Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-20
21:20:58
| Nuoroda
Tikiuosi būsimieji kursiokai mėgs alų... |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-21
18:41:50
| Nuoroda
Sparnai rašė:
Sveiki, Tai kaip tiksliai reikėjo atsakyti 6 klausimo 1 punktą? Taip pat domina 7 klausimo 1 punktas, su keletu žmonių diskutavom, kokius/ar priims atsakymus be "gamintojai, pirminis vartotojas etc", buvo ir tokių atsakymų kaip "Pirmas lygmuo, antras lygmuo etc" - na lyg logiška, bet..
Aš žinau du tinkamus variantus: |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-21
18:44:41
| Nuoroda
ZYWIEC rašė:
koshkin rašė:
kalbėjausi su mokytoja,tai ji sakė,kad šiemet darbai prastoki,taip pat sakė, kad buvo vienas jų grupėj idealiai atliktas darbas - vadinasi 100taškų. O kiap ivardint 2 kasos funkcijas? Aš manyčiau, kad reikejo ihomeostazę ir virškinimą minėti. Kasa - kasos fermentai ir insulinas, bei gliukagonas. O dviejų kepenų funkcijų dar ir dabar neįvardinčiau. Viena funkcija, kad išskiria tulžį, kuri emulguoja riebalus... O kita gal, kad kepenyse skaidomas alkoholis....? :? ta pasme, jei į gaurelį įsiurbiamas alkoholis, jis kraujotakos sistema nukeliauja į kepenis ir ten suskaidomas... |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-25
15:48:08
| Nuoroda
kada gi rezultatai rašė:
Yra norinčių studijuoti genetiką ? Aš trečiu numeriu, po LSMU ir VU medicinos parašiau |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-27
22:34:16
| Nuoroda
deive10 rašė:
isiurbimas tiko tikrai? ne "medziagu isiurbimas"? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-28
19:16:56
| Nuoroda
deive10 rašė:
taip tiko, nes vertinimo instrukcijoje buvo papildymu, netiko 'isisavinimas' o isiurbimas tiko osam |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-28
19:17:18
| Nuoroda
****** rašė:
Pride- ne tu viena/-as rašysi nec'ui Rašiau jau Gitanai Notrimaitei, nukreipė mane į patį gerbiamą direktorių. Siunčiu pagrįstą kritiką dėl homeostazės neužskaitymo. Bais naivu būtų tikėtis, kad tai ką nors pakeis, tačiau maniškis rezultatas kabos ant plauko nuo triženklio skaičiaus, o tai man reiškia piniginių pajamų praradimą Gal ir mane išgelbės tavo laiškelis... :? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-28
19:21:08
| Nuoroda
saulutėlė rašė:
koshkin rašė:
na, kai aš mokiausi, tai tikrai genetika man nesisiejo su matematika;) na gal tada mūsų mokytoja plačiau aiškino procentine, santykine ir trukmenines tikimybės skaičiavimas, tai labai sudėtinga matematika? Ten gi viskas elementaru, nėra ko prigalvot ypatingo |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-28
22:41:17
| Nuoroda
saulutėlė rašė:
NachNachas rašė:
saulutėlė rašė:
koshkin rašė:
na, kai aš mokiausi, tai tikrai genetika man nesisiejo su matematika;) na gal tada mūsų mokytoja plačiau aiškino procentine, santykine ir trukmenines tikimybės skaičiavimas, tai labai sudėtinga matematika? Ten gi viskas elementaru, nėra ko prigalvot ypatingo Kitiems ir tiek neaiškino, o man matematikos nesimokiusiai nuo 9klasės tai ir tos tikimybės nebuvo itin lengvos. bet tu kaip pas mus čia tarp visų protingiausiais tai tau tikrai nesudėtinga. Protingiausias Pride. Vienareiksmiskai |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
17:11:00
| Nuoroda
Nu va vienas konkurentas (aš) Jums jau atkrito |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
06:31:50
| Nuoroda
Grįžau iš darbo ir nėra.. Wtf? :D nelauksiu, eisiu miegot |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
06:45:42
| Nuoroda
Kaip mane gruzina tokios palevos... 91. 87 taškai. Pride, atrašė į tavo laišką Nec'as? Loxu biuras... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
06:51:06
| Nuoroda
giedreee rašė:
NachNachas rašė:
Kaip mane gruzina tokios palevos... 91. 87 taškai. Pride, atrašė į tavo laišką Nec'as? Loxu biuras... 88 taškai - 92 proc. Vadinas aukšta kartelė iškelta... Ne apie tai aš. Turėjo daugiau taškų būt |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
06:55:36
| Nuoroda
giedreee rašė:
NachNachas rašė:
giedreee rašė:
NachNachas rašė:
Kaip mane gruzina tokios palevos... 91. 87 taškai. Pride, atrašė į tavo laišką Nec'as? Loxu biuras... 88 taškai - 92 proc. Vadinas aukšta kartelė iškelta... Ne apie tai aš. Turėjo daugiau taškų būt :D tai apeliaciją iškart? cj argumentuosiu Pride laisku D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
07:20:09
| Nuoroda
be_coco rašė:
iEdis rašė:
69 taskai - 62% , taip ir tikejaus apie 70 tasku, bet galvojau kad ir % bus daugiau pagal praitus metus panasiai ir buvo blemba, tas pats...78 taškai taškai, o procentai tik 76...sudie, medicina ;( aš su biologijos 91% jau atsisveikinu su medicina, nes kaip matai, lietuvių VBE apeliuosiu |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
07:23:39
| Nuoroda
Akvarele92 rašė:
91. Mažokai kažkaip ;/ bendrataškė. Man irgi mažoka... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
07:25:19
| Nuoroda
be_coco rašė:
NachNachas rašė:
be_coco rašė:
iEdis rašė:
69 taskai - 62% , taip ir tikejaus apie 70 tasku, bet galvojau kad ir % bus daugiau pagal praitus metus panasiai ir buvo blemba, tas pats...78 taškai taškai, o procentai tik 76...sudie, medicina ;( aš su biologijos 91% jau atsisveikinu su medicina, nes kaip matai, lietuvių VBE apeliuosiu blemba, blemba, jaučiu net į mokamą neitų su tiek? taip? ;( Eitu. Pernai gi kazkokia merga, kur labai forume reiskias istojo i mokama medicina, nors iš triju egzu ne vieno nebuvo 40+ D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
07:29:39
| Nuoroda
be_coco rašė:
NachNachas rašė:
be_coco rašė:
NachNachas rašė:
be_coco rašė:
iEdis rašė:
69 taskai - 62% , taip ir tikejaus apie 70 tasku, bet galvojau kad ir % bus daugiau pagal praitus metus panasiai ir buvo blemba, tas pats...78 taškai taškai, o procentai tik 76...sudie, medicina ;( aš su biologijos 91% jau atsisveikinu su medicina, nes kaip matai, lietuvių VBE apeliuosiu blemba, blemba, jaučiu net į mokamą neitų su tiek? taip? ;( Eitu. Pernai gi kazkokia merga, kur labai forume reiskias istojo i mokama medicina, nors iš triju egzu ne vieno nebuvo 40+ D bet tai vu? LSMU su 71 is biologijos ir ten gerai butu juk... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
07:57:05
| Nuoroda
jovitaaa rašė:
As irgi tiek gavau kaip Migle. Truputi nusivyliau.. Nes i Biologija neistoju nemokama.. krc.. Kokio stojamojo balo reikia biologijai vf? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-02
06:24:22
| Nuoroda
Ace Of Spades rašė:
daydream1 rašė:
Sveiki, norėčiau paklausti Jūsų nuomonės, ar įstosiu į VU mediciną, jei lietuvių išlaikiau 99, matieką 90, o biologiją 92? Skaičiavau su balų skaičiuokle, kad balas susidaro 19,86 . Dėkoju tikrai ne. na bet nenusimink, gi kitais metais perlaikysi, tikrai manau pasiseks O tai nesi laimėjus jokios tarptautinės olimpiados? Pff. ir dar nori į mediciną... Be šansų! Tik į maxima kasininke eit dirbt gali.. |