Vartotojo JustinasK pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-06-22 23:51:18 | Nuoroda
Ingrid_a rašė:

Gal žinot kada bus matematikos atsakymai?  

Apie liepos 4d. ;)

Žinutė parašyta: 2011-06-23 17:32:51 | Nuoroda
MrPovilo rašė:

Aš pats dėl savęs tai nė nežinau dabar ką galvot... :D 1,5 metų durnių pravoliojau bendram kurse, ir šast šį sausį gavau užplaukimą kad matkės egzamino būtinai reikia man.. :) Tai kaip tik vieną semestrą pasimokinęs išplėstinių kursu ne ką ir tegalėjau naujo pramokt. :) labiau gludinau jau turėtas žinias. :) Na ir egzamine rodos beveik visas užduotis įveikiau, rodos net be didelių sunkumų :D Bet vat ką aš čia galiu spręst dabar, man pačiam atrodo kad gerai išsprendžiau bet ką aš galiu žinot kai pten iš tikrųjų turėjo būt. :) Žodžiu, laukiam nesulaukiam staigmenos/rezultatų.. :)

Grįžęs šiame forume į įrašus, kurie buvo daryti maždaug tomis dienomis po egzamino, rastum visą egzaminą išspręstą (kažkas namie išsprendė, nuskenavo ir patalpino internete). Aišku, ne vertinimo instrukcija ten, bet atsakymus pasitikrinti tikrai galėsi, nes, kiek žinau, ten jie teisingi visi.:)

Žinutė parašyta: 2011-06-23 17:57:20 | Nuoroda

Sveiki,

Galbūt kas nors žinote, kada anksčiausiai galima išsiimti studento pažymėjimą? Ar galima pvz. iš kart po to, kai nuveži į universitetą dokumentus ir tampi oficialiai įstojęs ar tik nuo mokslo metų pradžios? Ir kurį labiau verta imti - Lietuvos studento pažymėjimą ar ISIC studento pažymėjimą? 

Žinutė parašyta: 2011-06-23 18:29:40 | Nuoroda
Sandrittta rašė:

Na pagal pernykscius pirmakursius tai, kai pasirasai sutarti, tada uzsisakai ta pazymejima ir tada lauki kol ten univieras patvirtins, kol pazymejima padarys.. o tai gali uztrukti, kai jau pranesa, kad gali atsiimt, tada ir atsiimi :)

O kiek laiko tai gali užtrukti? Pvz ISIC sesuo, pamenu, darėsi, tai ten per kelias minutes padarė.

Žinutė parašyta: 2011-06-23 18:32:39 | Nuoroda
666666 rašė:

As tai 99% manau kad vertinimas bus labai panasus i praeitu metu,atmetus paskutini uzdavini.Todel paziureje i technine analize galit pasidaryt isvadas.Pvz uz 10 prarastu as manau bus ~84% ir t.t

Kažkas irgi buvo rašęs, kad turėtų būti panašus su praeitų metų, tik reikia dar 4 taškus minusuotis, nes praeitais anas ten buvo sunkiai įveikiamas daug kam, o šiemet tokių uždavinių nebuvo.

Žinutė parašyta: 2011-06-23 18:35:04 | Nuoroda
Saldukas :D rašė:

Greiciau blem lt rezai ! Negi tik pirmadieni bus geriausiu atveju? :/

Čia būtų geresnis nei geras atvejis. O šiaip gali tekti laukti arba iki birželio 30, arba liepos 4 (kas tikrai realu), bet jeigu bus šį pirmadienį, tai čia bus super.

Žinutė parašyta: 2011-06-23 23:23:34 | Nuoroda

Va, susižinojau iš sesers, galbūt ir kitiems ši info pravers. Taigi, tą studento pažymėjimą padaro per kažkur mėnesį (sakė tik neuždelst, kai reiks kokios info, nes tada dar labiau užsitemps tas gaminimas kortelės), o tą ISIC padaro tik tada, kai turi studento pažymėjimą :)

Žinutė parašyta: 2011-06-24 12:22:23 | Nuoroda
Griekas rašė:
Sandrittta rašė:
JustinasK rašė:

Va, susižinojau iš sesers, galbūt ir kitiems ši info pravers. Taigi, tą studento pažymėjimą padaro per kažkur mėnesį (sakė tik neuždelst, kai reiks kokios info, nes tada dar labiau užsitemps tas gaminimas kortelės), o tą ISIC padaro tik tada, kai turi studento pažymėjimą :)

O tas ISIC tai kokias jis galimybes suteikia? :)

ISIC yra tarptautinis pažymėjimas, jis galioja visose pasaulio, nors kiek civilizacijos paliestose, šalyse : ) Pats turiu moksleivio ISIC, reiks pasidaryti ir studento. Labai daug visokiausių nuolaidų su šia kortele. Tikrai verta turėti.

Taip. Ir jis gali atstoti studento pažymėjimą - pvz. važiuojant traukiniu, kad gautum 50 proc. nuolaidą. Šiaip daugiau info apie nuolaidas ir privilegijas yra www.isic.lt :)

Žinutė parašyta: 2011-06-24 17:41:36 | Nuoroda

Ar jau grįžę mokytojai iš taisymų? Nelabai aš ten gaudaus, kada jie iš vis taisė ;D Galbūt kas nors kalbėjot su jais arba net matėt vertinimo instrukciją? Būtų faina kaip nors ją pamatyt:)

Žinutė parašyta: 2011-06-24 17:50:24 | Nuoroda
Justt rašė:
JustinasK rašė:

Ar jau grįžę mokytojai iš taisymų? Nelabai aš ten gaudaus, kada jie iš vis taisė ;D Galbūt kas nors kalbėjot su jais arba net matėt vertinimo instrukciją? Būtų faina kaip nors ją pamatyt:)

Joo , ka nors preliminaraus.. ar bent teisingus atsakymus kad galetume buti tikri del cia anksciau skelbtu ;D

Teisingi atsakymai tai jau buvo, dabar būtų įdomiausia sužinoti tą pačią instrukciją, kiek už ką gauni taškų ;D

Žinutė parašyta: 2011-06-25 13:12:47 | Nuoroda

Pas mane moksleivio iš vis galioja tik iki liepos galo ;D

Žinutė parašyta: 2011-06-25 13:16:47 | Nuoroda
Invisible rašė:

Sveiki,

I TVM'a noriu jau nuo dešimtos klasės, nežinau kodėl, matyt , kad traukia noras studijuoti sostinėje, beto specialybė , kurią noriu studijuoti taip pat ne dažna ir niekur kitur tokios nemačiau Lietuvoje (tarptautinis turizmo verslas), tačiau pati esu ne mažai išgirdusi ir blogų atsiliepimų ir gerų. Iš tiesų tai gąsdina, bet manau noras mano yra tikrai didelis, na ir tikiuosi įstoti į vf, ir pamatysiu kaip ten kas. Aš iš tiesų manau, kad viskas labai priklauso nuo žmogaus, nuo mūsų, jei mes būsime entuiziastingi, tikrai noriai domėsimės ir mokysimės, tai ir darbas atsiras, o gal būt jį patys susikursime, manau čia viskas priklauso nuo noro.

Bus mattyti kas ten per dėstytojai, studentai kokia aplinka, ir šaunu, kad baigus gauni VU diplomą.  :)

Šiaip pritariu, kad nuo žmogaus daug kas priklauso, bet, žinoma, dėstytojai, aplinka, galimybės irgi turi savo svarbą.

Jei jau taip seniai nori į TVM, gal gali pasidalinti tais atgarsiais apie universitetą? Nes bent jau aš tai nelabai radau. Studijos.lt tik keletas atsiliepimų, o kituose puslapiuose labai jau seni, kokių 2007 metų.

Žinutė parašyta: 2011-06-25 14:13:55 | Nuoroda
Govinda rašė:

Gal kas nors numanote, kada turėtų pasirodyti rezultatai? :)

Iki liepos 4 d.:)

Žinutė parašyta: 2011-06-25 14:16:40 | Nuoroda
andriusk92 rašė:

Įdomu,ar neskaitant tarptautinio verslo(anglų kalba) studijų programos,kitoms studijoms,pvz.verslo finansų valdymas, skiriama daug laiko anglų kalbai :)

Va, verslo finansų valdymo programa  http://www.tvm.vu.lt/lt/main/busimiems/bakalauro_2011/bakalauras/verslo_finansu_v/programa

Yra tik verslo anglų kalba pirmam ir antram semestre, po 2 kreditus. Daugiau kaip ir nesimato anglų kalbos paskaitų.

Žinutė parašyta: 2011-06-25 14:17:43 | Nuoroda
JustinasK rašė:
andriusk92 rašė:

Įdomu,ar neskaitant tarptautinio verslo(anglų kalba) studijų programos,kitoms studijoms,pvz.verslo finansų valdymas, skiriama daug laiko anglų kalbai :)

Va, verslo finansų valdymo programa  http://www.tvm.vu.lt/lt/main/busimiems/bakalauro_2011/bakalauras/verslo_finansu_v/programa

Yra tik verslo anglų kalba pirmam ir antram semestre, po 2 kreditus. Daugiau kaip ir nesimato anglų kalbos paskaitų.

Ten blogai įsidėjo: spausk čia programa

Žinutė parašyta: 2011-06-27 16:43:43 | Nuoroda
Waja5 rašė:

birželio 30 d., ketvirtadienį, lietuvių k VBE, penktadienį - istorijos, matematikos VBE. Mamos draugai NECe dirba

Viskas kaip ir normaliai, bet dėl istorijos šiek tiek abejočiau. Na, pamatysim jau po poros dienų:)

Žinutė parašyta: 2011-06-27 18:48:57 | Nuoroda
Sraigt rašė:
rytoj bus geriau;) rašė:

Norėjau paklausti, kaip pildai tą prašymą lamoje, tai reikia nurodyti gyvenamąją vietą, kur esu deklaruota, ar kurioje dabar gyvenu, ar nesvarbu? Atsakykit, kas žino?????????????

rašiau, klausiau lygiai to paties :> atrašė: "Nebūtina pateikti to adreso, kuriuo esate deklaruota. Galite įvesti savo dabartinės gyvenamosios vietos adresą."

taigi, rodos, nesvarbu :>

Mum lamos atstovai taipogi sakė, kad ne deklaruotos vietos adreso reikia, o to adreso, kuriuo gyveni, gauni paštą:)

Žinutė parašyta: 2011-06-27 19:08:39 | Nuoroda
Sraigt rašė:
JustinasK rašė:
Sraigt rašė:
rytoj bus geriau;) rašė:

Norėjau paklausti, kaip pildai tą prašymą lamoje, tai reikia nurodyti gyvenamąją vietą, kur esu deklaruota, ar kurioje dabar gyvenu, ar nesvarbu? Atsakykit, kas žino?????????????

rašiau, klausiau lygiai to paties :> atrašė: "Nebūtina pateikti to adreso, kuriuo esate deklaruota. Galite įvesti savo dabartinės gyvenamosios vietos adresą."

taigi, rodos, nesvarbu :>

Mum lamos atstovai taipogi sakė, kad ne deklaruotos vietos adreso reikia, o to adreso, kuriuo gyveni, gauni paštą:)

o kas čia per paštas?

Laiškai

Žinutė parašyta: 2011-06-27 20:08:25 | Nuoroda
enrikaaaa rašė:

Norėjau paklausti, kai tave jau priima į kažkokį univierą ar kolegiją kaip jie praneša kažkaip internetu ar paštu atsiunčia laišką?

Kiek žinau, tai per lama bpo svetainę sužinai, kur įstojai.

Žinutė parašyta: 2011-06-27 20:18:52 | Nuoroda
andriusk92 rašė:
JustinasK rašė:
enrikaaaa rašė:

Norėjau paklausti, kai tave jau priima į kažkokį univierą ar kolegiją kaip jie praneša kažkaip internetu ar paštu atsiunčia laišką?

Kiek žinau, tai per lama bpo svetainę sužinai, kur įstojai.

Tai bent anais metais buvo galima įvairiai - el. laišką gaudavai ar sms žinutę,taip pat ir per lamabpo tinklalapį buvo galima sužinoti :)

Na taip, matyt šiemet bus per el. paštą ir lamos svetainę, nes dėl sms žinučių, tai šiemet lama nusprendė nebesinaudot šita paslauga, kadangi turėjo praeitais metais problemų:)