Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-18
16:04:30
| Nuoroda
Queen rašė:
manau kad didele,juk stoja i viena specialybę ne du žmonės o keli šimtai(šiuo atveju kalbu apie medicinines kryptis) ir su aukstais balais t.y virs 19.manau kad vienodu gali pasitaikyt.. I medicina pernai stojo ~1500, o ne keli simtai, todel tikimybe, kad bus identiškas stojamasis balas tikrai gan didele |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-18
18:03:05
| Nuoroda
Pride rašė:
Idomu, ar as su chemija 95++, bio 95++ ir lietuviu, neaisku kiek istociau Na, bent paerzinsiu klasiokus, stojanciu i medicina ^^ Galbut is kazkieno vieta atimsiu davai stok i VU medicina, ir isskrisk ten kur ketini studijuot. As per antra rata i tavo vieta istosiu |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-18
18:26:15
| Nuoroda
Bulius rašė:
Ar jau visi užpildėte prašymus? Kažkaip neprisiverčiu to padaryti. Kažkaip norsi sulaukti visų rezultatų, o tik tada rašyti... Ar darau klaidą? jokio skirtumo, juk bet kada galima keisti |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-19
12:12:57
| Nuoroda
Justėėė rašė:
Galima paklaust, kaip Tu su tokiais balais į mediciną įstojai? :D |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-19
12:14:49
| Nuoroda
bbd ant tų kikilių |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-19
14:51:05
| Nuoroda
Justėėė rašė:
Geniukas rašė:
mano pažįstama užpernai į mokamą įstojo su tokiais tragiškai balais, kad tyliu... nei vienas egzas nesiekė 40. įstojo per antrą ratą ar kaip ten būna nežinau, bet krč esmė tokia - mokėk ir būsi priimtas nenorėčiau pas ją gydytis Galėčiau pasakyti, kad viskas priklauso ne nuo egzaminų. Valstybiniai egzaminai tepadeda įstoti, o išsilaikyti reik turėt galvą. Mes turim tokių egzempliorių univere, kurie taip pat įstojo su visais balais, kurie nesiekė 40, bet kai kurie iš jų mokosi dar geriau negu tie kurie įstojo su aukščiausiais balais. Ir taip yra tik todėl kad žmonės atrado savo vietą ir rodo norą mokytis. Na ir kas kad nepasisekė man su tais egzaminais, pagrindinis egzaminas buvo biologijos, kurią išlaikiau labai gerai, chemija nepasisekė, nors univere chemijos turiu 9, o lietuvių niekada nemokėjau ir nemokėsiu, ir tiek to kam ji medicinoj reikalinga.. Taip kad nereikia stumti, jau daug kartų įsitikinau, kad tie kurie mokos vidutiniškai pasiekia daugiau negu zubrylos moksliukai. Šiaip jau moksliukai negauna labai aukštų balų iš egzaminų. Egzaminai ne iškalimą tikrina, o mąstymą, ir gebėjimą naudotis turimomis žiniomis. Medicina kiek žinau prestižinė specialybė, į kurią tikrai ne kiekvienas turėtų užsimanęs pakliūti.. 40% išlaikyti tris egzaminus kas trečias debilas gali, tai WTF? Kodėl išvis tokius priima į specialybes, kurios reikalauja didesnių, nei vidutiniai gabumų? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-19
15:02:49
| Nuoroda
Justėėė rašė:
NachNachas rašė:
Justėėė rašė:
Geniukas rašė:
mano pažįstama užpernai į mokamą įstojo su tokiais tragiškai balais, kad tyliu... nei vienas egzas nesiekė 40. įstojo per antrą ratą ar kaip ten būna nežinau, bet krč esmė tokia - mokėk ir būsi priimtas nenorėčiau pas ją gydytis Galėčiau pasakyti, kad viskas priklauso ne nuo egzaminų. Valstybiniai egzaminai tepadeda įstoti, o išsilaikyti reik turėt galvą. Mes turim tokių egzempliorių univere, kurie taip pat įstojo su visais balais, kurie nesiekė 40, bet kai kurie iš jų mokosi dar geriau negu tie kurie įstojo su aukščiausiais balais. Ir taip yra tik todėl kad žmonės atrado savo vietą ir rodo norą mokytis. Na ir kas kad nepasisekė man su tais egzaminais, pagrindinis egzaminas buvo biologijos, kurią išlaikiau labai gerai, chemija nepasisekė, nors univere chemijos turiu 9, o lietuvių niekada nemokėjau ir nemokėsiu, ir tiek to kam ji medicinoj reikalinga.. Taip kad nereikia stumti, jau daug kartų įsitikinau, kad tie kurie mokos vidutiniškai pasiekia daugiau negu zubrylos moksliukai. Šiaip jau moksliukai negauna labai aukštų balų iš egzaminų. Egzaminai ne iškalimą tikrina, o mąstymą, ir gebėjimą naudotis turimomis žiniomis. Medicina kiek žinau prestižinė specialybė, į kurią tikrai ne kiekvienas turėtų užsimanęs pakliūti.. 40% išlaikyti tris egzaminus kas trečias debilas gali, tai WTF? Kodėl išvis tokius priima į specialybes, kurios reikalauja didesnių, nei vidutiniai gabumų? Jeigu žmogus neturės mąstymo ir neeilinių gabumų kaip pats sakai reiškias jis ir neišsilaikys toj medicinoj 12 metų. patikėk egzaminai kiekvieną mėnesi, kas savaitę koliai šį tą daugiau reiškia nei absurdiški valstybiniai egzaminai. Daug pažįsti, kurie gavę tris 40% išsilaikė 12metų? :D Arba baisiai nepasisekė per egzaminą, nors viską mokėjo, arba medicinos studijos visiškai niekuo nesusijus su mokyklos programomis, 0 tęstinumo |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-19
15:10:53
| Nuoroda
Justėėė rašė:
NachNachas rašė:
Justėėė rašė:
NachNachas rašė:
Justėėė rašė:
Geniukas rašė:
mano pažįstama užpernai į mokamą įstojo su tokiais tragiškai balais, kad tyliu... nei vienas egzas nesiekė 40. įstojo per antrą ratą ar kaip ten būna nežinau, bet krč esmė tokia - mokėk ir būsi priimtas nenorėčiau pas ją gydytis Galėčiau pasakyti, kad viskas priklauso ne nuo egzaminų. Valstybiniai egzaminai tepadeda įstoti, o išsilaikyti reik turėt galvą. Mes turim tokių egzempliorių univere, kurie taip pat įstojo su visais balais, kurie nesiekė 40, bet kai kurie iš jų mokosi dar geriau negu tie kurie įstojo su aukščiausiais balais. Ir taip yra tik todėl kad žmonės atrado savo vietą ir rodo norą mokytis. Na ir kas kad nepasisekė man su tais egzaminais, pagrindinis egzaminas buvo biologijos, kurią išlaikiau labai gerai, chemija nepasisekė, nors univere chemijos turiu 9, o lietuvių niekada nemokėjau ir nemokėsiu, ir tiek to kam ji medicinoj reikalinga.. Taip kad nereikia stumti, jau daug kartų įsitikinau, kad tie kurie mokos vidutiniškai pasiekia daugiau negu zubrylos moksliukai. Šiaip jau moksliukai negauna labai aukštų balų iš egzaminų. Egzaminai ne iškalimą tikrina, o mąstymą, ir gebėjimą naudotis turimomis žiniomis. Medicina kiek žinau prestižinė specialybė, į kurią tikrai ne kiekvienas turėtų užsimanęs pakliūti.. 40% išlaikyti tris egzaminus kas trečias debilas gali, tai WTF? Kodėl išvis tokius priima į specialybes, kurios reikalauja didesnių, nei vidutiniai gabumų? Jeigu žmogus neturės mąstymo ir neeilinių gabumų kaip pats sakai reiškias jis ir neišsilaikys toj medicinoj 12 metų. patikėk egzaminai kiekvieną mėnesi, kas savaitę koliai šį tą daugiau reiškia nei absurdiški valstybiniai egzaminai. Daug pažįsti, kurie gavę tris 40% išsilaikė 12metų? :D Arba baisiai nepasisekė per egzaminą, nors viską mokėjo, arba medicinos studijos visiškai niekuo nesusijus su mokyklos programomis, 0 tęstinumo Pažįstu tokį kurį tris kartus iš univero metė, bet dabar jis geriausias lietuvoj Jeigu vis dar manai, kad tik valstybiniai egzaminai parodo tavo tikrąjį lygį, tavo žinias ir sugebėjimus tai sorry bet nemanau, kad esi tinkamas medicinai O apie tęstinumą, tai kai įstosi ( jei įstosi, nes kaip žinoma aukštai kilęs žemai krisi..) pats pamatysi kas ir kaip ir kad mokyklos laikų žinių ten beveik nereikia. Geriausias Lietuvoj kame? :D iš univerų išmetime? :D Neturiu aš pašaukimo medicinai, bet norisi studijuoti ką nors, kas užtikrintų man ateitį. Todėl pasirinkau mediciną. O ko reikia, ko nereikia, bus matyt |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-19
15:19:58
| Nuoroda
Dabar viską suprantu, kai pašaukimo nėra, tai tik kvaili balai bei pinigai ir rūpi. Tuomet sėkmės stojant ir mokantis universitete, kuriame reiks praleist didžiąją savo gyvenimo dalį. Žinok šiuo metu tiek apie stojimus, priėmimus, nepriėmimus ir apie pačią mediciną žinau tikrai daug daugiau negu tu, taip kad man visiškai dzin kiek aš gavau iš tų egzaminų, ir čia pasisekė ar nepasisekė, koks skirtumas, džiaugiuos už visus norinčius ir patenkančius čia, kad ir kiek jie gavo. O kas yra pašaukimas? "Nuo penkių metų norėjau būti gydytoju." visiškai nepašaukimas čia, o tėvų įtaka. Tas penkiametis vaikas nė nesupranta ką gydytojas turi daryti. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-19
15:26:09
| Nuoroda
Man irgi jau atsibodo, tiesą sakant Gerai, Juste, tarkim esi teisi. Peace |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-19
16:05:35
| Nuoroda
Pride rašė:
Light Arus rašė:
Justėėė rašė:
Pride rašė:
Justėėė rašė:
Pride rašė:
Light Arus rašė:
Aš maždaug tokių metų kraują iš kiaulės krūtinės semdavau Manasi situacija ir pas mane Iki siol atsimenu, kaip senele i kazkoki metalini bliuda sudejo visus kiaules organus, o as kiekviena ju apziurinejau Budamas 10 metu jau turejau nusipaises visus tuos organus Juste -> o tai kliutis, kad ne kaime gyveni? Negi tiap sunku iseiti i lauka ir, kad ir tuos pacius paukstelius pastebeti? Manai, kad kiti, kurie stoja i medicina niekada gyvenime nebuvo iseje gamtos stebeti? Mane nuo pat vaikystes zavejo viskas, kas gyva. Negi tu neturi poros litu ir negali nusipirkti, kad ir kokios kiaules sirdies turguje? Galisausiai negi tevai nevalgo zuvu? Negi taip sunku paimti tu zuvu organus, kai mama mesineja ir apziureti? Nebutina kiaules auginti. O as nesuprantu, is kur tu žinai, ka as darydavau vaikysteje? is kur žinai, kad taip nebuvo? Tame ir esme kad tu nieko nezinai, kad tu visiskai nezinai kaip as norejau ir kaip as to siekiau, taip kad geriau savo nuomone pasilaikyk sau apie paukstukus ir zuvytes. Nes jeigu butum norejusi studijuoti medicina nuo pat mazu dieneliu butum pasiknaisiojusi po organus Is tavo pasisakymu atrodo, kad visas noras studijuoti medicina baigiasi ties klausimu "O ka padarei savarankiskai?" Ka as padariau savarankiskai? nuo mazu dienu tampydavau visus po muziejus, kad galeciau pamatyti, nuo mazu dienu kalbejausi su gydytojais apie ju darba, isklausinejau viska iki smulkmenu, nuo mazu dienu jau net nesukaiciuosiu kiek suniuku gimdymu esu priemusi pati, kiek operaciju maciau, nes buvau nagla ir isiprasydavau ten kur noredavau. Aš prisimenu , kai dar net nėjau į mokyklą gaminau vaistus. Pavogiau iš prosenelės ir gaminau kažkokia nesamone Bet farmacininku niekada nenorėjau būti:D bet linkes i biochemija, ar ne? :D Na, kazkiek i chemija turetum buti linkes Aš šungrybių užpilus darydavau |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-19
16:13:53
| Nuoroda
Pride rašė:
NachNachas rašė:
Aš šungrybių užpilus darydavau Senele gydei? :D Nespedavau, nes jei tevai ar kas nors rasdavo tuos mano uzpilus, tai ismesdavo |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-19
16:23:21
| Nuoroda
Justėėė rašė:
Pride rašė:
Justėėė rašė:
Bet kadangi tu neturi teises sakyti jog as nesidomiu ir nesidomejau tai man neidomi tavo nuomone. tau tikriausiai ''nachnachas'', kuris ruošiasi stot į mediciną tik tam kad turėtų gerą profesiją atrodo turintis didesnį pašaukimą,.. kiekvienas turi savo nuomonę, bet duodu ranką nukirst, jog tas kuris nuo mažens paukščiukus ir žuvytes mėsinėjo nebus geresnis gydytojas, nes metai praktikos universitete daug visokiausių žinių pridavė, kai pats pastudijuosi, pamatysi. Medicina ne man, mane labiau zavi galimybe pavaidinti dievuli ir sukurti zmogeedzius pomidorus ir dar galimybe patoblinti Ebola ^^ Leisk paklausti kiek tau metų? o gal tu vis dar neišaugęs iš 12os metų kai atrast viską rupedavo? Psichiatre nebusiu, bet turiu gerų pažįstamu kurie galėtų tau padėti. Pz, kokia Tu daktarė būsi, jei Tau nerūpi nieko atrast? Eik geriau maisto sauga studijuot, nežaidus su gyvybėm žmonių |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-20
19:22:27
| Nuoroda
Light Arus rašė:
Išvada: sunkesnis egzaminas Debiliškesnis vertinimas, o ne sunkesnis egzaminas. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-20
19:27:19
| Nuoroda
O jei tame keturtašky klausime rašiau ir apie gliukozės homeostazę, ir apie tulžį, emulgavimą, kepenis, kasą, jos fermentus, tai tipo bus perteklinė info ir negausiu taškų??! |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-20
19:30:22
| Nuoroda
Man kažkas netoli šimto turėtų būt, bet kai bus rezultatai ir bus tik koks 80%, tai ant sausos šakos kartis eisiu... |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-20
19:31:54
| Nuoroda
Light Arus rašė:
na matai sunku pasakyt ką tu rašei. Šiaip žinau ,kad minusuoja, tai max tris taškus gali gauti Bet logiškai mąstant tai ten perteklinės info 0. Juk susiejau kasą ir kepenis su gaureliuose vykstančiu įsiurbimu. Ir juolab, kad viskas ką minėjau yra egzamino programoj.. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-20
19:42:38
| Nuoroda
Mane pralinksmina mano Biologijos egzo užduočių sąsiuvinis Atsiverti ir matai kaip smagiai netekai dviejų taškų 6.3 Konkurencija dėl maisto, konkurencija dėl patelių, konkurencija dėl gyvenamosios vietos. DD nežinau kodėl, bet per egzą atrodė, visai gudru D |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-20
20:02:29
| Nuoroda
Ighnaz rašė:
ale daznai taip, kol rasai gudru atrodo, kai iseini uz galvos susiemi kaip as kad normaliai parases apie tai kodel igavo atsparuma pesticidams, dadejau sakini "beto, pesticidai skirti vabzdiams naikinti, o piktzoles reiktu naikinti herbicidais" ..... Oooo, kritikuoji Nec'a... Sėkmės kolegijoj DD |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-20
20:10:25
| Nuoroda
Pride rašė:
NachNachas rašė:
Ighnaz rašė:
ale daznai taip, kol rasai gudru atrodo, kai iseini uz galvos susiemi kaip as kad normaliai parases apie tai kodel igavo atsparuma pesticidams, dadejau sakini "beto, pesticidai skirti vabzdiams naikinti, o piktzoles reiktu naikinti herbicidais" ..... Oooo, kritikuoji Nec'a... Sėkmės kolegijoj DD Jeigu NEC'as pasiskaitytu sita foruma ir gautu musu IP adresus ir mes kolegijoje atsidurtumem Dėl šios priežasties ir sukurti dinaminiai IP |