Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-27
20:31:18
| Nuoroda
Sraigt rašė:
JustinasK rašė:
Mum lamos atstovai taipogi sakė, kad ne deklaruotos vietos adreso reikia, o to adreso, kuriuo gyveni, gauni paštą:)
o kas čia per paštas? Laiškai : DD nu suprantu, kad laiškai, nauduojuosi. ne taip paklausiau ;D jie ką nors siunčia ir paštu? Ne ;D Ten vietoj kablelio įsirašyk "ir" ir suprasi prasmę ;D "adreso, kuriuo gyveni ir gauni paštą" ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-29
14:35:48
| Nuoroda
foxy. rašė:
Ar galima ta pacia specialybe pildyt ir i mokama ir i finansuojama ? (kad mano norima specialybe yra tik vienoje vietoje )
ar teisybe, kad per antra stojimu tura galesi keisti specialybiu statusus (is mokamo ir nemokamo ir pan.) as buvau isitikinus , kad vienintelis dalykas kuri gali keist, tai eiles nr, o dabar tokia naujiena pasake
Tą pačią studijų programą galima ir į vf, ir į vnf rašyti:) Antram stojimų etape keisti galima tik eilės nr.:) Kas prie to paties - antrame etape gaunamas pakvietimas tik į vieną studijų programą (kai tuo tarpu pirmame etape - į vf ir į vnf), taigi antrame etape protingiausia prioritetus būtų susitvarkyti taip, kad viršuje būtų pirmiausia nemokamos studijų programos (na, nebent, žinoma, kažkur esate labai užsibrėžę įstoti ir jums nesvarbu, ar tai mokama, ar nemokama). |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-29
21:53:47
| Nuoroda
'Lukas rašė:
Šiandien buvau nujėęs į mokyklą atiduot knygų ir sužinojau, jog iš mūsų mokyklos matematikos 3 100 tik dar jie nemato kokie žmonės juos gavo), bet esmė ta, kad mes numanom kas galėjo juos gaut ir tikrai ne visi buvo tobuli darbai, tad už 63 taškus tikrai 100 dar! Būtų gera naujiena, jeigu nebūčiau surinkęs apie 52 ;DD |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
10:16:30
| Nuoroda
Na bet įdomiai, jei sako, kad egzas buvo tikrai lengvesnis, tikrai lengvesnis, o neišlaikė daugiausiai mokinių iš šitų keturių egzų, kuriuos skelbia šiom dienom. Beje, aš irgi į 52 maždaug taikausi (nu dar gali būti kokie 50), bet kad su 52 nebebus 85 proc., tai, manau, laabai tikėtina. Pats mąstau, kad tik būtų virš 80:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
10:19:08
| Nuoroda
creative7 rašė:
Sorry ka suklaidinau, sakiau geriausiu atveju 85 proc butu man. O tikiuosi 80 proc, gaves kazkur 50 tasku Manau, viskas bus tas pats kaip ir praeitais metais Žiūrėsim ryt, kaip ten mum bus, nes, kaip matau, į tiek pat taikomės ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
10:26:22
| Nuoroda
Sandrittta rašė:
ech vel nerami naktele bus...man rimtai atsiras sirdies permusimai, jau snd vos neisleke is krutines kai reikejo spaust prisijungti Nu bet jau po rytojaus galėsi atsipūst kažkiek ;D Aš tai save laikau gana tokiu ramiu, bet irgi budinėjau kelis kartus, vos nenuėjau prie pc 7h ryto ;DD |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
10:35:46
| Nuoroda
361degrees rašė:
JustinasK rašė:
creative7 rašė:
Sorry ka suklaidinau, sakiau geriausiu atveju 85 proc butu man. O tikiuosi 80 proc, gaves kazkur 50 tasku Manau, viskas bus tas pats kaip ir praeitais metais Žiūrėsim ryt, kaip ten mum bus, nes, kaip matau, į tiek pat taikomės ;D Aš irgi į tiek pat. Visai nesidžiaugiu savo darbu, nuveiktu birželio septintąją Nu va, jau trys esam tokie pasivylę ;D Vis linksmiau nei vienam grūzintis ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
11:13:45
| Nuoroda
dianjank rašė:
ZerOn1 rašė:
dianjank rašė:
oho 9,11% zmoniu neislaike, jei 19665 kandidatai, iš jų 90,89 procentai jį išlaikė, tai iseina apie 1791neislaike. net nezinau kaip cia reaguoti, ar cia taip kad visi taip puikiai parase, ar kaip suprast.... pati kazkur surinkau apie 56 galvojau virs 80 tai tikrai, bet pasakaicius, kad 100 tik 64. tai nzn... o i sunkuma uzdavinio atsizvelgia ar ne? pvz. ar 1balas a ir 1 balas b tas pats? tas pats a ar b, o is kur istraukei, kad tik 64- 100%? manau 63-64 turetu but 100. kazkas rase , perversk keleta puslapiu atgal, ten kur kazkas sake kad nece pazistamu turi. tai vat net neramu del matiekos pasidare. Mažiau tikėk tais pažįstamais, šitam forume taip atrodo, kad visi turi bent po vieną giminę ar pažįstamą iš nec'o. Arba mamos draugę, kuri dirba šalia lt kalbos mokytojos kabineto ;D Pvz mano manymu, tai tikrai už 63 dar bus 100 proc ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
15:31:35
| Nuoroda
dianjank rašė:
klausykit zmones netikiu, kad cia niekas neturi vertinimo instrukcijos. pasigaliekite. busiu be galo be krasto dekinga.;]jei ne norit skelbt tai nors i privata atsiuskit;) isanksto aciu geradariams:) Jau anksčiau prašėm tos vertinimo instrukcijos, niekas nedavė, reiškias nelabai kas ir turi, o jei ir turi, tai arba nėra šitam forume, arba labai nenori duoti. Vienu ar kitu atveju, jau ryt sužinosi rezultatus. Jeigu jis pasirodys įtartinas, nueisi pas mokytoją ir viską išsiaiškinsi, nes dabar tai su ta vertinimo instrukcija nebent laiką galėtum užmušinėt, kadangi mažai iš jos naudos. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
16:42:56
| Nuoroda
Tokią jau seniai daug kas turi. Bent jau tie, kurie iš kart po matiekos egzo buvo atėję į šitą forumą. Ir tai nėra nieko panašaus su vertinimo instrukcija.;) |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
18:03:35
| Nuoroda
Man tai neveikia ta nuoroda ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
18:09:38
| Nuoroda
Roberta Aurėja rašė:
JustinasK rašė:
Man tai neveikia ta nuoroda ;D O cool. Man ne vienai;DD Pabandyk dabar, jau veikia;) |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
19:17:18
| Nuoroda
ingridaa51 rašė:
Kaip manote koks pereinamasis maždaug ? toks kaip pernai ? 10 balų? :) Ryt ryte tiksliai sužinosi ;D O šiaip tai pagal tai, kad šiemet daugiau neišlaikiusių, tai gali būti, jog paaugo pereinamasis balas. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
12:58:56
| Nuoroda
Matematika nenudžiugino taip, kaip lietuvių, bet taip ir tikėjaus - 54 taškai - 84 proc ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
14:19:00
| Nuoroda
modzodzo rašė:
Ievacka10 rašė:
Kaip manote, ar su 18,96 KB istociau i VU/KTU/ISM VF ekonomika? i ISM reikalingas balas yra 20 ir daugiau. Į visiškai nemokamą vietą. O į tą dalinai nemokamą (kai atsineši studijų krepšelį ir skirtumą, t.y. 6 tūkst., turi pats apmokėt), tai berods įstotų. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-05
01:22:53
| Nuoroda
jurgiz rašė:
dalinai nemokama? pirma k. girdziu sita dalyka. gal gali daugiau apie ji pasakyti ar linka numesti Tipo atsineši studijų krepšelį (3892 Lt) ir taip padengi dalį studijų kainos. Pvz ISM'e ekonomika yra 9800Lt metams, taigi su studijų krepšeliu (kurį gauna maždaug nuo 17,2 KB) mokėti reiks 9800-3892=5908 Lt. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-05
12:10:26
| Nuoroda
jurgiz rašė:
JustinasK rašė:
jurgiz rašė:
dalinai nemokama? pirma k. girdziu sita dalyka. gal gali daugiau apie ji pasakyti ar linka numesti Tipo atsineši studijų krepšelį (3892 Lt) ir taip padengi dalį studijų kainos. Pvz ISM'e ekonomika yra 9800Lt metams, taigi su studijų krepšeliu (kurį gauna maždaug nuo 17,2 KB) mokėti reiks 9800-389gal 2=5908 Lt. gal ir neprotingas klausimas, bet nezinau, todel ir klausiu.... tokiu budu su dalinai mokamu krepseliu galima i visus univerus istoti? Dažniausiai kituose univeruose stoji į VF arba VNF. Nebūna taip kaip čia, kad dalinai. Pvz. TVM'e metams yra apie 7 tūkst. Lt, bet ten pats univeras skirtumą padengia. Gal aš ko nors ir nežinau, bet po kol kas tik su ISM'u esu susidūręs, kad būtų tokia galimybė kaip dalinis finansavimas:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-05
18:50:54
| Nuoroda
ISM'e yra nauja studijų programa finansai, o TVM'e - verslo finansų valdymas, tad gal susimaišei, nes atvirškčiai pasakei:) Mano nuomone, su tokiais balais (kaip tavo) tik į ISM. TIK. O ir šiaip ISM tiiikrai geriau už TVM. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-05
22:07:44
| Nuoroda
Anonym rašė:
O kur pats zadi stot ? 8) Jei čia aš, tai vis dar mąstau. Iki 20 KB nedaug trūksta, nežinau ką daryt, ar stoti į dalinai mokamą ISM ar nemokamai VU ekonomiką. Sunku apsispręst, ir ten, ir ten yra savų pliusų ir minusų. Tai va, o pats?:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-06
00:25:53
| Nuoroda
creative7 rašė:
O tarkime yra aukstas konkursinis balas, bet jis vistiek nesiekia 20. Tai gal padengia ISM ir didesne suma? Nepadengia. Bent jau kai jiems rašiau ir norėjau bandyt su jais ką nors suchimičint (motyvavau tuo, kad mano KB labai arti 20), tai sakė tokių dalykų apeiti negalime, nu vienu žodžiu - jei neturi 20 kb, tai tau basta. |