LSMU medicina, pateko i biomedicinos diagnostika :) As tavo likimo drauge , o gal ir busima kursioke ... :D

Žinutė parašyta: 2011-07-26 09:22:57 | Nuoroda
studijos lt rašė:

gal galite atsiusti kokie pereinamieji balai siemet buvo i medicina mokama ir nemokama?

Girdejau, kad i vf apie 19,5, o i vnf jau su 19 nebeprieme :)

Žinutė parašyta: 2011-07-26 09:27:48 | Nuoroda
Piktzaizde rašė:
JoLitėLė:)**~~ rašė:
Piktzaizde rašė:

O aš gavau pakvietimą į VF biomedicininę diagnostika,tačiau nežinau ką daryti,nes tikejaus įstot į VNF medicina :( ir nežinau ar bandyt per antrą turą ...meh :(

Atrodo, kad tiems, kuriems nenusisypsojo sekme i LSMU medicina, pateko i biomedicinos diagnostika :) As tavo likimo drauge , o gal ir busima kursioke ... :D

Aš net nežinau kaip toliau elgtis :) o tu bandysi per antrą priėmimą ?ar jau pasiliksi su šitu variantu?:)

i

As kai pamaciau kokie balai, tai istikruju bijau rizikuoti , i vf vis tiek neistosiu, o vnf ne mano jegoms,... Todel galvojau pasimikinti, jei patiks pasiliksiu, o jei ne, tai perlaikysiu egzos stosiu kita met :)

Žinutė parašyta: 2011-07-26 09:31:54 | Nuoroda
Piktzaizde rašė:
Piktzaizde rašė:
Piktzaizde rašė:

Aš net nežinau kaip toliau elgtis :) o tu bandysi per antrą priėmimą ?ar jau pasiliksi su šitu variantu?:)

i

As kai pamaciau kokie balai, tai istikruju bijau rizikuoti , i vf vis tiek neistosiu, o vnf ne mano jegoms,... Todel galvojau pasimikinti, jei patiks pasiliksiu, o jei ne, tai perlaikysiu egzos stosiu kita met :)

O su kokiu Kb įstojai?:) eh aš ir greičiausiai nerizikuosiu...O poto išvis liksiu be jokių pasiūlymų :D

As - su 19,3 :D As ir bijau likt ant ledo, o tiu? :D

Žinutė parašyta: 2011-08-01 01:07:42 | Nuoroda
Gintaryro rašė:

ai nu tada einu... :D vis tiek neturiu vilciu pakliut i ta vf

As ir prisidedu prie tu nemieganciu :D ziuriu, nieko gero nera, ir as negausiu jokios vietos, ir svente :D

Žinutė parašyta: 2011-08-01 01:08:49 | Nuoroda

Labos :D

Žinutė parašyta: 2011-08-01 12:31:21 | Nuoroda
trendy_ rašė:

pas mane vis dar nieko...lieju asaras :(((((((((((((

as ir... as taip pat nieko negaunu...

Žinutė parašyta: 2011-08-04 12:52:21 | Nuoroda

Gal kas zinote kokie yra minimalus balai sveikatos fakultete? buciau labai dekinga :)

Žinutė parašyta: 2011-08-06 17:08:11 | Nuoroda
Nieko cia nera rašė:

Del metimo jau pasidomejau atskirai. Jei meti neturedamas skolu - iseini lengvai:)

Gal galetum placiau papasakot apie studiju metima? Sis klausimas mane labai domina :)

Žinutė parašyta: 2011-08-15 16:17:13 | Nuoroda

Sveiki visi :) domiuosi perstojimo galimybemis, bet nelabai randu informacijos :)  Gal kas galite pasakyti, kaip yra is tikruju su sutarties nutraukimu baigus pirma kursa? ar is tikruju reika susimoket pilna studiju kaina , ar tik puse?

Žinutė parašyta: 2011-08-15 17:08:07 | Nuoroda
scylla rašė:

www.vsf.lt skyrelis DUK "studijų krepšelio grąžinimas":

Kada studentas neturi grąžinti studijų krepšelio?

Studentai neturi grąžinti studijų krepšelio, jei atitinka vieną iš šių kriterijų:
Pradėjo studijuoti iki 2009 m.
Studijas nutraukė pirmųjų studijų metų pirmame semestre.
Nutraukė studijas arba buvo pašalinti iš aukštosios mokyklos iki 2010 m. vasario 1 d.
Studijų semestrą baigė aukštosios mokyklos nustatytu laiku, neturi akademinių skolų ir ne vėliau kaip likus 5 darbo dienoms iki naujo studijų semestro pradžios raštu praneša aukštajai mokyklai apie studijų nutraukimą.
Studentai, kurie savo noru nutraukė studijas, teisės aktų nustatyta tvarka buvo pripažinti neįgaliais ir pateikia tai patvirtinančią pažymą.

Krepšelio grąžinti nereikia studento mirties atveju. 

Žodžiu, baigi pirmą kursą, jei nori perstoti, pildai prašymą lamabpo ir jei įstoji kitur, eini į savo universitetą ir nutrauki sutartį prieš pasirašant naują. Jei neturėjai jokių skolų, užtruksi kelias minutes ir viskas, nereiks už nieką mokėti.

Tas pats baigus pirmą semestrą, tik va nežinau pačios perstojimo tvarkos tokiu atveju, bet bent mokėti pinigų tikrai nereikia.

Aciu tau labai  tikrai mane isgelbejai ;)

Žinutė parašyta: 2011-08-19 14:16:58 | Nuoroda

Sveika , as istojau :) FB yra grupe, numesk duomenis, prijungsiu ;)

Žinutė parašyta: 2011-08-19 16:21:47 | Nuoroda
Agnus rašė:

Aš Agnė Mieldažytė geras, kaip as cia fb neradau tos grupes...

Pasitaiko :D

Žinutė parašyta: 2011-08-19 18:15:41 | Nuoroda

Gal kas zinot kas cia vyksta per rugsejo 1 ? Butu idomu suzinoti :D

Žinutė parašyta: 2011-08-20 15:22:14 | Nuoroda
Tudas rašė:

na jei pirmakursė tai ateik:) šeip dar žiūrint kuriam fakulete:)

Sveikatos fakultete :)

Žinutė parašyta: 2011-08-20 16:33:15 | Nuoroda
Tudas rašė:
Tudas rašė:

na jei pirmakursė tai ateik:) šeip dar žiūrint kuriam fakulete:)

Sveikatos fakultete :)

na aš iš kf, tai nlb apie jūs ka znau... žodžiu pasirenk daug gert:D jei žadi būt barakinė:)

ne, nebusiu barakine :DDDD

Žinutė parašyta: 2011-10-10 20:19:04 | Nuoroda

Ankstyvai cia siemet pradejo medikai rinktis :) Dar nenurimo neistojusiuju keiksmai ;DDD Ir gaila, as viena is ju :(

Žinutė parašyta: 2011-11-02 19:03:42 | Nuoroda
devyniabalsė rašė:

Ankstyvai cia siemet pradejo medikai rinktis :) Dar nenurimo neistojusiuju keiksmai ;DDD Ir gaila, as viena is ju :(

Velnias.. ir kaip su tokiais balais neįstojai? Na, bent jau mokamą vietą tikrai turėjai gauti.

Mokama vieta buciau gavusi, bet...  vis del to tai yra dideli pinigai, paskolos imt nenorejau, o ir kad tevai naktim nemiegotu galvodami kaip gala su galu sudurt ir nesinorejo... Tai nusprendziau bandyt sekme ateinanciais metais :)

Žinutė parašyta: 2011-11-03 17:28:52 | Nuoroda
SugarSalt rašė:
devyniabalsė rašė:

Velnias.. ir kaip su tokiais balais neįstojai? Na, bent jau mokamą vietą tikrai turėjai gauti.

Mokama vieta buciau gavusi, bet...  vis del to tai yra dideli pinigai, paskolos imt nenorejau, o ir kad tevai naktim nemiegotu galvodami kaip gala su galu sudurt ir nesinorejo... Tai nusprendziau bandyt sekme ateinanciais metais :)

Žadi egzaminus perlaikyti?

Jo, pakolkas esu pasiryzus perlakyt chemija :)

Žinutė parašyta: 2011-11-03 17:33:05 | Nuoroda

Be to mano skype jolitux5, tai pridekit ir mane i konferencija :)