Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-11-16
19:20:56
| Nuoroda
19.3 - Biomedicinos diagnostika |
||
Žinutė parašyta:
2012-02-02
15:27:05
| Nuoroda
Giedrtia rašė:
Sveiki visi galvoju stoti į biomedicinos diagnostiką [KK], būtų malonu susipažinti su studijuojančiais [ir sužinot kokiais balais įstojot, kaip sekas ir pns] As studijuoju sia specialybe Istojau su kb 19.3, bet esu pirmoji sarase, bet neissigask, istojo ir su 17, o ir su 16 turbut buvo, sios info kolegija oficialiai neskelbia Na jau pirma semestra baigem, negaliu pasakyt kad buvo LABAI sunku, bet bendrieji dalykai uzima laiko Dabar jau turim daugaiu specialybiniu, po teorijos paskaitu is kart vyksta praktika labaratorijoje, tai labai smagu, kad nereikia vien sausai kalt |
||
Žinutė parašyta:
2012-02-04
22:32:06
| Nuoroda
na su ta laboratorija tai mum db tik prasideda tie specialybiniai, dar tik viena teturejom, darem tepineli ir ziurejom per mikroskopa - patiko, ir visai nesunku o su chemija tai - nesunku laboratorijoje pilstem skyscius, ziurejom spalvas ir mokinomes lygtis o teorijoje kursas labai panasus i 12 kl kursa, tik truputi uzdaviniai skirias, bet is ties labai panasu
|
||
Žinutė parašyta:
2012-02-07
15:14:36
| Nuoroda
Yra, galima gauti visuomenes sveikatos bakalaura jei neklystu |
||
Žinutė parašyta:
2012-02-20
10:33:19
| Nuoroda
Guema rašė:
Turiu šio egzamino užduotis. Gal galetum atsiust ? Buciau labai dekinga
|
||
Žinutė parašyta:
2012-02-23
20:52:06
| Nuoroda
Jau yra nec'e , gali parsisiust |
||
Žinutė parašyta:
2012-02-27
19:13:27
| Nuoroda
Taip, galetum turi nueiti i bazine mokykla vilniuje, ten parasyt prasyma, o tada jau jie nukreips tave kur reiks |
||
Žinutė parašyta:
2012-03-06
19:31:58
| Nuoroda
Sveiki ar siemet cia daug kas zada perstoti is kitu studiju ?
|
||
Žinutė parašyta:
2012-06-20
17:50:36
| Nuoroda
Sveiki as ir bandysiu siemet perstot,,, kaip viena mergina jau rase, i mano klausima lama atsake taip pat... Istosi, tada iseisi is ten, kur db mokais ir eisi pasirasyt naujos sutarties |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-25
18:20:41
| Nuoroda
mariposa rašė:
JoLitėLė:)**~~ rašė:
Sveiki as ir bandysiu siemet perstot,,, kaip viena mergina jau rase, i mano klausima lama atsake taip pat... Istosi, tada iseisi is ten, kur db mokais ir eisi pasirasyt naujos sutarties aha..as dar suzinojau, kad nebutina but issibraukus pries pasirasant naujus dokumentus..svarbu issibraukti iki rugsejo is senosios vietos.. O galbut dar domejais apie isejima placiau ? Ar reikia susimoket iseinant is vf vietos, nors viska tvarkingai baigi ir neturi skolu?? |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-25
19:45:15
| Nuoroda
mariposa rašė:
mariposa rašė:
Sveiki as ir bandysiu siemet perstot,,, kaip viena mergina jau rase, i mano klausima lama atsake taip pat... Istosi, tada iseisi is ten, kur db mokais ir eisi pasirasyt naujos sutarties aha..as dar suzinojau, kad nebutina but issibraukus pries pasirasant naujus dokumentus..svarbu issibraukti iki rugsejo is senosios vietos.. O galbut dar domejais apie isejima placiau ? Ar reikia susimoket iseinant is vf vietos, nors viska tvarkingai baigi ir neturi skolu?? domejausi. bet siulau kiekvienam pasidomet dar savarakiskai. pasiskmabinkint visur, nueikit. ir patys pasiklauskit. tik tada busit tikri as sakau tik tai ka as girdejau ir ka as issiklausinejau..taip kad nezaiskit ir viska kuo geriau issikaiskinkit ir pasidalinkit tuo ka issiaiskinsit savo ruoztu cia ;D
susimoketi nereikia. bent jau mane taip patikino O as konsultavaus su advokatu, jis taip pat pasake, jog jei viskas tvarkingai, susimoket nereiks Smagu girdet, kad ne man vienai taip pasake |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-26
11:52:17
| Nuoroda
Sveikos jau metus baigiau KK biomedicinos diagnostika, tai jei kas idomu, galit klaust, pasistengsiu atsakyt |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-26
12:34:57
| Nuoroda
Na, chemikai, gal isivaizduojat, kada sio egzamino rezultatu galima tiketis ? |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-26
13:45:42
| Nuoroda
Silme rašė:
Spėju, kad po dviejų savaičių, nors slapta optimistiškai vyliuosi, kad bus kitą... As ir tikiuosi, kad bus jau kita.... |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-01
22:09:20
| Nuoroda
Stjudent rašė:
Sveiki, būsimi kolegos kadangi žinau, jog prieš įstojant medicinos studijos yra baugus ir mitais apipintas dalykas, galėčiau jum papasakoti, kaip yra iš tikrųjų. Studijuoju VU mediciną, taip kad klauskit, jeigu kirba kokių minčių Na o as paklausiu jau visiem iki kaulu smegenu igrisusi klausima Ar tiesa, jog istojus i medicina, 6 metus jau gali isbraukt is savo gyvenimo ? |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-05
11:07:49
| Nuoroda
As surinkau 71 taska ir gavau 73 balus
|
||
Žinutė parašyta:
2012-07-05
17:54:26
| Nuoroda
Apie koki jus cia profili kalbat ?:D
|
||
Žinutė parašyta:
2012-07-05
18:11:01
| Nuoroda
O as turiu 19.48.. Ir nezinau, ko tiketis |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-09
17:27:55
| Nuoroda
Nepraziurekite, jog lsmuni skaiciuokleje metiniu pazymiu tipas yra S, o mes visi tai mokomes pagal A, kuri ir reikia parinkti, ir tuomet kb gausis toks pat, kaip ir lamoj |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-11
14:37:43
| Nuoroda
Saule_* rašė:
Sveikučiai Skaitau jūsų komentarus, matau, kaip išlaikėte ir toks baltas pavydas paėmė Visas jėgas dėjau, kad pavyktų įstoti į mediciną, kankinaus prie Maderių inygų, chemiją jau nepamenu nuo kada papildomai moiausi, tikrai žinojau, daugiau nei kiti kalsės draugai, o per egzaminą.. Išėjus iš jo net nepamenu, kaip grįžau namo.. Dabar mano bala tik 17,94, visą sugadino chemija.. Būtų kvaila manyti, kad pavyks įstoti nors į mokamą, todėl noriu palausti jūsų patarimo, ką darytumėte mano vietoje. Į Va as pernais irgi susimoviau su chemija.... Bet mokinaus metus kolegijoj, perlaikiau chemijos egza Aisku, nervu tai buvo puodas, kai pasimate, jog egzas, daug daug sunkesnis, nei buvo pernais Bet, galiu pasakyt, kad geriau padaryti tai, nes neaisku kas bus kitamet, o paskui save uzsigriausi, jei pamatysi, jog egzas tau butu buves vieni juokai O metai kolegijoje, nera jau toks didelis praradimas, kai supranti, jog tai labai naudinga patirtis As nezinau, kaip bus siemet man paciai, bet jei nepavyks, toliau tesiu savo studijas |