Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-06
11:49:48
| Nuoroda
Nu bet blemba, 6 tūkst. ne tiek ir mažai, tai ir nežinau. Šiaip jei stočiau į ISM, tai tikrai į finansus. Na, dar bus matyt, yra šiek tiek laiko pagalvoti.:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-06
12:30:32
| Nuoroda
creative7 rašė:
JustinasK rašė:
creative7 rašė:
O tarkime yra aukstas konkursinis balas, bet jis vistiek nesiekia 20. Tai gal padengia ISM ir didesne suma? Nepadengia. Bent jau kai jiems rašiau ir norėjau bandyt su jais ką nors suchimičint (motyvavau tuo, kad mano KB labai arti 20), tai sakė tokių dalykų apeiti negalime, nu vienu žodžiu - jei neturi 20 kb, tai tau basta. Aisku. O gal zinai ar patekciau i ta dalinai finansuojama su kb 19.1? Suma gaunasi ne tokia jau ir didele, todel tikrai galeciau ismoketi ta suma. Bet kazkaip nesinori man studijuoti mokamose, nes visgi balai nera patys blogiausi, nors tikejausi ir geresniu Patektum. Bent jau pagal "kur stoti" praeitų metų analizę, tai ten berods su maždaug 17,2 į tą dalinai finansuojamą įstojo. Kiek žinau, šiemet padidino finansavimą privatiems univerams, tai, manau, su tokiu KB gausi vietą. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-06
13:32:25
| Nuoroda
modzodzo rašė:
JustinasK rašė:
Nu bet blemba, 6 tūkst. ne tiek ir mažai, tai ir nežinau. Šiaip jei stočiau į ISM, tai tikrai į finansus. Na, dar bus matyt, yra šiek tiek laiko pagalvoti.:) kad šiaip dar daugiau turėtų gautis nei 6 tūkst... Aš skaičiavau tarptaunio verslo ir komunikacijų kainą su vf, tai gaunas apie 8 tūkst. , o semestro kaina labai panaši į finansų 6 tūkst tai čia ekonomika. O dėl finansų, tai jo, finansuose semestro kaina didesnė, bet visų studijų - tokia kaip ekonomikos, nes studijos truks trumpiau - 3,5 metų.:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-06
21:00:02
| Nuoroda
Coffee?* rašė:
Saldukas rašė:
Coffee?* rašė:
Kas geriau: ISM verslo finansų valdymas ar VU TVM finansai? ISM finansai ! Su tokiais balais blem, sekmes ;D jeigu pas mane butu 20, o ne 19,9, tai varyciau i ekonomika ISM ar finansus (: ohooo, tai mažaiiii Tau trūksta Man tai su istorija labaiiii prastai, tai vargu, kaip su tuo ISM... Jeigu metiniame istorijos turi bent 8uką - tu jau įstojai į ISM.:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-07
08:44:50
| Nuoroda
Čia matematiškai parašyta, o matematiškai ir reiškia, kad metiniuose devyntukas gali būti, o egzaminuose - 50ukas gali būti.:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-07
10:21:53
| Nuoroda
Coffee?* rašė:
JustinasK rašė:
Coffee?* rašė:
Saldukas rašė:
Coffee?* rašė:
Kas geriau: ISM verslo finansų valdymas ar VU TVM finansai? ISM finansai ! Su tokiais balais blem, sekmes ;D jeigu pas mane butu 20, o ne 19,9, tai varyciau i ekonomika ISM ar finansus (: ohooo, tai mažaiiii Tau trūksta Man tai su istorija labaiiii prastai, tai vargu, kaip su tuo ISM... Jeigu metiniame istorijos turi bent 8uką - tu jau įstojai į ISM.:) Deja Bet nieeko, jeigu ką - žudysiuos MIF'e O blemba, tada tikrai abydna, jei mažiau už 8uką metiniame ;D Visai nedaug trūksta. ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-11
23:31:42
| Nuoroda
roberrtta rašė:
Ir dar vienas klausimas, ar VU TVM studentai gyvena VU bendrabučiuose? Būtų gerai, jei atsakytų, kas tiksliai žino:) Taip. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-11
23:33:33
| Nuoroda
Andriukas22 rašė:
ej rimtai gal zinot su kokiu maziausu KB istojo paskutinis?
Į vf tai berods 17 su trupučiu |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
12:37:21
| Nuoroda
Aš taip pat čia stoju, tačiau antru numeriu. KB 19,68, tai nesu tikras, ar pavyks į VU ekonomiką vf. Jei ten nepaeis, tai, manau, į tvm verslo finansų valdymą tikrai įstosiu:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
12:42:40
| Nuoroda
Invisible rašė:
Kuom yra galimybe dirbti baigus verslo finansu valdymo specialybe? TVM'o puslapy štai ką rašo apie perspektyvas: "Karjeros perspektyvos |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:35:48
| Nuoroda
Sveiki visi, įstojusieji čia! Kiek ieškojau, tai nebuvo temos sukurtos VU ekonomikos fuksams, tad visi rinkimės čia, susipažinkime, bendraukime. Vis dėlto daugiau ar mažiau ateinančius keturis metus teks būti kartu ;D Tikiuos ateinančiais metais sukursime puikų kolektyvą!:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-27
02:12:08
| Nuoroda
Atsiųskit skypės nickus, sukursiu konferenciją. Apsibendrausim, pakalbėsim ir šiaip, manau, reikės kažką paplanuot realiam susipažinimui ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-27
18:48:30
| Nuoroda
Nors ir po truputį, bet jau renkamės į skypės konferenciją, tad visi, kas čia įstojot ir norit susipažinti, atsiųskite savo skypės nickus;) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-28
16:32:42
| Nuoroda
Šiandien dar vargais negalais gavau priešpaskutinę vietą į pirmąją pamainą fuksų stovykloje. Kas taip pat varo į pirmąją?:) Beje, skypės konferencija po truputį pildosi, bet būtų šaunu, kad prisijungtų dar daugiau busimų pirmakursių;) |
||
Žinutė parašyta:
2011-11-16
21:08:13
| Nuoroda
Sveiki, begalo praverstų Jūsų atsakymai šioje trumputėje anketoje! |
||
Žinutė parašyta:
2011-11-16
21:08:41
| Nuoroda
Sveiki, begalo praverstų Jūsų atsakymai šioje trumputėje anketoje! |