Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-11
17:02:20
| Nuoroda
Light Arus rašė:
Savo sąlygas sukuria:D kai nezinai atsakymo, telieka improvizuot |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-11
20:26:04
| Nuoroda
O gal kas nors zinot, kiek reikia mazdaug is visu egzaminu gaut, norit istoti i medicina, kad ir nvf? :) |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-12
10:33:07
| Nuoroda
Delčia rašė:
O kas nors planuojat į molekulinę biologiją ar genetiką?:) Aš ir molekulinę biologija ir genetiką(šitą net trečiu numeriu parašiau) į sąrašą įrašiau, nes jei atvirai, tai nemanau, kad priims mane į mediciną |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-12
13:45:17
| Nuoroda
Kiek stojimo ratų išvis būna? :) |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-12
13:55:15
| Nuoroda
Justinoshe rašė:
NachNachas rašė:
Justinoshe rašė:
viksva rašė:
Ačiū, kad išsamiai atsakei, nu bet man vistiek atrodo, kad B Identiškas grafikas žalioje knygutėje 205 psl yra ir pagal jį manau B turėtų būti, be to B lygio klausimas... aš ir B žymėjau ir man tikrai atrodo, kad taip.;D nors užmušk, kitais ats netikiu ir viskas.;DD Taigi argumentai, kad A nenugincijami! :D aj nu.... jokio skirtumo dbr A ar B, kai bus rezultatai, tada ir bus viskas aišku...:D Na viltis miršta paskutinė... |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-12
20:44:54
| Nuoroda
Kaip manot kiek šiemet bus stojančių į mediciną? ;>
|
||
Žinutė parašyta:
2011-06-12
21:19:06
| Nuoroda
Light Arus rašė:
NachNachas rašė:
Kaip manot kiek šiemet bus stojančių į mediciną? ;>
Panašiai kaip praitais metais O pernai buvo...? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-14
22:41:04
| Nuoroda
M0nika rašė:
Kaip keista. Aš testinės dalies 2 klausime pažymėjau C raidę, nes mąsčiau logiškai: vykstant fotosintezei dienos fazėje sunaudojamas CO2, na, o kaip šalutinis produktas sunaudojamas deguonis, kuris po to reikalinkgas NAKTIES fazėje vykstantiems procesams, tarp jų ir Kalvino ciklui, kuriam reikalingas O2 ir CO2. Keista, kad teigiate, jog atsakymas A. Pats pažymėjau C panašiai mąstydamas, bet mokslo žmonės įtikino, kad A. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-15
21:33:14
| Nuoroda
EvaldasK rašė:
Ace Of Spades rašė:
hipotoninis prie ko cia hipotoninis??? Jeigu butu hipotoninis tai LASTELES SUBLIUKSTU NAFIK O Tu bent zinai kas yra osmosas? vanduo juda ten, kur didesne medziagos koncentracija, o kadangi po plazmolizes lasteleje vandens mazai, tai automatiskai joje didele medziagu koncentracija, todel vanduo juda i ja ir ji issipucia. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-15
21:35:39
| Nuoroda
rytoj bus geriau... rašė:
Na, ta reakcija su fermentu ir substratu tai turbut fermentine vadinasi, o gal tiks , jeigu parašiau skaidymo reakcija?Kaip atsakėt 3,5,12,13 testo klausimus, nes jie apgaulingi?Taip daug klausinėju, nes labai svarbu, kiek mazdaug islaikysiu, nes per matke ir lietiuviu susimoviau...
3.D 5.A 12.B 13.B. Tokie atsakymai teisingi. O ta reakcija ir vadinasi skaidymo, o ne fermentinė. Aš parašiau skaidymo, tada nubraukiau ir parašiau virškinimo.... :? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-15
21:46:34
| Nuoroda
Ace Of Spades rašė:
parasiau fermentine skaidymo reakcija turbut geriau negalejau parasyt o atsakymai neturėjo būt vieno žodžio? :D būtum parašęs - fermentinė skaidymo reakcija virškinant, tada būtų išvis tobula |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-15
21:52:26
| Nuoroda
rytoj bus geriau... rašė:
Kokios ten sąlygos gamtinei atrankai vykti?Parašiau kova su nepalankiomis aplinkos sąlygomis, kova su konkurentais ir mutacijos, galbūt taip? Visi klausimai aptarti, paskaityk nuo kokio 15 puslapio ir viska rasi |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-15
23:31:46
| Nuoroda
EvaldasK rašė:
Delčia rašė:
Na bet gi izotoniniame tirpale yra vienoda druksų konc. ląstelės viduj ir išorėje. Jeigu bus izotoninis - ląstelės ir liks plazmolizuotos. bet jeigu hipotoninis, tai lasteles issipustu ir susprogtu! Kiek zinau svogunas yra augalas. Ar klystu? Augalu lasteles turi sienele, kuri neleidzia jiems issiputus sprogti. Aisku? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-17
23:00:01
| Nuoroda
. . . |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-18
15:18:44
| Nuoroda
Kodel man atrodo, kad su biologijos 90+, chemijos 80+ ir lietuviu net neisivaizduoju kiek, neistosiu? :D |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-18
15:20:19
| Nuoroda
Į KK, mokamą vietą tikrai daug kur galima įstot |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-18
15:26:32
| Nuoroda
Aš jau iš jos postų matau, kad ne jai chemijos egzą laikyt... Dar metus turi, per metus gali iškalt istorijos egzo programą. Istoriją kalt galima. Ne tik galima, bet netgi, manyčiau, reikia. O iš chemjos kalimo jokios naudos - klausimą apsuks iš kitos pusės ir pasimesi iškart. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-18
15:29:16
| Nuoroda
laputea rašė:
dar turiu klausima, o kaip yra su tais lakmusais? jie būna skirtingu spalvu? suprantu, kad idejus i rugstini jsi tampa raudonas, o tarkim įdejsu i neutralu vienur rašo, kad nekeičia spalvos, o kitur kad violetine Rugstine - raudonas, neutrali - violetinis, bazine - melynas. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-18
15:53:22
| Nuoroda
Justėėė rašė:
NachNachas rašė:
Aš jau iš jos postų matau, kad ne jai chemijos egzą laikyt... Dar metus turi, per metus gali iškalt istorijos egzo programą. Istoriją kalt galima. Ne tik galima, bet netgi, manyčiau, reikia. O iš chemjos kalimo jokios naudos - klausimą apsuks iš kitos pusės ir pasimesi iškart. Jeigu nėra gerų pagrindų tai ir klausia mergina kaip ir kas, svarbu, kad būtų noras, ir nereikia įkalbinėt, kad laikytų istoriją. Man jeigu būtų pasakę, kad velniop tu tą mediciną imk istoriją, tai tik būčiau toli toli pasiuntus, kadangi mano svajonės yra mano ir niekam neleisčiau jų sužlugdyti. Nėra nieko neįveikiamo kai yra užsibrėžtas tikslas ir atkaklus jo siekimas. Kai įstosi ir jau studijuosi mediciną, galėsi džiaugtis, kad istorijos neėmei, o dabar juk dar niekas neaišku |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-18
16:02:51
| Nuoroda
Mirtishiukas rašė:
identiškų, kad trys egzai ir metinis identiški? sudėtinga čia šiaip... tikimybė maža, paskaičiavau nu kas Tau sakė, kad vienodas balas būtų, turi visi egzai identiški būt? |